TANARCRESTIN.net
 




Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Prietenie, dragoste, casatorie, familie/Dumnezeu i-a creat...barbat si femeie Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
Eu cred ca se pune gresit problema. Diferenta nu se face la slujbe ci la capacitati si abilitati. De exemplu, orientarea in spatiu. Femeile nu prea o au si de aceea nu veti gasi prea multe femei in posturi de controlori de trafic, ingineri, arhitecti.

_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

22/04/11 09:02

   
ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10
da bre archangel. asta e logic. femeia are unele abilitati in plus altele in minus. (dar asta nu e o regula unanima) dar in niciun caz nu putem spune ca hop, femeia asta nu are ce cauta in politica (daca demonstreaza ca se descurca) sau ca locul femeii nu e in cutare loc, daca demonstreaza ca poate.

_______________________________________
"Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"

22/04/11 10:29

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
Exceptiile exista, desigur. Sunt femei care au o orientare in spatiu mai buna decat a unor barbati. Dar astea sunt doar exceptii.

_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

22/04/11 10:42

   
irlanda
membru

Locatie: bucuresti
Inregistat: 14/03/08

nenea OLD a scris:


Faptul ca uneori e chiar necesitate implicarea femeilor in lucruri pe care barbatii ar trebui sa le faca nu arata ca ele ar fi un pericol ci poate arata o lipsa pe care o au barbatii atunci cand isi indeplinesc rolurile.

Eu cred ca femeia nu este un super om . Daca se implica in lucruri pe care barbatii ar trebui sa le faca isi neglijeaza implicare in lucrurile pe care ea ar trebui sa le faca.


22/04/11 11:45

   
crestin_salvat
membru

Locatie: pe un continent
Inregistat: 15/11/08

ultimul mohican a scris:

nu, dar nici nu o vad pe nevasta-mea, stand doar la cratita si spaland rufe ca acum 100 de ani.


     In primul rand, pornesti de la un stereotip stupid atunci cand presupui ca daca o femeie nu are o cariera, este inculta si ajunge sa stea automat doar la cratite si la spalat rufe. Asta se bazeaza pe o presupunere gresita care la randul ei se bazeaza pe o minciuna.  Este minciuna de la care porneste stereotipul asta tipic postmodern, marxist, socialist si feminist. Afirmatia ca toate femeile in trecut stateau doar la cratite si erau niste inculte, nu-i adevarata.  Femeile aristocrate si de clasa mijlocie care stateau acasa in 1700-1900 citeau din biblioteca familiei, aveau cunostinte vaste de cultura generala, astfel incat ii puteau invata pe copiii lor acasa.  Faceau homeschooling cu copiii lor, invatamant acasa.  Invatamantul acasa exista si astazi in America si mai cateva tari.  Stiau sa cante la pian, aveau cunostinte despre muzica si arta in general, nu erau deloc inculte si “simple” asa cum am fost mintiti si obisnuiti sa credem.  Chiar si femeile mai simple sau cu mai putina cultura generala, nu erau neparat proaste si aveau mai mult bun simt si mai multa bunatate decat feministile din ziua de azi.  Femeile “de moda veche”, mai ales in America si Marea Britanie erau in general credincioase si morale.

    Alexis De Tocqueville, un istoric francez, a vizitat America in 1831 si a scris o carte intitulata Democracy in America.  In aceasta carte, De Tocqueville a facut cateva observatii foarte interesante si relevante.  Unul din lucrurile pe care le-a observat, a fost felul in care femeile au avut un impact deosebit de pozitiv in societatea americana de atunci. Citez cateva lucruri pe care le-a spus.

“Americanii nu cred ca barbatul si femeia au datoria sau dreptul sa aiba aceleasi obligatii si functii, dar ei arata un respect egal pentru amandoi.  And though their lot is  different, they consider both of them as beings of equal value.  I have nowhere seen woman occupying a loftier position [Niciunde n-am vazut ca femeia sa ocupe o pozitie mai superioara sau de invidiat] as in the United States.  If I were asked to what the singular prosperity and growing strength onf that people ought to be mainly attributed, I should reply: To the superiority of their women”. 

  In ultima propozitie, a spus cel mai important lucru.  Ca el datoreaza prosperitatea si taria acelui popor, superioritatii femeilor lor. A spus asta intr-un timp cand femeile stateau acasa, culmea ironiei.:)

Cunosc femei care au facut scoala, au facut facultate pentru cultura lor generala si dupa ce s-au casatorit nu le-a trebuit cariera, au ales sa stea acasa.  Nu sunt cu nimic mai inculte decat cele care aleg o cariera, o cariera care le mananca cate 50 de ore sau mai mult pe saptamana.  Nici eu nu vreau ca nevasta mea sa stea doar la cratite, dar nici sa faca idol din cariera si sa-si neglijeze familia. Sunt destule femei inteligente si culte care aleg sa stea acasa ca sa-si creasca copiii si sa petreaca mai mult timp cu barbatii lor. 

Si n-am zis ca femeile n-ar trebui sa aiba drept de vot.  E normal sa voteze ca doar deciziile si legile le afecteaza si pe ele. Era vorba de rolurile definite de Dumnezeu pentru barbati si femei.  Toata redefinirea rolurilor pe care le au barbatii si femeile, are legatura cu propaganda homosexualilor si redefinirea casatoriei.  Distrugerea normalitatii si familiei se datoreaza homosexualilor si feministelor. 
   
    Distrugerea familiei crestine, a familiei in societatea occidentala a inceput prin “emanciparea femeilor”.  Toti satanistii si anarhistii care au vrut sa distruga societatea traditionala, au incurajat razvratirea femeii.  Toata miscarea feminista a pornit de la teoriile lui Marx si mai tarziu ale Margaretei Sanger, o rasista notorie si feminista.  Sanger a fost o adepta a lui Darwin si a teoriei evolutionismului.  Avea o ura nemaipomenita impotriva lui Dumnezeu si a femeii traditionale.  Tinea discursuri si scria pamflete in care sustinea ca “Reproducerea sau nasterea de copii, este cel mai mare rau al zilelor noastre.  Este o asuprire a femeii”.  Margaret Sanger a fondat organizatia Planned Parenthood care astazi finanteaza industria avorturilor in toata lumea si are castiguri anuale de $70 milioane.  In 1920, Lenin a spus: “Nu putem sa construim Socialismul cand jumatate din populatia tarii sta in bucatarie”.  Comunistii au incurajat “scoaterea femeilor din bucatarie” pentru ca sa distruga familia.  Femeile au devenit muncitoare si functionare care lucrau pentru Stat.  Astazi nu lucreaza neaparat pentru Stat, dar rezultatul este acelasi.  Ambii parinti lucreaza, vin obositi acasa si abia au timp sa mai petreaca cu copiii lor. Copiii stau cu o dadaca sau singuri si astfel treptat se rupe legatura sufleteasca dintre ei si parinti. 

Asta a observat si Aurora Liiceanu intr-un articol despre fenomenul downshifting. 

“De ce a aparut downshiftingul? Pentru ca este vorba de manipulare, de o anume conditionare in privinta statutului de consumator. Se zice ca femeile vin tarziu acasa, dar cu foarte multi bani, cu banii aceia cumpara foarte multe lucruri si il fac pe copil sa devina la rindul lui consumator si il conditioneaza. Copilul, la rindul lui, este plin de bani, dar fara parinti - copilul neglijat dar cu bani, poate ajunge violent, sau poate fugi de acasa. Consumul de droguri este si o forma de protest nu numai o adictie, un semnal de alarma pentru parinti, pentru ca imitatia nu este suficienta ca sa explice raspindirea acestui fenomen.”   

mohicanule, tu gandesti cum gandesti, pentru ca asa ne inoculeaza la toti sa gandim societatea si cultura in care traim.  Prin filme, carti, articole in ziare, cursuri la facultate, emisiuni la televiziune, peste tot este atacata si stricata normalitatea lasata de Dumnezeu.  Dumnezeu a lasat sa fie o ordine fireasca a lucrurilor care daca este urmata si respectata, aduce echilibru si lucrurile merg bine.  Stiu ca tu nu crezi in asta, ca tu nu esti credincios.  Tu crezi ca “totul este relativ”, inclusiv definitia de casatorie si familie.  Deci ca nu ma mira ca gandesti cum gandesti. 

   Old_Traian, ai spus: “In chestia cu mersul la razboi, e cam trecuta; a fost pe vremea bunicilor, acuma masinile fac razboiul, aproape nu mai e nevoie de soldati.”  Unde ai vazut asta, in SF-uri americane? Se vede ca n-ai fost prin Afganistan sau Irak in ultimul timp.

Ultima modificare de crestin_salvat (28/04/11 00:59)


_______________________________________
"Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu". -William Carey

28/04/11 00:56

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08

crestin_salvat a scris:

   In primul rand, pornesti de la un stereotip stupid

Un pic mai multa grija la cuvinte.

atunci cand presupui ca daca o femeie nu are o cariera, este inculta si ajunge sa stea automat doar la cratite si la spalat rufe.

De unde ai dedus ca presupune ca e inculta? Sau doar deduci ca a dedus?

Asta se bazeaza pe o presupunere gresita care la randul ei se bazeaza pe o minciuna.  Este minciuna de la care porneste stereotipul asta tipic postmodern, marxist, socialist si feminist.
Ce le mai amesteci!

Afirmatia ca toate femeile in trecut stateau doar la cratite si erau niste inculte, nu-i adevarata.
Unde ai vazut afirmatia asta?

  Chiar si femeile mai simple sau cu mai putina cultura generala, nu erau neparat proaste ...

Cine a sustinut asta pe undeva. Se pare ca faci confuzie intre intelepciune si educatie.

Comunistii au incurajat “scoaterea femeilor din bucatarie” pentru ca sa distruga familia.

De unde deduci ca distrugerea era ideea?
   Old_Traian, ai spus: “In chestia cu mersul la razboi, e cam trecuta; a fost pe vremea bunicilor, acuma masinile fac razboiul, aproape nu mai e nevoie de soldati.”  Unde ai vazut asta, in SF-uri americane? Se vede ca n-ai fost prin Afganistan sau Irak in ultimul timp.

Bai, da ce te stii? Ti se pare ca ce este in Afganistan e normalitatea lasata de Dumnezeu? Razboiul e normalitatea? Modul cum sunt tratate femeile in afganistan ti se pare normalitatea?
Ce-ti mai place sa vorbesti de sus, ca nu-ti mai incapi in piele de atata stiinta; si sa iei peste picior. Tu ai fost inAfganistan? Sau ai vorbit cu cineva care a fost acolo?


irlanda a scris:

Eu cred ca femeia nu este un super om . Daca se implica in lucruri pe care barbatii ar trebui sa le faca isi neglijeaza implicare in lucrurile pe care ea ar trebui sa le faca.

Da, irlanda asa e! Ziceam ca necesitatea de implicare in roluri specifice barbatului uneori e necesara datorita neimplicarii suficiente a barbatilor, sau unor circumstante; dar e exceptie.
Acuma trebuie sa facem o diferenta intre rolurile specifice si rolurile care se intrepatrund.

Ultima modificare de OLD TRAIAN (28/04/11 08:54)


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

28/04/11 08:47

   
april
admin forum

Locatie: Germania
Inregistat: 15/10/05
eu ma gandeam de fapt la altceva cand am deschis acest subiect :

april a scris:

Dumnezeu l-a creat pe om dupa chipul Lui, dupa asemanarea Lui. Dar, pentru ca omul sa reflecte pe deplin chipul lui Dumnezeu, a fost nevoie de doua fapturi asemanatoare, dar, in acelasi timp, foarte diferite.
Barbat + femeie = Om. Doua fiinte care se completeaza reciproc, tocmai prin diferentele care exista intre ele...

Deci, hai sa discutam despre diferentele dintre barbat si femeie, diferente de orice fel : fizice, psihologice, emotionale, spirituale...

Cred ca daca stim mai multe despre ceilalti, cum sunt, de ce sunt asa, cum functioneaza, de ce reactioneaza intr-un anumit fel,...., atunci putem dezvolta si relatii ( de prietenie, dragoste sau de familie... ) de o calitate mai mare...
Iar in viata, spunea cineva, nu lucrurile sunt importante, ci relatiile...


_______________________________________
Every Day Brings New Blessings

28/04/11 18:46

   
ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10

crestin_salvat a scris:


     In primul rand, pornesti de la un stereotip stupid atunci cand presupui ca daca o femeie nu are o cariera, este inculta si ajunge sa stea automat doar la cratite si la spalat rufe.
cum a zis si nenea old, eu nu am zis ca daca sta acasa e ignoranta sau inculta.

 
Femeile “de moda veche”, mai ales in America si Marea Britanie erau in general credincioase si morale.


nu o sa neg faptul ca in trecut femeile nu erau mai imorale. asa este, erau. dar atentie datorita prejudecatilor vremii, a prejudecatilor cauzate de biserica si religie (atentie nu credinta) nu se auzea despre multe fapte imorale. asta nu inseamna ca ele nu inselau deloc sau nu preacurveau.

   


Cunosc femei care au facut scoala, au facut facultate pentru cultura lor generala si dupa ce s-au casatorit nu le-a trebuit cariera, au ales sa stea acasa.  Nu sunt cu nimic mai inculte decat cele care aleg o cariera, o cariera care le mananca cate 50 de ore sau mai mult pe saptamana.  Nici eu nu vreau ca nevasta mea sa stea doar la cratite, dar nici sa faca idol din cariera si sa-si neglijeze familia.


iar eu cunosc femei inteligente care s-au casatorit, au un job, dar se ocupa si de copii si de sot foarte bine in acelasi timp.

 
Toata redefinirea rolurilor pe care le au barbatii si femeile, are legatura cu propaganda homosexualilor si redefinirea casatoriei.  Distrugerea normalitatii si familiei se datoreaza homosexualilor si feministelor. 
   
    Distrugerea familiei crestine, a familiei in societatea occidentala a inceput prin “emanciparea femeilor”.  Toti satanistii si anarhistii care au vrut sa distruga societatea traditionala, au incurajat razvratirea femeii.  Toata miscarea feminista a pornit de la teoriile lui Marx si mai tarziu ale Margaretei Sanger, o rasista notorie si feminista.  Sanger a fost o adepta a lui Darwin si a teoriei evolutionismului.  Avea o ura nemaipomenita impotriva lui Dumnezeu si a femeii traditionale.  Tinea discursuri si scria pamflete in care sustinea ca “Reproducerea sau nasterea de copii, este cel mai mare rau al zilelor noastre.  Este o asuprire a femeii”.  Margaret Sanger a fondat organizatia Planned Parenthood care astazi finanteaza industria avorturilor in toata lumea si are castiguri anuale de $70 milioane.  In 1920, Lenin a spus: “Nu putem sa construim Socialismul cand jumatate din populatia tarii sta in bucatarie”.  Comunistii au incurajat “scoaterea femeilor din bucatarie” pentru ca sa distruga familia.  Femeile au devenit muncitoare si functionare care lucrau pentru Stat.  Astazi nu lucreaza neaparat pentru Stat, dar rezultatul este acelasi.  Ambii parinti lucreaza, vin obositi acasa si abia au timp sa mai petreaca cu copiii lor. Copiii stau cu o dadaca sau singuri si astfel treptat se rupe legatura sufleteasca dintre ei si parinti. 


wow. tu ai citit ce-ai scris? ok.te cred. satanistii, anarhistii criminalii si nebunii au inceput miscarea feminina, manati fiind de diavol(imi pare rau de ironie dar la asemenea idei nu am cum sa raspund altfel)

   


mohicanule, tu gandesti cum gandesti, pentru ca asa ne inoculeaza la toti sa gandim societatea si cultura in care traim.  Prin filme, carti, articole in ziare, cursuri la facultate, emisiuni la televiziune, peste tot este atacata si stricata normalitatea lasata de Dumnezeu.  Dumnezeu a lasat sa fie o ordine fireasca a lucrurilor care daca este urmata si respectata, aduce echilibru si lucrurile merg bine.  Stiu ca tu nu crezi in asta, ca tu nu esti credincios.  Tu crezi ca “totul este relativ”, inclusiv definitia de casatorie si familie.  Deci ca nu ma mira ca gandesti cum gandesti. 


iar tu gandesti asa datorita bigotismului ce ti-a fost inoculat in minte constient si subliminal de catre biserica si de alti habotnici. tot ce sustii in scrierea de mai sus nu are nciio o legatura cu credinta ci doar cu niste prejudecati invechite religioase.


_______________________________________
"Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"

28/04/11 19:16

   
april
admin forum

Locatie: Germania
Inregistat: 15/10/05
ultimul mohican, te invit sa scrii la SUBIECT.

_______________________________________
Every Day Brings New Blessings

28/04/11 23:07

   
crestin_salvat
membru

Locatie: pe un continent
Inregistat: 15/11/08

OLD TRAIAN a scris:



De unde ai dedus ca presupune ca e inculta? Sau doar deduci ca a dedus?


  Din ce a spus, ca nu crede ca o femeie trebuie sa stea doar la cratite. Din asta reiese ca o femeie care nu are cariera, nu stie altceva decat sa stea la cratite. S-ar putea sa gresesc, dar asta e un stereotip foarte raspandit in ziua de azi.


OLD TRAIAN a scris:


Ce le mai amesteci!


  Nu le amestec deloc, stiu bine ce spun.


OLD TRAIAN a scris:


De unde deduci ca distrugerea era ideea?
   

  Doar nu crezi ca au facut asta din bunatate! Daca citesti putin despre istoria Partidului Comunist din alte tari si din Rusia, o sa vezi care au fost scopurile lor declarate dealtfel.


OLD TRAIAN a scris:


Bai, da ce te stii? Ti se pare ca ce este in Afganistan e normalitatea lasata de Dumnezeu? Razboiul e normalitatea? Modul cum sunt tratate femeile in afganistan ti se pare normalitatea?
Ce-ti mai place sa vorbesti de sus, ca nu-ti mai incapi in piele de atata stiinta; si sa iei peste picior. Tu ai fost inAfganistan? Sau ai vorbit cu cineva care a fost acolo?


   Cand am spus eu ca ce se intampla in Afganistan e normalitate?? Tu acuma faci ce spui ca am facut eu, atribui altuia cuvinte pe care nu le-a spus. Bineinteles ca sunt impotriva felului in care sunt tratate femeile in Afganistan. Eu am spus ca razboiul este facut tot cu soldati, nu de masinarii, cum ai sustinut tu. Despre asta era vorba. Nici nu stiu de ce ai sarit la normalitate, cand era vorba de soldati si tehnologie de razboi.

   mohican,

e adevarat ca in trecut nu se discuta despre imoralitate, n-am spus ca nu existau oameni imorali, chiar si femei, normal ca erau. Nu se stia si nu se discuta, pentru ca asa era societatea si poate pentru ca nu exista o industrie de barfe. Dar nu era asa ca astazi, era mai mult bun simt si mai multa moralitate.

Cand spun ca barbatii si femeile au roluri diferite si in ce priveste unele profesii, nu spun prin asta ca este pacat sa faca anumite meserii.  Nu cred ca-i un pacat ca o femeie sa fie soferita sau un barbat sa fie asistent medical, dar cred ca sunt unele lucruri pe care le face mai bine o femeie si alte lucruri pe care le face mai bine un barbat.  Si bineinteles ca nu as fi niciodata de parere ca femeilor sa li se interzica anumite profesii, cum se intampla in Islam.  Trebuie sa aleaga libere. Credinta care nu este din libertate, nu are valoare inaintea lui Dumnezeu, cel putin asa cred eu.

   Degeaba ma ironizezi, ca stiu foarte bine ce vorbesc cand spun ca satanistii si comunistii au infiltrat si au controlat miscarea feminista.  Daca citesti articolul asta bine documentat http://inliniedreapta.net/dereferinta/r ... si-copiii/ si o sa vezi ca asa este.

   Nu, eu nu-s bigot, asta ti-a inoculat tie societatea prin diferite mijloace, ca cine nu gandeste in termeni politically correct si postmoderni, este bigot.

   Ca sa-ti dau un exemplu bun, toti cei care iau apararea victimelor Islamului, fie ca este vorba de femei sau de oameni din minoritati religioase, sunt injurati si numiti bigoti in Europa de Vest si cam peste tot in lumea libera. Si culmea ironiei ca cei care fac apologia Islamului, sunt tocmai ateii si postmodernii "eliberati de prejudecati" :-) Daca stai de vorba cu ei, o sa vezi ca pentru ei conteaza mai mult multicultularismul, decat oamenii care sufera cumplit din cauza religiei Islamului, deci conteaza mai mult decat dreptatea si compasiunea.
In Anglia, Danemarca, Olanda, daca spui ceva negativ despre musulmani si religia lor, risti sa fii dat in judecata pentru "instigare la ura".  Pot sa-ti dau cazuri concrete. Asa ca lucrurile nu-s asa de simple cum crezi tu.

   Irlanda a facut o observatie foarte relevanta si inteligenta. Ca femeia nu este un super om. Tocmai asta le spun feministele la femei, ca sunt niste super oameni care pot sa faca orice si trebuie sa faca orice. Asta-i ironia, ca ajuns de unde au plecat, la o doctrina de superioritate, la un fel de superioritate a femeilor fata de barbati.


_______________________________________
"Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu". -William Carey

01/06/11 05:16

   
april
admin forum

Locatie: Germania
Inregistat: 15/10/05

april a scris:

Dumnezeu l-a creat pe om dupa chipul Lui, dupa asemanarea Lui. Dar, pentru ca omul sa reflecte pe deplin chipul lui Dumnezeu, a fost nevoie de doua fapturi asemanatoare, dar, in acelasi timp, foarte diferite.
Barbat + femeie = Om. Doua fiinte care se completeaza reciproc, tocmai prin diferentele care exista intre ele...

Deci, hai sa discutam despre diferentele dintre barbat si femeie, diferente de orice fel : fizice, psihologice, emotionale, spirituale...

Cred ca daca stim mai multe despre ceilalti, cum sunt, de ce sunt asa, cum functioneaza, de ce reactioneaza intr-un anumit fel,...., atunci putem dezvolta si relatii ( de prietenie, dragoste sau de familie... ) de o calitate mai mare...
Iar in viata, spunea cineva, nu lucrurile sunt importante, ci relatiile...


_______________________________________
Every Day Brings New Blessings

01/06/11 19:00

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08

crestin_salvat a scris:

...
   Irlanda a facut o observatie foarte relevanta si inteligenta. Ca femeia nu este un super om.

A da, iar barbatii sunt supermani? Par tocmai aici e ciudatenia, ca nici unul nu e super om.

Ideea ca barbatul este superior femeii e una dintre anomaliile extreme care au provocat cealalta extrema numita miscarea feminista. Un fel de revolta a femeilor pentru a se elibera de aceasta inferioritate de ..."casta".



Tocmai asta le spun feministele la femei, ca sunt niste super oameni care pot sa faca orice si trebuie sa faca orice. Asta-i ironia, ca ajuns de unde au plecat, la o doctrina de superioritate, la un fel de superioritate a femeilor fata de barbati.

Inseamna ca nu cunosti prea bine miscarea feminina si ti-e frica de bau-bau.

Cele mai multe dintre femeile care intra in miscarea feminina sunt femei care vor sa li se redea demnitatea, asta e motivatia lor.

Faptul ca sunt persoane care incearca sa foloseasca in alte scopuri aceasta dorinta legitima, asta e diabolic. de exemplu comunismul urmarea sa aiba cat mai multe brate de lucru, de asta a promovat si femeile, nu pentru ca se urmarea un fel de matriarhat modern. Comunismul dorea sa arate ca este o doctrina superioara, si atunci avea nevoie de cat mai multa munca, pentru ca sa arate ca poate scoate oamenii din saracie.(Nu sustin comunismul, si nici nu vorbim despre asta aici).

Ideea este ca nu se poate vorbi in mod corect despre barbat ca fiinta superioara si despre femeie ca fiinta inferioara barbatului si nici invers. Dumnezeu i-a creat diferiti, cu roluri diferite, dar care trebuie sa reflecte slava Celui ce i-a nascocit.

Ultima modificare de OLD TRAIAN (03/06/11 06:50)


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

03/06/11 06:49

   
crestin_salvat
membru

Locatie: pe un continent
Inregistat: 15/11/08
Si cine a zis ca barbatii sunt supermani? eu n-am zis asta si nici nu cred asta. N-am auzit crestini conservatori sa spuna ca barbatii sunt superiori femeilor. pe de alta parte multe feministe spun ca toti barbatii suntem un fel de monstrii misogini.

   E adevarat ca unele femei sunt feministe pentru ca vor demnitate, dar asta era valabil acum o suta de ani. De 50 de ani incoace, femeile in lumea libera au drepturi si sunt tratate cu demnitate, asa ca nu mai vad rostul miscarii feministe, nu miscarii "feminine" cum ii spui tu, si mai ales atitudinea lor agresiva si dusmanoasa nu are vreun rost. 

     http://inliniedreapta.net/dereferinta/revolutia-sexuala-si-copiii/

    Toti de aici de pe site ar trebui sa citeasca articolul acesta, ca sa vada ce diabolici au fost si sunt cei care isi spun "progresisti toleranti", ce lucruri perverse au introdus in programa scolara, ei fac asta si astazi cu programe de indoctrinare homosexuala pentru elevi de scoala elementara, in unele tari. Din asta se poate vedea ca sunt satanisti, pentru ca vor sa-i distruga pe copii cu astfel de lucruri, sa-i transforme in perversi si sa le stearga orice urma de bun simt.

Ultima modificare de crestin_salvat (12/06/11 21:01)


_______________________________________
"Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu". -William Carey

12/06/11 20:58

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08

crestin_salvat a scris:

Si cine a zis ca barbatii sunt supermani? eu n-am zis asta si nici nu cred asta.
atunci e bine ca esti realist.
N-am auzit crestini conservatori sa spuna ca barbatii sunt superiori femeilor.

si nici nu ai vazut manifestandu-se ca si cum ar fi superiori?


pe de alta parte multe feministe spun ca toti barbatii suntem un fel de monstrii misogini.
Nu sustin defel si nici nu combat in totalitate miscarea feminista, dar uneori si unele nefeministe spun aceleasi lucru despre barbati. Oare sa existe un sambure de adevar in ceea ce spun?

   E adevarat ca unele femei sunt feministe pentru ca vor demnitate, dar asta era valabil acum o suta de ani. De 50 de ani incoace, femeile in lumea libera au drepturi si sunt tratate cu demnitate,

Si care-i aia lumea libera? Sunt multe cazuri in care femeile sunt tratate cu demnitate, dar te-as intreba ce-i cu sloganuri gen: "muierea sa stea la cratite...", sau "in casa cocosul trebuie sa cante" ? Ce-i cu claxoanele ce se aud cand o femeie face o greseala in trafic?

asa ca nu mai vad rostul miscarii feministe, nu miscarii "feminine" cum ii spui tu, si mai ales atitudinea lor agresiva si dusmanoasa nu are vreun rost.

Nici eu nu-i vad rostul dar nici nu este justificata infierarea miscarii si implicit a femeilor care intra in miscare ca fiind de la diavol. 

Toti de aici de pe site ar trebui sa citeasca articolul acesta, ca sa vada ce diabolici au fost si sunt cei care isi spun "progresisti toleranti", ce lucruri perverse au introdus in programa scolara,

Daca este in programa scolara inseamna ca se cunoaste, dar nu cred ca este eficienta studierea pacatului pe toate fatetele lui, cat studierea virtutilor, a moralitatii adevarate, pentru ca relativismul moral promovat sa nu ne poata ingenunchea.

Din asta se poate vedea ca sunt satanisti, pentru ca vor sa-i distruga pe copii cu astfel de lucruri, sa-i transforme in perversi si sa le stearga orice urma de bun simt.

Nu neaparat satanisti. Se poate sa asculte mai mult de sfaturile lui Satan, si astfel sa ajunga sa se adanceasca in pacat.
Pentru a stavili expansiunea pacatului sunt in lume crestinii. Ei nu trebuie sa fie preocupati in primul rand de "adancimile satanei" cat sa fie preocupati de cunoasterea Cartii, si conformarea cu voia lui Dumnezeu.

Ultima modificare de OLD TRAIAN (12/06/11 23:23)


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

12/06/11 23:20

   
ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10

crestin_salvat a scris:

In Anglia, Danemarca, Olanda, daca spui ceva negativ despre musulmani si religia lor, risti sa fii dat in judecata pentru "instigare la ura".  Pot sa-ti dau cazuri concrete. Asa ca lucrurile nu-s asa de simple cum crezi tu.


in anglia din cate stiu a fost taraboi acum ceva vreme ca se dorea interzicerea portului musulman in multe locuri. deci ma indoiesc ca sar asa repede in apararea lor.


Toti de aici de pe site ar trebui sa citeasca articolul acesta, ca sa vada ce diabolici au fost si sunt cei care isi spun "progresisti toleranti", ce lucruri perverse au introdus in programa scolara, ei fac asta si astazi cu programe de indoctrinare homosexuala pentru elevi de scoala elementara, in unele tari. Din asta se poate vedea ca sunt satanisti, pentru ca vor sa-i distruga pe copii cu astfel de lucruri, sa-i transforme in perversi si sa le stearga orice urma de bun simt.


ia da-mi si mie exemple. ce lucruri perverse si de indoctrinare homosexuala au fost introduse in programele scolare? sincer nu cred o iota pana nu vii cu exemple.


_______________________________________
"Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"

14/06/11 23:32

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08
Bre, cre' ca nu zicea de programele noastre, ci de alte tari, de care-o auzit si el. :)
Acolo, ci'ca in scoala ii invata ca familia traditionala e doar o varianta.

Ultima modificare de OLD TRAIAN (15/06/11 12:31)


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

15/06/11 12:30

   
april
admin forum

Locatie: Germania
Inregistat: 15/10/05

april a scris:


april a scris:

Dumnezeu l-a creat pe om dupa chipul Lui, dupa asemanarea Lui. Dar, pentru ca omul sa reflecte pe deplin chipul lui Dumnezeu, a fost nevoie de doua fapturi asemanatoare, dar, in acelasi timp, foarte diferite.
Barbat + femeie = Om. Doua fiinte care se completeaza reciproc, tocmai prin diferentele care exista intre ele...

Deci, hai sa discutam despre diferentele dintre barbat si femeie, diferente de orice fel : fizice, psihologice, emotionale, spirituale...

Cred ca daca stim mai multe despre ceilalti, cum sunt, de ce sunt asa, cum functioneaza, de ce reactioneaza intr-un anumit fel,...., atunci putem dezvolta si relatii ( de prietenie, dragoste sau de familie... ) de o calitate mai mare...
Iar in viata, spunea cineva, nu lucrurile sunt importante, ci relatiile...


_______________________________________
Every Day Brings New Blessings

15/06/11 18:11

   
Pagini:  1 2 3 4    



Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson




© 2005-2018 TANARCRESTIN.net