TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Muzica/Michael Jackson (din nou) Moderat de +Archangel+  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5
irlanda
membru

Locatie: bucuresti
Inregistat: 14/03/08

Roxana a scris:


Am inteles ca Michael Jackson se pocaise de ceva vreme..

Domnul stie starea lui din ultimele clipe. Dar, noi ca si oameni care cunoastem Calea nu avem voie sa socotim ca buna o viata traita fara Dumnezeu.

sel_sel16 a scris:


Da, bai frate, ce bine l-am cunoscut!

Vaz ca esti sora...aha, deci te-ai jucat cu lopatica in nisip cand erati mici si cand ati cresctu te-ai jucat cu copiii lui. Acu' iti inteleg iubirea pentru el.

sel_sel16 a scris:


Uite ca m-a interesat artistul Michael Jackson si apoi m-a impresionat si omul din spatele artistului, altul decat cel prezentat de media,(cel pe care il stii tu).

De parca nu tot media l-a prezentat si pe "omul" din spatele artistului...ah, dar am uitat ca ai copilarit cu el, si-l cunsoti atat de bine incat sa contrazici prezentarea media.

Cat despre marinimiile lui M.J care te-au impresionat pe tine asa de tare, tocmai d'aia le facea, ca sa dea pe spate pe unii mai slabi de ingeri si sa spuna despre el: "vai,  ce om deosebit! Mai ceva ca Domnul Isus..."

sel_sel16 a scris:


Afirmatia ta, ca Michael ar fi fost unealta celui rau, nu are nici o baza.

Nu zau. Orice om de pe pamantul asta care nu si-a predat viata Domnului va fi folosit de cel rau . Nu exista cale de mijloc. Ori cu Domnul, ori cu cel rau.

"Cine nu este cu Mine este impotriva Mea, si cine nu strange cu Mine risipeste. (Mat.12:30)

sel_sel16 a scris:


In final, te rog sa te limitezi la a ataca postarile si nu persoana care posteaza.

Asta si fac, tanti.

sel_sel16 a scris:


Eu nu fac statui nimanui si nu ma inchin nici unui idol. E o diferenta intre a iubi un artist, a vorbi frumos despre el si a-l idolatriza.

Subiectul deschis de tine, acompaniat cu elogiile aduse acestui mare ratat, arata ca il idolatrizezi.

"Nu iubiti lumea, nici lucrurile din lume. Daca iubeste cineva lumea, dragostea Tatalui nu este in el." (1Ioan.2:15)

sel_sel16 a scris:


Se pare ca Michael Jackson trecuse de 2 ani la islamism inainte sa plece dintre noi.

Intr-adevar, asta le intrece pe toate celelalte dovezi a faptului ca a fost intr-adevar un om din cale afara de deosebit si care merita o vesnica si stralucita pomenire...

P.S: in atentia moderatorilor. Se poate sa deschid si eu un subiect pentru Lady Gaga? Este o femeie extraordinara, face acte de caritate...canta numai despre L.O.V.E(in cele mai mici detalii si sub orice forma exista...), militeaza pentru pace "World Peace...", simte cu cei nevoiasi si cu sinistratii...etc. Deci eu o iubesc pe aceasta artista cu greu reusind sa n-o idolatrizez si cred ca merita cu prisosinta un subiect aici unde sa ne aducem laudele si mesajele noastre pline de dragoste si apreciere, a omului din spatele artistului Lady Gaga.

....


13/11/11 00:03

   
sel_sel16
membru

Locatie: Hamburg
Inregistat: 04/02/08
Ironia si sarcasmul tau ma lasa rece. Este normal sa avem viziuni si opinii diferite, insa modul tau de a-ti exprima opiniile, nu e tocmai crestin. Nu stiu daca esti tu in masura sa judeci oamenii si alegerile pe care le fac.  Ferice de tine ca ai stiut sa-ti alegi calea spre mantuire, pe care, se pare ca o ai asigurata din moment ce iti permiti sa-i arati cu degetul pe ceilalti.
PS.-ul tau este cel putin ridicol, nicidecum amuzant.
Deoarece discutia aluneca spre un ton care nu imi place, ma opresc aici cu comentarille pentru tine, draga Irlanda.

Ultima modificare de sel_sel16 (13/11/11 20:14)


_______________________________________
"Before you judge me try hard to love me..."

13/11/11 12:45

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08
Mai fetelor! Aici nu vorbiti despre voi. :rolleyes: , ci despre MJ, daca mai este ceva de spus. Mie nu mi-a placut ca artist,

_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

13/11/11 15:01

   
irlanda
membru

Locatie: bucuresti
Inregistat: 14/03/08

sel_sel16 a scris:


Ironia si sarcasmul tau ma lasa rece.

Pacat. Daca te-ar fi incalzit oleaca poate ti se deschideau si ochii.

sel_sel16 a scris:


Este normal sa avem viziuni si opinii diferite, insa modul tau de a-ti exprima opiniile, nu e tocmai crestin.

Ete, fleosc. Cum nu ne convine ceva, facem pe aia crestinii exemplu...

sel_sel16 a scris:


Nu stiu daca esti tu in masura sa judeci oamenii si alegerile pe care le fac.

Nuuu, nici vorba. Noi nu trebuie sa judecam diferenta intre bine si rau. Sa ne pazeasca Dumnezeu de asa pacat! Noi avem judecata doar ca sa stim cand ne duce la piata sa judecam diferenta dintre mere si gutui...

sel_sel16 a scris:


PS.-ul tau este cel putin ridicol, nicidecum amuzant.

Exact. Este ridicol, nicidecum amuzant, la fel ca si comentariile tale de preamarire la dresa lui M.J.

sel_sel16 a scris:


Deoarece discutia aluneca spre un ton care nu imi place, ma opresc aici cu comentarille pentru tine, draga Irlanda.

Da, adevarul nu poate fi tolerat cu una cu doua. Si ce mari comentarii ai facut la acest subiect de ameninti ca te opresti din ele? Odele tale pentru M.J le numesti tu comentarii? Mai pardon. Un astfel de subiect nu are cum sa aibe niste comentarii pertinente. Asa ca bine faci ce te opresti din lacrimare la mormantul lui M.J.

nenea OLD a scris:


Mie nu mi-a placut ca artist

Nici mie.


13/11/11 22:26

   
sel_sel16
membru

Locatie: Hamburg
Inregistat: 04/02/08
"E de mirare ca Dumnezeu nu se supara sa fie exprimat in toate religiile lumii, in timp ce fiecare continua sa sustina ca singura cale dreapta este cea a sa. Orice ai incerca sa spui despre Dumnezeu, cineva o lua drept ofensa, chiar daca spui ca iubirea fiecaruia dintre noi pentru Dumnezeu este buna. Pentru mine, forma pe care Dumnezeu o ia nu e cel mai important lucru. Cea mai importanta este esenta. Cantecele si dansurile mele sunt proiectate de catre El sa vina si sa se completeze. Eu controlez numai forma. El le adauga farmecul. Ma uitam la cerul noptii si vedeam stelele atat de aproape, incat parea ca si cum bunica le-ar fi facut pentru mine. <<Cata bogatie, cata somptuazitate>>, ma gandeam. In acele momente, L-am vazut pe Dumnezeu in creatia Lui. As fi putut la fel de usor sa-l vad in frumusetea unui curcubeu, in gratia unei caprioare leganandu-se pe o pajiste, in adevarul unui sarut parintesc. Dar pentru mine cel mai armonios contact cu Dumnezeu nu are forma. Infinitatea creatiei lui Dumnezeu ma imbratiseaza. Si suntem unul." (MJ - "Dancing The Dream" - "God" - 1992)

Multa lume s-a tot intrebat si se tot intreaba care era religia lui Michael Jackson, in care Dumnezeu a crezut, la cine se inchina, la cine se gandea atunci cand simtea nevoia sa ceara ajutor divin. Citatul de mai sus este traducerea unei reflectii numite simplu "God" din cartea lui Michael, "Dancing The Dream". Michael a avut intotdeauna ochi pentru minunatiile universului si intotdeauna a fost constient ca toate acestea au fost create de Domnul. El apare in cantecele lui Michael a ca fiind Judecatorul Suprem: Heal the world 1991, Will you be there? 1991,  Earth Song 1995 si altele.
Nu religia este neaparat baza salvarii sufletului fiecaruia dintre noi, ci actiunile noastre si atitudinea pe care o avem in fata universului care ne inconjoara si nu in ultima instanta, in fata noastra insine.
M.A. Dobrescu

Ultima modificare de sel_sel16 (14/11/11 17:54)


_______________________________________
"Before you judge me try hard to love me..."

14/11/11 17:53

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08
Sunt interesante cuvintele din cantecul lui MJ, desi le cred doar in parte.
Chestia pe care o spune cu "Dumnezeu nu se supara sa fie exprimat in toate religiile lumii..." cred ca e pusa de la el, pentru ca asa-i convine. Dumnezeu insa salveaza pe cei ce accepta modalitatea Lui de salvare.

Chestia cu citatul din Dobrescu este mai departe de adevar. Dumnezeu nu ne salveaza pentru atitudinea noastra in fata universului inconjurator, ci prin atitudinea noastra fata de crucea lui Hristos.


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

14/11/11 20:39

   
irlanda
membru

Locatie: bucuresti
Inregistat: 14/03/08

sel_sel16 a scris:


"E de mirare ca Dumnezeu nu se supara sa fie exprimat in toate religiile lumii, in timp ce fiecare continua sa sustina ca singura cale dreapta este cea a sa.

De unde stia el ca nu se supara...si Dumnezeu nu este exprimat in toate religiile lumi. Fiecare religie are dumnezeul ei facut dupa mintea unor oameni.

Singura religie adevarata este cea care-L descrie/exprima pe Dumnezeul Bibliei.

sel_sel16 a scris:


chiar daca spui ca iubirea fiecaruia dintre noi pentru Dumnezeu este buna.

Multi spun doar din gura ca-L iubesc pe Dumnezeu. Dar dovada ca-L iubesti pe Dumnezeu, dovada ca iubirea ta pentru El este una buna, inseamna sa cunosti si sa implinseti/pazesti poruncile Sale.

sel_sel16 a scris:


Cantecele si dansurile mele sunt proiectate de catre El sa vina si sa se completeze. Eu controlez numai forma. El le adauga farmecul.

Asta-i cu tupeu...mai ales dansurile alea in care abundau gesturile obscene...cum de nu am recunoscut Divinitatea in ele??(rusinoasa postare tanti sel_sel16...)

sel_sel16 a scris:


Cata bogatie, cata somptuazitate>>, ma gandeam.In acele momente, L-am vazut pe Dumnezeu in creatia Lui.
...
Michael a avut intotdeauna ochi pentru minunatiile universului si intotdeauna a fost constient ca toate acestea au fost create de Domnul.

Si draci cred si se-nfioara, da' raman tot draci.

sel_sel16 a scris:


Multa lume s-a tot intrebat si se tot intreaba care era religia lui Michael Jackson, in care Dumnezeu a crezut, la cine se inchina, la cine se gandea atunci cand simtea nevoia sa ceara ajutor divin.

Multa lume stie in care dumnezeu a crezut M.J, la cine se inchina, la cine se gandea. Dupa dumnezeul care chiar el se credea ca este, M.J se mai gandea si se inchina unui dumnezeu inchipuit de mintea lui. Un dumnezeu la fel de stricat ca el(ca doar acest dumnezeu il invata sa se mangaie prin dansurile lui, cum o facea...)care a creat un univers la care sa se holbeze in pauzele dintre doua reprize de droguri, si care n-are nicio treaba cu omul, nu-l streseaza cu nimic rau,  lasandu-l pe acesta sa-si faca de cap.

Degeaba vrei sa-l faci pe M.J mare teolog si om al credintei post-mortem...atata vreme cat in viata lui L-a ignorat si sfidat pe Dumnezeu.


14/11/11 23:33

   
alex
membru

Inregistat: 02/03/09

OLD TRAIAN a scris:

Mai fetelor! Aici nu vorbiti despre voi. :rolleyes: , ci despre MJ, daca mai este ceva de spus. Mie nu mi-a placut ca artist,

nici mie nu mi-a placut si nu inteleg de ce ii se aduc ovatii post-mortem... a fost pana la urma un om..ce daca a fost vedeta lu peste' nemaipomenitul artist..nu prea vad ce ar fi discutat la subiectu asta..
hai sal punem pe un piedestal sa ne inchinam lui, marele cantaret, deh'

de fapt ce incerci sa dovedesti sel_sel? ca a fost crestin? nici o sansa! un crestin se vede dupa fapte, nu dupa 2-3 replici in care a pomenit de un dumnezeu inchipuit de mintea lui bolnava


15/11/11 02:54

   
sel_sel16
membru

Locatie: Hamburg
Inregistat: 04/02/08
Nu am deschis acest topic ca sa ii aduc ovatii si nici ca sa dovedesc ceva, ci doar ca sa redau si o parte din lucruruile frumoase cu care Michael se ocupa, atat ca om cat si ca artist. Poate sunt lucruri pe care unii nu le stiu, sau poate gasesc lucruri pe care nici eu nu le stiu si gasindu-le am vrut sa le impart si aici cu voi. Cei pe care nu ii intereseaza absolut deloc, nu vad de ce isi pierd timpul intrand pe acest topic...

Mi-e greu sa inteleg de ce fiecare fraza pe care o postez e luata si analizata, rastalmacita si judecata, cu lux de amanunte. Inteleg ca unora nu v-a placut ca artist si pot sa inteleg si de ce, dar nu inteleg de ce trebuie sa reactionati asa sau de ce puneti la indoiala fiecare lucru bun pe care il scriu despre sau in legatura cu el. De ce toate relele pe care le stiti despre el ar fi adevarate si lucrurile bune nu ar putea fi?

Daca spun lucrurile asa cum le vad eu  nu inseamna ca il ovationez, ca il idolatrizez etc ce mai credeti voi. Eu un artist care mi-e placut si care a fost si este in continuare acuzat pe de nedrept de mii de bazaconii, de catre oameni care nu s-au deranjat nici macar sa-i asculte muzica, pe care si-o compunea singur, in care isi exprima convingerile si ideile.

In fine, atat timp cat moderatorii imi permit, voi continua sa postez aici si sper sa beneficiez de mai multa toleranta din partea voastra.

Ultima modificare de sel_sel16 (15/11/11 13:52)


_______________________________________
"Before you judge me try hard to love me..."

15/11/11 13:51

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
Bai, da' rai mai sunteti. Daca ii place fetei de Michael Jackson ce-aveti cu ea? Lasati-o sa isi faca si ea pofta si interveniti acolo unde exista pericolul de a apropia lucrurile prea mult de crestinism. De exemplu, faptul ca el ar fi avut o relatie cu Domnul. Din ce s-a spus pana acum rezulta mai mult ca el era un panteist mai degraba. Iar panteismul este paganism in forma pura daca mi se permite exprimarea. La fel este si New Age-ul.

_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

15/11/11 16:28

   
irlanda
membru

Locatie: bucuresti
Inregistat: 14/03/08

sel_sel16 a scris:


Nu am deschis acest topic ca sa ii aduc ovatii si nici ca sa dovedesc ceva, ci doar ca sa redau si o parte din lucruruile frumoase cu care Michael se ocupa, atat ca om cat si ca artist

Si cu ce ne ajuta pe noi sa stim ca M.J se spargea in acte caritabile? Sau crezi ca-l indupleca cu ceva pe Dumnezeu o asa aducere aminte ? Si ce rost si ce importanta ar mai avea lucrurile "frumoase" facut de el, daca n-a pretuit si n-a vazut Frumosul? Ce lucru pe care-l facem noi fara El, se poate numi un lucru frumos? Lasa textele astea lacrimogene.

sel_sel16 a scris:


Poate sunt lucruri pe care unii nu le stiu, sau poate gasesc lucruri pe care nici eu nu le stiu si gasindu-le am vrut sa le impart si aici cu voi.

Nu ajuta pe nimeni cu nimic, pe langa faptul ca trebuia sa faci un sondaj sa vezi daca intereseaza pe cineva viata lui M.J.

sel_sel16 a scris:


Cei pe care nu ii intereseaza absolut deloc, nu vad de ce isi pierd timpul intrand pe acest topic...

Pentru ca acest topic nu-i dormitorul tau, ci face parte din forumul TC, forum care ma intereseaza in intregime.

sel_sel16 a scris:


Mi-e greu sa inteleg de ce fiecare fraza pe care o postez e luata si analizata, rastalmacita si judecata, cu lux de amanunte

Pentru ca asa este bine sa cercetam si sa analizam cu lux de amanunte, mai ales cand intalnim postari pline de aberatii.

sel_sel16 a scris:


In fine, atat timp cat moderatorii imi permit, voi continua sa postez aici si sper sa beneficiez de mai multa toleranta din partea voastra.

Din partea mea n-o sa vezi nicio toleranta atata timp cat vrei sa faci din M.J mai mult decat a fost: un om care a trait fara Dumnezeu. Si de ce tocmai aici, pe un forum crestin, te-ai gasit sa postezi despre unu' ca M.J? De ce nu postezi pe alte forumuri? Unde sigur iti vei gasi colegi de suferinta cu care vei vorbi aceeasi limba si astfel sufeltul tau va avea o mare implinire si fericire discutand despre marea sa iubire.

Si sper sa nu-ti mai permita mult moderatorii ocuparea inutila, cu acest subiect, a unui spatiu pretios pe acest forum.

Arch a scris:


Daca ii place fetei de Michael Jackson ce-aveti cu ea?

Si daca mie nu-mi place, ce-ai cu mine?

Arch a scris:


Lasati-o sa isi faca si ea pofta

De cand aici se satisfac poftele? Si de ce nu-mi satisfaci si mie pofta sa stergi acest subiect?

Arch a scris:


si interveniti acolo unde exista pericolul de a apropia lucrurile prea mult de crestinism.

Pai de la bun inceput delireaza. Cica ca a fost pe langa un artist si un "om deosebit", "cu valori morale", "cu Dumnezeu in suflet" Ori ceea ce face pe un om sa fie deosebit este credinta in Domnul Isus. Credinta pe care M.J n-a avut-o.

Daca se limita doar la a vorbi strict de cariera lui artistica putea sa-si batatoreasca degetelele, ca nu ma starnea.


16/11/11 01:48

   
sel_sel16
membru

Locatie: Hamburg
Inregistat: 04/02/08
Poti sa-ti batatoresti si tu degetele scriind pana nu mai poti, starnita fiind de aberatiile mele (asta fiind numai in mintea ta). Ceea ce tu crezi este strict parerea ta, de care nu am de ce sa tin cont atata timp cat esti inutil de agresiva. Prefer sa nu-ti mai dau atentie.  Eu la agresivitate, nu raspund.

De Noapte Buna, una dintre melodiile care imi plac cel mai mult: Smile

http://www.dailymotion.com/video/x9suyg ... rel-page-1


_______________________________________
"Before you judge me try hard to love me..."

16/11/11 02:38

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08

sel_sel16 a scris:


Nu am deschis acest topic ca sa ii aduc ovatii si nici ca sa dovedesc ceva, ci doar ca sa redau si o parte din lucruruile frumoase cu care Michael se ocupa, atat ca om cat si ca artist

Sti ca si Gigi Becali face multe acte de caritate? In plus gigi se si declara crestin, pe cand MJ nici nu si-a declinat credinta si doar a fost dedusa din speculatiile presei.

Pentru ca sa-ti autodedici pese cu MJ, exista rubrica: Dedicatii muzicale, si scrii acolo: Pentru sel_sel16 piesa...

Inca ceva: Daca tu aduci aici elogii pentru MJ, (ovatii nu am zis, pentru ca-i prea mult :D ), desi subiectul este simplu: MJ (din nou), atunci putem si noi sa scriem aici si pericolul ce-l reprezinta modelul "MJ", pentru ca nu te cred daca-mi spui ca ai fi fericita ca copilul tau sa faca ce a facut el si ca mama te-ai simti implinita.
Sau ai vrea s-o ia pe urmele lui?

Scuze, daca intrebarile sunt prea personale.

Ultima modificare de OLD TRAIAN (16/11/11 06:53)


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

16/11/11 06:51

   
sel_sel16
membru

Locatie: Hamburg
Inregistat: 04/02/08
Old Traian, melodia nu mi-am autodedicat-o. Am lasat-o aici pentru cine ar fi vrut sa o asculte.
Si ca sa-ti raspund la intrebare: nu as impune copilului meu niciun alt model in afara de Isus. Restul si le-ar alege el.


_______________________________________
"Before you judge me try hard to love me..."

16/11/11 12:42

   
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
daca lui sel_sel16 ii place MJ, probabil nimeni si nimic nu'i va schimba ideea.
daca irlandei nu'i place MJ, probabil nimeni si nimic nu'i va schimba ideea.

deci... ? parerile s'au spus, polemica s'a facut, cred ca ne putem concentra atentia si la alte subiecte (unde veti gasi, poate, si puncte comune) :)


16/11/11 13:01

   
irlanda
membru

Locatie: bucuresti
Inregistat: 14/03/08

sel_sel16 a scris:


Ceea ce tu crezi este strict parerea ta, de care nu am de ce sa tin cont atata timp cat esti inutil de agresiva.

Parerea agresiva este in ton cu afirmatiile tale mult prea indraznete si neadevarate cu privire la nenea M.J.

sel_sel16 a scris:


Prefer sa nu-ti mai dau atentie.  Eu la agresivitate, nu raspund.

Eu fara atentia ta nu voi putea supravietui...chiar daca mai agresiv ti-am pus afirmatiile tale despre M.J fata in fata cu Biblia, cu adevartul Dumnezeu si nu stau in picioare. Daca iti da mana sa nu dai atentie adevarului si bagi ca scuza agrsevitatea mea, o faci pe barba ta.

Eu in schimb voi da atentie fiecarui cuvintel pe care-l vei scrie aici, ca poate citeste cineva minunatiile pe care le scrii si de maine incepe sa se inchine la poza lui M.J.

feed a scris:


deci... ? parerile s'au spus, polemica s'a facut

Deci...se poate sterge subiectul sau macar inchide? :D


17/11/11 00:15

   
sel_sel16
membru

Locatie: Hamburg
Inregistat: 04/02/08
Nu, eu sper sa nu se stearga pentru ca nici macar nu a apucat sa devina ceea ce trebuia. S-a transformat doar intr-o scena de polemici. Dar nu-i bai, in masura in care timpul si moderatorii imi vor permite, i-l voi aduce la forma la care vroiam sa ajunga atunci cand l-am deschis.

_______________________________________
"Before you judge me try hard to love me..."

17/11/11 00:53

   
irlanda
membru

Locatie: bucuresti
Inregistat: 14/03/08
Ba eu sper sa dispara tampenia asta de subiect.

17/11/11 00:56

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08

sel_sel16 a scris:

..., in masura in care timpul si moderatorii imi vor permite, i-l voi aduce la forma la care vroiam sa ajunga atunci cand l-am deschis.

La o forma in care se discuta despre MJ cu toate faptele lui, si sa se spuna despre fiecare dintre ele: "asa ba", sau "asa nu"?


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

17/11/11 06:22

   
edi.theraven
membru

Locatie: me
Inregistat: 26/10/08
Hmm. O mica comparatie. Foarte fortata, pentru ca cei 2 nici nu se compara ca anvergura. Gabi Lunca, cantand la nunti botezuri si paranghelii, dupa ce s'a pocait a cam renuntat, gen de tot, la asta.

Si bill gates face acte de caritate. Si beckham, si brad pitt. Asa, si? Din punct de vedere psihologic, un om de mega succes cu multi bani ajunge sa aibe frustrari si mustrari de constiinta legate de prea multi banii detinuti, ceea ce ii determina sa dea din ei. Nu este un gest altruist, este unul egoist.


17/11/11 06:30

Site web  
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

irlanda a scris:

Deci... se poate sterge subiectul sau macar inchide? :D

de'as putea, l'as inchide, macar momentan, sa nu mai vad cum va certati... :)

ah, apropo, poate va potoliti totusi...


17/11/11 12:24

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06

irlanda a scris:

Si daca mie nu-mi place, ce-ai cu mine?

Pai am eu ceva cu tine? Te-am tras de urechi pentru ca nu-ti place M.J.? Nu. Dar tu de ce o tragi de urechi pe sel_sel16 pentru ca ii place?


irlanda a scris:

De cand aici se satisfac poftele?

Ei hai, lasa, ca si tu iti satisfaci pofta de galceava cu varf si indesat si nu-ti zice nimeni nimic.


irlanda a scris:

Si de ce nu-mi satisfaci si mie pofta sa stergi acest subiect?

Pe motiv ca...?


irlanda a scris:

Pai de la bun inceput delireaza.

Dupa cum ziceam mai sus si tu iti satisfaci poftele de injurii fara ca vreun moderator sa clipeasca macar.


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

17/11/11 13:24

   
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

+Archangel+ a scris:

Dupa cum ziceam mai sus si tu iti satisfaci poftele de injurii fara ca vreun moderator sa clipeasca macar.

eu am spus c'as inchide topicul, macar momentan, da' nu pot. tu, in schimb, poti.

am intervenit deja de 2 ori in aceasta discutie, sperand ca se'ntelege de vorba buna, dar nu'i de'ajuns, si de niciun efect, cand altii vin si pun paie pe foc...


17/11/11 13:44

   
irlanda
membru

Locatie: bucuresti
Inregistat: 14/03/08

feed a scris:


de'as putea, l'as inchide, macar momentan, sa nu mai vad cum va certati...

De ce nu poti? Ca esti moderator. Sau nu da voie Arch ca-i proprietatea lui topicul "Muzica" ?

Arch a scris:


Pai am eu ceva cu tine? Te-am tras de urechi pentru ca nu-ti place M.J.? Nu. Dar tu de ce o tragi de urechi pe sel_sel16 pentru ca ii place?

Pai ai ceva cu mine ca ne-ai numit rai pe cei care nu sintem de acord ce spune sel_sel. Si eu n-o trag de urechi pe sel_sel pentru ca-i place M.J ci pentru ca incearca sa faca din el prin subiectul asta un om exemplu, un sfintisor.

sel_sel a scris:


Ei hai, lasa, ca si tu iti satisfaci pofta de galceava cu varf si indesat si nu-ti zice nimeni nimic.

Nu te mai condamn ca esti incapabil a vedea in postarile mele altceva decat o galceava...dar atata vreme cat insista spunand lucruri false legat de ceea ce inseamna om deosebit, om cu Dumnezeu in suflet etc. imi permit sa o contrazic fara a fi nevoie sa-ti fie tie satisfacuta pofta si sa fiu sanctionata.

Arch a scris:


Pe motiv ca...?

Pe motiv ca esti pus pe satisfacut pofte...

Arch a scris:


Dupa cum ziceam mai sus si tu iti satisfaci poftele de injurii fara ca vreun moderator sa clipeasca macar.

Dupa cum spuneam, clipeala moderatorilor nu variaza functie de poftele/antipatiile tale.


17/11/11 14:03

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06

feedback a scris:

eu am spus c'as inchide topicul, macar momentan, da' nu pot. tu, in schimb, poti.

De cand se inchide un topic pentru ca un user este agresiv cu alt user? Stiam ca se da avertisment.


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

17/11/11 14:13

   
Pagini:  1 2 3 4 5    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net