TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Prietenia: intrebari si raspunsuri/Pt. baieti : calitatile unei viitoare sotii Moderat de Old, april  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 10 11 12 13 14
UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08
No, bravo! "Copile" (sper sa nu te jignesc sau ceva :) ), ii spui ca e inteleapta si apoi o intrebi ce o retine? :)))  Nici tu nu ai iesi la suc cu tine? :D

Ultima modificare de UnderZero (19/06/09 09:24)

19/06/09 09:22

Turcu Ovidiu
membru

Inregistat: 16/06/09
Ma gandeam ca iesim la un suc, nu vad care i faza. :)) Pricina mica de poticnire ce esti. :D

19/06/09 09:44

celine
membru

Inregistat: 26/05/08
:)) poate vine april, presimt! îmi iau eu castanele, eeeu! april, doar mie, e rog ei sunt nevinovaţi! jur pe roz!

ovidiu, stai jos!

19/06/09 10:46

Turcu Ovidiu
membru

Inregistat: 16/06/09
Ma supun stapano. Slava tie si inchinare. Ma duc sa ma confesionez. :D Nu precipita lucrurile ca poate se face popcornu.
Mersi, asta asteptam.

Ultima modificare de Turcu Ovidiu (19/06/09 11:12)

19/06/09 10:51

zambezi
membru

Inregistat: 19/09/07
La subiectul "Noi, cei de pe forum" ( http://www.tanarcrestin.ro/forum/viewto ... 6&p=59 ) ar fi cel mai potrivit loc să te "confesionezi". ;) [Nu de alta dar poate pe cineva nu-l interesează calitățile unei viitoare soții cât îl interesează lucrurile pe care le spui despre tine.]

Ultima modificare de zambezi (19/06/09 11:15)

19/06/09 11:11

GeoAli
membru

Inregistat: 28/05/09
daca ati tine cont de tot ce ati scris(baietii)legat de viitoarea sotie prea putin probabil ati gasi-o ;)
trebuie sa le acceptati si micile defecte si... uitati-va putin la ce asteptari au fetele de la voi...  ... ... ... ... ... ...
apropo Filip, ai gasit vreo fata care sa nu vorbeasca mult?sau o cauti inca? ;) (legat de faza cu cele 24 de mii de cuvinte)cam exagerat putin ;)

20/06/09 12:23

celine
membru

GeoAli a scris:

apropo Filip, ai gasit vreo fata care sa ...

îmi vine să râd dar nu pot!
ok, ok, mă potolesc... nu e vina mea că nu dorm nopţile ;)

ontopic... v-aţi gândit în timp ce eraţi pe aici să lăsaţi calităţile să se odihnească şi să răspundeţi la întrebarea: "în ciuda căror defecte aş accepta ca o fată să-mi fie soţie?"

20/06/09 12:31

GeoAli
membru

Inregistat: 28/05/09
poti sa razi,Celine,nu ma supar... :)

20/06/09 13:03

celine
membru

habar nu ai la ce m-am referit! nu te ataca singur :) doar o personă sau două ştiu la ce m-am referit ;)

20/06/09 13:10

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Nu stiu,sa fie ea.Daca este EA cea de care m'am indragostit este tot ce vreau.Si nu ma refer la maturizare,acel ceva intim pe care doar voi il intelegeti sa ramana acolo.Bineinteles ca lucrul asta trebuie sa se intample si la celalalt partener,sa o ajute sa ramana asa cum o stie el.Celelalte "calitati" raman/se nasc cand ea vede ca iti pasa,etc.Am vrut de mai demult sa raspund aici,insa mi se parea ciudat sa enumar niste calitati ca si cand as vrea sa cumpar un nou calculator sau televizor cu plasma.Nu poti avea pretentii fara sa oferi nimic.Si singura calitate care intr'adevar conteaza la mine am spus'o la inceput.

20/06/09 15:03

Site web  
emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

celine a scris:

...ontopic... v-aţi gândit în timp ce eraţi pe aici să lăsaţi calităţile să se odihnească şi să răspundeţi la întrebarea: "în ciuda căror defecte aş accepta ca o fată să-mi fie soţie?"

Defecte ale ei sau ale mele? :D :D

Hai sa nu vorbesc rau de altele ci de mine. Pai de exemplu as accepta sa-mi fie sotie...daca n-as vedea bine. :D :D :D

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

27/01/10 20:29

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
cred ca e vorba de ale ei defecte...
Intrebarea eu o inteleg cam asa: "Pana unde ai duce <<bariera defectelor>> cand vine vorba de viitoarea sotie?"

27/01/10 20:38

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Daca imi iubesc viitoarea sotie bariera tinde spre infinit!

28/01/10 10:28

polooradea
Exclus

Inregistat: 07/09/09
acuma nici chiar spre infinit... daca ii pica proteza in public, sau mai stiu eu ce face. totusi trebuie sa aiba ceva in cap.

11/03/10 19:45

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

polooradea a scris:

acuma nici chiar spre infinit... daca ii pica proteza in public, sau mai stiu eu ce face. totusi trebuie sa aiba ceva in cap.

daca-i pica proteza in public n-o mai iubesti ?

si care-i legatura dintre proteza si ce e in cap ? ca o fi proteza in gura, dar totusi...

Care crezi tu sunt calitatile unei viitoare sotii ?

11/03/10 19:53

polooradea
Exclus

Inregistat: 07/09/09
pai sa invete sa si-o tina in gura.(aici ma refer la tineri, nicidecum la ce va fi la batranete).

sa fie credincioasa, sa aiba simtul umorului, sa nu fie impotriva anumitor stiluri muzicale, sa ma iubeasca, si altele care acuma nu imi vin in minte.

11/03/10 19:56

emanuel
membru

polooradea a scris:

pai sa invete sa si-o tina in gura.(aici ma refer la tineri, nicidecum la ce va fi la batranete).

Prima data am citit ca ai fi zis: sa-nvete sa-si tina gura. :D :D :D
Si ma gandeam ca da, daca nu vorbeste mult, nu-i cade proteza. :D :D :D

Dar ce facem cu defectele noastre? ;)

Ultima modificare de mereu-tanar (11/03/10 20:20)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

11/03/10 20:19

monday_73
membru

Inregistat: 19/01/08
Proteza fiind aparatul dentar? Pai no, se intampla si accidente... da' asta nu inseamna neaparat ca tre' sa te indoiesti de inteligenta respectivei persoane.

Ultima modificare de monday_73 (11/03/10 22:37)

"Sufletul nostru nadajduieste in Domnul; El este ajutorul si scutul nostru." (Ps.33:20)

11/03/10 22:31

emanuel
membru

Poate chiar la proteza s-a gandit. De unde sti ca nu-si gaseste una de varsta lu mamaia, scenariul lui se poate intampla.

11/03/10 22:34

davids
membru

Inregistat: 17/03/10
Asteptarile pe care le am eu de la viitoarea sotie sunt:
~Comunicativa
~Demna,politicoasa
~Ingrijita
~Modesta
~Promta
~Pocaita
~Prietenoasa,sociabila
~Sa aiba simtul umorului
~Matura in comportament si atitudini(sa nu fie usuratica)

Toate aceste caracteristici ale unei bune partenere de intalniri pot fi dezvoltate.Abilitatea de a conversa poate fi imbunatatita;atractivitatea poate fi dezvoltata de orice fata , indiferent daca este frumoasa sau nu.O comportare demna poate fi invatata;la fel comportamentul ingrijit , promtitudinea , caracterul , prietenia si simtul umorului.Atunci cand ai o intalnire , da-i de inteles partenerului tau ca te intereseaza persoana lui.Priveste-l in ochi atunci cand ii vorbesti.Asculta cu atentie atunci cand vorbeste el.Discuta despre lucrurile care-l intereseaza.Evita sa vorbesti despre intalnirile anterioare , cu alti baieti si fereste-te de barfa.

Ultima modificare de davids (17/03/10 16:28)

Filipeni 4:13

17/03/10 16:27

epicx
membru

Inregistat: 12/02/10
davids, asteptarile astea trebuie musai sa se regaseasca in "viitoarea"?

Te-ai gandit vreodata daca tu insuti te incadrezi in asteptarile pe care le ai de la ea? Daca nu....e gri treaba!

17/03/10 17:38

davids
membru

Inregistat: 17/03/10
poate ma incadrez poate ca nu..nu cred ca te priveste pe tine.:)

Filipeni 4:13

27/03/10 08:05

Tanara crestina
membru

Inregistat: 26/09/07
Ce zici, Shoricel, de articolul ala de care vorbeam ( Fata pe care se merita sa o cauti .. ). Il scrii? :D

12/07/11 21:59

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
Wow. Asta da provocare... Ceva imi spunea ca o sa imi intorci o minge buna :P
Tu trisezi ca din cate observ articolul tau e de fapt un citat. Si ma pui pe mine sa scriu unu original. Treaba-i asta? :P
I'll think about that... stii cum sunt eu: imi place mai mult sa nu promit si sa ma tin de cuvant decat sa promit si sa nu ma tin de cuvant. (daca nu stiai aflii amu :P ).

PS: Apropos: cred ca am inceput sa reaud acea voce interioara despre care vorbesti in articol. I missed her (the voice)!
Ca sa nu para ca vorbim numa noi doi vreun limbaj codat - http://tanaracrestina.blogspot.com/2011 ... ta-sa.html
PS2: Mersi pentru creditul ca as fi in stare sa scriu un astfel de articol. :)

Ultima modificare de shoricel (13/07/11 16:42)

13/07/11 00:27

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
si din articolul ala 'or sa reiasa si "calitatile unei viitoare sotii"? :D sau... care e legatura dintre subiectul topicului si ceea ce spuneti voi? :rolleyes:

13/07/11 13:54

Pagini: 1 ... 10 11 12 13 14    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la