|
|
|
angel
membru
Inregistat: 06/03/06
|
|
membra sunt de ceva vreme , activa nu prea am fost si nici nu prea sunt, dar poate ca voi fi 
ma bucur sa vad fete cunoscute pe-aici 
_______________________________________ Hristos e viatza, restul sunt detalii!
|
|
19/05/09 01:09
|
|
maryus
membru
Inregistat: 19/02/09
|
|
Domnu sa te-ajute .... bine ai revenit
Ultima modificare de maryus (19/05/09 11:01)
_______________________________________ crede-ma ca te cred !!!
|
|
19/05/09 01:16
|
|
abigaela
membru
Inregistat: 22/05/09
|
|
Sunt Mihaela din Baia Mare, am 23 de ani, sunt penticostala. Numele de utilizator abigaela vine de la abigail(nu este numele meu numai ca imi place forte mult de abigail din biblie si de aceea il folosesc) si ela este sfarsitul numelui meu. Sunt noua pe forum si sper sa ne intelegem bine.
|
|
27/05/09 16:52
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Bine ai venit abigaela! 
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
27/05/09 16:57
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
Bine ai venit! Sper ca forumul asta sa iti fie de ajutor in viata spirituala si personala 
|
|
27/05/09 18:26
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Salut, Miha! Ma bucur sa te vad pe forum!
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
27/05/09 20:43
|
|
abigaela
membru
|
|
multumesc de primire. si eu ma bucur antonela
Ultima modificare de abigaela (27/05/09 21:20)
|
|
27/05/09 21:20
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Buna abigaela sa dea Domnu sa ai un timp placut pe tc [tanarcrestin] 
ps: la subiectul "chat-ul nostru" de la topicul acesta (Despre noi si pentru noi) chatuim aproape cat vrem , orice nelamurire sau daca vrei sa ne cunosti mai bine intra in vorba cu noi acolo sau oriunde pe tc 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
27/05/09 21:34
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
daniel a scris:
ps: la subiectul "chat-ul nostru" de la topicul acesta (Despre noi si pentru noi) chatuim aproape cat vrem , orice nelamurire sau daca vrei sa ne cunosti mai bine intra in vorba cu noi acolo sau oriunde pe tc  |
P.P.S. si daca vrei sa ne cunosti si mai bine citeste ce am scris/scriem la subiectele mai serioase/grele etc .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
27/05/09 21:39
|
|
daniel
membru
|
|
april a scris:
P.P.S. si daca vrei sa ne cunosti si mai bine citeste ce am scris/scriem la subiectele mai serioase/grele etc . | Mai, fi draguta ...vrei sa se plictiseasca inainte sa stie pe cine citeste ? :P
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
27/05/09 21:50
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
daniel a scris:
Mai, fi draguta ...vrei sa se plictiseasca inainte sa stie pe cine citeste ? :P |
dimpotriva. tocmai ca nu vreau sa se plictiseasca 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
27/05/09 21:55
|
|
daniel
membru
|
|
april a scris:
dimpotriva. tocmai ca nu vreau sa se plictiseasca  | In cazul asta se poate sa avem amandoi dreptate sau niciunul 
|
|
27/05/09 22:00
|
|
abigaela
membru
|
|
sper sa nu ajung sa va plictisesc:)
|
|
28/05/09 09:42
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
edithreaven, tu la ce biserica mergi? vad ca esti din Ploiesti.
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
30/05/09 14:20
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Pana sa divorteze ai mei am mai mers pe ana ipatescu.Acum am de gand sa merg la slujbele tinute la Biserica Evanghelica Luterana.
|
|
01/06/09 19:18
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
De Biserica Evanghelica Luterana nu am auzit, nush pe unde e, dar ana ipatescu stiu unde e. Sunt crestini parintii tai? daca nu intreb prea multe.
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
01/06/09 20:09
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Biserica Luterana este de pe democratiei mai in spate,spre sud.Ma rog,are aspect frumos,gotic.Cu numele si cu botezul da,sunt crestini,dar am vazut si la ortodocsi oameni mai credinciosi ca ei(nu ca as avea ceva cu ortodocsii,si acolo sunt oameni de toata isprava,de toata credinta si tot tacamul).
|
|
01/06/09 20:24
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Din cauza mai multor evenimente neplacute, si din cauza ca mi se rascoleste sufletul de prea multe ori in ultima vreme, atunci cand intru pe forum, cu strangere de inima am decis sa renunt pentru o perioada nedeterminata la moderare, si implicit la forum. Nu stiu cand voi reveni, dar am nevoie de o perioada sa stau deoparte, sa imi fac liniste si ordine in universul interior.
Nu va rugati de mine, nu faceti subiecte gen "filip" sau "RainSong" cu numele meu, pentru ca oricum nu am sa le citesc. In plus, stiu ca unora nu le voi lipsi deloc, si s-ar zgaria pe ochi daca ar vedea subiectul respectiv.
Voi ramane in continuare coordonator la grupa de rugaciune, va voi purta in rugaciunile mele pe toti, chiar daca nu voi mai intra.
Fie ca Dumnezeu sa isi reverse binecuvantarea peste forum, peste membri, peste postari, si peste relatiile ce se leaga pe acest site. Fie ca El sa imi dea si mie intelepciunea si pacea sufleteasca de care am nevoie, iar voua intelepciune deasemenea, buna voie si bucurie.
Sa ne recitim cu bine!
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
16/06/09 23:08
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Totul merge din ce in ce mai bine....
|
|
17/06/09 08:04
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
?
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
17/06/09 09:53
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Initial am vrut sa nu spun nimic, dar am vazut postarea lui benny. Nici eu n-o sa mai intru un timp pe forum. Doar azi ce o sa mai citesc si o sa mai postez cate ceva. Am bacul peste cateva zile, admiterea la faculta peste o luna. am nevoie de liniste si pace pentru a ma concentra pentru examene. sunt cei mai importanti pasi din viata mea de pana acum si de ei depinde viitorul meu. As fi vrut sa raman, dar nu pot asa. Nu pot intelege atitudinea unora. Ma doare sa vad ca tot ce incerc/am sa fac/em este in zadar si ca unele lucruri nu se schimba deloc.
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
17/06/09 11:20
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
Sunt consternat de ceea ce se intampla pe aici uneori. Pur si simplu raman fara cuvinte...
|
|
17/06/09 11:46
|
|
celine
membru
Inregistat: 26/05/08
|
|
Sunt momente şi momente, trebuie să le depăşiţi, dar e nevoie de efortul tuturor pentru a face asta unii se retrag, alţii rămân... nu comentez, şi eu sunt genul de persoană care lasă în urmă, iese subtil şi închide uşa indiferent cum suntem, ce ne defineşte, trebuie să luptăm pentru ce iubim. Şi spaţiul ăsta e ceva de suflet pentru cei mai mulţi dintre voi, sunt convinsă, nu faceţi greşeala regretabilă de a renunţa unii la alţii.
|
|
17/06/09 12:02
|
|
TheReasonILive
membru
|
|
tamarta a scris:
Am bacul peste cateva zile, admiterea la faculta peste o luna. am nevoie de liniste si pace pentru a ma concentra pentru examene. |
Tamarta si Benny va doresc ca Domnul sa va binecuvateze, si sa va ajute la examene, sesiuni si in special la admitere.
_______________________________________ God, I pray, light these idle sticks of my life and may I burn up for You. Consume my life, my God, for it is Yours. I seek not a long life, but a full one like Yours, Lord Jesus. Jim Elliot
|
|
17/06/09 12:04
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|