|
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
RainSong... nu stiu cat de mult asculti la versuri de la acei rappers. Dar te intreb, tu intelegi toate pildele lor in muzica lor care exprima tot feluri de spurcaciuni sexuale si multe alte spurcaciuni? Rap e poetic si are ceva ascuns... ia incearca sa cercetezi in cate cantece are in ascuns tot feluri de hula.
Inca ceva... cum a zis alex, muzica aceea iti face mai mult rau decat bine si iti spun din experienta, nu o sa scapi usor de starea aceea ascultand muzica aceea ci mai mult o sa intri mai adanc in ea dar o sa devi dependenta de muzica aceea vulgura.
In Epistola lui Iacov zice ca sunt doua izvoare care ies din gura noastra. Una este dulce, de sus... plin de har si una e amara. Noi trebuie sa avem cuvinte de har, cuvinte curate... ca sa crestem in acel izvor dar daca bei si te folosesti de un izvor amar si spurcat... de acel izvor o sa te obisnuiesti si o sa iti cresti pofta pentru el.
Va rog nu ascultati muzica fara rod crestin, nu cresteti in Hristos ci doar cresteti firea. Avem nevoie de pocainta si sa ajungem la desavarsirea in dragoste, bunatate, credinta, rabdare, bucurie, pace, blandete si putere... dar cu lucruri roditoare care nu sunt dupa Cuvant si nu au pe Isus nu de duce acolo ci ne scade si de ne duce departe de tiinta aceea.
Ultima modificare de livu2day (26/10/09 21:53)
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
26/10/09 21:52
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
irlanda a scris:
Pentru ca 99,9% din muzica crestina este de calitate sub 0. |
Si asta ne da "dreptul" sa ascultam muzica ce nu e inchinata Domnului?
|
|
04/11/09 21:58
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Asta ne determina, sa ascultam muzica ce nu e inchinata Domnului.
|
|
05/11/09 00:15
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
irlanda a scris:
Asta ne determina, sa ascultam muzica ce nu e inchinata Domnului. |
foarte aiurea..daca asta e motivul pt care asculti muzica neinchinata Lui Dumnezeu.
|
|
05/11/09 20:15
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Ce-i aiurea? Cred ca habar nu ai despre ce vorbesc...
Ascult si muzica necrestina, pentru ca urechea mea are o nevoie existentiala sa auda o muzica buna, muzica pe care prea putin sau chiar deloc o intalnesc la cea crestina. Tot aiurea ti se pare?
|
|
05/11/09 20:51
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Alex, tu nu asculţi muzică necreştină deloc? Fain atunci. Eşti sfânt. Eu, una, îmi recunosc păcătoşenia; ascult muzică dinasta. Şi încă cu plăcere. Na, firea, ce să-i faci...
|
|
05/11/09 20:55
|
|
alex
membru
|
|
ascult doar atunci cand sunt cu prieteni nepocaiti,care asculta radio sau mai stiu eu ce...si nam alta alternativa...doar cand nu pot sa le cer si lor sa asculte si ei ce ascult eu.. deja unii s-au obisnuit cu idea ca nu imi place muzica care ei o asculta si opresc radio-ul  @sfant...nici vorba...mai am muult pana acolo 
|
|
05/11/09 21:20
|
|
lorre
membru
|
|
Magdy a scris:
Alex, tu nu asculţi muzică necreştină deloc? Fain atunci. Eşti sfânt. Eu, una, îmi recunosc păcătoşenia; ascult muzică dinasta. Şi încă cu plăcere. Na, firea, ce să-i faci... |
Parintii mei nu asculta muzica necrestina deloc.Dar nu sunt sfinti.Si doar pentru faptul ca nu au aceleasi pacate ca si noi nu trebuie sa fim sarcastici si sa le zicem ca sunt sfinti.
|
|
12/01/10 19:58
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
nu prea sunt de acord cu voi, fiindca si muzica crestina are interpreti foarte buni dupa parerea mea. de exemplu piesa asta veche de la ovidiu liteanu pe care o ascult de mic, e foarte faina http://www.youtube.com/watch?v=DiUA5Pm75x8
Ultima modificare de polooradea (13/01/10 16:13)
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
13/01/10 16:12
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Are cuvinte frumoase, dar melodia? Muzica de petrecere! Asta a cantat (Liteanu) si inainte de a se interesa de Dumnezeu, numai cu alte cuvinte. E agreata doar la sate, iar in oras este apreciata de regula de cei proveniti din mediul rural!
Ultima modificare de OLD TRAIAN (13/01/10 18:00)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
13/01/10 17:46
|
|
lorre
membru
|
|
polooradea a scris:
nu prea sunt de acord cu voi, fiindca si muzica crestina are interpreti foarte buni dupa parerea mea. de exemplu piesa asta veche de la ovidiu liteanu pe care o ascult de mic, e foarte faina http://www.youtube.com/watch?v=DiUA5Pm75x8 |
Am impresia ca irlanda se referea la muzica de calitate si sincer,Liteanu nu mi se pare ca ar canta muzica de calitate,dar cine stie..
|
|
13/01/10 18:41
|
|
polooradea
Exclus
|
|
probabil ca tie nu iti place, insa asta e parerea ta, fiindca altora s-ar putea sa le placa. mie nu imi place de la el decat primele doua volume, iar in 96 cand o lansat albumu asta era o muzica destul de buna
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
13/01/10 18:54
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Ovidiu Loiteanu canta muzica crestina .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
13/01/10 21:14
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
... si la topicul asta e vorba de muzica necrestina, nu? 
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
13/01/10 22:54
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
exact .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
13/01/10 23:24
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
Mai demult ascultam si muzica necrestina si dimineata ma trezeam cu o melodie lumeasca in cap... inloc de una crestina spre Slava Domnului...Multi zic ca muzica necrestina nu are nici un efect asupra ta ,dar la mine a avut si nu mai ascult muzica necrestina (rareori la radio cand aud)...bine ca exista si muzica de calitate dar nu toate muzica ce o auzi pe la televizor si la radio ...cred ca ii mai bine sa nu ascuti muzica necrestina
Ultima modificare de crisstina (14/01/10 12:32)
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
14/01/10 12:30
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
de fapt, face 24 de ani, o varsta in care ar trebui sa se maturizeze. Eu cred ca-i sarita fata asta .. in afara de faptul ca e foarte vulgara, se imbraca in ultimul hal [cica a fost influentata de madonna, atunci se explica de ce ii plac asa mult dresurile], machijul nu o avantajeaza intotdeauna [nu mi se pare a fi o frumusete], e obsedata sexual si multe altele, e ok tipa :)) Mai sunt vedete ticnite, dar ea ii intrece pe toti, cred ca asta si isi doreste.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
05/02/10 12:58
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
pe mine ma enerveaza si nu vreau sa stiu nimic despre ea. e de ajuns ca mai aud franturi din melodiile ei...
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
05/02/10 13:24
|
|
lorre
membru
|
|
Probabil ca nu mai stie cu ce sa iasa in evidenta.
|
|
06/02/10 12:27
|
|
RainSong
membru
|
|
http://www.youtube.com/user/barelypolit ... F46E6EACFD o parodie la adresa lu' lady Gaga :))
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
25/02/10 20:32
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Nu o suport pe fatuca asta, lady gagagagaga.
|
|
25/02/10 20:33
|
|
RainSong
membru
|
|
edi.theraven a scris:
Nu o suport pe fatuca asta, lady gagagagaga. |
da' nu-i ea in video deci te poti uita fara sa faci reactii adverse :P I-am auzit vocea pe yahoo music, suna ok atunci cand nu canta )
|
|
25/02/10 20:35
|
|
polooradea
Exclus
|
|
invata-ti si voi oleaca din folclorul bihorean ) http://www.youtube.com/watch?v=K0mh68Ky ... p;index=13
sincer, in copilarie traind la sat, totdeauna mi-a placut hidede(vioara cu goarna) 
astia le dau clasa la multi muzicieni crestini )
Ultima modificare de polooradea (09/03/10 21:20)
|
|
09/03/10 21:17
|
|
alex
membru
|
|
si care e legatura cu subiectu? :O
|
|
09/03/10 21:24
|
|
RainSong
membru
|
|
aici e vorba de muzica necrestina alex 
|
|
09/03/10 21:25
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|