TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Jocuri/Interogatoriu Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 53 54 55 56 57 58 59
Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
Un grup de oameni, asupra vieților cărora aș avea o influență într-un anumit sens. :P

E manipularea un lucru exclusiv negativ?

02/05/14 23:24

Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10
Daca prin a manipula intelegem mai mult decat a influenta, atunci cred ca este ceva negativ, chiar crezand ca faci un bine.

Consideri ca exista situatii speciale in care se justifica manipularea? Daca da care?

02/05/14 23:47

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
Da. un copil care trebuie sa manance sau sa mearga la somn.

Ti-e teama de intuneric?

03/05/14 23:08

giany
membru

Inregistat: 18/05/07
am trait in intuneric si din inconstienta nu imi era teama

de ce vor femeile sa fie egale cu barbatii ? (nu generalizez)

06/05/14 14:39

giany
membru

nu am prins vreo perla nostima la predica.

crezi ca adunarea este un loc unde se distreaza crestinii?

12/05/14 15:19

giany
membru

lipsa de bun simt, proasta educatie, permisivitatea celui care conduce adunarea, si in primul rand lipsa de DUMNEZEU, oamenii nu vin la biserica decat ca asa se face ... femeile se amesteca cu barbatii, babele barfesc, mosii atrag atentia, tinerii ranjesc si se "echipeaza" cu haine si tunsori la moda ... nici macar telefonul nu e dat pe silent cand intra in biserica ... si cam toti se uita la bani ... ala cat da si ala ce face cu banii ... se fura ... se minte ... "lucru dracu in casa popii" ... (si sa nu se inteleaga ca generalizez)

ce e un fake si de ce oamenii prefera sa isi cumpere un fake ? (pretind ca e de firma normal) ... si daca porti un fake tu ce esti ?

14/05/14 03:09

Oblio
membru

sunt oameni pe care ii citesti dintr-o privire dar sunt si dintre cei la care o viata intreaga nu ajunge sa-i cunosti.

Daca ai avea puterea sa faci orice (chiar si ceva fantastic), care ar fi aspiratia cea mai inalta a ta?

15/05/14 06:39

Old
Moderator

Sa reusesc ceea ce mi-am propus acum, in conditii umane. :)

Crezi ca am sansa?

15/05/14 09:22

Oblio
membru

Oricat de simple sau umane ar parea conditiile, fara binecuvantarea/ingaduinta lui Dumnezeu nu! :)

Ce te preocupa si ce pui mai presus: nevoile tale, nevoile oamenilor, sau ale lui Dumnezeu?

Ultima modificare de Oblio (16/05/14 01:57)

16/05/14 01:55

zambezi
membru

Inregistat: 19/09/07
n-ascult. Prea nervosi pentru gustul meu.

Ce parere ai despre 'google glass (ochelarii google)'? Ai purta asa ceva, sau te-ar incomoda prezenta unei persoane care-i poarta?

Ultima modificare de zambezi (17/05/14 00:34)

17/05/14 00:31

giany
membru

as purta cu mare placere si as folosi prin parlament cu politicienii se va dovedi ca sunt inutili :)

crezi ca la anul este posibil sa castige o maimuta eurovizionul ?

20/05/14 23:15

giany
membru

da ... este foarte posibil dar cred ca o soparla canadiana din rasa milocentericus anostical v-a fi in stransa lupta cu maimuta ... practic ... e posibil sa castige si un crocodile dumblee ... sau o cercopiteaca ... fara sa neglijam puterea elefantului African si a cerbului carpatin si bineinteles camila cu silicoane pe spate, ar mai fi si papagalii dar astia au botnita de la neveste deci ex - clus , si cine ar mai putea castiga ar fi pinguinii dar temeperatura nu le permite participarea ... prea cald ... prea mult hot cum se zice in filme ... un alt posibil castigator ar fi hipopotamul dar acesta doar daca face schimbare de sexe ... :)

(deci ... cine crezi ca v-a castiga eurovizionul ? =))

l.e. sper ca se va trece cu vedera ca am raspuns tot eu ... multam fain ... :) )

intrebarea e de fapt ce e cu promovarea asta bolnava ?

Ultima modificare de giany (22/05/14 20:04)

21/05/14 02:52

Old
Moderator

Nu cred ca ar fi normal sa aiba libertatea la asemenea parade. Daca lor li se da aceasta libertate, inseamna ca altora li se ingradeste in acelasi timp libertatea de a trai intr-o lume fara aceste parade. Libertate nu inseamna sa faca fiecare ce vrea, ci sa faca ce este bine.

Crezi ca interdictia acestor parade in Rusia este ceva rău?

30/05/14 20:16

Oblio
membru

Fie pentru ca nu-s de fapt crestini (adica nu au credinta si nadejdea ca fagaduinta este adevarata si implinirea ei inevitabila) fie traiesc rabdatori si impacati ca aceasta e grija lui Dumnezeu si se va intampla cand stie El ca  timpul si lucrarile s-au implinit.

In toti credinciosii crezi ca e fireste/musai sa se manifeste grija/vigilenta pentru ceasul revenirii?

Ultima modificare de Oblio (02/06/14 10:10)

02/06/14 10:03

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
Da. Suntem chemați să veghem și să ne dorim ca ziua răpirii să vină cât mai curând. :)

Cum se poate aștepta/dori clipa răpirii în mod practic?

Ultima modificare de Andreea (05/06/14 15:57)

05/06/14 15:57

Oblio
membru

Ingrijorandu-te si preocupandu-te de cei care nu-ti par inca pregatiti si care crezi ca ar putea fi salvati odata cu tine.  Poate chiar cerand Tatalui sa mai astepte, sa lucreze cu intelepciunea Sa in  inima lor, ca acolo unde vei fi tu sa fie si ei.

Cat crezi ca poate dura asteptarea ta, mai mult decat zilele pamantesti pe care le ai de trait?

06/06/14 08:20

Old
Moderator

Eu cred că mai mult decat națiunilor: tuturor etniilor. (La națiuni este ajunsă deja)

Cu ce contribui tu la această vestire?

17/06/14 08:07

giany
membru

cu indiferenta ... :)

e sufficient oare?

17/06/14 16:15

Old
Moderator

Deocamdată, se pare că e...suficient.

Dacă l-ai avea pe Domnul în inimă te-ar interesa să spui și altora?

19/06/14 18:31

giany
membru

cel ce Ma va marturisi inaintea lumii si Eu il voi marturisi inaintea Tatalui ... (nu stiu exact versetul)

ce muncesti ?

20/06/14 18:49

Lucian494
membru

Inregistat: 19/06/14
Nimic nu se intampla pe acest Pamant fara stirea lui Dumnezeu. Astfel daca conducerea din zilele noastre este asa se datoreaza faptului ca Dumnezeu a ingaduit acest lucru.

Daca ai fi 100% sigur ca iadul nu exista si ca pedeapsa de la sfarsitul lumii va fi doar un foc care-I va nimici pe toti cei ce traiesc in pacat, ai mai face voia lui Dumnezeu?

28/06/14 14:08

Oblio
membru

(Reeditat)

Nu stiu de ce declara unii sau altii ca ar crede asa si nu altfel, dar stiu ca ce zice Scriptura  in acest sens nu e suficient de limpede (cel putin pentru mine) ca sa ader la un verdict clar.

Crezi ca e mai important sa aderi la ce esti invatat sa crezi, ori sa cauti sa intelegi, verifici si apoi filtrezi obiectiv dupa cum iti spune inima si constiinta ta?

Ultima modificare de Oblio (30/06/14 01:20)

29/06/14 13:36

Oblio
membru

x

Ultima modificare de Oblio (02/07/14 00:00)

30/06/14 01:40

Old
Moderator

Oblio a scris:

Crezi ca e mai important sa aderi la ce esti invatat sa crezi, ori sa cauti sa intelegi, verifici si apoi filtrezi obiectiv dupa cum iti spune inima si constiinta ta?

Cred că amândouă functionează. Intâi ne alipim simptomatic de o idee sau alta. Apoi, căutam fie sa argumentăm ce am ales, fie să întelegem cat mai clar. Orice schimbare ce ar trebui s-o facem este dificilă.

Cât timp aloci in medie /zi pentru rugăciune, studiul Bibliei și alte activități spirituale?

01/07/14 23:00

giany
membru

momentan am renuntat ... am avut perioade in care ma rugam mult ...

stii sa faci maioneza ? :) sau ti se taie ? :) (daca se poate sa ne si spui cum faci la comentarii :) )

Ultima modificare de giany (21/07/14 21:48)

21/07/14 21:47

Pagini: 1 ... 53 54 55 56 57 58 59    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la