TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Discutii diverse/Despre fotbal Moderat de Old, april  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3
polooradea
Exclus

Inregistat: 07/09/09
aici puteti prezenta unele echipe, echipele favorite, echipele locale, istoria lor, jucatori, deasemenea puteti comenta unele meciuri, si puteti pune poze.

incep eu: FC Bihor Oradea

stadionul Iuliu Bodola (cand era renovat).

Ultima modificare de polooradea (31/03/10 19:00)

31/03/10 18:59

ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10
bihorul cand mai vine in a? la anu' jucati la promovare?

bun, eu sunt dinamovist din tineretea mea zbuciumata, da acu' la batranete m-am mai linistit.

daca i-am avea iesiti din fotbal pe mircea sandu, dumitru dragomir, borcea, turcu, becali (tot clanul de vanzatori de ceasuri si oieri) padureanu si pinalti, poate ca am avea si noi fotbal.

31/03/10 21:59

ultimul mohican
membru

edi.theraven a scris:

De cand are Romania fotbal? De vreo 15 ani incoace e o varza.

de acord, asa cum am spus mai sus sunt prea multi corupti si inculti si bisnitari in acest sport. poate cu timpul situatia se va remedia. totusi pe ici pe colo am mai avut cateva rezultate bunicele: steaua a jucat o semifinala de cupa uefa, cfr clujul si urziceniul au facut o impresie buna in liga campionilor iar nationala a mai avut ceva rezultate pana prin 2000.

01/04/10 12:07

ultimul mohican
membru

diseara de la 21:45, pe un new camp umplut probabil pana la refuz, se joaca un meci ce se anunta a fi un spectacol deosebit, barcelona-inter. ramane de vazut daca mourinho(antrenorul interului), va reusi ca-n tur, sa stopeze marii jucatori ai barcelonei, ca messi, pedro, xavi sau ibrahimovic. in tur au invins italienii cu scorul de 3-1.

Ultima modificare de ultimul mohican (28/04/10 14:04)

28/04/10 10:59

copilu
Exclus

Inregistat: 11/05/10
a castigat inter cupa!! ultimul mohican, daca intra uta in A o sa va cam rupa..

Ultima modificare de copilu (23/05/10 09:35)

23/05/10 09:34

ultimul mohican
membru

da, a castigat de fapt mourinho, a demonstrat inca o data ca este unul dintre cei mai buni antrenori de fotbal din lume, daca nu cumva chiar cel mai bun. inter a ajuns pana-n finala si apoi a castigat-o datorita tacticii impuse si adoptate de celebrul tehnician. desi jocul italienilor (strict fotbalistic, referitor la spectacol, tehnica, pase, driblinguri etc) nu a stralucit, ba chiar a lasat de dorit, echipa lui chivu castiga dupa 45 de ani de pauza liga campionilor.

cat despre:
daca intra uta in A o sa va cam rupa..
la anul luam titlul, mergem in liga, o castigam, batem tot. mare echipa dinamo :D

Ultima modificare de ultimul mohican (23/05/10 20:57)

23/05/10 20:56

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

ultimul mohican a scris:

... uta mai are sansa ei. e adevarat mai mult teoretica dar mai "ie" o speranta.

edit: nu prea o mai are, am confuzat eu trebile.

Cum sa nu aiba? Are, dar nu in acest sezon. ;)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

02/06/10 19:55

copilu
Exclus

sincer, cel mai rau imi pare de satu mare. au o galerie frumoase insa echipa care abia se tine pe picioare. daca olimpia ar fi in liga 2, cred ca ultrasii iar depasi pe cei de la uta.

09/06/10 14:03

ultimul mohican
membru

lasa bre liga (ligile) lui mitica, incepe maine mondialul din africa de sud. favoritele mele la trofeu sunt: spania, brazilia, olanda.

10/06/10 09:57

copilu
Exclus

pana la urma promoveaza targu mures si u cluj... is tare curios cand va juca cfr cu u... or sa se bata suporterii?

19/06/10 12:18

copilu
Exclus

ultimul mohican a scris:

bihorul cand mai vine in a? la anu' jucati la promovare?

bun, eu sunt dinamovist din tineretea mea zbuciumata, da acu' la batranete m-am mai linistit.

daca i-am avea iesiti din fotbal pe mircea sandu, dumitru dragomir, borcea, turcu, becali (tot clanul de vanzatori de ceasuri si oieri) padureanu si pinalti, poate ca am avea si noi fotbal.

se pare ca are o sansa anu asta: http://www.liga2.ro/seria-2/bursa-trans ... is-6434213

insa uta nu stiu ce va face. cele mai posibile echipe care vor promova: dacia mioveni, poate uta, arges, bihor, poate otopeni.

Ultima modificare de copilu (21/06/10 12:16)

21/06/10 12:13

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

copilu a scris:

pana la urma promoveaza targu mures si u cluj... is tare curios cand va juca cfr cu u... or sa se bata suporterii?

Nu se bate bre, ca e pasnici; doar de-asta este politie. ;)

Eu tin si cu CFR si cu U.

ultimul mohican a scris:

lasa bre liga (ligile) lui mitica, incepe maine mondialul din africa de sud. favoritele mele la trofeu sunt: spania, brazilia, olanda.

Bai fra, cum de-ai nimerit? Uite ca 2 dintre favoritele tale sunt finalistele. Nici una nu a mai avut trofeul.

Era tare daca ajungea in finala romania si luxemburg. :D :D

Ultima modificare de OLD TRAIAN (08/07/10 13:06)

08/07/10 13:01

ultimul mohican
membru

vorba unui taximetrist: "la campionatul asta mondial chiar a castigat fotbalul" spania si olanda chiar au un fotbal bun si ma bucur ca au ajuns in finala. diseara la 21.30 avem marele recital de finis.

11/07/10 10:34

monday_73
membru

Inregistat: 19/01/08

ultimul mohican a scris:

spania si olanda chiar au un fotbal bun si ma bucur ca au ajuns in finala. diseara la 21.30 avem marele recital de finis.

Mama, mult o durat meciu' asta. 2h jumate. Am crezut ca nu se mai termina...
Vai, asa rau mi-o parut de olandezi (desi tineam cu Spania), o plans portarul ca un copil. :)

Ultima modificare de monday_73 (12/07/10 00:13)

"Sufletul nostru nadajduieste in Domnul; El este ajutorul si scutul nostru." (Ps.33:20)

12/07/10 00:12

emanuel
membru

Ai plans si tu?

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

12/07/10 00:20

monday_73
membru

Da, am plans de bucurie ca s-a terminat.

Pe tine ce sentimente nobile te-au incercat?

Ultima modificare de monday_73 (12/07/10 00:29)

"Sufletul nostru nadajduieste in Domnul; El este ajutorul si scutul nostru." (Ps.33:20)

12/07/10 00:28

emanuel
membru

Am tinut cu spania asa ca iti dai seama. Nu am plans dar m-am bucurat. In schimb sambata in finala mica nu mi-a iesit pentru ca nu tinusem cu Germania.

12/07/10 00:41

copilu
Exclus

uta si bihorul joaca cu ungurii vara asta...  cred ca o sa iasa cu bataie mai ales la arad.. joaca ferencvaros si aia au suporteri destui de multi si nebuni poate mai ceva decat cei de la ujpest.

12/07/10 14:20

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

monday_73 a scris:

imi amintesti de mine, asa eram pe vremuri [desi nu-mi amintesc sa fii plans], era in clasa scandal daca pierdea Dinamo :)) Ma injurau astia pe strada si in scoala ca aveam caciula de-a lor. O sa iti treaca si tie, vei vedea.
   Cred ca toti romanii tineau cu Spania, ne batura olandezii de prea multe ori. Nu m-am uitat la meci decat in final, am preferat lost ..

12/07/10 17:24

monday_73
membru

RainSong a scris:

monday_73 a scris:

imi amintesti de mine, asa eram pe vremuri [desi nu-mi amintesc sa fii plans], era in clasa scandal daca pierdea Dinamo :)) Ma injurau astia pe strada si in scoala ca aveam caciula de-a lor. O sa iti treaca si tie, vei vedea.
   Cred ca toti romanii tineau cu Spania, ne batura olandezii de prea multe ori. Nu m-am uitat la meci decat in final, am preferat lost ..

Eu am glumit :D:D:D
Avand in vedere tot entuziasmul asta pentru Campionatul Mondial, m-am bucurat ca s-a terminat, asa ca am folosit o ironie :D Imi pare rau ca nu s-a prea simtit :)).

12/07/10 22:09

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
Eu tineam cu Olanda, dar stiam ca o sa castige Spania. nu aveam dubii..

14/07/10 18:05

emanuel
membru

Eu tin cu avantul bailesti, sau cum ii chema pe aia de or intrat in prima liga, din liga a treia sau judeteana, ca n-am auzit pana acuma de ei.

Cu astia cine sa tina?

16/09/10 20:00

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
Branesti, draga frate. Offf...pana si eu care nu ma uit la tv stiu asta.
:D

Cum poti tine cu(la :D) cineva cand nici nu-i stii numele?!:rolleyes:

Ultima modificare de MRU (17/09/10 08:32)

17/09/10 08:30

copilu
Exclus

o faza tare aseara... zic: hai sa ma uit oleaca la liverpool - steaua, vreo 10 minute, si apoi ma culc. pac, deschid televizorul, imnurile, aia isi dau mana, incepe meciul. vreo 2,3 pase la portar, iar in secunda 27, GOL! nici nu am stat sa ma uit, era clar ca si-o luau pe nesaturate.

17/09/10 20:47

ultimul mohican
membru

iote ca branestiul a batut pe pandurii cu 2-0.

copilu a scris:

nici nu am stat sa ma uit, era clar ca si-o luau pe nesaturate.

de fapt n-a fost asa de clar. daca nu era acel penalty inventat, cine stie....

17/09/10 22:02

Pagini:  1 2 3    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la