|
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Mie tot mi se pare ca am putin din toate 3 
le : atunci o aleg pe ultima, cum voiam la inceput 
Ultima modificare de edi.theraven (04/12/11 19:08)
|
|
04/12/11 19:08
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Ok. 
Eu am ales 7 din prima. 
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
04/12/11 19:13
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Si eu voiam Doar ca, de obicei, analizez totul 
Ultima modificare de edi.theraven (04/12/11 19:14)
|
|
04/12/11 19:14
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Figura 1 m-a atras cel mai mult dar interpretarea ma caracterizeaza doar partial.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
05/12/11 10:37
|
|
Oblio
membru
 Inregistat: 03/10/10
|
|
Pentru cei interesati de autocunoastere si intelegere a ceea ce este omul dincolo de aparente, foarte folositoare mi se par si emisiunile realizate de Mariana Olariu (le-as numi: "psihologie umana cu Biblia in fata"). Acestea pot fi ascultate ori descarcate de aici: http://www.rvs.ro/emisiuni/calatori-prin-viata.html
Ultima modificare de Oblio (30/12/11 14:11)
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
30/12/11 14:05
|
|
AndreeaC
membru
Inregistat: 17/01/12
|
|
Intrebare: Cum este un om misogin? si ce parere aveti despre un astfel de om?
_______________________________________ Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people. Eleanor Roosevelt
|
|
23/05/12 22:43
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
AnaMaria a scris:
Intrebare: Cum este un om misogin? si ce parere aveti despre un astfel de om? |
http://dexonline.ro/definitie/misogin
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
23/05/12 23:00
|
|
Oblio
membru
|
|
Păi e cineva care dispreţuieşte femeile. Ai ceva pe suflet dacă întrebi asta aici cand DEX-ul este accesibil tuturor. Putem să te ajutăm cu ceva AnaMaria?
Ultima modificare de Oblio (23/05/12 23:48)
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
23/05/12 23:26
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Consideri ca indiferenta tipului respectiv este un act de misoginism? 
|
|
24/05/12 07:50
|
|
AndreeaC
membru
|
|
edi.theraven a scris:
Consideri ca indiferenta tipului respectiv este un act de misoginism?  |
Ok, cred ca vreau sa va rog ceva. Nu mai treceti prin ,,filtru,, tot ce intreb eu. In sensul in care fiecare intrebare/afirmatie pe care o fac sa nu va mai duca cu gandul la primele mele postari. Multumesc.
Si eu am cautat cuvantul ,,misogin,, in dexonline inainte de a lansa intrebarea. Vorbeam cu cativa tineri pe marginea unui text din Scriptura ,, Prin harul care mi-a fost dat, eu spun fiecaruia dintre voi sa nu aiba despre sine o parere mai inalta decat se cuvine; ci sa aiba simtiri cumpatate despre sine, potrivit cu masura de credinta pe care a impartit-o Dumnezeu fiecaruia.,, Si ii aud vorbind de oamenii misogini, cautand in dexonline am gasit asta:
MISOGÍN, -Ă adj., s. m. f. (bărbat) care manifestă repulsie față de femei. Misogin ≠ afemeiat, muieratic
Ma intrebam aseara cum arata cu adevarat un astfel de om si m-am gandit sa va intreb sa va vad si voua parerile prin exemple si descrieri.
P.S multumesc Oblio!
Ultima modificare de AnaMaria (24/05/12 15:43)
_______________________________________ Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people. Eleanor Roosevelt
|
|
24/05/12 15:42
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
Misogin .. Oblio a rezumat cel mai bine; asa mai pe larg, cel care se crede superior femeilor, care crede ca femeia nu este buna la altceva decat de stat la cratita si cam atat, pentru ca nu o crede capabila de a face ceva bine ( asa ca el, barbatul ), spre exemplu: condusul unei masini, luarea unei decizii intelepte ... El barbatul le stie si le face pe toate foarte bine. El barbatul are intotdeauna dreptate .. etc
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
24/05/12 17:28
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
AnaMaria a scris:
...Ok, cred ca vreau sa va rog ceva. Nu mai treceti prin ,,filtru,, tot ce intreb eu. In sensul in care fiecare intrebare/afirmatie pe care o fac sa nu va mai duca cu gandul la primele mele postari. Multumesc. |
Nu are nimeni treaba. Vorbim in general.
Misogin este ala care zice ca femeia e buna doar la cratita, la curatenie si sa scalde pruncii.
Ma intrebam aseara cum arata cu adevarat un astfel de om si m-am gandit sa va intreb sa va vad si voua parerile prin exemple si descrieri.
|
Cum sa arate. E un om slab, care vede in fiecare emancipare a femeii un pericol pentru sine, pentru "tagma superioara", si cauta mai direct sau mai discret sa inabuse orice astfel de "rebeliune".
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
24/05/12 18:28
|
|
AndreeaC
membru
|
|
multumesc pentru lamuriri! Ce bine ca nu am astfel de prieteni. 
|
|
24/05/12 21:35
|
|
Oblio
membru
|
|
Cred că misoginismul este de cele mai multe ori efectul unor frustrări din tinereţe sau copilărie cand probabil, viitorul misogin a avut de suferit de pe urma unei relaţii cu o femeie/fată (poate fi chiar propria mamă). Eu zic că e boală/deviaţie psihică.
Ultima modificare de Oblio (24/05/12 22:19)
|
|
24/05/12 22:06
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
feedback a scris:
daca scriem la topicul socializare inseamna ca socializam. daca scriem la topicul "clonarea" inseamna ca ne clonam? 
|
Nu draga, era o gluma.
Old a scris:
Am putea sa vorbim si despre rezultatele socializarii, pentru ca azi inca nu am ras asa de bine pana acuma.  |
Sa ma simt flatata ...ca am ajuns de rasul cuiva?
Ultima modificare de adriana (04/05/14 17:38)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
04/05/14 17:07
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
adriana a scris:
Ca stai bine cu rabdarea.    |
nu prea ... s-a cam terminat rabdarea ...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
26/05/14 19:05
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|