TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/De-ale psihologiei/COMENTARII Moderat de antonela, april  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3
copilu
Exclus

Inregistat: 11/05/10
apropo ii stiti pe tipi aia doi care isi tot fac faze si le pun pe youtube?:)) prankvsprank, asa se numeste canalul lor. nu inteleg cum rezista ala dupa ce ea ii da cu tigaia in cap, iar el ii baga faina in uscator, si la tevile de aer conditionat din masina. eu m-as enerva de numam numa de m-as trezi cu ceva in cap in timp ce joc starcraft sau ma uit la ceva film...

24/06/10 19:13

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Apropo de faze. Ii o stii pe aia cu zanul camatar?

24/06/10 19:14

Site web  
benny
membru

Inregistat: 27/05/07
iar se face din tantar armasar. intru si eu odata pe luna pe forum, si si atunci mi se fac acuzatii nefondate.

mereu-tanar, sa fie clar odata pt totdeauna: NU AM NIMIC CU TINE, am cu felul in care te exprimi. Incerci sa faci glume, si nu prea iti ies.

mereu_tanar a scris:

Scuzati daca cineva este in situatia asta; nu vreau sa fiu rautacios

Nu suntem chiar in situatia asta, dar e una similara. Daca tie ti s-a parut ca esti rautacios, si mie mi s-a parut. M-a deranjat faza cu plimbatul catelului. Mie sa nu-mi zica nimeni ca imi plimb catelul cand ies in oras cu prietena. Chiar daca e mai micuta ca mine.
Si tamarta de-aia a sarit in apararea mea, pentru ca s-a simtit lezata/ofensata si era de-acord cu mine.

sefa a scris:

si benny a fost rautacios cand i-a spus ca a fost rautacios.

Imi cer iertare ca imi exprim umila parere.

sefa a scris:

poate ar fi cazul sa nu mai sari asa de repede in apararea lui benny si nici el in a ta

Poate ar fi cazul sa ne luam talpasita si sa mergem undeva unde nu ni se spune ca imi plimb catelul.

april a scris:

din cauza asta interventia unuia in favoarea celuilalt va fi perceputa ca fiind subiectiva, mai ales ca se intampla des. e cam previzibil : nu zice ceva ce poate avea legatura ( directa sau indirecta) cu unul dintre ei, ca te poti trezi rapid de tot cu celalalt in cap.

Fii fara grija, ca nu mai sare nimeni. Va trebui sa invat sa evit combinatia de taste "tanarcrestin.net/forum"

RainSong, ti se pare ca am ceva cu mereu-tanar.. e parerea ta.

Ultima modificare de benny (25/06/10 18:53)

25/06/10 18:52

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
evita ce vrei, benny. esti liber sa faci ce vrei.

P.S. nu ti-a zis nimeni ca plimbi catelul. nu stiu de ce a trebuit sa te simti vizat.

semnat : "sefa" .

25/06/10 19:02

benny
membru

RE: P.S. vrei sa-ti citez?
Nu mie direct, dar celora ca noi (putin dus in extrema 1.42.. poate nu e nimeni DE PE FORUM in situatie, dar totusi.. exista cupluri)

mereu_tanar a scris:

Daca toate fetele ar avea 1,42 m, cum ar aparea langa baietii de 1,85 ?  Ai zice ca baietii isi plimba catelul nu prietena. Scuzati daca cineva este in situatia asta

E frumos? Poti sa iti tot ceri scuze, stimabile, ca valoreaza 0 scuzele tale, dupa baliverna ce tocmai ai scris-o.

25/06/10 19:38

dhannyella
membru

Inregistat: 06/06/09

benny a scris:

iar se face din tantar armasar.

sunt de acord si as adauga...nu e mai bine sa treceti peste??? :D

"Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]

25/06/10 20:20

benny
membru

Poate...

25/06/10 20:50

copilu
Exclus

benny, faptul ca tu te-ai simtit nu inseamna ca mereu-tanar s-a referit la tine. sincer, nici mie nu imi plac fetele care ori se vad prea mici, ori prea mari. mereu-tanar ne-a dat un exemplu mai dur(sa zic asa), insa nu cred ca s-a referit special la toti cei care au prietene sau sotii mai micute. a zis si el asa in general.

25/06/10 21:02

benny
membru

asa, si? scopul acestui mesaj care e?

25/06/10 21:55

copilu
Exclus

e greu? acela de a-ti arata ca nu s-a referit la tine, deci nu aveai nici un motiv de suparare. e ca si cum ai merge intr-un mall, iar unu nervos din cauza faptului ca sta la rand de o ora zice: ma astia is prosti! iar el desigur nu s-a referit la tine, ci a zis-o ori sa-si descarce nervii, ori din cauza ca totul merge greu in Romania. la fel si lui mereu-tanar nu ii place in general fetele care se plang de inaltime, si a zis ca in general... si urmeaza faza cu cainele.

25/06/10 22:02

benny
membru

Da, dar generalitatea lui e particularitate la mine, intelegi? Si faza cu cainele e urata.

25/06/10 22:05

copilu
Exclus

inteleg ca te-a jignit, dar poate nu stia de sotia ta.

Ultima modificare de copilu (25/06/10 22:07)

25/06/10 22:07

benny
membru

Deocamdata prietena.
Oricum, 'oi trece peste.. Ca asa e bine si frumos.

Numa' sa nu se mai simta lezat nici el daca ii zic ce nu imi convine. Asa mai pe stilul meu..

25/06/10 22:10

dhannyella
membru

Inregistat: 06/06/09

benny a scris:

Oricum, 'oi trece peste.. Ca asa e bine si frumos.

si asa vrea Domnul ;)(asta e cel mai important deoarece si El trece peste multe ale tale :) )

"Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]

25/06/10 23:09

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
benny, ai luat tu personal ceva ce nu ti-a fost adresat personal, ba ti s-au cerut si scuze pt asta. asa bine si frumos era sa le fi acceptat si sa fi trecut deja peste asta, fara atatea comentarii.

25/06/10 23:43

benny
membru

Da, sa traiti!

26/06/10 00:04

Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08
Ce parere aveti despre consilierii pre/maritali?
Oare un psiholog sau psihoterapeut CRESTIN ar putea sa faca lumina in cazul unora dintre cuplurile ce ajung in prag de criza, divort sau sa-i ajute pe cei celibatari sa-si gaseasca jumatatea?Exista asa ceva?Imi trecea prin cap chestia asta mai ales ca stiu multi oameni care prefera psihologul in locul lui Dumnezeu, parca e mai "real" psihologul.Cred ca ar putea fi salvati multi oameni, zic eu si multe casnicii.Asta in cazul in care nu ajung pe TC :D  ca mine  :) Fiti binecuvantati!!!

10/09/10 15:36

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
Orice consilier poate fi de folos; daca e crestin cu atat mai mult. Acelasi lucru e si cu consilierea maritala(inainte sau in timpul mariajului).
Diferenta intre un consilier, si un consilier crestin, e mare. Consilierul atinge latura psihologica; daca e crestin, imbina aceasta cu valorile moralei crestine.

Exista psihologi, si binenteles ca ar putea sa faca lumina, numai ca foarte putini oameni apelaza la consilier; dintre acestia, doar putini iau de buna consilierea lui.

13/09/10 08:32

Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08
Cred ca se potriveste foarte bine acestui subiect(de-ale psihologiei
) cartea "Invingand temperamentul prin Duhul Sfant "-Tim LaHaye

Ultima modificare de ROXANA82 (05/10/10 14:47)

05/10/10 14:46

avast
membru

Inregistat: 04/01/11
nu inteleg de ce la intrebarea 5 e fals raspunsul.. ma frate da ce poza are copilu? :)) ii ala de la rage guy?

21/01/11 22:02

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05
La ce test te referi?

21/01/11 22:15

avast
membru

Inregistat: 04/01/11
cel cu comportamentul uman...

22/01/11 10:00

antonela
Moderator

5) In medie, femeile sunt mai putin inteligente decat barbatii. R: 5 F

Am gasit intrebarea la care te-ai referit. 

avast a scris:

nu inteleg de ce la intrebarea 5 e fals raspunsul..

Sa inteleg ca vezi altfel lucrurile ?

22/01/11 13:07

antonela
Moderator

adi_v18 a scris:

salutare,

sunt stud la psihologie si imi fac lucrarea de licenta pe tema: satisfactia in cuplu in functie de raportarea la crestinsim.
am nevoie sa imi completati un chetionar pentru a-i obtine validitateitemilor ca apoi sa il pot folosi ca intrument.

pentru asta dati clik pe link-ul urmator:
https://spreadsheets.google.com/spreads ... ZnFybVE6MQ

va multumesc.
ps: daca puteti sa faceti asta pana pe 10-11 iulie.
dupa e imp sa nu mai trimiteti rasp.

multumesc..

in El-Salvatorul

Bine ai venit pe forum! Am observat ca ai postat de 2-3 ori acelasi mesaj. Daca tine de psihologie, atunci, eu zic, sa ramana aici. Sa nu mai postezi la alte topicuri. Multumesc de intelegere. Succes in realizarea lucrarii de licenta!

08/07/11 16:37

antonela
Moderator

edi.theraven a scris:

Daca am ales 5,7,9 ce inseamna? :D

le : am vazut dupa interpretarile :D

Aici scrii comentariile la acest topic. :)

Cred ca prima varianta e de luat in considerare. Asa zice la instructiuni. Doar o varianta trebuie sa alegem. :)

04/12/11 18:42

Pagini:  1 2 3    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la