|
|
|
mit4jc
membru
Inregistat: 08/12/05
|
|
Pace voua! Dumnezeu mi-a pus pe inima sa ma rog pentru cativa misionari. Saptamana trecuta (nr. 4-6 feb) am fost intr-o excursie de 3 zile la Lepsa unde o familie mi-a spus despre fiul lor care este in Kenya si faptul ca si-ar dori sa cunoasca mai multe despre aceata tara in care tocmai a plecat.
Daca este cineva care ma poate ajuta cu informatii despre aceasta tara as fi foarte recunoscator. Domnul sa va binecuvinteze!
_______________________________________ Cine n-are vise, n-are speranta, insa cine indrazneste poate atinge ceea ce nu si-a putut imagina.
|
|
10/02/09 14:17
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
Poţi găsi aici câteva detalii despre Kenya.
Deasemenea am găsit pe site-ul celor de pe misiune.ro o scrisoare care aparţine unor tineri care au fost/sunt în Kenya.(Poate se găseşte printre ei şi cel despre care ai amintit tu). click aici
Într-adevăr,ţin să te felicit pentru dorinţa pe care o ai de a te ruga pentru această ţară ,şi sper să pot obţine mai multe informaţii care să îţi fie folositoare 
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
12/02/09 22:50
|
|
mit4jc
membru
|
|
Multumesc the_stranger. Arigton Dana este unul din misionarii cu care tin legatura. Acum lucreaza la plantarea unui centru de misiune din Medias, care se misca destul de bine.
_______________________________________ Cine n-are vise, n-are speranta, insa cine indrazneste poate atinge ceea ce nu si-a putut imagina.
|
|
13/02/09 14:17
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
Mit4jc,după cum ţi-am promis m-am mai interesat de această ţară şi am găsit câteva motive concrete de rugăciune.
Se pare că aprox 36% din populaţie sunt evanghelici.Este important ca ei să se mobilizeze pentru misiune transculturală.Putem să ne rugăm împreună ca această ţară să prindă viuziunea evanghelizării celorlalte ţări (de pe continent cel puţin) în care procentajul creştinilor este mult mai mic de mic.
Desemenea,deşi este libertate în propovăduirea Cuvântului,se pare totuşi că discriminarea etnică şi corupţia sunt cele mai mari probleme din ţară,existând aprox 122 grupuri etnice.Să ne rugăm ca Domnul să trezească acest "vulcan în adormire",după cum spunea cineva şi să se ridice oameni care să fie capabili şi diponibili să ducă mai departe Vestea Bună.
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
04/03/09 22:30
|
|
danyelg
membru
Inregistat: 21/04/09
|
|
daca vreti sa va rugati si sa sustineti o misiune in kenya www.missionkenya.com
Ultima modificare de danyelg (21/04/09 00:38)
|
|
21/04/09 00:37
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Mă bucură faptul că şi pentru Kenya sunt oameni care dăruiesc din timpul lor şi din banii lor.Este greu ca să ai curajul să pleci şi mai ales să ai cu ce să pleci.
ps.O mică întrebare am şi eu,deşi oarecum offtopic :din ce biserică/biserici sunt tinerii care pleacă?
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
21/04/09 18:49
|
|
danyelg
membru
Inregistat: 21/04/09
|
|
sunt din mai multe biserici; cativa sunt din Deva, cativa din Corul Studentilor din Timisoara.12 sunt baptisti si unu e penticostal;)
|
|
22/04/09 00:04
|
|
mit4jc
membru
|
|
Eu mai stiam de cineva din zona Focsanului, penticostal. Insa echipele de misionari sunt deobicei hibride, adica din mai multe biserici, culte (deobicei penticostali si baptisti) din toata tara. In Romania ponderea implicarii in misiune inca nu este una mare, insa datorita organizatiilor gen APME, OM, TMP si altele aceasta situatie pare sa se schimbe.
|
|
22/04/09 11:58
|
|
onlygod
membru
Inregistat: 20/09/12
|
|
andreea aici iti dau dreptate..
_______________________________________ vand accesorii samsung galaxy mini detalii pe privat
|
|
04/10/12 12:25
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|