|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 |
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
ce forum?ce forum? 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
28/08/08 12:46
|
|
Norkis
membru
Inregistat: 17/07/08
|
|
anomis a scris:
Ce tare!!!... Norkis, da de'unde ii stiai numarul de la cont?  |
Da. I-am zis ca voiam sa verific daca suntem si co-forumisti la aceeasi banca. Si dragul de el, in incercarea de a-mi dovedi ca e o persoana fizica serioasa si cu venit, mi-a trimis si numarul de cont.
Multumesc pentru tot! Sa va iubiti mult si frumos!
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
28/08/08 13:19
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
ce-mi place cum ai incheiat o sa tinem cont de sfat 
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
28/08/08 13:20
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Parca e Mircea Radu. 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
28/08/08 13:44
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
Norkis a scris:
Da. I-am zis ca voiam sa verific daca suntem si co-forumisti la aceeasi banca. Si dragul de el, in incercarea de a-mi dovedi ca e o persoana fizica serioasa si cu venit, mi-a trimis si numarul de cont.
Multumesc pentru tot! Sa va iubiti mult si frumos! |
aha, am intuit eu ceva 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
28/08/08 14:30
|
|
Norkis
membru
|
|
, poi esti barbat, mataluta. Voi intuiti, noi initiem 
|
|
28/08/08 14:43
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Nu ii invers? Noi intuim... Ei... In fine. 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
28/08/08 14:56
|
|
Norkis
membru
|
|
Avand in vedere ca sub scoarta fiecarui barbat se "asterne" un copil, raman a ce am spus. 
|
|
28/08/08 15:17
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
(faceti offtopic.aveti subiectul comentarii pentru asta )
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
28/08/08 15:18
|
|
Norkis
membru
|
|
, te pup si pe tine. mai cure Bega prin orasul tau? 
|
|
28/08/08 15:48
|
|
Norkis
membru
|
|
Barbatilor nu le este chiar atat de frica de casatorie, daca au gasit persoana potrivita. 
|
|
28/08/08 15:59
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
oh yeah! casatoria cu persoana potrivita ROCKS!!! 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
28/08/08 17:18
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
fluflu a scris:
(faceti offtopic.aveti subiectul comentarii pentru asta ) |
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
28/08/08 19:09
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Ce tare sword (ii faceai curte-a)
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
29/08/08 08:15
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Vroiam sa mai dau exemplul meu si ca o comparatie ptr. cei care au impresia ca trebuie sa stea 10 ani impreuna inainte si dup-aia sa se casatoreasca. Aproape toti cunoscutii mei care au facut asta au esuat dupa ani de stat impreuna sau altii dupa 7 ani de stat impreuna au divortat dupa 3 de casatorie. Mai bine stai singur inainte si cu cineva dupa, decat invers. Treaba probata 
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
29/08/08 09:58
|
|
Danutzza
membru
Inregistat: 29/08/08
|
|
Am citit povestile voastre,unele minunate...altele triste,casnicii minunate...casnicii mai putin reusite,si m-am gandit sa va impartasesc si eu povestea mea de dragoste. Nu este o poveste foarte complicata..pt ca totul s-a peterecut foarte repede..m-am casatorit la 19 ani..in concluzie nu am avut mult timp sa visez la sotul meu..pt ca era normal sa am alte preocupari la varsta de 18-19 ani.Aveam niste principii la care tineam..imi facusem o imagine despre cum as vrea sa fie sotul meu,...dar stiam ca D-zeu are ceva pregatit pt mine...eu numai sa astept si sa ma rog pt viitorul meu sot.Totul a inceput cu un clik..intrasem pe mirc..ceea ce eu nu prea aveam obiceiul s fac..cred ca era pt a 2 oara cand intrasem pe canalul crestini..m-a abordat un tip..normal am dialogat cu el..mi-am zis ca oricum nu am ce pierde.Si din seara aceea am inceput sa vb..si am continuat asa..ore in sir..la telefon...pe mess..desi cu o anumita retinere.Deja trecuse o luna si am inceput s constientizez ca de abia asteptam s vb cu el..o zi fara s vb cu el..era o zi lungaaa si tristaa...desi nu ne vazusem niciodata..doar in poza..am gasit in el exact ce avem eu nevoie..un barbat calm..rabdator..avea un glas atat de placut..incat la un moment dat,mi-am pus intrbarea:E posibil asa ceva?Sa ma indragstesc de o persoana pe care nu am vzt niciodata?Iar acum dupa 2 ani zic ca e posibil:).Am hotarat sa ne intalnim..el era din PRAHOVA..eu din HUNEDOARA..dupa o luna a venit la Deva..wawww cate emotii..oare o s ma placa..pff..dar eu oare o s il plac pe el..A venit si clipa aceea cand am stat fata in fata..ne-am placut foarte mult...si de atunci am continuat relatia..asta se intampla prin martie 2007 iar in august 2007:D ne-am casatorit...si pot s spun acum dupa un an de casnicie ca suntem la fel de indragostiti ca in prima zi..aa si am uitat sa va zic,m-a intrbat n prima zi cand ne-am intalnit daca vreau sa fiu sotia lui..iar eu am acceptat:D.Ii multumesc lui D-zeu ca sotul meu e acelsi barbat..iubitor..rabdator...e cea mai mare binecuvantare pe care am primit-o.
|
|
29/08/08 12:52
|
|
albertina
membru
Inregistat: 12/11/06
|
|
vreau sa multumesc celor ce s-au rugat pt mine si pt familia noastra... E amazing ce fel poate Dz schimba un om, atitudinea lui si ce fel sterge tot trecutul... Cu Dumnezeu totul e mai usor si cred ca daca era sa fi fost altfel viata mea la inceput nu era sa fi avut acum o relatie atat de apropiata cu Dz... Ma bucur pt acei care s-au casatorit din dragoste si ma rog ca Dz sa-i binecuvinteze, dar ii multumesc si pt acei care au trecut prin greutati, pt ca greul ii face mai puternici... Multumesc pt tot celor ce au fost aproape de mine: sarah, magdy, april, marian, archanghel si toti ceilalti care mi-au fost alaturi fara sa stiu eu... ...
_______________________________________ Nu astepta sa nu mai vezi nici o cale de iesire ca sa privesti in sus!!!
|
|
05/09/08 18:36
|
|
Norkis
membru
|
|
danuzza, felicitarile mele. Dumnezeu sa va binecuvinteze. Albertina, nu stiu cu ce probleme te-ai "combatut", insa admir faptul ca ai trecut cat mai bine prin ele.
|
|
06/09/08 16:29
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
@Danutzza ma bucur pt. tine
@Albertina eu am citit povestea ta si ma bucur pentru ca acum e bine, Dumnezeu poate face totul.
Dumnezeu sa va binecuvinteze pe voi si familile voastre!! 
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
10/09/08 11:59
|
|
albertina
membru
Inregistat: 12/11/06
|
|
felyy a scris:
@Danutzza ma bucur pt. tine
@Albertina eu am citit povestea ta si ma bucur pentru ca acum e bine, Dumnezeu poate face totul.
Dumnezeu sa va binecuvinteze pe voi si familile voastre!!  | Multumesc din suflet si voua sa va dea Dz tot ce va doreste inima si sa faca din voi o pricina de binecuvantare...
_______________________________________ Nu astepta sa nu mai vezi nici o cale de iesire ca sa privesti in sus!!!
|
|
10/09/08 18:46
|
|
faroma
membru
Inregistat: 12/12/08
|
|
M-am hotarat sa scriu din dorinta de a face pledoarie pentru casatorie. In 2004,am intrat in grupul unor fete de la baptisti si penticostali,Stiam ca ele merg cu regularitate la intalnirea unui grup de tineri crestini .Uitandu-ma la pozele lor,mi-a sarit in ochi o persoana.Am intrebat cine este si mi s-a spus: un tip super dar care are ceva probleme de sanatate... Ups!!! Eram foarte hotarata sa-l cunosc! L-am vazut prima data in vara lui 2005 la o nunta unde el m-a remarcat dar i s-a spus ca nu are sanse,sa nu incerce...,scurt!Apoi am participat impreuna la o intalnire a gupului in oct 2005,3 zile.Am vorbit,dar nu mare lucru... El nu zicea nimic,eu nu aveam ce face...L-am mai vazut pt cateva minute in 31 dec,cand ne-am spus pt prima data LA MULTI ANI,si urarea trupei era "un an cu sot"!Intre timp,nu am vorbit niciodata. In martie 2006,mi s-a stricat masina si a trebuit sa merg la reprezentanta din orasul lui.Am sunat un baiat pe care il stiam mai bine sa il rog sa ma astepte pt ca nu ma descurcam singura. a zis bine,discut cu ceilalti si vedem cine sa te astepte.surpriza a fost mare,m-a asteptat scumpul meu.A stat toata ziua cu mine,am vorbit de toate si ma minunam cum poate sa fie atata de bun si scump... Dar nu-mi permiteam sa zic nimic.S-a rezolvat problema,m-a condus pana la iesire din oras,mi-a pupat elegant mana si m-a expediat.Pe drum,cu mare greu m-am abtinut sa nu il sun. Am ajuns acasa plutind,imi era clar ca mi-l doream ca sot.L-am sunat sa-i spun ca am ajuns cu bine si i-am multumit pt ca mi-a oferit o zi deosebita. Pot sa te mai sun m-a intrebat? DAAAAAA! Si din ziua urmatoare am inceput sa povestim.Dupa o sapt,mi-a zis ca vrea sa vina la mine sa povestim fata in fata.A venit,am stat o alta zi impreuna si mi-a spus despre ce este vorba. L-am rugat sa imi dea putin timp sa ma gandesc...In mintea mea,mai era cineva pe care il cunosteam de mult si care poate odata pe an batea cate un apropo... Si incepuse framantarea! Si vis-a-vis de calauzire- m-am rugat si am postit 3 zile.In cea de-a treia noapte m-am zbatut pur si simplu,nu stiam ce sa fac... Sa sper in continuare la ceva ce putea sa nu fie niciodata sau sa-l acept pe scumpul meu.Si marturisesc,dimineata m-am trezit odihnita totusi si sigura ca vreau sa il accept pe scumpul meu.In aceeasi dimineata,m-am dus la o sora prietena la care obisnuiam sa merg dar care nu stia nimic si ne-am rugat amandoua.Si mi-a zis:inaintea ta sta o scara alba,Domnul te sfatuieste sa urci pe ea.Era confirmarea deciziei pe care eu am luat-o la trezire.Indraznesc sa spun,eu nu cred ca Dumnezeu constrange sau dezamageste!si daca uneori nu este asa cum am vrea noi,asa este mai bine cu siguranta. Astfel,pe 1 aprilie(nu a fost pacaleala) m-am dus sa ii cunosc familia,in aceeasi zi m-a cerut de sotie si am spus DA.In 30 aprilie(ziua in care implineam 30 de ani) ne-am logodit,iar in 23 iulie 2006 a fost nunta. Nu cred ca ne-am grabit,desi a fost o surpriza pt multi.Imi era clar ca vrem sa fim impreuna si asteptarea nu mai avea rost. SUNTEM FOARTE FERICITI IMPREUNA, Dumnezeu ne-a binecuvantat cu doua fetite si suntem uimiti in fiecare zi de modul in care ne poarta de grija si de dragostea Lui in ciuda problemelor .Continuam sa fim indragostiti unul de celalalt,si cu toate ca am multa treaba cu fetele,imi fac timp sa-i scriu mesaje de dragoste si sa il incurajez.Este un sot si un tata minunat iar eu multumesc Domnului pentru toate lucrurile,din toata inima!!!
_______________________________________ Dragostea nu va pieri niciodata!!!
|
|
12/12/08 18:04
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|