TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/De-ale psihologiei/COMENTARII Moderat de antonela, april  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3
april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Loc pentru propuneri, critici si sugestii referitoare la acest topic si pentru comentarii adiacente subiectelor de la acest topic.

30/01/10 13:47

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
ce fain ca le-ai strans toate aici. :) bravo :D

30/01/10 13:59

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Am putea vorbi despre vise, ca si capitol al psihologiei. Ce ziceti? :)

Te felicit, april, pentru decizia de a aduna toate materialele astea. E minunat! :)

Ultima modificare de anomis (30/01/10 14:45)

30/01/10 14:44

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05

anomis a scris:

Am putea vorbi despre vise, ca si capitol al psihologiei. Ce ziceti? :)

Da, am putea vorbi despre vise. Cine incepe?

@Te felicit, april pentru noile modificari. Abia astept sa postez. :)

30/01/10 15:44

april
admin forum

Ma bucur ca va place :). Sper sa va si citesc ;).

In ce sens despre vise? Exista un subiect deja, de aceea as dori detalii suplimentare inainte de a fi deschis altul.

30/01/10 15:56

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Pai visele nu toate tin numai de psihologie. Unele da, altele tin de parapsihologie. ;)
Iat unele chiar mai sus.

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

30/01/10 18:23

simona
membru

Ei bine, mereu-tanar, iti dai seama ca noi nu suntem chiar atat de atotcunoscatori, plus ca e un domeniu unde poti da multe cu presupusul. Eu am pus treaba asta, pentru ca eu am probleme legate de vise. Multe din ele ma afecteaza in viata mea diurna. :D

Deci in consecinta, vreau sa ne impartasim unul altuia diferite experiente-pentru ca sunt sigura ca multi au avut parte de ele, sa vedem ce zice si Biblia legat de asta, etc.

30/01/10 20:57

april
admin forum

Am mutat subiectul lui jezzy aici.

30/01/10 21:07

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06

benny a scris:

Eu nu imi amintesc niciodata ce visez. :D

Eh, uiti si lucruri de cand esti treaz :D

benny a scris:

Uneori e frustrant

Da, asta spuneam si eu :D

benny a scris:

nu pot sa nu fiu fericit ca eu dorm atat de adanc ;)

Nici eu :D

10/02/10 12:50

emanuel
membru

edi.theraven a scris:

...apoi am simtit ca cineva trage patura de pe spatele meu si ma zgaraie cu unghiile pe spate. Mama zice insa ca nu intrase in dormitor.

Nu era sotia ta? Sau nu-si lasa unghii? :D :D

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

11/02/10 21:20

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Deloc :D

Ultima modificare de edi.theraven (11/02/10 21:27)

11/02/10 21:27

Site web  
emanuel
membru

benny a scris:

... si sa reusesc sa ma turez destul de repede.
:D :D in cate secunde atingi suta? :D :D

Domnul sa aduca schimbare in viata mea pe acest plan.

Ar merge asta la motive de rugaciune. ;)

13/02/10 09:41

FiicaDeRege
membru

Inregistat: 03/11/08

fluflu a scris:

ah, nu, din aia nu am patit :)

...inca :D

14/02/10 23:43

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

Christina a scris:

pai am 1.72m

cu 5 cm mai mare decat mine, e insesizabil [m-am si uitat pe liniar :D]. Si daca ma apuc iar de inot probabil mai cresc, desi nu prea vreau. 
    Eu la bise ma simt mare si e ciudat, sunt mai mare decat altele care au tocuri. Dar am fost la o confe unde ma simteam f mica, cand mai mergeam pe la baie erau fete ce stateau pe acolo sa se aranjeze si erau mariii.
   Chiar zilele astea ma gandeam ca soarta e cruda cu baietii ce sunt mai micuti de statura [si in generatia astora ce is mai mari ca mine cu cativa ani mi se pare ca sunt destui baieti micuti, unii mai mici decat mine], nu pot sa spere laorice fata, e aiurea cand stai sa te gandesti ..

17/06/10 22:26

Christina
membru

Inregistat: 15/01/10
RainSong, u ai exact inaltimea pe care eu as vreo sa o am. mereu am spus ca as vreo sa fiu cu 5 cm mai mica. si 5 cm e chiar diferenta.
daca soarta e cruda cu baietii mici de inaltime e cruda si cu fetele inalte :D

17/06/10 22:44

april
admin forum

Christina a scris:

.daca soarta e cruda cu baietii mici de inaltime e cruda si cu fetele inalte :D

soarta poate, Dumnezeu nu .

18/06/10 00:03

tamarta
membru

mereu-tanar, hai s-o luam cu binisorul.
tu ai spus:
"De ce va tot plangeti?
Dar cat vreti sa aveti? Un metru si 10 centi? :rolleyes:
Daca toate fetele ar avea 1,42 m, cum ar aparea langa baietii de 1,85 ?  Ai zice ca baietii isi plimba catelul nu prietena."

si apoi:
" nu vreau sa fiu rautacios, dar nu inteleg de ce sa fie cineva complexat pentru statura."

si benny ti-a spus numai: "numai ca esti". ce e asa mare crima? cu ce te-a jignit asa tare? ce intepaturi a facut?

si eu ti-am spus ca este urat din partea ta sa comentezi asa pentru ca acel comentariu poate rani pe cineva.

da, e adevarat ca initial am postat numai prima parte a mesajului, ca am zis sa te las. dar cand am vazut ca te iei aiurea de benny[putea fi oricine altcineva] am comentat si eu.

Eu chiar nu am vrut si nu vreau sa ma cert. Tot ce am vrut sa fac a fost sa-ti spun ca nu e ce ai comentat.

Daca din punctul tau de vedere astea sunt jigniri atat de mari incat sa te aprinzi asa si sa te consideri o victima a complotului nostru, atunci eu nu mai am nimic de spus.

23/06/10 21:05

RainSong
membru

ba, eu nu va inteleg ce ati sarit toti asa la comentariul lui mereu-tanar.
  Nimeni nu putea fi in situatia cu 1,42 - 1,85 pentru ca oamenii peste 15 ani, cat e limita forumului, nu au 1,42. Unde era jignirea? Incerca sa va readuca la realitatea ca nu merita a fi complexat pentru un 1,58 sau 1,72 la fete, la cele mai scunde se rezolva cu tocuri si oricum multi baieti sunt mici, la cele inalte, se gasesc destui baieti de 1,80. Si ce, am vazut si cupluri/prieteni/amici in care ea era putin mai inalta, sau el super mare fata de ea. daca dragoste nu e, puteti sa fiti complexati .

23/06/10 21:06

tamarta
membru

april a scris:

cred ca mereu-tanar a vrut sa incurajeze fetele inalte, nu sa le descurajeze pe cele mai scunde. s-a exprimat mai nefericit, dar nu era nevoie sa luati asa repede personal niste mesaje.

Eu m-am luat de exprimarea lui, de ce a spus. Pentru ca nu mi s-a parut deloc ok.
Apoi a sarit aiurea la beny care doar i-a spus ca a fost rautacios. Si i-am raspuns.

RainSong, poate ca n-am 1.42, sau nicio membra a forumului, dar mai intra si alte persoane. Si era vorba de comparatia lui. cum poate o fata mai mica cu 40 cm decat un baiat sa fie ca un caine pe langa el?

Chiar daca e dragoste pot exista complexe. si nu neaparat complexe, dar cand nu esti acceptat din cauza unui lucru, atunci incepe sa devina o problema pentru tine.

dar nu mai are rost sa spun nimic, ca fiecare intelege ce vrea

23/06/10 21:13

april
admin forum

si benny a fost rautacios cand i-a spus ca a fost rautacios.

poate ar fi cazul sa nu mai sari asa de repede in apararea lui benny si nici el in a ta ;) .

23/06/10 21:15

simona
membru

Of, mai, dar se iubesc, cum sa nu sara unul pentru altul? ;))

23/06/10 21:18

tamarta
membru

La beny nu vad sa fi fost rautacios.
Acum n-am voie sa comentez nimic cand apare beny prin preajma ca deja ii iau lui apararea?

Atata timp cat si mereu-tanar a spus:" ...daca am fost rautacios" inseamna ca si el constientiza ca n-a fost tocmai frumos cum s-a exprimat, dar apoi a sarit ca ars cand beny i-a spus ca a fost.

23/06/10 21:20

RainSong
membru

tamarta a scris:

Apoi a sarit aiurea la beny care doar i-a spus ca a fost rautacios. Si i-am raspuns.

nu a sarit aiurea la ben, ci l-a intrebat frumos. Si argumentul pe care l-a adus, ca ben nu-i prima oara cand "ii face observatie" [ca sa fiu fina si sa nu folosesc alte expresii] a fost adevarat, am observat si eu faza.

dar tu cum ai fost aici:

tamarta a scris:

Rautacios e putin spus.

eu zic sa-l acuzam de crima, sa ne amintim ca a ucide nu se refera doar la actiunea exterioara de a lua viata trupului, ci si cea a sufletului .

Si eu i-am spus lui mereu-tanar mai demult cand m-a deranjat ceva la ce a zis, dar asa, mai in gluma, cred ca oamenii se prind si se simt mai usor daca folosesti ironia subtila.

Ultima modificare de RainSong (23/06/10 21:25)

23/06/10 21:24

tamarta
membru

Prefer sa spun lucrurile pe fata si sa nu umblu cu ironii.
Stii, e parerea ta si asa va ramane orice voi spune asa ca n-are rost sa mai explic vreo ceva.

23/06/10 21:30

april
admin forum

anomis a scris:

Of, mai, dar se iubesc, cum sa nu sara unul pentru altul? ;))

din cauza asta interventia unuia in favoarea celuilalt va fi perceputa ca fiind subiectiva, mai ales ca se intampla des. e cam previzibil : nu zice ceva ce poate avea legatura ( directa sau indirecta) cu unul dintre ei, ca te poti trezi rapid de tot cu celalalt in cap. 

tamarta a scris:

La beny nu vad sa fi fost rautacios.

nu vezi pt ca e benny.

tamarta a scris:

Acum n-am voie sa comentez nimic cand apare beny prin preajma ca deja ii iau lui apararea?

exista un echilibru in toate. nu fiti purtatorul de cuvant al celuilalt.

23/06/10 21:56

Pagini:  1 2 3    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la