|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 5 6 7 8 |
|
qingdoom
membru
Inregistat: 09/02/09
|
|
Doi crocodili faceau flotari pe mare. Nino,nino,nino....vine paza de coasta. -Ce sapati ba aici ? -Aaa, nuuu...., faceam flotari ! -Ceee ? Se confisca !
-Domnisoara, parul dumneavoastra este extraordinar! -Il am de la mama. -Fantastic! Ce bine s-a pastrat!
- Ce rezulta din incrucisarea unui arici cu un sarpe ? - Sarma ghimpata.
- Cum se numeste dentistul arab? - BLEND AHMED
Un elicopter s-a prabusit intr-un cimitir. Politistii au recuperat 300 de victime.
In Africa de Sud, un negru a fost gasit inarmat. Avea un cutit in spate.
O pisica hippy mergea pe strada.Un om o striga: pis,pis pis! Ea raspunde: peace,man!
Doi surzi se intilnesc. unu' din ei cara o undita pe umar. - te duci la pescuit? - nu, ma duc la pescuit. - a, scuza-ma, credeam ca te duci la pescuit!
Q: Care este diferenta intre 1000 de ursi albi si un urs alb ? A: 999 ursi albi.
Q: Care-i diferenta intre o gaina si o gaina? A: Ca are picioarele mai paralele, mai ales ala sting.
Q.: De ce ies submarinele albaneze din 3 in 3 ore la suprafata ? A.: Sa mai respire vaslasii
Q: Why do barbarians wear animal skins? A: Somebody told them it's easier than wearing the animal.
Q. Ce s-a gindit Bula sa-i ia mamei de ziua ei? A. Zece mii din poseta...
O blonda suna la CFR: -Cat face trenu de la Targu Mures la Bucuresti? -.. 1 secunda... -Multumesc !
-In hotelul nostru va veti simti ca acasa -Atunci plec.Eu vroiam sa am liniste.
O blonda comanda pizza. - Sa o tai in 6 sau in 12 felii? - In 6, ca nu pot sa mananc 12!
Un tigan vrea sa vanda scump un ceas stricat si da anunt: "Ocazie unica! De vanzare ceasul lui Fat-Frumos. Merge intr-o ora cat altele in zece!"
Ion o vede pe soacra mergand cu bicicleta: - Unde mergi mama draga? - La cimitir. - Si cine aduce inapoi bicicleta?

_______________________________________ Mi s-a spus si am uitat. Am vazut si am inteles. Am facut si am invatat.
|
|
12/02/09 15:26
|
|
redgreeneyes
membru
Inregistat: 27/12/05
|
|
trei frati crestini se aduna la casa unuia dintre ei sa se roage si sa isi marturiseasca pacatele in speranta ca vor scapa de ele.
Incepe primul si zice: Fratilor eu am o problema cu alcoolul, beau cate putin pe ascuns cand nu ma vede nimeni, mananc foarte multe bomboane mentolate sa nu se simta, incerc sa fentez pe toti cat se poate. Abia astept si acum sa ies de aici sa beau o tuica mica...Ceilalti il compatimesc si se roaga pt el sa scape de viciu...
Incepe al doilea si zice: Fratilor eu am o problema cu fumatul, fumez cate o tigara cand nu ma vede nimeni, mananc si eu foarte multe bomboane mentolate sa nu se simta, si incerc si eu sa fentez pe toti cat se poate. Abia astept si acum sa ies de aici sa fumez o tigara...Ceilalti il compatimesc si se roaga pt el sa scape de viciu...
Incepe al treilea si zice: Fratilor eu am o problema cu barfele, abia astept sa ies de aici sa le zic la toti tot ce am auzit....
|
|
30/05/09 21:29
|
|
belinda
membru
Inregistat: 13/11/08
|
|
un banc sec:
"2 bufnite pe o creanga. zice una: -tu te-mping! si-o impins-o!"
_______________________________________ "Mandria omului va fi smerita si trufia oamenilor va fi plecata;numai Domnul va fi inaltat in ziua aceea"(Isaia 2:17)...
|
|
10/09/09 16:53
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
n-am inteles bancu,alex. 
|
|
19/12/09 23:12
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
lorre a scris:
n-am inteles bancu,alex.  |
amin = am in.
si exista si aici comentarii 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
19/12/09 23:20
|
|
lea24
membru
Inregistat: 03/09/10
|
|
Doi soricei crosetau cuburi de gheata intr-un bec. Vine mama lor si le striga: 'Mai elefantilor, dati-va jos de pe zid ca nu-i bicicleta voastra !' 
Iepurasul la cofetarie: -Aveti un tort maaare-mare de frisca si cu o cireasa in varf? -Nu A doua zi la fel, a treia zi se gandeste cofetarul sa ii aduca unul daca tot pofteste atat. Si vine iar iepurasul: -Aveti un tort maaare-mare de frisca si cu o cireasa in varf? -Da, iata-l ! -Iiiii...ce sarbos !
Doi copii: -Eu am 2 lei,tu cat ai ? -4 ani.
acum am unit eu cele 3 mesaje, insa, pe viitor, pt a evita postarile consecutive se poate folosi optiunea "Modificati" pt a completa/ modifica mesajul. multumesc.
feedback
|
|
14/10/10 15:34
|
|
T-pop
membru
Inregistat: 20/01/06
|
|
Trei lilieci stateau atarnati cu capul in jos. Unul din ei se ridica in picioare. Ceilalti comenteaza: fii atent, asta a lesinat.
_______________________________________ "The more I study science, the more I believe in God." Albert Einstein
|
|
15/12/10 00:01
|
|
mmeee79
membru
Inregistat: 06/12/10
|
|
x
Ultima modificare de mmeee79 (27/12/10 00:12)
_______________________________________ Pe picioarele tale vei vedea de ce esti in stare tu...dar pe genunchi vei vedea de ce e in stare Dumnezeu!
|
|
21/12/10 14:44
|
|
4givenByJesus
membru
Inregistat: 14/04/08
|
|
Intr-o sala aglomerata de bal, un tanar se apropie de o domnisoara ce statea pe un scaun. -Dansati domnisoara? o intreba tanarul amabil. -Sigur! raspunde plina de speranta fata, ridicandu-se de pe scaun. -Slava Domnului! - spune tanarul asezandu-se pe scaunul lasat liber - Eram asa de obosit...
_______________________________________ Oricât de tare m-aș supara, tot îmi trece... așa că, ce rost are să mă mai supăr?
|
|
02/02/12 18:21
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Marfa bancul 
|
|
02/02/12 18:33
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Da, dar nu e...sec 
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
02/02/12 19:02
|
|
4givenByJesus
membru
|
|
Un caine trecea cu un os in gura. Intalneste o pisica ce il intreaba: -De ce tii osul in gura? -Pentru ca nu am buzunare.
-Sunt disperata! Am pierdut catelusul meu negru... nu stiu cum sa fac ca sa-l gasesc... -De ce nu incerci sa pui un anunt in ziar? -M-am gandit... dar nu ar folosi cu nimic: cainele meu nu stie sa citeasca!
Toate animalele stau la coada pentru a se urca in Arca lui Noe. Un purice sare pe spatele unui elefant. Elefantul spune: -Hei! Nu impinge! Iar puricele: -Scuze. Nu te-am vazut!
-Care este animalul cel mai cult? -Soarecele de biblioteca!
_______________________________________ Oricât de tare m-aș supara, tot îmi trece... așa că, ce rost are să mă mai supăr?
|
|
03/02/12 22:34
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
-Fiulee, treci şi spala vasele! -Care-s cuvintele magice? -Te las fara net! -Ok...vin acum..
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
31/12/12 10:17
|
|
4givenByJesus
membru
|
|
Politia: Unde locuiesti? Tipul: Cu parintii mei. Politia: Unde locuiesc parintii tai? Tipul: Cu mine. Politia: Unde locuiti voi toti? Tipul: Acasa. Politia: Unde e casa ta? Tipul: Langa cea a vecinilor. Politia: Unde locuiesc vecinii tai? Tipul: Daca va spun, nu ma credeti. Politia: Spune-ne. Tipul: Langa mine!
|
|
03/01/13 03:26
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|