|
|
|
Dolores
membru
Inregistat: 09/07/07
|
|
april a scris:
Ce contine acest "sange" ? |
Acest sange este obtinut si din anumite specii de bacterii de pe fundul marii si din studiile pe care le-am vazut eu sunt foarte indicate, chiar mai indicate decat sangele omenesc, numai acest "sange" este foarte scump.
Iar ceea ce a spus daniel cred ca este cel mai elocvent raspuns la intrebarea daca este permisa tranfuzia sau nu?
_______________________________________ "Dumnezeu se uita de la inaltimea cerurilor, ca sa vada daca este cineva priceput, si sa caute pe Dumnezeu." Ps 53:2
|
|
09/03/09 21:38
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Zice in Biblie sa iti dai viata pentru aproapele tau... viata represinta si sangele zice in Biblie. Daca iti dai viata oare sangele nu? Doar ce zice in Biblie e sa nu mananci sangele...
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
09/03/09 21:53
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
hmm,eu n-am donat niciodata sange,si nici nu m-am gandit la asta,pana ce prietena mea a trecut printr-o situatie f grea,si daca nu primea sange pur si simplu murea Duminica cand mi-a povestit prin tot ce a trecut,mi-am propus sa donez sange,pentru ca sunt multi oameni care au nevoie. EU cred ca Biblia nu condamna nici donarea,nici prmirea,dimpotriva cred ca amandoua sunt lasate de DUmnezeu spre folosul nostru.Dar fiecare cu incredintarea lui.
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
11/03/09 06:11
|
|
ambasador
membru
Inregistat: 28/02/09
|
|
daniel a scris: Nu gasesc logica in ce zice el inafara de ultima parte """1 Tesaloniceni 5:22 Feriţi-vă de orice se pare rău.""" Am dat aceasta dovada ca un sprijin ca daca noi martorii chiar daca Biblia nu arata ca sunt interzise transfuziile ci arata numai sa ne ferim de sange,avand in vedere lucru ca transfuziile implica faptul ca sangele ajunge in corp prin transfuzie ca si prin mancat,ne ferim de acest lucru care pare a fi rau.Intelegi acum? daniel a scris: De observat ca in toate mesajele lui nu apeleaza la mila sau dragoste (nici macar pentru familia lui) ori Isus zice sa ne iubim unii pe altii cum ne-a iubit el pe noi, intamplator el isi demonstreaza dragostea prin jerfta Lui. Nu zice el "mancati Trupul Meu si beti Sangele Meu" ? Conform explicatiilor lui daniel.drehluta si a tale trebuie sa ne ferim de orice sange deci si de sangele lui Isus Mai citeste dovezile aduse de mine si ai sa vezi ca ne ferim de sange prin faptul ca impiedicam patrunderea lui in corpul nostru atat fie prin mancatul lui cat si prin transfuzie argumantand cu Fapte 15:20. Nu inteleg la ce te referi cand afirmi "si de sangele lui Isus".Probabil erai prea entuziasmat cand ai scris lucrul acesta.Noi credem in sangele Lui Isus si in jertfa adusa de el spre iertarea pacatelor.Insa nu vad legatura facuta cu sangele lui Isus.
daniel a scris: Toate explicatiile contra transfuziilor de sange au la baza doar o interpretare a versetului din fapte si nu fac referire la porunci (mai) cuprinzatoare:
Galateni 5: 14. Caci toata Legea se cuprinde intr-o singura porunca: "Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti."
Pavel a zis sa ne ferim de sange pe cand Isus a zis Matei 15: 11. Nu ce intra in gura spurca pe om; ci ce iese din gura, aceea spurca pe om. Am mai citat o data versetul asta dar cum ziceam si atunci, daca nu va tine in picioare incredintarea nu vreti sa il luati in considerare (eu sper sa faceti asta din incredintarea ca daca e doctrina va osanditi singuri)
Intrebare:cum iubesti pe aproapele tau?uite cum:Ezechiel 33:8 Când zic celui rău: „Răule, vei muri negreşit!” şi tu nu-i spui, ca să-l întorci de la calea lui cea rea, răul acela va muri în nelegiuirea lui, dar sângele lui îl voi cere din mâna ta. Dar dacă vei înştiinţa pe cel rău, ca să se întoarcă de la calea lui, şi el nu se va întoarce, va muri în nelegiuirea lui, dar tu îţi vei mântui sufletul." Astfel iti iubesti aproapele avertizandu-l ce are sa urmeze daca nu isi indreapta purtarea lui nechibzuita. Isus sa referit in Matei 15:11 la mancare.Multi pe vremea aceea tineau la aceele legi cu privire la mancare date pe timpul lui Moise cand nu aveau voie sa manance anumite feluri de carne de la anumite animale.Insa Dumnezeu a facut toate lucrurile curate Marcu 7:19 si prin urmare nu carnea face pe om placut lui Dumnezeu.(1Corint.8:7,8).Ai inteles asadar la ce se referea Isus cand a zis ca nu ce intra pe gura spurca pe om?Nu mai interpreta astfel dar dupa proprul tau plac. Prin faptu ca ne abtinem de a consuma sange si de transfuzii nu este o doctrina ci o invatatura sprijinita de Biblie.Am adus dovezile sustinatoare mai sus. Uite mai un exemplu:Să ilustrăm transfuzia acest luând cazul unei persoane căreia medicul i-a spus să se abţină de la alcool. Ar respecta persoana respectivă această prescripţie dacă nu ar mai bea alcool, dar şi l-ar injecta direct în venă?La fel este si in cazul unei transfuzii cand este vorba de sange.
_______________________________________ Proverbe 18:10 Numele Domnului este un turn tare; cel neprihănit fuge în el, şi stă la adăpost.
|
|
11/03/09 21:06
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
citeaza corect altfel iti sterg mesajele. sorry.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
11/03/09 21:08
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
daniel.rehluta a scris:
Insa nu vad legatura facuta cu sangele lui Isus. | Ziceai undeva (nu mai caut ca nu ai citat corect si n-am chef sa descifrez iarasi cat tine citatul si cat ai scris tu ) ca te feresti de sange. Acum imi dai peste nas (cand am zis ca deduc din afirmatiile tale ca "" trebuie sa ne ferim de orice sange deci si de sangele lui Isus "" ) cu entuziasmul dar nu stiu tu cum te simti stiind ca ai zis mai inainte ca te feresti de sange nu doar ca mancare.
ps: corecteaza-ti mesajul de mai sus, nu iti ia mau mult de 10 min sa inveti cum se citeaza/modifica un mesaj
later edit:
daniel.drehluta a scris:
Ap.Pavel a spus "sa se fereasca de...... si de sange".Transfuzia de sange nu se incadreaza in aceasta ?Transfuzia este sange adica viata trebuie sa ne ferim de al manca,de al varsa si de orice altceva "lucru" care implica sange. Transfuzia impica folosirea sangelui "ferestete".Asta inteleg si nimeni nu imi poate demonstra contrariul.Fiecare intelege ceea ce doreste. |
Ultima modificare de daniel (11/03/09 23:21)
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
11/03/09 22:01
|
|
ambasador
membru
|
|
Da ma dani cand am spus asta" ferim de al manca,de al varsa si de orice altceva "lucru" care implica sange. " m-am referit la faptu la il introduci in organism.Nu cauta sa gasesti o greseala in exprimarea mea ca sigur ai sa o gesesti.Suntem imperfecti si gresim toti.Poate ca ,sau sigur ai mai multa scoala ca mine si ca si ani esti mai mare.Lucru acre implica sange prin faptu ca il introduci in organism. Nu la ceea ce ai dedus tu. IMI CER SCUZE PT PROSTA CALITATE A SCRISULUI MEU TUTUROR CE IL CITESC.
_______________________________________ Proverbe 18:10 Numele Domnului este un turn tare; cel neprihănit fuge în el, şi stă la adăpost.
|
|
11/03/09 23:45
|
|
Dolores
membru
|
|
daniel a scris: Isus zice sa ne iubim unii pe altii cum ne-a iubit el pe noi, intamplator el isi demonstreaza dragostea prin jerfta Lui. Nu zice el "mancati Trupul Meu si beti Sangele Meu" ? Conform explicatiilor lui daniel.drehluta si a tale trebuie sa ne ferim de orice sange deci si de sangele lui Isus |
Ba da exact asa spune Isus "mancati Trupul Meu si beti Sangele Meu", si vedem ca un numar mare de ucenicii L-au parasit atunci.
Acuma pun eu intrebarea:Oare de ce L-au parasit? De ce nu au acceptat ceea ce le spunea Isus? Stii de ce? Pt ca au ramas la suprafata afirmaiei lui Isus, dupa cum ai facut si tu acuma. Apostolii stiau ca "legea nehranirii cu sange" ca sa ma exprim asa, era data de catre Dumnezeu prin intermediul lui Moise, deci era sfanta si nu putea fi călcata si aceasta pt ca era legata de mai multe legaminte, chiar si de legamantul lui D-zeu cu Noe dupa potop, stiau ca sangele este viata, nu era una dintre legile ce il preumbreau pe Isus, ce ii preumbreau venirea Sa pe pamant si din acest motiv era imposibil de călcat. Si prin urmare nu au putut intelege cum Isus le-ar putea cere asa ceva. Dar ucenicii care au stat si au cugetat, si care au fost convinsi de faptul ca Isus este Fiul lui D-zeu si ca nu le-ar putea cere asa ceva, au ramas si acesta pe buna dreptate. Te rog citeste cu atentie pasajul si raspunsul lui Petru:"Şi noi am crezut, şi am ajuns la cunoştinţa că Tu eşti Hristosul, Sfântul lui Dumnezeu." Apoi fii atent si la ceea ce spune Isus:"cuvintele, pe care vi le-am spus Eu, sunt duh şi viaţă."Deci nu carne si sange. Aici trebuie sa intelegem ca Isus vorbeste in pilde.
Ioan 6:60 Mulţi din ucenicii Lui, după ce au auzit aceste cuvinte, au zis: "Vorbirea aceasta este prea de tot: cine poate s-o sufere?" Ioan 6:61 Isus, care ştia în Sine că ucenicii Săi cârteau împotriva vorbirii acesteia, le-a zis: "Vorbirea aceasta este pentru voi o pricină de poticnire? Ioan 6:62 Dar dacă aţi vedea pe Fiul omului suindu-Se unde era mai înainte?... Ioan 6:63 Duhul este acela care dă viaţă, carnea nu foloseşte la nimic; cuvintele, pe care vi le-am spus Eu, sunt duh şi viaţă. Ioan 6:64 Dar sunt unii din voi care nu cred." Căci Isus ştia de la început cine erau cei ce nu cred, şi cine era cel ce avea să-L vândă. Ioan 6:66 Din clipa aceea, mulţi din ucenicii Lui s-au întors înapoi, şi nu mai umblau cu El. Ioan 6:68 "Doamne", I-a răspuns Simon Petru, "la cine să ne ducem? Tu ai cuvintele vieţii veşnice. Ioan 6:69 Şi noi am crezut, şi am ajuns la cunoştinţa că Tu eşti Hristosul, Sfântul lui Dumnezeu." |
Ok dar acuma sa te intreb altceva.Cand au mancat apostolii trupul lui Isus si i-au baut sangele? La Cina de amintire? Sau cand si in ce imprejurare? Cred ca ar arata Biblia acest eveniment, deci inca odata s-a dovedit ca Isus a vorbit in pilde.
P.S. Scuze ca nu am specificat tot numele in postul anterior, nu o sa se mai intample.
_______________________________________ "Dumnezeu se uita de la inaltimea cerurilor, ca sa vada daca este cineva priceput, si sa caute pe Dumnezeu." Ps 53:2
|
|
14/03/09 00:31
|
|
Dolores
membru
|
|
Si inca ceva:
1.in 2369 î.Ch s-a stabilit o interdictie in acest sens credincisilor din acele vremuri-Gen.9:3-5 2.1513 î.Ch se intrezice evreilor- Levetic 17:14 3.49 d.Ch se interzice crestinatatii-Fapte 15:20.28.29; 21:25. (despre ani care i-am specificat -vezi wikipedia.org)
Si acum inca o intrebare care as avea-o: De ce nu ar fi si acuma aceasta practica interzisa in randul credinciosilor?
........................................................................ De aceea, eu sunt de părere să nu se pună greutăţi acelora dintre Neamuri care se întorc la Dumnezeu;ci să li se scrie doar să se ferească de pângăririle idolilor, de curvie, de dobitoace sugrumate şi de sânge.
Căci s-a părut nimerit Duhului Sfânt şi nouă, să nu mai punem peste voi nici o altă greutate decât ceea ce trebuie,adică: să vă feriţi de lucrurile jertfite idolilor, de sânge, de dobitoace sugrumate, şi de curvie, lucruri de care, dacă vă veţi păzi, va fi bine de voi. Fiţi sănătoşi."
Cu privire la Neamurile, care au crezut, noi am hotărât şi le-am scris că trebuie să se ferească de lucrurile jertfite idolilor, de sânge, de dobitoace sugrumate şi de curvie." .........................................................................
Cuvantul Lui Dumnezeu, Biblia ne invata adevarul si nu doctrinele. Orice persoana care isi doreste viata si il iubeste pe ADEVARATUL Dumnezeu va cerceta tot ce i se va spune, precum barbatii din Tesalonic.
[Faptele Apostolilor 17:11 Iudeii aceştia aveau o inimă mai aleasă decât cei din Tesalonic. Au primit Cuvântul cu toată râvna, şi cercetau Scripturile în fiecare zi, ca să vadă dacă ce li se spunea, este aşa.]
Sfatul meu pt fiecare crestin este sa faca intocmai dupa cum faceau cei din Tesalonic si atunci vom ieşi bine din această luptă.
1 Corinteni 9:25 Toţi cei ce se luptă la jocurile de obşte, se supun la tot felul de înfrânări. Şi ei fac lucrul acesta ca să capete o cunună, care se poate vesteji: noi să facem lucrul acesta pentru o cunună, care nu se poate vesteji.
Apocalipsa 2:10 ... Fii credincios până la moarte, şi-ţi voi da cununa vieţii."
Doctrinele sunt ale religiei, numai religia spune: "Crede şi nu cerceta!", sa nu facem si noi asa.
|
|
14/03/09 00:52
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Oare cand Dumnezeu a creat cele 4 mari grupe de sange unde se incadreaza toata lumea nu s-a gandit ca o sa ajungem si in 1667 cand a avut loc prima transfuzie de sange la om? Ce-i drept prima incercare a esuat (s-a incercat cu sange de oaie), dar acum transfuzia este un lucru obisnuit.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
14/03/09 04:25
|
|
april
admin forum
|
|
Dolores a scris:
Ba da exact asa spune Isus "mancati Trupul Meu si beti Sangele Meu", si vedem ca un numar mare de ucenicii L-au parasit atunci.
Acuma pun eu intrebarea:Oare de ce L-au parasit? De ce nu au acceptat ceea ce le spunea Isus? Stii de ce? Pt ca au ramas la suprafata afirmaiei lui Isus, dupa cum ai facut si tu acuma. Apostolii stiau ca "legea nehranirii cu sange" ca sa ma exprim asa, era data de catre Dumnezeu prin intermediul lui Moise, deci era sfanta si nu putea fi călcata si aceasta pt ca era legata de mai multe legaminte, ..... Dar ucenicii care au stat si au cugetat, si care au fost convinsi de faptul ca Isus este Fiul lui D-zeu si ca nu le-ar putea cere asa ceva, au ramas si acesta pe buna dreptate. |
E prima oara cand aud asa ceva.
De aia L-au parasit ucenicii? Si care a ramas dintre ei?
|
|
14/03/09 10:08
|
|
ambasador
membru
|
|
Dolores unde ai gasit tu in Biblie asa ceva ca ucenicii l-au parasit ? Spune-mi si mie pasajul acela ca de cand citesc Biblia nu l-am gasit.
|
|
14/03/09 12:33
|
|
Dolores
membru
|
|
NU se refera la cei 12 ucenici:
Ioan 6:60 Mulţi din ucenicii Lui, după ce au auzit aceste cuvinte, au zis: "Vorbirea aceasta este prea de tot: cine poate s-o sufere?" Ioan 6:61 Isus, care ştia în Sine că ucenicii Săi cârteau împotriva vorbirii acesteia, le-a zis: "Vorbirea aceasta este pentru voi o pricină de poticnire? Ioan 6:62 Dar dacă aţi vedea pe Fiul omului suindu-Se unde era mai înainte?... Ioan 6:63 Duhul este acela care dă viaţă, carnea nu foloseşte la nimic; cuvintele, pe care vi le-am spus Eu, sunt duh şi viaţă. Ioan 6:64 Dar sunt unii din voi care nu cred." Căci Isus ştia de la început cine erau cei ce nu cred, şi cine era cel ce avea să-L vândă. Ioan 6:66 Din clipa aceea, mulţi din ucenicii Lui s-au întors înapoi, şi nu mai umblau cu El. Ioan 6:68 "Doamne", I-a răspuns Simon Petru, "la cine să ne ducem? Tu ai cuvintele vieţii veşnice. Ioan 6:69 Şi noi am crezut, şi am ajuns la cunoştinţa că Tu eşti Hristosul, Sfântul lui Dumnezeu."
Acuma ati citit?
|
|
14/03/09 14:30
|
|
Dolores
membru
|
|
cititi si versetul 67 din Ioan pt ca am omis sa il scriu...
|
|
14/03/09 14:31
|
|
april
admin forum
|
|
[iti poti edita/completa mesajele. Ai optiunea Modificati sub fiecare mesaj de-al tau. nu trebuei sa mai scrii inca un mesaj imediat pt ate corecta ]
mi se pare cam fortata interpretarea ca l-au parasit unii ucenici din cauza sangelui.
|
|
14/03/09 14:44
|
|
Magdy
membru
Inregistat: 09/01/07
|
|
april a scris:
mi se pare cam fortata interpretarea ca l-au parasit unii ucenici din cauza sangelui. |
Şi mie mi se pare forţată, dar totodată interesantă. Nu m-am gândit niciodată la aspectul ăsta. Oricum sincer, nu cred că L-au părăsit din cauza că îi punea să mănânce din Trupul Lui. E de studiat.
|
|
14/03/09 17:02
|
|
ambasador
membru
|
|
Dolores a scris:
NU se refera la cei 12 ucenici:
Ioan 6:60 Mulţi din ucenicii Lui, după ce au auzit aceste cuvinte, au zis: "Vorbirea aceasta este prea de tot: cine poate s-o sufere?" Ioan 6:61 Isus, care ştia în Sine că ucenicii Săi cârteau împotriva vorbirii acesteia, le-a zis: "Vorbirea aceasta este pentru voi o pricină de poticnire? Ioan 6:62 Dar dacă aţi vedea pe Fiul omului suindu-Se unde era mai înainte?... Ioan 6:63 Duhul este acela care dă viaţă, carnea nu foloseşte la nimic; cuvintele, pe care vi le-am spus Eu, sunt duh şi viaţă. Ioan 6:64 Dar sunt unii din voi care nu cred." Căci Isus ştia de la început cine erau cei ce nu cred, şi cine era cel ce avea să-L vândă. Ioan 6:66 Din clipa aceea, mulţi din ucenicii Lui s-au întors înapoi, şi nu mai umblau cu El. Ioan 6:68 "Doamne", I-a răspuns Simon Petru, "la cine să ne ducem? Tu ai cuvintele vieţii veşnice. Ioan 6:69 Şi noi am crezut, şi am ajuns la cunoştinţa că Tu eşti Hristosul, Sfântul lui Dumnezeu."
Acuma ati citit? |
Mda interesant. E totusi o dovada privitor la "sfintenia sangelui" ei neintelegand ce este sangele si painea. Se fereau dar in a manca sange neintelegend totusi ca Isus le vorbea despre moartea Sa.
|
|
14/03/09 17:33
|
|
daniel
membru
|
|
Dolores a scris:
Dar ucenicii care au stat si au cugetat, si care au fost convinsi de faptul ca Isus este Fiul lui D-zeu si ca nu le-ar putea cere asa ceva, au ramas si acesta pe buna dreptate. | De ce nu le-ar cere asa ceva ? Citeste cu atentie si o sa vezi ca Isus zice """Ioan 6: 55 Căci trupul Meu este cu adevărat o hrană, şi sângele Meu este cu adevărat o băutură."""
Nu am nevoie de alte interpretari, am zis si am demonstrat ca e absurd sa nu ai nici o legatura cu sangele. Prin sangele lui Isus traim noi azi, si-a dat viata pentru noi si noi sa lasam pe fratele nostru sa moara stiind ca il putem ajuta ?? Nici macar nu iti dai viata, ii dai o parte din sangele tau.
Dolores a scris:
Ok dar acuma sa te intreb altceva.Cand au mancat apostolii trupul lui Isus si i-au baut sangele? La Cina de amintire? Sau cand si in ce imprejurare? Cred ca ar arata Biblia acest eveniment, deci inca odata s-a dovedit ca Isus a vorbit in pilde. | Luca 22: 19. Apoi a luat pane; si, dupa ce a multamit lui Dumnezeu, a frant-o, si le-a dat-o zicand: "Acesta este trupul Meu, care se da pentru voi; sa faceti lucrul acesta spre pomenirea Mea." Bem sangele lui ?
Ultima modificare de daniel (14/03/09 23:43)
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
14/03/09 23:42
|
|
Dolores
membru
|
|
Da daniel. te mai intreb si eu odata "Bem sangele lui?"
daniel a scris: De ce nu le-ar cere asa ceva ? Citeste cu atentie si o sa vezi ca Isus zice """Ioan 6: 55 Căci trupul Meu este cu adevărat o hrană, şi sângele Meu este cu adevărat o băutură."""
Nu am nevoie de alte interpretari, am zis si am demonstrat ca e absurd sa nu ai nici o legatura cu sangele. Prin sangele lui Isus traim noi azi, si-a dat viata pentru noi si noi sa lasam pe fratele nostru sa moara stiind ca il putem ajuta ?? Nici macar nu iti dai viata, ii dai o parte din sangele tau.
|
Exact Daniel, prin sangele lui Isus traim noi astazi, prin faptul ca si-a dat sangele pt pacatele noastre, sangele si corpul pamantesc.Da unde scrie in Biblie ca ucenicii sau cineva a trebuit sa bea literalmente sangele lui Isus ca sa traiasca???
Stiintific s-a demonstrat ca persoanele care primesc sange sunt mai vulnerabile si mai mult rau le face decat bine, atat numai ca nu mor pe moment.La persoanele care primesc sange li se schimba si comporamentul, stiim bine ca sangele contine informatia genetica, si prin impreunarea a doua inforamatii genetice iese o "tarababura", asa ca aceasta lege nu a fost data la voia intamplarii, sau pt a facilita moartea unora.NU! Ea a fost data pt binele nostru, dar mai bine zis pt binele celor ce vor acest bine.
|
|
15/03/09 10:43
|
|
daniel
membru
|
|
Dolores a scris:
Exact Daniel, prin sangele lui Isus traim noi astazi, prin faptul ca si-a dat sangele pt pacatele noastre, sangele si corpul pamantesc.Da unde scrie in Biblie ca ucenicii sau cineva a trebuit sa bea literalmente sangele lui Isus ca sa traiasca??? | Credeam ca m-am facut inteles cand te impartasesti mananci/bei trupul/sangele lui Isus ( E evident in textul boldat (de mine) in mesajul anterior.)
Dolores a scris:
Stiintific s-a demonstrat ca persoanele care primesc sange sunt mai vulnerabile si mai mult rau le face decat bine, atat numai ca nu mor pe moment.La persoanele care primesc sange li se schimba si comporamentul, stiim bine ca sangele contine informatia genetica, si prin impreunarea a doua inforamatii genetice iese o "tarababura", asa ca aceasta lege nu a fost data la voia intamplarii, sau pt a facilita moartea unora.NU! Ea a fost data pt binele nostru, dar mai bine zis pt binele celor ce vor acest bine. | Interesant...conform stiintei nu accepti sa primesti sange insa bazat pe ea accepti ca transfuzia face rau Daca facea mai mult rau decat bine nu se folosea metoda asta
|
|
15/03/09 13:06
|
|
jezzy
membru
Inregistat: 13/03/06
|
|
M-ar tenta si pe mine sa donez sange, mai ales ca am grupa 0 si sangele nostru e mai pretios
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
19/03/09 13:39
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Dolores a scris:
La persoanele care primesc sange li se schimba si comporamentul, stiim bine ca sangele contine informatia genetica, si prin impreunarea a doua inforamatii genetice iese o "tarababura", asa ca aceasta lege nu a fost data la voia intamplarii, sau pt a facilita moartea unora. |
La fel de bine stim ca nu avem acelasi sange o viata . Li se schimba comportamentul? N-ar fii rau, in cazul multora! Cel putin sa constiientizeze ca Domnul le da sansa de a trai si de a se schimba!
|
|
19/03/09 13:58
|
|
daniel
membru
|
|
jezzy a scris:
M-ar tenta si pe mine sa donez sange, mai ales ca am grupa 0 si sangele nostru e mai pretios | Bine ca nu vor stii de la cine au primit sangele )) :P
|
|
19/03/09 15:39
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
eu nici macar nu stiu ce grupa am.
|
|
19/03/09 20:07
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|