|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 6 7 8 9 |
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
mda...ar fi si asta o idee...multumim dar nu am uitat
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
23/09/08 22:27
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
atunci reveniţi la subiect, vă rog 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
23/09/08 22:31
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Norkis a scris:
Baietii nici nu stiu cate pierd pt ca nu poarta fuste, sunt chiar foarte comode:D. insa pentru ca ei au picioare mai lungi, s-a gasit si pentru ei solutia  |
A fost o vreme cand baietii purtau camasa lunga, ca o fusta. Dar asta a fost ha... haaaaa.... pe vremea...cand eram eu tanar. 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
02/10/08 10:15
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
da..asta cam asa e.. ca tu esti OLD  oricum..este o mare diferenta dintre imbracamintea de pe vremea in care s-a scris Biblia si acum.. dar in zilele noastre cand spui imbracaminte barbateasca te gandesti la pantaloni, iar pentru femei, fusta. eu personal ma simt mult mai bine in fusta, si pantaloni port fooarte rar. Chiar daca eu port asa, nu inseamna ca eu consider ca este pacat ca noi fetele sa purtam pantaloni. nu consider normala purtarea lor atunci cand sunt mult prea stramti pe corp si se vad toate formele posibile si imposibile 
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
03/10/08 11:11
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Straiele barbatesti de pe vremea aia erau fustele scurte din cate stiu eu 
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
03/10/08 11:21
|
|
Reynard
membru
Inregistat: 16/02/09
|
|
Va recomand http://radio.intercer.net/?cmd=download ... =%2F30.mp3 E dintr-un seminar de tineret. in linkul asta vorbeste despre moda.
Ultima modificare de Reynard (03/06/09 16:44)
|
|
23/02/09 19:10
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Majoritatea hainelor de azi sunt unisex:tricouri,blue-jeans,pantaloni etc.Sa nu cazi nici in cealalta extrema,am vazut fete care vin la cor si seara mergeau cu fuste scurte mult peste genunchi,sau blue-jeans scurti ca boxerii.Daca vrei sa fi decenta poti fi decenta si fara sa porti fusta;).
|
|
30/05/09 08:39
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
lara a scris:
Straiele barbatesti de pe vremea aia erau fustele scurte din cate stiu eu  |
edi.theraven a scris:
Sa nu cazi nici in cealalta extrema,am vazut fete care vin la cor si seara mergeau cu fuste scurte mult peste genunchi,... |
...deci, cu straie barbatesti. 
Ultima modificare de mereu-tanar (29/07/09 21:53)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
29/07/09 21:49
|
|
Turcu Ovidiu
membru
Inregistat: 16/06/09
|
|
Vorba aia: daca nu esti in industrie, nu fa reclama.
|
|
29/07/09 22:47
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Turcu Ovidiu a scris:
Vorba aia: daca nu esti in industrie, nu fa reclama. |
adica?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
25/08/09 11:38
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Adica daca nu vrei sa vinzi ceva (trupul tau) atunci nu-i face reclama (adica sa te afisezi cat mai sexy).
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
12/09/09 09:40
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|