TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Zilele din urma/Proiectul "Blue Beam" Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1
monday_73
membru

Locatie: romania
Inregistat: 19/01/08
Va invit sa cititi urmatorul articol:
http://apologeticum.wordpress.com/2009/ ... -mondiale/

Nu va speriati, articolul e scurt, comentariile sunt extrem de multe.
Va rog sa cititi inceputul pana la "False descoperiri arheologice pentru a submina credinţa" (nu ne intereseaza prea mult) si cititi incepand cu "Show-ul secolului – 'Venirea lui Iisus' " pana la "Controlul total asupra planetei va fi obţinut prin teroare" de unde se incep, cred eu, aberatiile.
S-ar putea materializa un astfel de plan?
Va astept opiniile.

"Pe alocurea vor fi mari cutremure de pamant, foamete si ciumi; vor fi aratari inspaimantatoare, si semne mari in cer." (Luca 21:11)

Matei 24:
23 Atunci daca va va spune cineva: "Iata, Hristosul este aici sau acolo", sa nu-l credeti.
24 Caci se vor scula Hristosi mincinosi si proroci mincinosi; vor face semne mari si minuni, pana acolo incat sa insele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi.

Cred ca ar fi posibil sa se intample astfel de lucruri pentru ca:
"Diavolul este un imitator. El copiaza şi falsifică lucrările pe care le împlineşte Dumnezeu, pentru a-i duce în rătăcire pe oameni. Fraza care se repetă cel mai des în aceste capitole este: ”şi vrăjitorii Egiptului au făcut şi ei la fel” (Ex.7:11, 22, 8:7). Sfânta Scriptură prezintă în repetate rânduri oameni care au lucrat sub această autoritate demonică: (Mat.12:24-29,Fapte.3:6-8; 8:9-11) şi anunţă că momentul culminant al acestor manifestări va fi sub stăpânirea lui Anticrist (2Tes.2:8-12)." (sursa: www.misiune.ro)


_______________________________________

"Sufletul nostru nadajduieste in Domnul; El este ajutorul si scutul nostru." (Ps.33:20)


14/02/10 21:15

   
polooradea
Exclus

Locatie: oradea
Inregistat: 07/09/09
ei se asteapta ca toti  oamenii sa vada. insa minerii ce fac? ce care dorm ce fac? sau cei care locuiesc in case subterane? desigur sunt si argumente contra acestei teorii

_______________________________________
multi o ard aiurea..
http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ

14/02/10 21:23

   
polooradea
Exclus

Locatie: oradea
Inregistat: 07/09/09
doar cat a zis monday... hopa vad ca ai sters

Ultima modificare de polooradea (14/02/10 21:54)


_______________________________________
multi o ard aiurea..
http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ

14/02/10 21:53

   
monday_73
membru

Locatie: romania
Inregistat: 19/01/08

polooradea a scris:

ei se asteapta ca toti  oamenii sa vada. insa minerii ce fac? ce care dorm ce fac? sau cei care locuiesc in case subterane? desigur sunt si argumente contra acestei teorii

Probabil va fi un semnal acustic care-i va trezi pe oameni, ii vor face pe mineri si pe cei care locuiesc in case subterane sa se intrebe:"Ce-i asta?" si vor iesi in final si vor vedea.
Si cand va veni Domnul cu adevarat, vor fi mineri, oameni care dorm sau locuiesc in case subterane, dar asta nu inseamna ca nu Il vor vedea pe Domnul pana la urma pentru ca "... insusi Domnul, cu un strigat, cu glasul unui arhanghel si cu trambita lui Dumnezeu, Se va cobori din cer..." (1 Tesaloniceni 4:16) Deci asta e semnalul in cazul Domnului nostru. E imposibil sa nu auda toata lumea, indiferent cat de adormiti ar fi :)

Alte contraargumente, polo?

Alte pareri, dragi frati forumisti?


_______________________________________

"Sufletul nostru nadajduieste in Domnul; El este ajutorul si scutul nostru." (Ps.33:20)


14/02/10 22:35

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
Este posibil asa ceva cu tehnologia actuala dar nu cred ca va fi folosita. In primul rand noua ordine mondiala nu ii vizeaza doar pe crestini ci pe toti oamenii. Deci va trebui sa fie un mantuitor care sa ii impace pe toti (Isus pentru crestini, Mahdi pentru musulmani etc). In al doilea rand controlul total se poate obtine si pe alte cai. Sa nu uitam ca avem niste structuri de conducere europene care nu au avut nevoie de nimic miraculos pentru a aparea. Desigur, e posibil sa fie o aroganta de-a anticristului sa vrea el un spectacol de laser si lumini.

Nu vad de ce trebuie ca toata lumea sa fie constienta in momentul rapirii.
Luca 17:34 Va spun ca, in noaptea aceea, doi insi vor fi in acelasi pat, unul va fi luat, si altul va fi lasat.


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

15/02/10 09:17

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
amanuntul cu unul luat si altul lasat nu se refera la rapirea pentru intimpinarea lui Hristos ci doar la a doua secerare pentru care venirea Sa este infricosatoare.

Din punctul meu de vedere rapirea spre intimpinare va ave loc prin intermediul transmisii in direct in prealabul cu putin timp anuntata , anuntata de Cineva credibil care il va si chema pe Hristos conform unei expresi din VT iar daca il va chmea se va afla deja printre noi avind deja intre timop recunoscuta autoritatea .

cel rau in acest caz va fi plecat demult atit cei 7 cit si cei 9 insa asta se va vedae abia atunci prin divedirea vinavatiei noastre in a nu cunoste realitatile legate de cel rau referitoare la judecata exacta a lui.


13/01/12 20:35

   
valeriu
membru

Locatie: romania, maramures
Inregistat: 02/01/11

mihai33 a scris:

amanuntul cu unul luat si altul lasat nu se refera la rapirea pentru intimpinarea lui Hristos ci doar la a doua secerare pentru care venirea Sa este infricosatoare.


Pentru cine este bine? Pentru cel luat sau pentru cel lăsat?


14/01/12 23:39

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
Este bine pentru cel lasat , ceilalti sint cei care mor in domnul nedesavirsiti adica credinciosi nazuitori sau poate nu dar fara o anumita maturitate spriituala care sa le permita sa poarte mai mult din noua calauzire in tot adevarul-ei sint cei care vor invia abia peste miile de ani timp in care societatea vafi deja demult structurata si ei pornid d e la zero se vor integra mai usor uitind totodata conceptiile care i-ar fi impiedicat sa simileze cum trebuie lucrurile noi .

Cel lasat se va bucura atit de mostenirea pamintului cit si de mostenirea binecuvintarilor si a calauzirii nemijlocite (Dumezeu se v afla intrupat pepamint posibil chiar in dubla ipostaza) -iar in acest fel Imparatia se va extinde din multe puncte de vedere si pe pamint iar din acel moment se poate spune ca vom fi vesnic impreuna cu Hristos fiindca nu va mai exista nimic care sa ne desparta inlauntrul nostru sau care sa ne impiedice conlucrarea spre desavirsirea noastra deplina necesara.


16/01/12 09:37

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
Referitor la expresia orice ochi il va vedea acest lucru intradevar este posibil chiar daca poate intro proportie apropiata de maxim , se poate infaptui chiars si prin intermediul transmisiei in direct (pe norii cerului in vazduh) o transmisie anuntata cu puti timp inainte astfel ca lumea sa organizeze intimpinarea la locul stabilit cit si sa fara rost de un televizor daca nu are nimeni in sat unul.

Sa nu uitam ca venirea Sa are loc dupa unele momente justitiare (necazul cel mare si intunecarea soarelui care au loc fie concomitent fie simultan cu ocazia urgiei justitiare ) asa incit pe pamint vor mai fi ramas doar doua treimi .

daca ne referim la sate si populatii izolate ori ele nu vor mai fi supravietuit urgiei fie cei ramasi in viata dyupa razboi si dupa urgie vor fi trimis in cele mai indepartate colturi si vor anunta pe toti cei ramasi in viata. (Isaia 66)

trimiterea din isaia 66 are loc la fel ca si intregul capitol acum caci trimiterea in lume atunci nu a fost dupa razboiul din anii 64-70 ci inainte deci nu se putea vorbi inca nici de dusmani ai lui Dumnezeu nici de cei ramasi in viata in urma plecarii lui Iisus -atunci a murit doar el si imediat au si plecat in toata lumea. Asdar este posibila o noua venire imediat anterioara celei a lui IIsus prin care sa se explice legatura temporala dintre necazul cel mare ca semn anterior dar si ca moment al alaturarii acelor gloate alatur de cei 144000 ale caror cintece doar pe pamint pot fi de neinteles nu si in cer.
deaici si intelesul calcarii i picoare 42 de luni a curtii exterioare  prin necunosterea sau nerecunoasterea contemporaneitatii cu o prezenta divina intrupata si cu noua sa religie si inchinare rezervata temporar doar unora.

iar despre Ezechiel 38 Zaharia 12 si 14 este evident ca aceste evenimente abia acum urmeaza si ca ele nu au fost inca implinite , iar cine spune ca Dumnezeu s-ar fi razgindit (impotriva unui verset din VT care spune ca nimic nu va fi luat inapoi , ce A hotarit se va implini) sau ca ar fi trecut inseamna ca acela ori nu crede in Dumnezeu suficient ori doar arunca praf fariseic in ochii glaotei. Or la rindul lui este orbit de Domnul in acest scop ca sa se faca la momentul potrivit din Ierusalim "cupa de ametire" si sa se porneasca impotriva lui alaturi de iudei fie dogmatic fie in parte armat.


16/01/12 10:00

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
referitor la posibilitatea unui guvern mondial -acest lucru ar putea rezulta din profetiile NT cit si VT insa nu rezulta numai intr-un singur inteles ci in mai multe posibile si de naturi diferite.

in primul rind una de sorginte divina-teocrata si mai putin una demonica sau strict politica.

in favioarea uneia politice indicii sint prea putine (Apocalispa) -de fapt unul singur si doar in cazul in care este voba de toate popoarele si nu doar despre o parte dintre ele de la o margine la alta a apamintului , deasemenea doar in cazul in care antihristul este unul singur si nu reprezentind pe toti cei 7 sau/si pe cei 9 care pot avea sarcini impartite in perioade si locuri diferite .

In favoarea unei unice conduceri spirituale dedicata lui Dumnezeu si exercitata printro preotie imparateasca (conducatoare)/Imparatie preoteasca - Imparatia sfintilor- care sa creeze printro unica religie totodata si o noua orinduire la fel pe intreg pamintul care sa inlocuiasca simultan toate orinduirile si religiile care inca se manifesta pina atunci in diferitele parti ale lumii.

Nu trebuie cazut nici in absolutizaarea intelesului versetului VT care le promite evreilor ca vor conduce popoarele -cel mai probabil dupa capatarea credintei in Iisus descrisa in Zaharia 12 -caci la fel de posibil este ca ei sa conduca lumea dar in realitate alaturi de alti reprezentanti ai tuturor popoarelor in mod egal. Findca nu se specifica ca doar ei vor conduce sau ca ar fi singuri.
iar conducerea- pastorirea vine abia dupa ce Domnul lui Israel "se va aseza" si ii va curati, "albi si lamuri" -deci nu asa fara sfintire ci dupa o prealabila pregatire temeinica.


16/01/12 10:30

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
mihai33, nu mai posta consecutiv. Ai optiunea "Modificati" pentru a completa mesajul.

_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

16/01/12 12:50

   
Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10
Cu totii incercam sa ne facem o imagine a felului cum va arata/decurge concret sosirea pe norii cerului, rapirea si multe altele, dar cine poate sti cu certitudine cum? Sa ne amintim ca si evreii aveau o imagine fixa legata de sosirea Celui profetit - Mesia, si stim cat de diferita a fost ea. Este possibil ca implinirea profetiilor venirii a II-a a Imparatului nostru, sa se faca intr-un mod neimaginat de om vreodata. In plus, cine stie cat timp mai trebuie sa treaca? Poate chiar generatii, generatii care, cu voia lui Dumnezeu, pot face ca stiinta si tehnica sa evolueze si fata pamantului sa se mai transforme inca, si de ce nu, presupunerile despre modalitatile prin care s-ar produce aceste evenimente sa fie atunci inlocuite cu altele, adaptate acelor timpuri. Ganditiva cum ar reactiona un om care a murit acum vre-o suta de ani doar, daca ar reveni azi la viata printre noi? Fara sa exagerez, probabil ca s-ar intreba daca "nu cumva se afla pe un alt pamant?"
  Dar va intreb si eu: De ce nu s-ar produce evenimentele intr-un mod supranatural (asa cum isi imaginau Pavel si cei din generatia lui), un mod in care toti am trai aceiasi viziune si am avea aceleasi perceptii uluitoare nemairespectand legile fizico-chimice ale lumii materiale?

Ultima modificare de Oblio (16/01/12 19:43)


_______________________________________
“Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.

16/01/12 19:37

   
valeriu
membru

Locatie: romania, maramures
Inregistat: 02/01/11

mihai33 a scris:

Este bine pentru cel lasat

Ai spus aici o grămadă de cuvinte. Nu prea înţeleg, dar în principiu sunt de acord cu tine, adică este bine pentru cel lăsat.

"Oblio"!
Biblia arată multe aspecte ale revenirii lui Isus şi sunt arătate într-un mod tare diferit. Dau câteva exemple:
Matei 24:28  „Oriunde va fi stârvul (Sau: hoit, mortăciune.), acolo se vor aduna vulturii.”
Matei 25:31  „Când va veni Fiul omului în slava Sa, cu toţi sfinţii îngeri, va şedea pe scaunul de domnie al slavei Sale.”
Apocalipsa 1:7  „Iată că El vine pe nori. Şi orice ochi Îl va vedea; şi cei ce L-au străpuns. Şi toate seminţiile pământului se vor boci din pricina Lui! Da, Amin.”

Prima venire a lui Isus a fost cât se poate de naturală, născându-se printr-o fecioară. Pentru a doua Sa venire nu mai este nevoie să-şi ia un corp uman. Ceea ce are de făcut poate face şi sub formă de creatură spirituală. De ce se aseamănă Isus cu un hoit? Este posibil ca „vulturii”, „sfinţii îngeri” şi „norii” să însemne acelaşi lucru? Nu cumva aceştia sunt „aleşii Lui” (Matei 24:31)?

Ultima modificare de valeriu (18/01/12 10:22)


17/01/12 12:59

   
Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10

valeriu a scris:


"Oblio"!
Biblia arată multe aspecte ale revenirii lui Isus şi sunt arătate într-un mod tare diferit. Dau câteva exemple:
Matei 24:28  „Oriunde va fi stârvul (Sau: hoit, mortăciune.), acolo se vor aduna vulturii.”
[......................................]
De ce se aseamănă Isus cu un hoit? Este posibil ca „vulturii”, „sfinţii îngeri” şi „norii” să însemne acelaşi lucru? Nu cumva aceştia sunt „aleşii Lui”...

Eu cred ca gresesti. Nu Isus este hoitul ci moartea, pacatul. Eu cred ca versetul este o prefigurare a jubilarii Cerului in fata stapinitorului lumii si a celor ce-i slujesc. Expresia (versetul) este un vechi proverb evreiesc care arata ca prezenta vulturilor dovedesc contaminarea pamantului de moarte/pacat si necesitatea de a fi purificat. Ingerii vin pe post de pradatori, cei care s-au opus pana acum lui Dumnezeu sunt simple victime in fata actiunii curatitoare a trimisilor Lui. Versetul cred ca poate fi pus in legatura cu Apocalipsa 19:17,18...

Apoi am văzut un înger, care stătea în picioare în soare. El a strigat cu glas tare, şi a zis tuturor păsărilor, care zburau prin mijlocul cerului: Veniţi, adunaţi-vă la ospăţul cel mare al lui Dumnezeu,
ca să mâncaţi carnea împăraţilor, carnea căpitanilor, carnea celor viteji, carnea cailor şi a călăreţilor, şi carnea a tot felul de oameni, slobozi şi robi, mici şi mari!valeriu a scris:

...(Matei 14:31)?

Aici cred ca te referi de fapt la Matei 24:31

Ultima modificare de Oblio (17/01/12 20:36)


_______________________________________
“Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.

17/01/12 20:29

   
valeriu
membru

Locatie: romania, maramures
Inregistat: 02/01/11

Oblio a scris:


Eu cred ca gresesti.

Eu totuşi tind să cred că despre El Însuşi se referea Isus când s-a comparat cu un hoit. Vedem că evanghelistul Luca, în aceeaşi relatare, în context fiind vorba de venirea Fiului omului, foloseşte cuvântul „trup” în loc de „stârv” (Luca 17:37). Este clar că tot de acel proverb vechi este vorba, pe undeva şi Iov îl folosea, dar de ce este folosit acel proverb? Dacă „stârvul” înseamnă moartea,  este normal  să tragă vulturii  la un cadavru, dar cred că Isus a vorbit în pilde şi a vrut să atragă atenţia la altceva: Întocmai cum vulturii găsesc hoitul şi nu dau greş, de unde şi proverbul, tot aşa „cei ce veghează” pot face deosebire între Hristoşii mincinoşi şi Hristosul cel adevărat (Marcu 13: 21, 22, 33).

Într-adevăr despre Matei 24 era vorba. O să corectez. Mulţumesc!


18/01/12 10:22

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
Isus nu se aseamana cu un hoit la fel cum nu se aseamana nici cu fulgerul. Astea sunt doar doua ilustratii pentru a explica oarecum a doua Sa venire. Este ca si cum ar fi spus "acolo unde este fumul va fi si focul". Incearca doar sa explice ca a doua venire nu va fi ca prima ci va fi la vedere si foarte multi o vor vedea.

_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

18/01/12 10:38

   
valeriu
membru

Locatie: romania, maramures
Inregistat: 02/01/11

+Archangel+ a scris:

Incearca doar sa explice ca a doua venire nu va fi ca prima ci va fi la vedere si foarte multi o vor vedea.

Mai mult decât foarte mulţi, chiar "orice ochi Îl va vedea". (Apocalipsa 1:7). Problema este că în timp ce unii îi acceptă prezenţa asemenea fecioarelor înţelepte, unii care-L "străpung" acum, îl văd mult prea târziu.

Ultima modificare de valeriu (18/01/12 14:24)


18/01/12 14:21

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
Un aspect este ca venirea Lui este asemuita in doua feluri complet diferite iar asta ne pune pe ginduri si anume
-este asemuita cu steaua diminetii -vazuta doar de prea putini in timp ce restul nu vad fiindca dorm
-este asemuita cu o trimbita auzita de toti

ambele simultan nu prea se poate -mai degraba este vb despre o venire intrupata care nu este dezvaluita decit in cerc restrins urmind ca ulterior El sa fie prezentat intregii lumi .
Faptul ca este intimpinat de o multime de oameni poate ave un inteles spritual dar si unul concret care sa arate ca in acel timp eventualii impotrivitori au fost deja intalurati de Dumnezeu -caci altfel de ce trebuie sa stea deoparte pina cind Dumnezu se lupta cu toti dusmanii LUi? (VT) iar in Nt in loc de "deoparte " scrie "la dreapta" ceea ce nu este intotdeauna chiar acelasi lucru.

Insa in general cind se spune despre venire se face refererire doar la venirea ca o trimbita -adica referitor la semnele anterioare. semnele deci nu se refra la venirea vazuta doar de unii promisa dealtfel Voi veni si ma voi arata voua. De ce noua si nu lumii? deci doar unora mai intii.

Deasemena importanta este si ce se va intimpla dupa -toate namurile vor plinge
- de ce sa plinga?
un astfel de plins il gasim si in Zaharia 12 insa el se refera doar la evrei si la regretul lor dupa momentul convertirii la credinta in El .

Noi restul de ce am plinge?
Sau de ce ar fi ziua venirii Sale infricosatoare?

Pentru ca din acea zi va incepe o perioada in care jumatate din populatia globului va muri si in afara de plinsul celor ramasi in viata in uma ecesuli ruselor lor in plus de asta lumea necredincioasa -sceptica vazind ca lumae moare se teme ca vor muri si ei presupunind o elodemie invizibila. deci vor fi infricosati,
alt motiv de frica este unul de natura spirituala legat de soarta spirituala in urma Judecatii.

Un indiciu posibil al venirii in trup este faptul ca odata cu venirea Sa )Daniel)  i se vor da toate imparatile pamintului iar in alt verset ele "i se vor supune" Lui.

Ce nu poate primi Iisus din ce nu are decit daca este nevoit sa vina??

Cine ii va da decit Dumnezeu ? Ce ii poate da Dumnezeu si El nu poate lua si singur? Probabil ceava ce Dumnezeu intrupar are deja obtinut intre timp si anume autoritatea pe intregul pamint desi in NT lucrurile se prezinta in sensul in care El singur ia in stapinire pamintul curatindu-l iar apoi il va preda lui Dumnezeu.

amble teme pot fi valabile concomitent daca aevm in vedere ca El intruchipeaza acum si principiul justitiar divin cu ajutorul carua Dumnezeu face curatenie inteleginsu-se ca El isus nu mai este acum vioara 1 ci doar un serv care paminteste poate avea in grija autoritatea politica sa zicem iar Dumnezeu intrupat pe cea religioasa desi IIsus tt lui Dumnezeu i se supune.

deci un aspect este cel politic iar al doilea spiritual urmiond ca apoi Iisus sa preia si conducerea religioasa dar tot in numele Lui Dumnezeu El fiind acum un fel de Petru aruia i se lasa in grija "mireasa" -religia unica realizata pina atunci- unica si obligatorie pentru toate piopoarele - altfel nu vor primi ploaie (zah 14)

Deci asteptarea lui Iisus ar trebui sa preceada asteptarea lui Dumnezeu insa totodata ea trebuie sa fie o surpriza neasteptata care sa-i faca pe multi sa se revolte impotriva si sa lupte cu Dumnezeu crezind ca este cel rau si ca face un serviciu lui Dumnezeu.

Acest Dumnezeu este acela care in Ezechiel 38 isi arata slava si sfintenia in ochii tuturor popoarelor dar si asupra (impotriva) lui Gog (cu oarece critica)
Este acelasi cu cel din Zaharia 14 care vine impreuna cu toti sfintii  din noua sa religie .
este daca vreti Domnul Savaot rege care lupta cu dusmanii si care ii invinge cu urgia .
Se poate prezenta nitial doar ca  Duhul Sfint psomis de Iisus a veni pe care nu prea trebuie sa il hulim daca sintem foarte siguri ca nu e El.
Despre un fals Duh Sfint nu a spus niciodata Dumnezeu poorcilor. insa este de asteptat sa "spuna" chiar atunci unora care sint doar falsi prooroci .
insa cu siguranta este acel Cineva de pe tron si care ne este prezentat abia dupa realizarea religiei unice in care incepatorii nu inteleg cintarile celor vechi probbail si din cauza diferentelor de limba - diferente care in starea ingereasca nu ar fi putut avea loc.
Este tronul cuprins in "structura"  Noului Ierusalim venit sa locuiasca ca tot omul cu oamenii si a Carui contemporaneitate a fost "calcata in picioare" de neamuri -din nestiinta sau necredinta -42 de unitati de timp
Odata cu sf acestui interval bariera dintre curtea interioara si cea exterioara cade si sint chemati toti la convertire in curtea religiei respective.

Dezvaluirea indentitatii Sale si a chemarii (Duhul si mireasa zic) indotit de zgindarirea intentionata a arabilor fanatici (ca sa-i atraga peste evrei) la care se poate adauga si un avertisment general al iminentei razboiului si a urgiei va face din Ierusalim cupa de ametire fariseica pentru toate neamurile inclusiv pentru iudei care vor lupta si ei tot impotriva cel putin o scurta perioada.
Avertsmentul sau parintesc poate fi considerat si comentat de potrivici prin pervertirea cuvintului dreopt o neavenita "Amenintare de la Numele care va fi" si care va fi combatut prin negare "Va fi pace" "Nu va fi nimic" -ieremia 23- pretinzind -cum deja se vb in unele biserici= ca Dumnezeu s-ar fi razgindit

In VT Domnul arata ca nu ia nimic inapoi si ca ce a hotarit va implini , ce a primis va infaptui. Ca sa nu ne inselam spreind la o pasuire
findca logic si urgia are rostul ei in economia schimbarilor obligatorii peste vointa celor care se opun.
Avertismentul cu aceste mici reprofetizari este acel semn dat in Isaia 66 caci dupa urgie cei ramasi in viata vor fi trimis sa converteasca intregul pamint -lucru care va merge infinit mai repede cu Apocalipsa in mina -ca dovada ca acolo erau deja scrise si ca sint credibile.
Caci pe vremea lui Iisus apostolii au plecat in lume inainte de razboiul din 70 ca sa se poata vb acum de cei ramasi in viata trimisi la convertit.

la fel si cutremurul general si pucioasa vulcnica peste nemurile lui Gog care in 70 nu au existat ci abia acum in zilele din urma vor fi -dupa intoarcerea evreilor din pribegie.

Ez 38
20 "Atunci vor tremura înaintea Mea peştii mării şi păsările cerului, fiarele câmpului şi toate târâtoarele care se târăsc pe pământ şi toţi oamenii care sunt pe faţa pământului; şi se vor prăbuşi munţii, stâncile se vor dărâma şi toate zidurile vor cădea la pământ.

22 Şi îl voi pedepsi cu ciumă şi vărsare de sânge; voi vărsa asupra lui şi a taberilor lui şi asupra multor popoare care sunt cu el, ploaie potopitoare şi grindină de piatră, foc şi pucioasă;

23 Voi arăta slava Mea şi sfinţenia Mea şi Mă voi arăta înaintea ochilor multor popoare şi vor şti că Eu sunt Domnul"


20/01/12 17:26

   
Pagini: 1    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net