|
|
|
Old
Moderator
![](../imagini/users/4706.jpg) Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08
|
|
Stiu si nu se taie.
Iți place să fii bucătar/bucătăreasă?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
21/07/14 21:58
|
|
giany
membru
![](../imagini/users/3298.jpg) Locatie: ROMANIA
Inregistat: 18/05/07
|
|
ador sa fac mancare ... daca am pentru cine ... unele dintre fostele "iubiri" ... mda ... le-am gatit cu placere si nu a contat la ce ora ... sunt bunicel tind sa cred ... in bucatarie ...
ai animal de casa ? ![:)](img/smilies/smile.png)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
21/07/14 22:12
|
|
Oblio
membru
![](../imagini/users/8876.jpg) Inregistat: 03/10/10
|
|
Păi nu prea am casa de animal . Totuşi mi-ar place
Ce zici? Aduce omului vreun folos compania unui animal? (desigur, mă refer la oameni în general, nu la cei singuri sau cu nevoi speciale)
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
21/07/14 22:29
|
|
giany
membru
|
|
o intrebare nepotrivita oblio ... dar sa stii ca daca hranesti un caine posibil sa nu te insele ...
preferi marea sau muntele in vacanta ?
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
21/08/14 18:13
|
|
giany
membru
|
|
mi-am facut fond de pensie si la privat ... o firma care prezinta pensionarii plimbandu-se in jurul lumii in calatorii de relaxare ... iti dai seama ... toti rad in reclama sunt bucurosi plimbari ...
crezi ca mos craciun exista ?
|
|
22/08/14 15:34
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Crezi ca are rost intrebarea asta?!:d
Cat de greu crezi ca este sa delimitezi binele de rau?
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
22/08/14 19:39
|
|
giany
membru
|
|
en orm ... mie imi e f greu ... am luat 5 kg de bine si 5 kg de rau ... si dupa 2 pahare de votka nu mai stiu care ce si unde ... )
razi sau plangi dupa afirmatia mea ?
|
|
22/08/14 22:44
|
|
Old
Moderator
|
|
Nici nu rad ca nu-i de ras, nici nu plang ca nu pot plange, dar după ce faci asemenea afirmatii ai face bine sa plangi tu.
Ai un cunoscut de religie islamică?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
27/08/14 20:48
|
|
C4tal1n
membru
![](../imagini/users/11369.jpg) Locatie: Romania
Inregistat: 12/04/13
|
|
Nu am un cunoscut de religie islamica.
Care a fost ultima ta carte citita?
_______________________________________ Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste. (Corinteni 13,4)
|
|
27/08/14 21:55
|
|
Old
Moderator
|
|
„Cheile pentru intelegerea islamului” (Dr. Abd Ar-Rahman bin Abd Al-Karim ash-Sheha)
Iți place istoria biblică?
|
|
27/08/14 22:37
|
|
C4tal1n
membru
|
|
Nu prea...insa este bine sa citim si sa nu repetam aceleasi greseli ca si poporul Israel
Ce faci in acest moment?
Ultima modificare de C4tal1n (27/08/14 23:05)
_______________________________________ Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste. (Corinteni 13,4)
|
|
27/08/14 23:04
|
|
giany
membru
|
|
vroiam sa fac o gluma ... m-am razgandit ... ![:)](img/smilies/smile.png)
de ce pe la biserici merg oamenii asa smeriti ?
|
|
27/08/14 23:34
|
|
C4tal1n
membru
|
|
Pentru ca asa trebuie sa ne prezentam in fata lui DUMNEZEU
Ce limba/limbii straine cunosti?
|
|
29/08/14 22:51
|
|
Old
Moderator
|
|
Foarte bine nici una. ![:D](img/smilies/big_smile.png)
Cat de importanta ti se pare limba latină?
|
|
30/08/14 00:08
|
|
giany
membru
|
|
pai se vorbeste limba latina peste tot ... si in piatza ... ave marar ? ... ) lasand gluma la o parte chiar daca nu se vorbeste peste tot sau mai deloc ... mi-ar fi placut sa cunosc ceva latina ...
ai trisat vreodata la ceva ? ![:D](img/smilies/big_smile.png)
|
|
08/09/14 02:51
|
|
Andreea
membru
![](../imagini/users/1466.jpg) Locatie: Cluj-Napoca
Inregistat: 16/08/06
|
|
Din nefericire, da.
Îți este ușor să accepți ajutorul celor din jur?
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
08/09/14 20:30
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Depinde de domeniul in care necesit ajutor si de calitatea relatiei.
Tie?
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
08/09/14 21:45
|
|
giany
membru
|
|
imi este mai greu sa il caut ... un ajutor potrivit ... in fine eu sunt si pretentios spun unii ... cu toate ca mie mi se pare normal sa iti faci treaba chiar daca nu iei bani ... adica ajuti pe cineva ... deci chiar daca nu iei bani sa lucrezi la fel de bine pt ca abia atunci dovedesti ca esti un profesionist desavarsit ... cand fara bani lucrezi la fel de bine ... prea complicat pentru cei interesati de bani ... treaba trece ... leafa merge ...
ce verset iti place ? ... din BIBLIE ma refer ...
|
|
10/09/14 18:06
|
|
Old
Moderator
|
|
Eclesiastul 9:17 „Cuvintele inteleptilor, ascultate in liniste, sunt mai de pret decat strigatele unuia care stapaneste intre nebuni.”
Cand vrei sa te gandesti la o carte care este prima care-ti vine in minte?
|
|
18/10/14 21:57
|
|
giany
membru
|
|
spre surprinderea ta nu este Biblia cum probabil ar spune multi ... e asul de trefla ) ... doar stii ca suntem la jocuri ![:)](img/smilies/smile.png)
crezi ca s-a inteles si se va schimba clasa politica? (adica atitudinea)
|
|
18/11/14 22:42
|
|
Oblio
membru
![](../imagini/users/8876.jpg) Inregistat: 03/10/10
|
|
Nu cunosc raspunsul, dar stiu ca sigur se va intampla asta, in masura in care isi va schimba directia majoritatea poporului.
Cum consideri ca ar trebui rasplatiti oamenii pentru munca lor? Cat sa castige un arhitect de exemplu si cat cel ce munceste cu roaba in conditiile in care ambii depun ravna in munca lor?
Ultima modificare de Oblio (23/11/14 01:07)
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
22/11/14 09:05
|
|
antonela
Moderator
![](../imagini/users/493.jpg) Locatie: Romania
Inregistat: 02/11/05
|
|
Fiecare trebuie rasplatit in functie de prestatia muncii. Nu doresc sa ma dau cu parerea.
Cum reactionezi cand o persoana apropiata te evita mereu?
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
07/01/15 22:33
|
|
Old
Moderator
|
|
Nu as putea spune că imi pun pansament la cot. Încerc sa aflu cauza pentru care sunt evitat.
Crezi că ar trebui să mă stresez?
|
|
08/01/15 12:57
|
|
Lucian494
membru
![](../imagini/users/11588.jpg) Locatie: Roma, Italia
Inregistat: 19/06/14
|
|
Stresul e ceva natural, oricat de mult am incerca sa-l tinem sub control cumva tot iese la suprafata. Totusi, cred ca intelept este sa incercam sa nu ne stresam.
Care sunt cele mai bune metode pentru a-ti creste influenta?
_______________________________________ “In every encounter we either give life or we drain it; there is no neutral exchange.” -Brennan Manning
|
|
08/01/15 13:14
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
![felicitari electronice mesaj inviere](http://www.felicitaricrestine.ro/felicitari/images/ecards/thumbs/thumb_04c7e75ccraciun_53.jpg) |
![felicitari sfintele pasti](http://www.felicitaricrestine.ro/felicitari/images/ecards/thumbs/thumb_451fb711craciun_40.jpg) |
![felicitare online pentru pasti](http://www.felicitaricrestine.ro/felicitari/images/ecards/thumbs/thumb_68b8ca49felicitarecraciun.jpg) |
![felicitari crestine cu mesaj din Biblie](http://www.felicitaricrestine.ro/felicitari/images/ecards/thumbs/thumb_4052f452craciun_16.jpg) |
![felicitare cu mesaj de inviere](http://www.felicitaricrestine.ro/felicitari/images/ecards/thumbs/thumb_21cf7c9dfc09.jpg) |
![felicitare cu mesaj de inviere](http://www.felicitaricrestine.ro/felicitari/images/ecards/thumbs/thumb_17bb0922craciun_24.jpg) |
![felicitare crestina verset biblic inviere](http://www.felicitaricrestine.ro/felicitari/images/ecards/thumbs/thumb_635fc200craciun_52.jpg) |
Mergeti la
|