|
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
Hmm,e cam complicata treaba,Il doresc DOMN si MANTUITOR,dar de multe ori ma bucur sa-mi fie mantuitor,iar Domn mai putin,mai am si eu luptele mele,ai mila Doamne de mine.
Cum te raportezi la Domnul ca DOMN al tau?
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
12/06/13 05:31
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Ii slujesc.
Ce faci pentru mantuirea altora?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
24/06/13 07:23
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
Le vorbesc despre Domnul,in general felul cum EL a lucrat si lucreaza in viata mea,plus ceva versete,ii invit la Biserica si ma rog pentru ei,inca nici un rod,din pacate.
Daca ai sti ca maine ai pleca la Domnul,cei ai face azi?
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
24/06/13 20:52
|
|
Oblio
membru
Inregistat: 03/10/10
|
|
M-as ruga pentru iertare personala si pentru mantuirea celor aflati inca in lume. Apoi as mai chema odata la credinta pe cei apropiati, pe cei care stiu ca ezita ori nu sunt pe deplin daruiti in inima si cugetul lor.
Ce ai face daca ai fi pus in situatia sa alegi a pleca ori nu departe de familia ta pentru a lucra si ai sentimentul ca desi ai considerat mereu a nu fi o solutie corecta pentru echiliibrul afectiv al familiei , acum ai semne ca Domnul ar vrea sa faci asta?
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
24/06/13 21:35
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Depinde la ce ma cheama Domnul.Sunt multe situatii cand Domnul ii tine izolati pe membrii familiei pentru a-i putea slefui dupa Voia Sa.Eu intotdeauna sustin sa se faca numai Voia Domnului, nu ce vrem noi.Pot sa nu fac Voia Domnului, sa consider ca e mai bine sa stau langa ei dar am eu siguranta oare ca voi avea parte de ei, cine stie ce aduce ziua de maine?Sustin cu tarie unitatea familiei, dar am vazut mana Domnului la lucru cand membrii ei au fost tinuti "in exil".Cel mai important este ca semnele sa fie clare si sa-i lasam pe cei dragi complet in mana Domnului, doar El se poate ingriji cu adevarat de ei.
Cum crezi ca Domnul isi poate gasi placerea in tine?
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
25/06/13 08:33
|
|
Old
Moderator
|
|
Adica isi pune mana streasina la ochi (nu ca faptele mele stralucesc asa de tare ca il deranjeaza lumina, ci ca sa scruteze zarea), il vede pe old ca se bazeaza pe ajutorul lui Dumnezeu ca sa-L asculte si sa creasca in cunoasterea Lui si zice: imi place ca nu se bazeaza pe fortele proprii.
In realitate crezi ca isi gaseste placerea in mine, sau nu prea?
Ultima modificare de Old (28/06/13 23:34)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
28/06/13 23:32
|
|
Roxana
membru
|
|
Domnul isi gaseste placerea in toti copiii Sai, referitor la slujire e alta discutie si tine de iubirea fiecaruia fata de El si de cei pierduti.
Ce crezi ca este important pentru Dumnezeu, launtrul inimii tale sau multele slujiri pe care le faci?
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
29/06/13 10:16
|
|
Oblio
membru
Inregistat: 03/10/10
|
|
Dumnezeu,se raporteaza la inima omului, apoi se ingrijeste ca acest lucru sa fie ogllindit si in fapte. El revarsa harul Sau ori ingaduie lucrari ale duhului celui rau, dupa cum se va dovedi disponibila acea inima.
Totusi toti lucram atat cu talantii Tatalui cat si cu cei ai vicleanului, cu voie sau fara voie, constient sau nu caci firea isi ia tributul ei. Cat priveste slujirile... unora le este dat sa faca mult, sa poata multe, dar nu cred ca celui ce nu primeste la fel de mult i se cere cat nu poate face. Se poate insa sa-l gaseasca vrednic in lucrurile mici peste care a fost randuit aici pe pamant si sa-l aseze in Imparatia Sa peste cele mari.
Esti multumit de ceea ce poti face, de ceea ce lucrezi sau faci in slujire?
Ultima modificare de Oblio (29/06/13 18:13)
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
29/06/13 18:09
|
|
Old
Moderator
|
|
De ceea ce slujesc in prezent, nu! Se poate mult mai mult.
Cate persoane dintre cele pentru care te rogi au imbratisat credinta?
|
|
03/07/13 22:23
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Niciuna, pentru moment.
De ce Marta este atat de blamata in predici?
Ultima modificare de adriana (14/07/13 22:16)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
13/07/13 18:47
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
nu stiu.
care marta?
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
14/07/13 23:31
|
|
Roxana
membru
|
|
Marta de care spunea Adriana
Cate Marta cunosti?
|
|
16/07/13 10:12
|
|
giany
membru
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ofVczQZTOmk marta.
iti plac poeziile?
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
16/07/13 16:28
|
|
Old
Moderator
|
|
Da.
Ai talent sa scrii versuri.
|
|
21/07/13 21:48
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Posibil.
Care este cea mai ascultată piesă de tine în ultima vreme?
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
22/07/13 13:10
|
|
Roxana
membru
|
|
"Dati Domnului" - Ramona si Catalin Lup
De ce crestinilor le face placere sa accepte duhul cartelii si al ironiei?
Ultima modificare de Roxana (22/07/13 18:33)
|
|
22/07/13 15:24
|
|
Old
Moderator
|
|
Daca vorbim de crestini care au aceste pacate este pentru ca au fost ispititi sa le faca si au cazut in aceasta amagire. Ei trebuie sa renunte la aceste pacate pentru ca atat nemultumirea cat si batjocura sunt pacate din familia egoismului.
Daca stii pe cineva ca are aceste pacate ii spui sau te gandesti ca o sa te respinga folosind alte ironii?
|
|
23/07/13 00:19
|
|
adriana
membru
|
|
Ma indoiesc ca asta este calea de a'i trezi. Ma indoiesc si ca crestinilor le place duhul cartelii. Cred doar ca poate fi un derapaj.
Practici indemnarea fratilor de credinta la fapte bune? cum?
Ultima modificare de adriana (23/07/13 07:20)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
23/07/13 07:20
|
|
4givenByJesus
membru
Inregistat: 14/04/08
|
|
nu prea practic.
ai o relatie sanatoasa cu fratii, surorile din biserica ce o frecventezi?
_______________________________________ Oricât de tare m-aș supara, tot îmi trece... așa că, ce rost are să mă mai supăr?
|
|
23/07/13 16:03
|
|
Roxana
membru
|
|
Da, da, sigur, la biserica e sanatoasa, inafara ei e problema, la fel cu exteriorul evlavios si inima plina de impuritati.
De ce intotdeauna o femeie fara copii da sfaturi despre cresterea lor si un barbat divortat despre casnicie?
|
|
23/07/13 22:14
|
|
adriana
membru
|
|
...
In ce domeniu dai sfaturi mai des?
|
|
25/07/13 10:43
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Nu prea dau sfaturi, iar când dau e vorba de igienă. :P
Ce băutură (suc/apa/limonadă :P ) consumi cel mai des?
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
25/07/13 14:06
|
|
giany
membru
|
|
andreea, imi displace reclama.
crezi in reclame?
|
|
27/07/13 05:12
|
|
Roxana
membru
|
|
Nu, ma uit doar la stiri.. sau mai degraba spus, ascult.
Poti sa numesti o persoana care te-a influentat de-a lungul vietii si de ce ?(Exceptand Persoana Domnului Isus)
|
|
27/07/13 13:37
|
|
giany
membru
|
|
nadia Comaneci. cum de ce? pai ii da margarina lui dilan. . ei na. pai a fost o gimnasta buna.
iti place sa fi laudat/a?
|
|
03/08/13 11:04
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|