|
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Asa ca fapt divers, ma intreb si eu .. oare chiar trebuiau sa se petreaca toate astea intr-o saptamana de post si rugaciune ?! nu ca ar fi fost mai bine daca se intamplau altadata, dar totusi ... in niste momente in care se presupune ca ar trebui sa ne apropiem mai mult de Dumnezeu, atat de mult sa ne ispiteasca "ala mic si cu coarne" incat sa nu rezistam ispitei de a ceda ? trist ..
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
17/06/09 12:11
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
cami, ai tot dreptul sa crezi ce vrei. Atunci cand stai pe scaunul tau e usor sa tragi concluzii si sa spui orice, dar daca te pui in locul celuilalt o sa vezi altfel lucrurile. Nu e vorba de ceva doar de acum, ci e vorba de multe alte lucruri care s-au tot adunat..iar comentariile irlandei au fost cele care au pus capac. au fost picatura care a umplut paharul. daca ai iubi si ar fi lovita persoana iubita ai intelege mai bine. dupa cum am mai spus. am bacul peste cateva zile. sanatatea mea e la pamant si am nevoie de liniste si pace pentru a ma putea concentra. iar daca tot citesc anumite comentarii de pe forum nu fac nimic altceva decat sa ma nelinistesc si sa imi pun tot felul de intrebari.
Iti multumim, TheReasonILive. Domnul sa te binecuvanteze si sa iti dea izbanda in tot ce faci.
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
17/06/09 12:20
|
|
marianb
membru
Inregistat: 27/08/08
|
|
cami a scris:
Asa ca fapt divers, ma intreb si eu .. oare chiar trebuiau sa se petreaca toate astea intr-o saptamana de post si rugaciune ? |
da, se intampla pt ca suntem oameni, desi acesta nu e o scuza. aici se vede cand de slabi suntem spirituali, EL sa ne umple cu putere, pt a trait tot mai mult pentru Slava Lui
_______________________________________ Filipeni 4:13 Pot totul în Hristos, care mă întăreşte.
http://marianescu.blogspot.com
|
|
17/06/09 12:35
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
celine a scris:
Şi spaţiul ăsta e ceva de suflet pentru cei mai mulţi dintre voi... |
unele persoane il iau (prea) in serios, alte persoane isi bat joc. din cauza asta iau nastere astfel de evenimente neplacute.
raman la parerea ca este un spatiu virtual foarte nesigur. de v-ati "ars" din cauza asta, invatati din experienta.
Ultima modificare de shoricel (17/06/09 13:14)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
17/06/09 13:12
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
tamarta a scris:
..iar comentariile irlandei au fost cele care au pus capac. au fost picatura care a umplut paharul. daca ai iubi si ar fi lovita persoana iubita ai intelege mai bine |
dar sa nu uitam ca nici ben al tau nu a intors obrazul ci a dat si el. E ciclu infinit ,pe bune. Se presupune ca noi ,in altruismul nostru ,ne gandim ca si altii sunt raniti ,nici irlanda nu e imuna la rani ,de asta s-a si retras o perioada si numai ea stie cum s-a simtit in timpul ala. Eu nu inteleg ce e cu degetul asta acuzator, te retragi si gata ,te intorci cand ti-au pierit resentimentele si simti ca poti ierta de enspe mii de ori cate enspe combinate cu enspe la patrat Luati exemplul lui filip ,pun pariu ca juma de forum inca nu stie motivele retragerii lui si asa e cel mai bine.
Ma doare sa vad ca tot ce incerc/am sa fac/em este in zadar si ca unele lucruri nu se schimba deloc. |
pai da ,toti vrem sa ii schimbam pe altii numai pe noi nu. Destept om ala care zicea de barna noastra si paiul vecinului.
Nota explicativa :prin chestia de mai sus nu ma fac avocatul nimanui pentru ca nu am licenta Si nici nu atac persoana citata [pot sa jur ca asa se va interpreta ,dar pocaitii nu jura ],daca vreti scot numele. ps :si cami trecuse printr-o chestie din asta deci nu era din scaunul spectatorului. ps' :citind astea imi amintesc de mine si suferintele adanci indurate eram mica ,mi-a trecut. ["totul trece ,asa se spune ,dar nimic nu trece fara sa lase urme"] ps" : ar trebui sa scoatem sacul si cenusa de la naftalina ,stricam toata saptamana asta de post si rugaciune
Ultima modificare de RainSong (17/06/09 13:32)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
17/06/09 13:30
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
flufu, nu stiu cand voi mai intra..iar de beny nici atat..
RainSong..e dreptul tau sa spui si sa crezi ce vrei. daca ai cunoaste toate detaliile si toate dedesubturile atunci ai spune altceva si ai intelege care e situatia. eu si beny i-am vorbit frumos, i-am trimis mesaj in privat, dar am fost ignorati. beny i-a vorbit frumos si pe forum, dar suntem oameni si avem limitele noastre. Si nu era vorba de schimbat pe altii. pentru ca nu asta imi doresc si nu asta am incercat. Am incercat sa fie liniste si pace. am trimis mesaje si mailuri, dar tot degeaba. vorba cuiva:"eu mi-am pierdut speranta ca va fi mai bine pe forum". se pare ca tot ce spun se intoarce impotriva mea. asa ca e mai bine sa tac, pentru ca fiecare interpreteaza cum vrea, dar numai cum trebuie, nu. daca mai vrea cineva sa spuna ceva, vorbim in privat. asta e ultima mea postare. Fiti binecuvantati.
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
17/06/09 14:28
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
nikku a scris:
Sunt consternat de ceea ce se intampla pe aici uneori. Pur si simplu raman fara cuvinte... |
Eu sunt si mai consternata.
Alte comentarii sper sa nu mai fac. Si poate va opriti si voi si nu mai exagerati atata.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
17/06/09 14:39
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
benny, tamarta sunt sigur ca veti citi candva mesajul asta...poate chiar azi ) . Domnu cu voi 
Ultima modificare de daniel (17/06/09 15:57)
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
17/06/09 15:57
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
In primul rand tare mult as fi vrut sa mi se spuna si mie clar, care mi-a fost vina, de sant din nou pusa in fata unui moment neplacut, in urma caruia ma simt foarte prost.
tamarta a scris:
iar comentariile irlandei au fost cele care au pus capac. au fost picatura care a umplut paharul. |
comentariile mele au fost in ton cu comentariile lui, si dupa ce el a fost cel care a starnit comentariile.
tamarta a scris:
daca ai iubi si ar fi lovita persoana iubita ai intelege mai bine. |
daca nu avem iubiti printre forumisti, nu inseamna ca nu iubim, si ca nu stim ce inseamna sa fie "lovita" persoana iubita. Mi se pare nedrept, ca voi sa fiti cei care straniti astfel de evenimente , dar tot voi santeti aia care va dati loviti in aripa si faceti asa un taraboi, vrand parca sa va transpuneti in lumea telenovelelor, unde totdeauna voi santeti personajele pozitive, neintelese si persecutate de mine, si eu de fiecare data personajul negativ.
tamarta a scris:
eu si beny i-am vorbit frumos, i-am trimis mesaj in privat, dar am fost ignorati. beny i-a vorbit frumos si pe forum, dar suntem oameni si avem limitele noastre. |
NU mi-ati vorbit frumos! Daca la voi, a vorbi frumos, inseamna sa folosesti cuvinte convingatoare si siropoase, si sa va semnati la fiecare sfarsit de mesaj "cu toata dragostea, sinceritatea, fii binecuvantata...bla, bla", la mine, inseamna cu totul altceva.Conteaza mesajul mesajului si sinceritatea, care se poat observa foatre simplu din orice mesaj.
Ori, daca "nevinovatul" benny cu "toata dragostea si dorinta lui de pace" imi scrie de ex.: "Crede-ma ca nu am nimic cu tine, dar sincer, pana sa (re)apari tu, era pace si liniste pe forum. Si asta n-o spun numai eu..." mie imi este suficient sa consider o mascarada restul mesajelor voastre, si sa am tot dreptul sa nu consider a fi pertinent sa dau un raspuns la un astfel de mesaj.
In cele din urma, un lucru cer si-l doresc fierbinte, pentru orice pesecutie, torutura, maltratare pe care o identificati in mesajele sau comentariile mele, va rog sa le semnalati asa cum se semnaleaza, fara a se mai face atata dezbatere si fara a se mai agita atata spiritele, pentru ca, ma repet, ma simt tare prost.
Si pentru ca, din fericire, exista pe acest forum ,(si)moderatori, in a caror judecata am incredere, ma voi supune hotararii lor.
|
|
17/06/09 18:44
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Irlanda, fara supararea, dar si eu am avut impresia ca ai tendinta de a vorbi aspru uneori ....Poate ca daca nu ar fi comunicarea asta virtuala in care nu ai cum sa auzi tonalitatea vocii si sa vezi mimica fetei atunci cand spui ceva, nimeni nu ar interpreta mesajele tale ca fiind jignitoare, dar uneori si mie mi-ai dat impresia ca esti cam "taioasa" in vorbe. S-ar putea sa ma insel si eu si ceilalti, si se poate ca intentiile tale sa fie bune, dar se incercam sa ne purtam unul cu altul asa cum Hristos s-ar purta cu noi! Intrucat atarna de voi, traiti in pace cu toti oamenii.... Daca am aplica asta fiecare, nu ar mai exista atatea dispute intre noi.
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
17/06/09 20:03
|
|
daniel
membru
|
|
irlanda a scris:
Mi se pare nedrept, ca voi sa fiti cei care straniti astfel de evenimente , dar tot voi santeti aia care va dati loviti in aripa si faceti asa un taraboi, vrand parca sa va transpuneti in lumea telenovelelor, unde totdeauna voi santeti personajele pozitive, neintelese si persecutate de mine, si eu de fiecare data personajul negativ. | Acest text ar trebui sa lipseasca din mesajul sincer al unui pocait. 
Daca ai sti de cate ori , de cand si cat m-am simtit jignit de tine te-ai gandi de 100 de ori inainte sa folosesti limbajul pe care il folosesti 
irlanda a scris:
Ori, daca "nevinovatul" benny cu "toata dragostea si dorinta lui de pace" imi scrie de ex.: "Crede-ma ca nu am nimic cu tine, dar sincer, pana sa (re)apari tu, era pace si liniste pe forum. Si asta n-o spun numai eu..." mie imi este suficient sa consider o mascarada restul mesajelor voastre, si sa am tot dreptul sa nu consider a fi pertinent sa dau un raspuns la un astfel de mesaj. | Tu ai folosit limbajul asta asa de des incat aproape m-am obinuit cu el 
Treaba mea nu e sa te judec, nici pe el nici pe 'peşte' . Daca ziceam ceva cu rautate arata foarte diferit mesajul. Sper ca intelegi ce-am vrut sa zic.
Nu am citit la chat si ma bucur pentru ca nu as vrea sa fiu mai dur de atat . Cand m-am referit la grupa care desigur a iesit cu fata curata doar pentru ca abel si-a sters din mesaje ma gandeam strict la faptul ca infranarea e un cuvant pe care l-ati uitat. Cand v-ati zis ultima data "oare nu deranjez pe nimeni cu vorbele mele ? " - din partea mea aveti punctaj 0 
Nu imi cer scuze pentru limbajul folosit doar pentru ca as vrea sa-si simta toti vina si sa nu ramana cu scuzele sau binecuvantarea Lui (din finalul mesajului)
Daca nu ma intelegeti sa ma intrebati, nu stiu cand/daca va mai pot raspunde ca acum dar sper ca reusesc in cuvintele in care consider ca ar trebui sa vorbim toti (ca fratii).
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
17/06/09 22:01
|
|
april
admin forum
|
|
daniel a scris:
Cand m-am referit la grupa care desigur a iesit cu fata curata doar pentru ca abel si-a sters din mesaje ma gandeam strict la faptul ca infranarea e un cuvant pe care l-ati uitat. Cand v-ati zis ultima data "oare nu deranjez pe nimeni cu vorbele mele ? " - din partea mea aveti punctaj 0 
Daca nu ma intelegeti sa ma intrebati, nu stiu cand/daca va mai pot raspunde ca acum dar sper ca reusesc in cuvintele in care consider ca ar trebui sa vorbim toti (ca fratii). |
Nu pricep, am iesit noi cu fata curata pt ca el si-a sters mesajele ? Cred ca faci confuzie.
Poate ca ar trebui sa iti pui si tu sfatul in aplicare si sa nu mai vorbesti daca nu stii despre ce vorbesti .
|
|
17/06/09 22:07
|
|
shoricel
membru
|
|
april, te-ai gandit sa lasi in mana lui Dumnezeu si sa nu te mai ingrijorezi si sa nu mai lasi sa te afecteze lucrurile pe care nu le poti controla? 
|
|
17/06/09 22:38
|
|
april
admin forum
|
|
daniel a scris:
ps: am citit mesajele postate la pm de toti. |
nu se vede, altfel nu ai mai zice ca am iesit noi cu fata curata ca si-a sters abelusca mesajele .
shoricel a scris:
april, te-ai gandit sa lasi in mana lui Dumnezeu si sa nu te mai ingrijorezi si sa nu mai lasi sa te afecteze lucrurile pe care nu le poti controla?  |
m-am gandit la multe, dar acum sunt prea obosita ca sa mai gandesc. si e o constatare, nu ma vait.
|
|
17/06/09 22:55
|
|
shoricel
membru
|
|
april a scris:
si e o constatare, nu ma vait. |
nu e vorba numai de discutia asta sau de ziua de azi 
Ultima modificare de shoricel (17/06/09 23:10)
|
|
17/06/09 23:09
|
|
april
admin forum
|
|
intreaba-ma si tu ca abelusca ce am, iar stresata si obosita iaaaar ?
hai sa incheiem discutia. daca ai ceva sa-mi spui o poti face si in particular, nu e nevoie sa arunci sageti pe forum.
|
|
17/06/09 23:12
|
|
irlanda
membru
|
|
daniel a scris:
Acest text ar trebui sa lipseasca din mesajul sincer al unui pocait. |
Asta hotarasc eu.Poate la mine pocainta-i ceva mai permisiva cand este vorba de a spune lucrurilor pe nume.
daniel a scris:
Daca ai sti de cate ori , de cand si cat m-am simtit jignit de tine te-ai gandi de 100 de ori inainte sa folosesti limbajul pe care il folosesti |
Daca ai fi putin realist, si mai putin infumurat cu privire la nivelul tau de sfintenie, ai realiza, si ai recunoaste ca poate si tu ai jignit. Diferenta este ca eu le spun verde-n fata, pe cand tu ai grija sa le impachetezi in cuvinte duhovnicesti.
daniel a scris:
Treaba mea nu e sa te judec, nici pe el nici pe 'peşte' . |
Numa' ca chiar asta faci, si eu personal nu pun pret pe judecata ta pentru ca este una subiectiva. Deci poti sa ma judeci in pace.
daniel a scris:
Nu imi cer scuze pentru limbajul folosit doar pentru ca as vrea sa-si simta toti vina |
Stii care-i ordinea nu? ala care propune ala o face primul.sau te pomenesti ca tu n-ai vreo vina?
daniel a scris:
Cand m-am referit la grupa care desigur a iesit cu fata curata doar pentru ca abel si-a sters din mesaje ma gandeam strict la faptul ca infranarea e un cuvant pe care l-ati uitat. Cand v-ati zis ultima data "oare nu deranjez pe nimeni cu vorbele mele ? " - din partea mea aveti punctaj 0 |
Stii ce ma irita pe mine cel mai mult la tine? Aerul asta de neprihanit pe care-l afisezi, ori de cate ori cutezi sa dai punctaje cand este vorba de vreun incident, fara insa ca tu sa aduci vreun aport sau beneficiu cuiva prin aceasta atitudine. Orice prost din lumea asta poate, si se pricepe de minune sa critice. Dar numai un om de caracter, se gandeste si realizeaza ca daca ar fi in locul celui criticat, poate de mult ar fi dat falimet.
Asadar, te indemn sa nu te avanti atat de mult, si sa te consideri capabil in a cantari, si judeca unele lucruri sau atitudini, atata timp cat nu esti in pozitia respectiva, si mai sant multe de indreptat si la tine.
Sau poate atitudinea asta o ai indemnat din dorinta de a impresiona vreo mandrete de fata pe forum? Ca vad ca se poarta tactica asta.
shoricel a scris:
april, te-ai gandit sa lasi in mana lui Dumnezeu si sa nu te mai ingrijorezi si sa nu mai lasi sa te afecteze lucrurile pe care nu le poti controla? |
Sant convinsa ca a lasat tot in mana Domnului, si faptul ca se ingrijoreaza si o afecteaza intr-o anumita masura, nu poate fi decat avantaj ea, pentru ca Domnului ii plac mai mult cei carora le pasa si ii afecteaza intr-un fel, de lucrarea care le-a fost incredintata, decat cei care stau cu bratele incrucisate si asteapta "mana Domnului" si sa le bage in gura.
Ultima modificare de irlanda (18/06/09 00:18)
|
|
18/06/09 00:18
|
|
april
admin forum
|
|
va rog sa va potoliti cu totii. si tu, irlanda.
|
|
18/06/09 08:17
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
pfff..iara conflicte... potoliti-va ...chiar nu puteti vorbi frumos... cu dragoste... Tamara are nevoie de concentrare pt ca o asteapta examene grele si multe etape de trecut in viata....
Si Irlanda eu una nu te privesc ca un personaj negativ desi uneori ai depasit limita...dar toti trebui sa avem grija cum vorbim,nu cu rautate ci cu bunatate ,blandete ,ii greu lucru asta de multe ori dar Domnul ne va ajuta sa trecem peste toate si sa vorbim cu intelepciune. Fii binecuvantati!
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
18/06/09 12:30
|
|
daniel
membru
|
|
april a scris:
va rog sa va potoliti cu totii. | Cred ca asta e permis: Domnu sa fie cu noi cu toti 
|
|
18/06/09 14:19
|
|
irlanda
membru
|
|
crisstina a scris:
Tamara are nevoie de concentrare pt ca o asteapta examene grele si multe etape de trecut in viata.... |
nu eu i-am tulburat concentrarea. si nu-i singura pe care o asteapta examene grele si etape multe de trecut in viata.
crisstina a scris:
Si Irlanda eu una nu te privesc ca un personaj negativ desi uneori ai depasit limita... |
duduie crisstina, mi-e egal cu zero cum ma consideri tu si nu esti tu in masura sa-mi spui mie daca am depasit sau nu limita.
bine ar fi sa va opriti din comentarii si sfaturi, ca sa ma pot opri si eu.
Ultima modificare de irlanda (18/06/09 17:31)
|
|
18/06/09 17:31
|
|
daaria
membru
Inregistat: 20/05/07
|
|
irlanda a scris:
bine ar fi sa va opriti din comentarii si sfaturi, ca sa ma pot opri si eu. |
incepe prin a te opri tu, indiferent de ce fac ceilalti 
|
|
18/06/09 17:50
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
scuze,dar aici nu s-a facut offtopic in ultima vreme?
|
|
18/06/09 19:15
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|