TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Filme/Desene animate Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
dedicam acest topic desenelor animate. nu doresc a se scrie aici o serie de comentarii, care ne plac, cat de mult ne plac, de cand si de ce, ci o enumerare a lor, scurte descrieri, imagini, personaje, etc.

Tom şi Jerrydesen animat creat de:
1940 - 1958: William Hanna-Joseph Barbera
1961 – 1962: Gene Deitch
1963 - 1967: Chuck Jones

"Echipa formată din pisica (Tom) şi şoarecele (Jerry) animaţi a stat la baza serialelor de desene animate pline de succes, desenate de animatorii William Hanna şi Joseph Barbera, iniţial pentru regizorul Fred Quimby de la MGM între anii 1940 şi 1960, iar mai apoi pentru propria lor companie la mijlocul anilor 1970. Scenariul se bazează de obicei pe tentativile motanului frustrat Tom de a-i prinde pe Jerry şi Tuffy, amicul său şoarece, şi de a-i mânca. Pe această temă au fost realizate şi câteva benzi desenate. Iniţial, şoricelul se numea Jinx, iar motanul Jasper."

http://ro.wikipedia.org/wiki/Tom_%C5%9Fi_Jerry

alte personaje:
- Butch- un motan negru, vagabond.
- Toodles- gratioasa pisica alba, de care se indragosteste Tom.
- Mami DoiPantofi- stapana casei in care locuiesc cei doi.
- Little Nibbles (Tuffy)- un soricel mic si gri, mereu flamand.
- Spike (Killer)- un caine robust care, desi doarme mai tot timpul, fiind prieten cu jerry, il mai scoate din necaz.
- Tike (Junior)- un pui de catel, fiul lui Spike.
- Uncle Pecos-  unchiul lui Jerry.
- Ducking- o ratusca.

lista tuturor episoadelor o puteti gasi aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Tom_%C5%9Fi_Jerry

informatii mai complete: http://en.wikipedia.org/wiki/Tom_and_Jerry


20/05/10 20:39

   
RainSong
membru

Locatie: going over Jordan
Inregistat: 08/11/06
   

 
   Scooby-Doo un serial animal de televiziune produs pentru programul animat de sâmbătă dimineaţa în diferite versiuni din 1969 până în prezent. Formatul, distribuţia şi vârsta personajelor a variat semnificativ de-a lungul anilor, versiunea cea mai cunoscută conţine un câine vorbitor - Scooby-Doo  şi patru adolescenţi: Fred „Freddie” Jones, Daphne Blake, Velma Dinkley şi Norvile „Shaggy” Rogers.

   


  Personajele (colectiv numite oficial „Mistere SRL” - en „Mystery, Inc.” - cu toate că nu a existat o referire la acest nume în seria originală) călătoresc într-o dubă numită „Maşina Misterelor” (en. „Mystery Machine”) şi rezolvă mistere care de obicei conţin poveşti despre fantome, monştrii mitici şi alte forţe supranaturale. La sfârşitul fiecărui episod, forţa supranaturală avea o explicaţie raţională (planuri diabolice care foloseau costume şi efecte speciale pentru a speria sau a distrage atenţia). Unele versiuni ulterioare au oferit variaţii asupra temei şi explicaţiei supranaturalului, precum şi noi personaje, precum vărul şi nepotul acestuia, pe lângă sau în locul unor personaje.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Scooby_Doo

Ultima modificare de RainSong (22/05/10 21:30)


_______________________________________
"se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."

22/05/10 21:28

   
irlanda
membru

Locatie: bucuresti
Inregistat: 14/03/08
Candy-CandyCandy-Candy este un roman şi o serie manga şi anime japoneză.

Personajul principal, Candice (Candy) White Ardlay este o fetiţă din America, blondă şi cu pistrui, cu ochii mari şi verzi, păr lung, cârlionţat şi cu fundiţe.
Personajul Candy-Candy a apărut mai întâi într-un roman în proză al renumitei scriitoare japoneze Kyoko Mizuki în Aprilie 1975.
În momentul când Mizuki s-a asociat cu artista manga Yumiko Igarashi, revista japoneză Nakayoshi s-a arătat interesată de Candy Candy. Timp de patru ani, revista a inclus această serie manga în paginile ei.

Seria anime a apărut în paralel, în România fiind difuzată abia în anii '90, de Televiziunea Română. Spre deosebire de "Sandy Bell", unde s-a folosit ediţia franceză, în România s-a difuzat versiunea originală japoneză a lui Candy-Candy, dublată în lectura talentatului Mihai Cabel, ale cărui "voci" au fost omniprezente în desenele animate de la acea vreme.

Candy-Candy s-a bucurat de o popularitate remarcabilă în anii ’70-’80, atingând statul de film idol în ţări de pe întreg mapamondul

http://ro.wikipedia.org/wiki/Candy_Candy


24/05/10 19:48

   
fluflu
membru

Locatie: mures
Inregistat: 20/09/07
Sailor Moon

Sailor Moon (美少女戦士セーラームーン, Bishōjo Senshi Sērā Mūn?, tradus oficial ca Pretty Soldier Sailor Moon) este titlul francizei japoneze create de Naoko Takeuchi. Este generalizat ca fiind popularizarea unui sentai(echipe) de fete magice, la fel ca re-instaurarea genului fetei magice.

Povestea metaseriilor planează asupra unor apărători reîncarnaţi ai unui regat ce stăpânea sistemul solar şi lupta lor cu forţele negative. Personajele centrale numite Sailor Senshi (literal "Sailor Soldiers"; frecvent numite "Sailor Scouts" în versiunea Nord Americană )— sunt nişte adolescente care se transformă în eroine invocând numele lunii şi planetelor (Sailor Moon, Sailor Mercur, Sailor Marte, etc). Termenul "Sailor" vine de la stilul vestimentar şcolar japonez, sērā fuku (costum de marinar), după care uniformele Senshi sunt inspirate. Elementele fanteziei sunt simbolice şi câteodată bazate pe mitologie.

Crearea seriei manga al Sailor Moon a fost precedata de o alta, Codename: Sailor V, care se axa doar pe un singur Sailor Senshi. Takeuchi plănuieşte să creeze o serie despre fete din spaţiul extraterestru, iar editorul ei să le puna în sailor fuku.[1] Când Sailor V a fost propus pentru o adaptare anime, conceptul a fost modificat pentru ca însăşi Sailor V să devină doar un membru al echipei. Seriile manga rezultate au fost o fuziune între populara fată magică şi genurile sentai, care erau apreciate de Takeuchi ca fan, făcând astfel ca seriile Sailor Moon să fie prima serie care să le combine pe cele două.

Seriile manga au rezultat din sub-serii, care vor deveni alte tipuri media, inclusiv un anime foarte popular, jocuri video şi serii din genul live-action (tokusatsu). Deşi cele mai multe concepte se suprapun în multe versiuni, sunt câteodată divergenţe notabile, astfel continuitatea dintre formatele diferite este limitată.

Protagonista seriei Sailor Moon este Usagi Tsukino, care trăieşte o viaţă normală de elevă până în momentul când este găsită de o pisică vorbitoare numită Luna. Prin Luna, Usagi învaţă că lumea este pe cale să fie atacată de un Regat Întunecat care a apărut odată în trecut, cu mult timp în urmă, distrugand Regatul Selenar. Puterile ei latente sunt trezite pentru a apăra Pământul de pericolul iminent, lucru ce o determină să se împrietenească cu numeroase persoane care o vor ajuta în luptă.

Usagi luptă folosindu-se de identitatea Sailor Moon, iar pe măsura progresului povestii ea învaţă tot mai multe despre duşmanii cu care se confruntă şi forţele răului care îi trimit pe Pământ. În mod gradual ea va descoperi adevărul despre viaţa ei din trecut, despre dragostea ei adevărată şi posibilităţile viitorului Sistemului Solar.

Acţiunea este împărţită în cinci serii, fiecare cu reprezentare manga şi anime, de obicei sub nume diferite. Acestea sunt Dark Kingdom arc, Black Moon arc (Sailor Moon R), Infinity arc (Sailor Moon S), Dream arc (Sailor Moon Supers) şi Stars arc (Sailor Stars).

sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Sailor_Moon


_______________________________________
never regret something that once made you smile...

24/05/10 23:27

   
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici"Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici (engleză Snow White and the Seven Dwarfs) este un film de animaţie lansat în 1937 produs de Walt Disney, şi regizat de David Dodd Hand. Este bazat pe povestirea omonimă a Fraţilor Grimm. Este primul film din seria de filme animate Disney şi filmul de animaţie clasică cu cele mai importante încasări din toate timpurile.

A fost lansat la 21 decembrie 1937 la „Carthay Circle Theater”. A fost lansat pe DVD și VHS în 2001 sub o „Ediție de Platină” care s-a continuat cu alte 12 filme clasice Disney până la finalizarea acesteia în 2009 cu „Pinocchio”. „Albă ca Zăpada și cei Șapte Pitici” a fost relansat într-o nouă serie „Ediție de Diamant” pe Blu Ray și DVD în octombrie 2009, această serie urmând să relanseze toate Edițiile de Platină."

personaje:
    * Alba ca Zăpada
    * Regina
    * Prinţul
    * Vânătorul
    * Oglinda magică

piticii:
    * Doc
    * Grumpy
    * Happy
    * Sleepy
    * Bashful
    * Sneezy
    * Dopey
   
http://ro.wikipedia.org/wiki/Alb%C4%83_ ... te_pitici_(film)

numele lor in alte limbi:
engleza: Doc, Grumpy, Sleepy, Bashful, Happy, Sneezy, Dopey.

franceza: Prof, Grincheux, Dormeur, Timide, Joyeux, Atchoum, Simplet.

germana: Chef, Brummbär, Schlafmütz, Pimpel, Happy, Hatschi, Seppl.

spaniola: Doc, Gruñón, Dormilón, Tímido, Feliz, Estornudo, Tontín.

italiana: Dotto, Brontolo, Pisolo, Mammolo, Gongolo, Eolo, Cucciolo.


25/05/10 21:03

   
lorre
membru

Locatie: langa ape.
Inregistat: 07/10/06


Phineas şi Ferb este un desen animat produs de Disney în care este vorba de doi băieţi dintr-un oraş numit Danville; ei nu au nimic de facut în vacanţa de vară până când se gandesc să-şi petreacă timpul în stilul lor, mai au un singur obstacol: sora lor. A fost lansat prima dată pe TVR1, dupa care la data de 11 august 2008 a debutat pe Jetix odată cu celelalte programe de la Disney.Personaje

    * Phineas Flynn este un amator de distracţii reprezentat cu capul triunghiular. Lui îi vin cele mai multe idei în scopul de a elimina plictiseala zilelor de vară.

    * Ferb Fletcher este fratele vitreg geniu al lui Phineas, punând în practică fiecare plan născocit de Phineas pentru a se distra în zilele plictisitoare de vară. Nu vorbeşte mult, având o voce cu un aspect britanic fiind de origine engleza. Are cunoştinţe de mecanică şi electronică.

    * Perry este animalul de companie al lui Phineas şi Ferb. Este un ornitorinc verde care lucrează la o agenţie secretă pentru oprirea răului. Intotdeauna este convococat la o misiune de catre Maiorul Monogram. Este trimis la doctorul Doofenshmirtz pentru a-i opri planurile viclene. Phineas si Ferb nu stiu ca Perry este un geniu si ca ii opreste planurile pentru cucerirea lumii ale lui Doofenshmirtz.

    * Candace Flynn este sora adolescentă de 15 ani apoi 16 a lui Phineas şi Ferb, care incearca mereu sa-i pârască pe fraţii ei, dar de fiecare dată nu reuşte.

    * Dr. Heinz Doofenshmirtz altfel Dr. Doofus sau Doof este un om de ştiinţă pasionat de conducerea lumii. Este personajul negativ pe care Perry trebuie să-l învingă. Se dovedeste ca avand probleme psihice din cauza traumelor care le-a avut in copilarie. Intr-un mod cu totul special ii arata lui Perry planurile sale malefice care sunt intotdeaua impiedecate de catre amuzantul si geniul ornitorinc.

    * Isabella Garcia-Shapiro este cea mai bună prietenă al ui Phineas şi Ferb. Este şefa unei echipe de cercetaşe. Îi ajută la nevoie întodeauna pe Phineas şi Ferb şi este de obicei în locurile unde sunt şi ei. Îi place de Phineas, dar acesta nu ştie. Ea intră mereu în scenă cu expresia "Ce mai faci?"

Ultima modificare de lorre (29/05/10 17:06)


29/05/10 17:02

   
Christina
membru

Locatie: in God`s hand
Inregistat: 15/01/10
Madagascar  este o comedie americană de animaţie realizată în 2005, în regia lui Eric Darnell şi Tom McGrath şi produsă la DreamWorks Animation din Glendale, California.

Premiera a avut loc în SUA la 27 mai 2005. Vocile personajelor principale sunt interpretate de Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett Smith, David Schwimmer, Sacha Baron Cohen, Cedric the Entertainer, şi Andy Richter. Muzica filmului a fost scrisă de Hans Zimmer. DreamWorks a produs un sequel, Madagascar: Escape 2 Africa, pe 7 noiembrie 2008.

Personaje principale
Alex, leul
Marty, zebra
Melman, girafa
Gloria, hipopotamul
pinguinii: Skipper, Rico, Kowalski şi Private
Regele Julien XIII, regele lemurilor
Maurice, lemurul servitor
Mort, şoarecele lemur, servitorul lui Julien
Fossa - nişte animale asemănătoare cu mangustele
cimpanzeii Mason şi Phil

Ultima modificare de Christina (05/06/10 20:53)


01/06/10 18:24

   
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
Cartea junglei"Cartea junglei (1894) este o culegere de povestiri scrise de renumitul autor Rudyard Kipling, în perioada în care a trăit în Vermont. Toate povestirile fuseseră publicate anterior în reviste între anii 1893-4. Cea mai cunoscută parte cuprinde trei povestiri despre aventurile unui „pui de om” abandonat, Mowgli, crescut de lupi în jungla indiană. Probabil, cele mai cunoscute dintre celelalte sunt "Rikki-Tikki-Tavi", povestea unei viteze manguste, şi "Toomai al elefanţilor", povestea unui tânăr îmblânzitor de elefanţi.

A doua Cartea Junglei a urmat în 1895.

Cartea junglei este folosită ca o carte motivaţională pentru micii cercetaşi, membrii tineri ai mişcării cercetăşiei. Această utilizare a universului cărţii a fost aprobată de Kipling în urma cererii directe, trimisă scriitorului de Robert Baden Powell, întemeietorul mişcării cercetaşilor."

http://ro.wikipedia.org/wiki/Cartea_Junglei

"Cartea junglei (engleză The Jungle Book) este un film de animaţie regizat de Wolfgang Reitherman şi lansat în anul 1967. Acţiunea se bazează pe povestirea omonimă a scriitorului Rudyard Kipling şi inspirat liber din povestirile cu Mowgli, a fost foarte popular, în ciuda (sau poate datorită) libertăţii pe care şi-a luat-o în privinţa acţiunii şi a personajelor.

Este al 19-lea film din seria de filme animate Disney, serie care a început în 1937 o dată cu Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici, şi filmul de animaţie clasică cu cele mai importante încasări din toate timpurile.

Filmul conţine un număr de melodii clasice, inclusiv "The Bare Necessities" şi "I Wan'na Be Like You". Cele mai multe dintre piese au fost scrise de Richard M. Sherman si Robert B. Sherman. Regizat de Wolfgang Reitherman, acesta a fost ultimul care urmează să fie produs de Walt Disney, care a murit în timpul producţiei sale."

http://ro.wikipedia.org/wiki/Cartea_junglei_(film_din_1967)

personaje:
- Mowgli (baiatul)
- Akela (capetenia lupilor)
- Bagheera (pantera neagra)
- Baloo (ursul)
- Chil (vultur)
- Hathi (elefant)
- Kaa (sarpele)
- Phao (lup)
- Raksha (lupoaica)
- Shere Khan (tigrul)
- Tabaqui (sacalul)


04/06/10 20:57

   
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
Pisicile aristocrate"Pisicile aristocrate (engleză: The Aristocats) este un film de animaţie în regia lui Wolfgang Reitherman, produs de Walt Disney Productions şi lansat în 11 decembrie 1970. Este al douăzecilea film din seria de filme animate Disney, serie care a început în 1937 o dată cu Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici, şi filmul de animaţie clasică cu cele mai importante încasări din toate timpurile. Filmul a fost un succes comercial. In rolurile film este Phil Harris, Eva Gabor, Liz English, Gary Dubin, Dean Clark, Sterling Holloway, şi Roddy Maude-Roxby.

Ideea principala a filmului-o comedie muzicala care prezinta o poveste romantica animata a unor pisici din Paris. Disney a planuit lansarea filmului Pisicile aristocrate 2 in 2007, insa productia a fost inchisa la inceputul lui 2006.

Personaje:

    * Thomas O'Malley -Pisica vagaboanda care le intalneste pe pisici in timp ce-si recita melodia care contine numele sau lung (Abraham de Lacy Giuseppe Casey Thomas O'Malley).
    * Ducesa-Frumoasa pisica eleganta si mama celor trei pui.
    * Toulouse (Matisse)- un motanel portocaliu si cel mai mare pui al Ducesei. Este talentat la pictura si isi doreste sa intalneasca o pisica vagaboanda.
    * Marie (Minou)- pisica alba care este si puiul mijlociu. Are o voce superba si canta cu Scat Cat si Thomas O'Malley o parte din "Everybody Wants to Be a Cat".
    * Berlioz (Bizet)- cel mai mic dintre pisoi si totodata cel mai timid. Este un pianist foarte bun si si-ar dori ca Thomas sa ajunga tatal lui.
    * Edgar- personajul negativ din film care le rapeste pe pisici.
    * Adelaide- stapana pisicilor aristocrate.
    * Lafayette- un basset hound,supusul lui Napoleon. Este zapacit si tot timpul Napoleon ii zice ca el e seful.
    * Napoleon-un bloodhound asa numitul seful lui Lafayette. Se crede lider si ii zice lui Lafayette deseori ca el e seful.
    * Roquefort-un soricel care ii aduce pe Scat Cat si formatia lui la Thomas si care ii pune piedici lui Edgar pentru a nu-i prinde pe pisoiasi.
    * Scat Cat-conducatorul formatiei Scat Cat. El canta la trompeta.
    * Shun Gon-membru a formatiei Scat Cat. El canta la pian si la tobe. Este chinez.
    * Hit Cat-membru a formatiei Scat Cat. El canta la chitara. Este britanic.
    * Peppo-membru a formatiei Scat Cat. El canta la acordeon. Este italian.
    * Billy Boss-membru a formatiei Scat Cat. El canta la violoncel.
    * Amelia-una din gastele care ii ajuta pe pisici.
    * Abigail- sora lui Amelia.
    * Unchiul Waldo-gasca beata si unchiul celor doua gaste.
    * Georges Hautecort- senilul batran care ii intocmeste testamentul lui Adelaide.
    * Frou-Frou- iapa lui Adelaide."

http://ro.wikipedia.org/wiki/Pisicile_aristocrate


08/06/10 12:00

   
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
Heidi"Heidi" e un roman scris de Johanna Spyri, publicat in anul 1880, si a stat la baza realizarii acestui desen animat in care, o fetita orfana este data in grija bunicului, cand matusa care se ocupa ea, este nevoita sa plece din oras.

impreuna cu peter mergea cu caprele la pascut, traia o viata linistita cand matusa dete revine pt a o lua pe heidi cu ea in oras, pt a'i face companie clarei, o fetita condamnata sa traiasca in scaunul cu rotile.

personaje:
Heidi - fetita orfana (tatal ei Tobias, mama ei, Adelaide)
dete - matusa lui heidi
bunicul patern a lui heidi
fulg de zapada- capra
peter
dl seseman - tatal clarei
d-na Rottermayer - guvernanta familiei seseman
clara
doctorul Classen
bunica paterna a clarei


23/07/10 11:19

   
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
Pollyannaun desen animat de productie japoneza, are la baza romanele "pollyanna" si "pollyanna creste" scrise de Eleanor Hodgman Potter.

pollyanna e o fetitia de 8 ani care traieste impreuna cu tatal ei, pastor in biserica locala, dupa moartea mamei ei. intre tata si fiica este o relatie armonioasa si frumoasa, iar tatal ei o invata "jocul fericirii", un mod de a vedea mereu partea pozitiva a lucrurilor, indiferent de vicisitudinile vietii. din pacate, si tatal ii moare in urma unui infarct, si fetita este data in grija matusii polly, care, considerandu'l vinovat de moartea surorii ei, initial trateaza fetita cu reticenta si distanta. insa, cu dulceata ei si cu caracterul ei frumos, reuseste sa atraga simpatia matusii, astfel ca devine ca o fiica pt ea. impreuna vor trai si vor trece peste toate momentele grele care le au de infruntat.

personaje:
Pollyanna    
Polly Harrington -matusa
Nancy - servitoare
Jimmy Bean - un copil al strazii care devine prietenul pollyannei si ulterior este adoptat de John Pendelton   
Chilton - doctorul, care o repune pe picioare in urma accidentului care o paralizase, si care se casatoreste cu matusa polly.
tatal lui Pollyanna


22/09/10 18:14

   
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
Stellinao coproductie rai fiction si france 3, lansata acest an.

stellina este o fetita de 10 ani, a carei mama, acrobata la circ, moare intr'un accident. fetita, libera, rebela si nonconformista, ramane in grija membrilor circului, pana cand asistentei sociale ii este adus la cunostinta acest caz, si, stiind ca va ajunge in orfelinat, va fugi ori de cate ori va avea ocazia, infruntand si depasind diverse situatii. dar asta pana cand va fi adoptata...

personaje:
stellina
membrii circului panagulis: nikos, maccarroni, tattaglio, dolores.
gala - pantera
teresa, albertina, rosa - prietenele din orfelinat
anna - profesoara din orfelinat, care ulterior o va adopta
guido -sotul annei
bruno - fiul lui guido si al annei.


04/11/10 11:50

   
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
Spirit- calul salbaticdesen animat din 2002, produs de DreamWorks Animation.
Spirit, ce traia alaturi de turma sa in salbaticie, vede intr'o zi o dira de fum din tabara soldatilor americani din imprejurimi, si nemaivazand oameni pana atunci, curios se apropie. unul din soldati, vazandu'l, decide sa'l prinda si sa'l insemne cu fierul rosu. spirit cunoaste astfel violenta umana, dar el, cu caracterul lui puternic, chiar daca dupa multe eforturi, nu se lasa nici domesticit, nici inseuat, nici calarit de nimeni. colonelul, dat fiind ca nu voia sa renunte, decide sa'l lase 3 zile fara mancare si fara apa, sperand astfel ca spirit se va mai domoli.

intre timp, in acelasi loc este adus un indian lakota, little creek (micul râu), la care spirit se uita cu multa curiozitate, vazand ca acesta ii vorbea cu blandete. in timpul noptii, indianul reuseste sa se dezlege, il ia pe spirit si fug impreuna.

ajunsi in apropierea zonei locuite de indieni, sint intampinati de rain, iapa indianului, de care spirit, imediat ce o vede, se indragosteste.
indianul, incercand sa'l mai imblanzeasca pe spirit, il leaga cu o funie de gatul lui rain, dorind ca astfel el sa fie mai linistit, sa nu fuga si sa cunoasca imprejurimile. spirit insa, ghicind intentiile lui, se opune, astfel ca indianul decide sa'l lase liber. cand sa plece spre turma sa, soldatii au inceput sa'i atace pe indieni, iar rain este ranita, motiv pt care se intoarce si o duce intr'un loc mai linistit, unde o vegheaza toata noaptea.
dimineata, soldatii il vad pe spirit si'l prind, obligandu'l astfel s'o lase singura pe rain, de care, mai tarziu, se va ocupa indianul.

spirit este dus in locul unde se construia linia ferata, pus sa traga vagoane, iar el, cu inima franta, este foarte deprimat. indianul il vede si decide sa salveze atat pe el, cat si pe toti ceilalti cai.

fugeau fericiti spre libertate cand isi dau seama ca sint urmariti de colonel. ajunsi pe marginea unei prapastii, colonelul ocheste spre spirit, iar acesta intr'un salt, ajunge pe partea cealalta, moment in care colonelul intelege ca spirit este facut sa fie liber, si cu un salut, il lasa sa plece.
spirit si indianul erau asteptati de rain, care se vindecase.

indianul ii multumeste lui spirit pt tot, si, lasandu'l din nou liber i'o incredinteaza pe rain, impreuna cu care se intoarce la turma lui, unde in sfarsit vor trai liberi si fericiti.

personaje:
esperanza -mama lui spirit
spirit- calul salbatic
little creek - indianul lakota
rain - iapa indianului
colonelul
vulturul

coloana sonora asigurata de Hans Zimmer si Bryan Adams :
   1. Here I Am (End Title)
   2. I Will Always Return
   3. You Can't Take Me
   4. Get Off My Back
   5. Brothers Under The Sun
   6. Don't Let Go (con Sarah McLachlan)
   7. This Is Where I Belong
   8. Sound The Bugle
   9. Run Free
  10. Homeland
  11. Rain
  12. The Long Road Back
  13. Nothing I've Ever Known

http://it.wikipedia.org/wiki/Spirit_-_Cavallo_selvaggio


06/11/10 12:29

   
4givenByJesus
membru

Locatie: RO, Prahova
Inregistat: 14/04/08
Despicable me - Sunt un mic ticălos

Trailerul de la desene
Dupa ce si-a castigat renumele de cel mai talentat hot de pe planeta, Gru constata ca trebuie sa infrunte o concurenta puternica venita din partea tanarului Victor, cel care si-a insusit o arma performanta pentru a duce la bun sfarsit planul indraznet de a fura Luna de pe cer. Dorind sa isi consolideze statutul de cel mai bun hot subtilizand el insusi astrul noptii, Gru adopta temporar trei fetite de la un orfelinat cu scopul de a le forta sa patrunda prin viclesug in locuinta securizata a lui Victor si a-i ajuta astfel pe el si pe loialii lui minioni sa intre in posesia sofisticatei arme. Planul decurge excelent pana in momentul in care aparent insensibilul Gru se ataseaza de cele trei fetite pe nume Agnes, Edith si Margo, care ii imblanzesc sufletul si ii ating coarda sensibila, privindu-l ca pe un potential tata. Si astfel, cel mai perfid ticalos de pe Glob este fortat sa faca fata provocarii pe care i-o lanseaza orfanele si sa renunte la planul sau diabolic de a fura Luna, preferand sa mearga la spectacolele de balet ale fiicelor lui adoptive si sa le citeasca acestora povesti seara la culcare.
Știu că nu trebuia să spunem dacă ne-a plăcut sau nu, dar trebuie să menționez asta, niște desene animate super - și comedie, și de familie și mai adăugați voi ce vreți... :D

Ultima modificare de 4givenByJesus (10/12/12 07:33)


_______________________________________
Oricât de tare m-aș supara, tot îmi trece... așa că, ce rost are să mă mai supăr?

10/12/12 07:21

   
Lucian494
membru

Locatie: Roma, Italia
Inregistat: 19/06/14
Rango
https://www.youtube.com/watch?v=k-OOfW6wWyQ

Ce mai animatia e teroare, nu ma puteam opri din ras.


_______________________________________
“In every encounter we either give life or we drain it; there is no neutral exchange.” -Brennan Manning

12/07/14 22:54

   
Pagini: 1    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net