|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 |
|
maryus
membru
Inregistat: 19/02/09
|
|
Aleluia! deci se poate
_______________________________________ crede-ma ca te cred !!!
|
|
25/07/09 22:55
|
|
Turcu Ovidiu
membru
Inregistat: 16/06/09
|
|
mama avea tensiune si nu mai are. tata avea reumatism sever, nu mai are.
|
|
26/07/09 10:36
|
|
Magdy
membru
Inregistat: 09/01/07
|
|
Inger a scris:
Eu am fost aproape de cancer pulmonar..numai aveam mult...in urma cu cateva luni ..iar acum sunt bine |
Te-a vindecat Domnul printr-o minune, rugaciune, post, punerea mainilor...? Sau tratamentele medicale si-au facut efectele?
|
|
26/07/09 12:19
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Turcu Ovidiu a scris:
mama avea tensiune si nu mai are. tata avea reumatism sever, nu mai are. |
Bun. Dar stii ce este sindromul Down?
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
26/07/09 12:56
|
|
Turcu Ovidiu
membru
|
|
Scuze MRU . Da, stiu ce e. Stiu ca e cuprins in lista de blestemuri de care ne-a scapat Isus.
In Deuteronom 28.
Ultima modificare de Turcu Ovidiu (26/07/09 13:15)
|
|
26/07/09 13:06
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Si unde e scrisa aceasta lista?
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
26/07/09 13:14
|
|
lara
membru
Inregistat: 03/12/06
|
|
Fac parte dintr-o familie numeroasa.... Cu 6 surori si 9 nepoti. Vreti sa va insir toate vindecarile care au avut loc la noi in familie? Daca doriti, le puteti citi pentru ca si ieri si astazi mai sunt minuni! Dumnezeu inca mai doreste vindecarea, dar uneori, el alege sa ramanem cu "tepusul" poate pentru a ne sfinti mai mult, sau pentru a avea o cununa de slava mai mare in ceruri.
Sora mea nr.2 s-a nascut aproape surda. In urma unei rugaciuni (era copil) a fost vindecata si astazi, la 30 si ceva de ani, este sanatoasa.
Sora nr.3 s-a nascut cu astm bronsic. Avea crize de astm foarte des si prin urmare, nu putea fi linistita decat cu intravenoase. Ii facusera atatea intravenoase si atat de des, incat ziceau medicii ca doar in cap mai au loc sa-i faca... In seara in care a fost vindecata, nu erau multe ore de cand se intorsesera cu ea de la spital si ea facuse din nou o criza. Pentru ca nu aveam masina, mama s-a dus la niste vecini sa-i roage sa o duca din nou la spital. Vecinii respectivi, fiind pocaiti, aveau rugaciune la ei in casa. Vazand-o pe mami cat era de disperata, si cum alerga la doctori, au incurajat-o si au chemat-o sa intre cu sora mea in casa pt a se ruga pt ea. Sora-mea avea cateva luni - 1 an si in acele momente, fiind in criza, statea sa se sufoce. Pe masura ce se rugau pentru ea, respiratia i-a devenit tot mai normala si este sanatoasa si astazi! Are si ea 30 si ceva ani....Si nu doar ca a fost vindecata de astm, in afara de raceli din cand in cand, pe ea nicio alta boala nu a mai atins-o. Va dati seama ca eram 7 copii si de obicei cand se imbolnaveste unul, toti dupa el. Ea intotdeauna scapa....; de ea nu se lipea nimic...
O alta sora de-a mea, la varsta de 12 jumate, in urma multor analize, a fost diagnosticata cu o punga de puroi de 8 cm in lobul superior al rinichiului stang. Din aceasta cauza, a dat si in septicemie totala (adica, pe venele ei nu mai curgea sange curat ci puroi). Doctorul Ioiart (medic in Arad)i-a spus mamei mele ca vor incerca s-o opereze, dar.... sa se pregateasca pt ca nu va supravietui. Zicea ca este imposibil ca medicamentul care i l-au dat sa se lupte si cu punga de puroi si cu septicemia. In tot acest timp, bisericile din localitate, cele cunoscute, toti prietenii si familia, eram in post si rugaciune pt ea, ca D-zeu sa faca o minune si sa scape cu viata, iar mama mea se ruga D-lui ca indiferent ca o va vindeca sau nu, ea sa nu-si piarda credinta. A fost programata pentru operatie intr-o dimineata si desi cu o seara inainte ii facusera toate analizele, medicii i-au mai facut un eco. De seara pana dimineata, punga de puroi scazuse la 1.5 cm. Si ca sa o scurtez, finalul a fost acela ca D-zeu a vindecat-o fara vreo interventie chirurgicala, si putem spune ca El a ridicat-o din groapa mortii. Au trecut de atunci vreo 15 ani...
Fiul surorii de mai sus, s-a nascut cu stomacul rasucit, aproape innodat. Luni de zile a chinuit pe la medici fara sa stie cu exactitate ce are. L-au chinuit cu tot felul de tratamente care nu au avut niciun efect benefic asupra lui. In cele din urma, au descoperit ca avea stomacul rasucit si din aceasta cauza, tot ce manca, vomita. Solutia pentru asa ceva.... era operatia (dpdv al medicilor) insa ne-am rugat si am postit, si L-am rugat pe D-zeu sa-l vindece (va dati seama, ca ne era atat de greu sa ni-l imaginam taiat pe burtica la doar cateva luni). Dumnezeu l-a vindecat si... stomacul lui este acum normal.
Cam astea sunt experientele pe care mi le amintesc acum; experiente avute cu D-l si din toate, am iesit mai intariti! Avem si un caz in care cel bolnav a murit, insa stim ca daca El a hotarat asa, inseamna ca asa este cel mai bine. Primim de la D-l binele iar raul nu? Exista nadejdea revederii! Motivele pentru care El mai ingaduie cate-un "tepus" este doar pt a ne sfinti. Uneori sfinteste parintii prin copii, alteori pe cel bolnav direct.
Ultima modificare de lara (26/07/09 20:56)
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
26/07/09 20:54
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Turcu Ovidiu a scris:
Zi-mi unde sta mereu-tanar. Cum il cheama. Si vedem ce putem sa facem. Intra pe mess daca vrei. |
Da ! Se numeste Rusu Marcel, sta in comuna Caian sat Barai jud.Cluj, si te asteapta!
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
26/07/09 22:14
|
|
Turcu Ovidiu
membru
|
|
Ma rog pentru el. Dar eu stau in Arad si pot doar sa ma rog. Eventual sa ii trimit niste lucruri care sa il ajute si sa se documenteze, la fel si tie.
Lara, superb ce ai scris. Ma bucur pentru vindecarile din familia ta.
Ultima modificare de Turcu Ovidiu (26/07/09 23:11)
|
|
26/07/09 23:09
|
|
emanuel
membru
|
|
Turcu Ovidiu a scris:
Ma rog pentru el. Dar eu stau in Arad si pot doar sa ma rog. Eventual sa ii trimit niste lucruri care sa il ajute si sa se documenteze, la fel si tie.
|
Am Biblia! Omul are nevoie de vindecare si tu oferi tractate , sau ce?
Daca tu crezi mai mult, spune-mi!
Faptul ca esti in Arad, pus in balanta cu viata unui om, iti dai seama ce spui?
Daca crezi in vindecare, asa cum zici, nu cauta scuze, si nu bate in retragere!
Ultima modificare de mereu-tanar (26/07/09 23:32)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
26/07/09 23:23
|
|
Turcu Ovidiu
membru
|
|
Bine. Ma rog pentru el. Asta pot face, si eventual sa ii trimit niste materiale pe care le poti asculta si tu, si citi.
|
|
26/07/09 23:41
|
|
emanuel
membru
|
|
Cand un om avea nevoie de vindecare Domnul Isus trimitea materiale? Doar atat poti face? Unde-i vindecarea?
|
|
26/07/09 23:48
|
|
Inger
membru
Inregistat: 20/07/09
|
|
Magdy a scris:
Inger a scris:
Eu am fost aproape de cancer pulmonar..numai aveam mult...in urma cu cateva luni ..iar acum sunt bine |
Te-a vindecat Domnul printr-o minune, rugaciune, post, punerea mainilor...? Sau tratamentele medicale si-au facut efectele? |
nu am facut niciun tratament...am fost la medic doar pentru radiografie(si arata groaznic)...dupa ca mi-am pus indetrebarea: ce se intampla cu viata mea? cum am ajuns aici? si ce pot sa fac ca sa ma vindec. Am auzit de vindecarea prin atingerea mainilor. Si cateodata noaptea stateam cu mainile pe plamanii mei simtind caldura si o furnicatura in zona respectiva. Am adoptat o atitudine pozitiva si am incercat sa impart iubire. M-am si rugat Creatorului sa ma faca din ce in ce mai buna si sa ma vindec pentru a putea ajuta si pentru a putea impartasi din ce in ce mai multa iubire si celor din jur.
|
|
27/07/09 10:13
|
|
Turcu Ovidiu
membru
|
|
Ma bucur pentru ca esti bine si sanatos acuma. Poti sa ai sanatate divina mai departe, sa nu te mai imbolnavesti chiar daca altii se imbolnavesc.
|
|
27/07/09 10:30
|
|
harra
+
Inregistat: 21/04/09
|
|
Lara,Dzeu sa va binecuv,si sa stii ca mi-au dat lacrimile de emotii citind minunile ce le a facut DZEU pt voi,si eu cred ca exista minuni si azi..ele nu au disparut,DZEU e acelasi neschimbat.
_______________________________________ Mai mult sa spun nu-s vrednic la cuvinte/caci vrerii Sale privind pe-a mele/ma-mpinse-nainte asmeni/iubirii ce roteste sorii si stele.Dante Aligheri
|
|
27/07/09 12:21
|
|
Turcu Ovidiu
membru
|
|
Am un vecin care are un copilas de 2 ani si care avea o problema la inima, inceput de gaura. Si a mers la medic si le-a recomandat operatie. A venit la noi la biserica si ne-am rugat pentru el cum am stiut. Acuma e sanatos, dupa 2 luni, fuge prin biserica si striga de numa. Nu mai are probleme cu inima si medicii sunt indusi in eroare.
|
|
27/07/09 13:15
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Ai si documente de la medic, sau numai diagnostic oral?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
27/07/09 13:29
|
|
GeoAli
membru
Inregistat: 28/05/09
|
|
Slava Domnului! dupa 8 luni de viata,surorii mele i s-a descoperit o boala foarte grava la cap...a mers cu ea la doctori iar acestea ne-a spus clar ca nu va vorbii si nu va merge niciodata(daca Dumnezeu n-ar fi intervenit asa ar fi fost)...au venit acasa distrusi...i-a dat tratament si trebuia sa se duca la control din 3 luni in 3 luni...toti de la biserica stiau asta si se rugau pt sora mea...dupa ceva timp mama a avut lucrare ca Ioana se va face bine...si asa a fost...a inceput sa mearga si sa vorbeasca cate ceva...cand s-a dus la control cu ea...doctorul a spus:"a fost mana lui Dumnezeu boala aceasta nu se vindeca,decat 1 copil la mie scapa..doctorul nu ii venea sa creada si acum o chema la control din 6 in 6 luni...arata la toti un copil care a scapat prin minune...si acum Ioana are cinci ani si este un copil foarte sanatos...si uimeste pe toti prin felul ei de a vorbi...
_______________________________________ Iubirea adevărată se exprimă prin vorbe puţine dar prin fapte multe, bune şi frumoase.
|
|
27/07/09 13:36
|
|
maryus
membru
Inregistat: 19/02/09
|
|
fratele meu a avut inima märita din cauza unei arsuri,inima innegrita,plamanii mariti ,tot umflat ca nu se mai vedeau ochii si gura la el si medicii l-au dus ca au zis ca nu mai are nici o sansa ,nu i-au dat nimik timp de 2 zile ca au zis ca nu are rost...dar cand Dumnezeu a trimis pe un trimis de-al sau la spital ca sa se roage pt el,medicii chiar au fost curiosi...si curiozitate alor s-a meritat in ora aceea cand i-au facut dinou analizele au constatat ca totul revine la normal...(medicul care s-a ocupat de el a pus pe usa biroului sau pozele cu analizele dinainte si dupa aceea , si a zis ca chiar a fost atins...o zis ca noi chiar avem un Dumnezeu ) astazi fratele meu ,David e perfect sanatos ,nu a mai fost d e atunci la spital si e aproape la fel de ´´tare´´ ca si mine desi e cu cativa ani mai mic( ii place mult sportul)...are doar mici urme pe piele deoarece cand au luat hainele de pe el le-au luat cu tot cu piele si bucati de carne...Dar Dumnezeu a lucrat minnunat!!!asta s-a intamplat in spitalul judetean din Timisoara,spital unde si tata meu a fost internat si mort pentru aproape jumatate de ora.Si pentru 3 saptamani in care nu a putut ca sa vorbeasca si sa manance...suferea de o boala de care doar 3 persoane sufereau in Romania.Tata nu a mai primit nici o sansa din partea medicilor care au zis ca si daca o sa traiasca desi sperantele erau sub 30 la suta ,o sa fie paralizat si nu o sa poate umbla...Dar Dumnezeu a stiut ca acasa 10 copii se rugau si plangeau pentru tati si a lucrat intr-un mod miraculos si pentru el si pentru medici si pentru noi...2 persoane din cele care sufereau de aceasta boala au decedat inainte ca tata sa-si revina...Cand au facut analizele la tati ,au venit la el in salon muulti doctori ca era atunci in spital si 2 medici chinezi...si au ramas uimiti cat de clar s-a vindecat tata....Acum tata lucreaza aici in Austria ca si (nush cum se zice pe romaneste) ingrijeste de 2 lagare sportive (instalatie,ordine,aparate...etc) si lucreaza toata ziua...umbla foarte muult!Asta pentru ca am avut un Dumnezeu in care ne-am increzut !!!Acuma aveti ce citi
_______________________________________ crede-ma ca te cred !!!
|
|
27/07/09 14:18
|
|
Magdy
membru
Inregistat: 09/01/07
|
|
Inger, ma bucur ca esti bine. Domnul sa te binecuvinteze si sa te pastreze sanatoasa si pe calea Lui. (banuiesc ca esti fata fiindca ai scris in comentariul tau "M-am si rugat Creatorului sa ma faca din ce in ce mai BUNA")
Este interesanta insa metoda prin care te-ai vindecat. Intai ai spus:
Inger a scris:
.... cateodata noaptea stateam cu mainile pe plamanii mei simtind caldura si o furnicatura in zona respectiva. Am adoptat o atitudine pozitiva si am incercat sa impart iubire. |
Abia apoi ai pomenit si de rugaciune:
Inger a scris:
M-am si rugat Creatorului sa ma faca din ce in ce mai buna si sa ma vindec pentru a putea ajuta si pentru a putea impartasi din ce in ce mai multa iubire si celor din jur. |
In experientele larei si a altora, observ ca rugaciunea este principalul medicament.
Domnul are intradevar metodele Lui de a rezolva ceva. Nu e musai sa faca ceva standard. Face cum vrea El.
|
|
27/07/09 14:30
|
|
purple
membru
Inregistat: 23/07/09
|
|
Mare este Dumnezeu. Daca ne-am increde pe deplin in bratul Sau in orice circumstante si nu i-am limita puterea prin prisma slabei noastre credinte ... Scepticismul ne impiedica de multe ori sa fim martorii unei minuni in viata noastra.
Ioan 4:48 Isus i-a zis deci: „Dacă nu vedeţi semne şi minuni, cu nici un chip nu credeţi.”
_______________________________________ Nu este nebun cel ce renunta la ceea ce nu poate pastra , pentru a castiga ceea ce nu poate pierde!
|
|
27/07/09 15:04
|
|
lara
membru
Inregistat: 03/12/06
|
|
harra a scris:
Lara,Dzeu sa va binecuv,si sa stii ca mi-au dat lacrimile de emotii citind minunile ce le a facut DZEU pt voi,si eu cred ca exista minuni si azi..ele nu au disparut,DZEU e acelasi neschimbat. |
Asa este, Dumnezeu este acelasi. Noi suntem cei care ne-am schimbat.
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
27/07/09 15:49
|
|
Inger
membru
Inregistat: 20/07/09
|
|
Turcu Ovidiu a scris:
Am un vecin care are un copilas de 2 ani si care avea o problema la inima, inceput de gaura. Si a mers la medic si le-a recomandat operatie. A venit la noi la biserica si ne-am rugat pentru el cum am stiut. Acuma e sanatos, dupa 2 luni, fuge prin biserica si striga de numa. Nu mai are probleme cu inima si medicii sunt indusi in eroare. |
Rugaciunea sincera intodeauna va face minuni!...app sunt fata:* Numai bine! Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa fie cu tine!
|
|
30/07/09 22:04
|
|
ambasador
membru
Inregistat: 28/02/09
|
|
De foarte multe ori Dumnezeu asculta rugaciunile sincere si neegoiste. Dar de foarte multe ori tot Dumnezeu este invinovatit pe nedrept de anumite boli sau necazuri cari vin peste oameni ceea ce este un lucru foarte grav.
_______________________________________ Proverbe 18:10 Numele Domnului este un turn tare; cel neprihănit fuge în el, şi stă la adăpost.
|
|
30/07/09 22:41
|
|
Turcu Ovidiu
membru
|
|
Mama mea a fost vindecata acum 3 sapramani de un lucru de care suferea de ani de zile, ani de zile: rau de masina. Am luat-o tare ca lua pastile si acuma nu mai ia nicio pastila, ca inainte tot lua de toate si nu ii trecea, acum nu mai are nimic. Deloc.
|
|
02/08/09 23:07
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|