|
|
|
mit4jc
membru
Inregistat: 08/12/05
|
|
Cu ajutorul Domnului incerc sa pun bazele unui proiect prin care sa ofer doua carti pe saptamana la tineret tinerilor bisericii la care merg. Cartile vreau sa le dau gratis si sa circule intre tineri. Pe prima pagina am sa scriu o recenzie la carte, o voi prezenta si o voi da celor care o vor solicita.
Cartile doresc sa le dau dupa o planificare tematica, adica sa ofer cel mult 2 carti pe acelasi subiect...
Am cateva titluri de carti in vedere, insa am nevoie si de sugestiile voastre despre carti pe care le-ati citit si credeti ca sunt bune pentru o tinta de tineri intre 14-22 de ani. Poate aveti optiuni mai bune fata de ceea ce am eu in vedere.
_______________________________________ Cine n-are vise, n-are speranta, insa cine indrazneste poate atinge ceea ce nu si-a putut imagina.
|
|
12/01/10 13:06
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Numai să scrii frumos și citeț pe prima pagină 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
12/01/10 16:04
|
|
mit4jc
membru
|
|
o sa scriu cu stiloul... pentru care detin un scris caligrafic Dar sa recenim. Daca ar fi 5 carti crestine, din ce ati citit, ce ati recomanda celui/celei ami bune prieten?
_______________________________________ Cine n-are vise, n-are speranta, insa cine indrazneste poate atinge ceea ce nu si-a putut imagina.
|
|
13/01/10 21:46
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
martorul, crucea si pumnalul, iarta-ma natasha, moartea unui guru, si cele 3 carti scrise de ben carson 
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
13/01/10 21:53
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
mit4jc a scris:
o sa scriu cu stiloul... pentru care detin un scris caligrafic Dar sa recenim. Daca ar fi 5 carti crestine, din ce ati citit, ce ati recomanda celui/celei ami bune prieten? |
Daca-i tanar: "mai curat decat diamantul".
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
13/01/10 23:19
|
|
mit4jc
membru
|
|
"M-ai curat ca diamantul" Madame J. C. de Ferrieres este intr-adevar o carte bune. Ben Carson a scris 4 carti... mi-ai dat tema de citit .
Inca mai astept propuneri.
|
|
15/01/10 20:55
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
mit4jc a scris:
Daca ar fi 5 carti crestine, din ce ati citit, ce ati recomanda celui/celei ami bune prieten? |
trecand peste faptul ca ea a citit numai Biblia si un singur roman pentru scoala [:))], dupa mine ar fi: Cand cerul plange - Tedd Dekker Dumnezeu e mai aproape decat crezi - John Ortberg Cand Dumnezeu nu-ti raspunde la rugaciune - Sittser Calatorie fara bagaje - Max Lucado Pe sub poduri - Mike Yankoski Cand tinerii se roaga Vise naruite Handicapul constiintei - Ligia Seman Dumnezeu imi cunoaste masura Astea le-am citit eu pe vremea tineretii mele. Nu poti face un top cu 5 carti si alea sa le citeasca toti ,depinde de interesele fiecaruia, domeniile unde stau prost etc A da ,si neaparat sa le dai o carte despre relatii, dar incepand cu aia de la 14 ani, au nevoie, sperand ca nu e prea tarziu.
Ultima modificare de RainSong (15/01/10 21:11)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
15/01/10 21:11
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Adio amoruri ~ Harris, Joshua Când tinerii se roagă ~ Cheri Fuller şi Ron Luce Funiile dragostei ~ Ligia Seman Tragedie si triumf ~ Ligia Seman Maini inzestrate ~ Ben Carson Gandeste cutezator ~ Ben Carson Crucea si pumnalul~ David Wilkerson Cum sa traiesti cu parintii fara sa-ti pierzi mintile ~ Ken Davis Adevaratul preot sau ce-ar face Isus in locul meu ? ~ Ch.M.Sheldon Ultimul devorator de pacate ~ Francine Rivers
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
15/01/10 21:28
|
|
mit4jc
membru
|
|
Multumesc rainsong si april, inca mai astept sugestii... apoi va urma cea mai dificila parte, aceea de a alege cartile si de a face planul de bataie .
|
|
18/01/10 00:42
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
pai incerci sa faci rost de cat mai multe carti si le pui pe o masa mare. Si chemi poporul sa-si ia ce vrea ,dar ii notezi pe lista. Si intai le ti o scurta prezentare despre fiecare carte.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
18/01/10 11:09
|
|
mit4jc
membru
|
|
cea mai buna solutie este sa merg dupa planul pe care-l voi stabili, sa fac cate o recenzie la fiecare carte, pe care s-o prezint si sa o ofer tinerilor dim biserica, bineinteles avand o lista. In momentul in care nu va mai fi nevoie de ele, cartile le voi ceda bibliotecii din cadrul bisericii,
|
|
18/01/10 13:30
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
Iti recomand cartea "Intr-o groapa cu un leu, intr-o zi cu ninsoare". E o carte destul de captivanta si cred ca le va placea tinerilor 
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
21/03/10 21:49
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Mit, nu stii cat de mari sanse ai sa reusesti. Poate vor fi doar 2,3 care vor fi de acord cu aceasta idee. Oricum, eu ma rog ca Domnul sa le deschida inimile si sa primeasca asta ca fiind din partea Lui
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
22/03/10 19:19
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|