|
|
|
Joseph7
membru
Inregistat: 02/03/07
|
|
ionutc03 a scris:
Eu nu cred ca mai sunt fete in ziua de azi care sa se asemene cu Ana sau Sara. Totusi sa aibe DOmnul mila de ele, pt ca sunt mai multe ca baietii intoarse la Dumnezeu dar parca ca cu numele. NU ar trebuii sa judec eu dar cam asta e realitatea. |
Probabil ca nici baieti/barbati care sa se asemene cu Avraam sau Isaac nu mai sunt. Sau poate Dumnezeul lui Avraam, Isaac si Iacov, s-a schimbat intre timp??? Eu nu cred. Dumnezeu este acelasi ieri, azi si in veci, si daca crezi lucrul asta, atunci iti va da si o sotie care sa se asemene cu Ana sau Sara. Dar, inainte sa o gasesti, puneti intrebarea daca tu esti potrivit pentru fata pe care ti-o doresti. Credinta in Dumnezeu tine mai mult de lucrurile care nu se vad. Cu ochii putem privi si sa zicem ca nu mai exista. La fel a zis si Ilie. Dumnezeu este un Dumnezeu al imposibilitatilor.
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
12/09/08 22:25
|
|
ionutc03
membru
Inregistat: 11/09/08
|
|
Joseph7 a scris:
Probabil ca nici baieti/barbati care sa se asemene cu Avraam sau Isaac nu mai sunt. Sau poate Dumnezeul lui Avraam, Isaac si Iacov, s-a schimbat intre timp??? Eu nu cred. Dumnezeu este acelasi ieri, azi si in veci, si daca crezi lucrul asta, atunci iti va da si o sotie care sa se asemene cu Ana sau Sara. Dar, inainte sa o gasesti, puneti intrebarea daca tu esti potrivit pentru fata pe care ti-o doresti. Credinta in Dumnezeu tine mai mult de lucrurile care nu se vad. Cu ochii putem privi si sa zicem ca nu mai exista. La fel a zis si Ilie. Dumnezeu este un Dumnezeu al imposibilitatilor. |
Ce bine ai zis. Cand ma astept mai putin atunci se intampla ceva din partea Domnului.
_______________________________________ Daca ai dragoste ai totul.
|
|
13/09/08 13:20
|
|
redgreeneyes
membru
Inregistat: 27/12/05
|
|
april a scris:
Si sotia ta cum ai vrea sa fie ? Sau nu te insori, pentru ca nu mai sunt fete care sa semene cu Ana sau Sara ? |
Dece esti rea April? E bine sa ai idealuri. Alegerea trebuie sa fie bine cumpanita ca sa nu te trezesti cu surprize x3.
|
|
01/10/08 07:56
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
redgreeneyes, cand citezi, poti edita citatul lasand doar mesajul la care raspuns fara alte citate din acel citat.
si... nu e rea ea sereferea la facptul ca ionutc03 nu a postat la subiect. a fost mai finutza, nu i-a zis direct
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
01/10/08 10:14
|
|
Norkis
membru
Inregistat: 17/07/08
|
|
Exista un personaj superior femeii frumoase: femeia frumoasa si modesta.-Pitagora
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
01/10/08 10:18
|
|
redgreeneyes
membru
|
|
Norkis a scris:
Exista un personaj superior femeii frumoase: femeia frumoasa si modesta.-Pitagora |
pasare rara...
|
|
01/10/08 10:28
|
|
Magdy
membru
Inregistat: 09/01/07
|
|
x
Ultima modificare de Magdy (07/11/17 16:45)
|
|
01/10/08 10:29
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Aha, probabil de la Pitagora s-a inspirat Thomas More cand a scris Utopia.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
01/10/08 10:30
|
|
redgreeneyes
membru
|
|
Norkis a scris:
Exista un personaj superior femeii frumoase: femeia frumoasa si modesta.-Pitagor |
poate ar trebuii sa o conservam cumva, in borcan nu e cazul nici impaiata nu e buna...astept sugestii...
|
|
01/10/08 10:33
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
redgreeneyes a scris:
poate ar trebuii sa o conservam cumva, in borcan nu e cazul nici impaiata nu e buna...astept sugestii... |
O integram :P [cine a facut mate stie ]
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
01/10/08 23:47
|
|
redgreeneyes
membru
|
|
daniel-l a scris:
O integram :P [cine a facut mate stie ] |
poate derivam...
|
|
01/10/08 23:51
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
na.... eu ma insor cu ea :P
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
01/10/08 23:59
|
|
redgreeneyes
membru
|
|
daniel-l a scris:
na.... eu ma insor cu ea :P |
spor...
|
|
01/10/08 23:59
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Condoleante!
|
|
02/10/08 09:39
|
|
Robys
membru
Inregistat: 14/11/08
|
|
Sa fie doamna in societate in casa gospodina buna si nebuna in pat
|
|
14/11/08 10:29
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Bravo Robys, mi-a placut cu ce ai inlocuit la ultima parte. )))
|
|
14/11/08 10:49
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
si ultima parte cum o verifici? )
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
14/11/08 10:54
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Acum, daca ai fii sigur de toate, la ce ar mai folosi speranta ?
|
|
14/11/08 11:20
|
|
Robys
membru
|
|
Oare...acuma fiecare cum crede dar eu spun ca nu se mai pune problema sa astepti pana dupa casatorie
|
|
14/11/08 11:20
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Fiecare cu parerea lui. Dar la un anumit moment vom da toti socoteala de parerile noastre.
|
|
14/11/08 11:38
|
|
Robys
membru
|
|
Raman la scurta mea filozofie... Doamna in societate Gospodina buna Si in pat nebuna
|
|
14/11/08 11:54
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Sincer, cred ca multi ti-o impartasesc. Asta asa, ca sa vezi ca nu sunt absurda...Nu te-a contrazis nimeni, totusi
Ultima modificare de UnderZero (14/11/08 11:57)
|
|
14/11/08 11:57
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Robys zicea de: "doamna in societate" - in general femeia in societate este imaginea sotului, ea vorbeste fara vorbe despre cum este tratata de catre acesta si daca el este cel care o intretine bine va fi vazuta ca o doamna daca nu ...
Cine se casatoreste pentru un loc in societate si in lume capata o DOAMNA. DOAMNA TE VA INGADUI. DOAMNA o vei avea pentru lume si societate. DOAMNA te va supraveghea. DOAMNA va prezenta casa. Cand vei fi bolnav DOAMNA se va interesa de tine. DOAMNA va imparti datoriile tale. Cand vei muri DOAMNA se va imbraca in doliu.
"Gospodina buna" - in secolul vitezei cand femeia lucreaza cot la cot cu barbatul sau mai mult si cumpara totul de-a gata putem vorbi de mamica, de bunica ca era: "gospodina buna" asta in cazul in care femeia nu sta doar la cratita si barbatul o ajuta la treburile gospodaresti in loc sa intrebe: "e gata masa? ai culcat copii? mi-ai spalat hainele? ai facut patul, mi-ai pus mancarea pe maine, etc".
"Si in pat nebuna" - daca vrei sa fii tratat ca un rege TRATEAZA-TI sotia ca pe o regina.
Ultima modificare de Larisa (16/11/08 05:32)
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
16/11/08 05:31
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Mie mi-ar place o fata sa aiba o personalitate positiva, rusinoasa sau ascunsa (ceva care e ascuns sau inchuiat are inauntru ceva mai frumos), la frumusete nu ma mai intereseaza ci mai doar la looks sa aiba ochii frumosi care te poate calma sau un zambet care aduce fericire. Cel mai important e sa fie fff pocaita si sa aiba inteleptciune de la Domnul, asa in fel sa ma poate correcta, calma si invata unu de la altu. Sa fie deschisa cu mine si persoane dragi dar sunt mai zgharcit cand e cineva special si vad ca are aceleas privere si comportament cu orice baiat. E frumos sa fie rusinoasa dar nu exagerat nustiu cum sa zic. Sa fie intelegatoare adica supusa intrun fel sa ne intelegem, sa nu sare cu forta pentru scandal, sa aiba acel character in care cand treci prin ceva nu te gandesti negativ si faci mai rau decit este, cand sa intimpla un necaz in viata (asta e viata necazuri in cruce) care amindoi sa suferim uniti si sa trecem peste ele fara ea sa renunte. Sa sa increde in Domnul cand vine raul sau binele, asa intrun fel cand vine raul nu raminem acolo sau cand vine binele sa nu ne orbim.
Cum arata nu ma intereseaza acuma, cand eram tinar aveam niste idei.. dar acuma sa fie mai "urata" nu ma intere in cat are zambet sau ochi frumosi daca nu are nici acelea macar sa aiba metodele ei pentru mangaiere sau cum sa zice.
Concluzia sa fie credincioasa ffff mult in asa fel daca as fi paralizat nu ma lasa si eu sa fac la fel, sa aiba pe Domnul in primu plan chiar inainte mea si tot timpul sa gandeasca si sa faca fapte dupa voia Lui. Concluzia daca Domnul ma binecuvinteaza cu asa ceva, daca nu voia Lui sa fie ca El stie ce e si mai bine pentru mine.
Ultima modificare de livu2day (23/11/08 15:26)
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
23/11/08 15:23
|
|
black-panther
membru
Inregistat: 18/10/05
|
|
printre altele, sa nu-mi ascunda adevarul si sa aiba taria sa-mi zica matur si sincer ce are pe inima cand o framanta ceva.
_______________________________________ Daca nu lupti sa-ti implinesti visul,... ai visat degeaba!
|
|
23/11/08 19:53
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|