|
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
unde a scris?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
24/06/09 07:59
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
|
24/06/09 08:13
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
(april se referea la quote-ul acela.nu cred ca exista user ' peace sign' modifica.)
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
24/06/09 10:07
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Pai si ce sa scriu.......
|
|
24/06/09 10:13
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
nimic, lasa decat quote
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
24/06/09 10:14
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
bine ai venit ovi!
|
|
24/06/09 11:06
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
N si D e o interpretare. Eu stiu ca simbolul asta al pacii e folosit si de satanisti [o interpretare e o cruce cu aripi frante,nu? Sau i se mai spune crucea lui nero ,ca asa ii omora pe crestini] la fel cum curcubeul e folosit de homosexuali. Sa mai spun ca eu cred in masoni si in puterea lor ,in aparentele inselatoare ale lucrurilor ,in puterile intunericului asupra Pamantului etc ? Normal ,era o sugestie, eu in afara de cruce nu ma bag sa port/fac reclama la nici un simbol ,nici chiar asa zisa stea a lui David.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
24/06/09 12:44
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Intrebuintarile i'au fost schimbate pe parcursul timpului.Da,cred in conspiratii dar cred si in coincidente adoptari/adaptari.Probabil ca el,curcubeul,mai mult ca sigur se doreste a fi blastfemie si e folosit in cunostinta de cauza.Si cu reclama unor simbloluri,ele singure si'au facut reclama prin istoria parcursa sau formata.Si cu a lui Nero cruce,ea a fost folosita atunci fara cercul inconjurator de Nero,in perioada interbelica sau ceva a fost folosita de o anumita grupare si a fost adoptata in mai multe fomate ca "peace" "bio hazard" "be careful:toxic waste" etc.
Ultima modificare de editheraven (24/06/09 13:07)
|
|
24/06/09 13:02
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
bun venit ovi... iti doresc o sedere placuca pe forum..Domnul sa te binecuvanteze!!! 
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
25/06/09 22:50
|
|
maryus
membru
Inregistat: 19/02/09
|
|
Dragilor...eu plec in Romania,nu o sa mai intru pe forum decat peste vreo 10 zile cu voia Lui .Pentru mine asta (absenta) inseamna o mult .Domnu sa fie cu voi si cu noi si sa fiti cuminti ,bine? 
_______________________________________ crede-ma ca te cred !!!
|
|
26/06/09 15:39
|
|
fluflu
membru
|
|
Drum bun maryus!
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
26/06/09 15:41
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Te asteptam inapoi! 
|
|
26/06/09 15:44
|
|
maryus
membru
|
|
mersi mult .Sper sa fie cat mai repede ....
Ultima modificare de maryus (26/06/09 15:46)
|
|
26/06/09 15:45
|
|
fluflu
membru
|
|
hai edi,spune-ne de unde username-ul tau (stiu ca iti doresti demult sa ne zici )
|
|
28/06/09 19:22
|
|
edi.theraven
membru
|
|
:Dmersiiiiiii:D In '98,cand eram abia clasa a 4'a sau cam asa ma uitam cu ardoare la un serial numit "The Crow: Stairway to Heaven",si amicul protagonistului era "The raven",un corb care il avertiza mereu cand e ceva in neregula.Si de atunci am ramas cu ideea asta,de "the raven".So....
|
|
28/06/09 19:25
|
|
fluflu
membru
|
|
da,imi imagineam eu ca nu din One Tree Hill 
|
|
28/06/09 19:31
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Care'i legatura?
|
|
28/06/09 19:32
|
|
maryus
membru
|
|
Bine v-am gasit!!! Am revenit! O sa scriu cand o sa am timp niste experiente din Romania care sper sa va schimbe si pe voi ca si pe mine! Domnu-i buunnn
|
|
06/07/09 20:03
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Desi nu sunt prea "activ" pe forum dar unii care ii cunoesc si cu care inima s-a lipit de ei in Domnul. Peste 4 ore voi pleca spre romania in misiune cu ajutorul Domnului; nu stiu unde si nu stiu ce voi face dar ma cred in ce mi-a promis si incerc sa merg inainte prin credinta. Asta inseamna ca voi lipsi [m-am retras dar am fost intotdeauna prin umbra.. ]
Oricum va doresc ca dragostea Domnului sa va umple si sa va bucurati de ea. Doresc ca prin incercari, suferinta sa va apropiat si sa creste-ti in Domnul Isus. Domnul sa va ajute si sa ramaneti intotdeauna o Lumina in Domnul prin Cuvant si Duhul Sfant. Pace voua.
Ultima modificare de livu2day (16/07/09 02:46)
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
16/07/09 02:46
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Domnu sa va dea biruinta 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
17/07/09 00:08
|
|
fluflu
membru
|
|
bine ati venit pe forum purple si belinda. Ne spuneti si noua ceva despre voi?
Ultima modificare de fluflu (29/07/09 18:09)
|
|
29/07/09 18:08
|
|
fluflu
membru
|
|
Inger, bun venit pe forum!Aici e un loc bun sa ne spui ceva de tine 
|
|
30/07/09 22:49
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
belinda a scris:
eu sunt de doar o zi doua pe forum..deci sa ma obisnuiesc putin...sunt pe Calea Lui Hristos si vreau sa merg drept pe ea. Am vazut anumite chestii interesante aici si na..ma gandeam ca sa imi dau si eu cu parerea. Eu sunt din romania,judetul alba. |
belinda a scris:
Eu va cunosc de ceva mai mult timp(am mai fost pe aici si inainte) si ma gandeam sa scriu ceva despre cateva persoane. |
Cine ai fost/esti ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
01/08/09 11:11
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Eu as intreba... ai fost aici si inainte ...de ce?
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
01/08/09 21:48
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|