TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Glume si chestii amuzante/Bancuri seci Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 8
doitili
membru

Inregistat: 23/10/05
Un tip intra disperat pe usa cabinetului:
- Domnule doctor, domnule doctor, sunt disperat, în fiecare seara, când ma bag în pat am impresia ca este cineva sub pat. Când ma uit sub pat, am impresia ca este cineva pe pat... si tot asa... pe pat, sub pat, pe pat, sub pat... o sa înnebunesc.
- Domnule, asta o vom rezolva fara nici o problema în trei ani de sedinte. Vino de trei ori pe saptamâna!
- Dar cât costa o sedinta la dumneavoastra?
- Numai o suta de dolari...
Tipul pleaca dezamagit. Peste câteva luni doctorul îl întâlneste din întâmplare pe respectivul plimbându-se linistit pe strada:
- De ce nu ai venit la mine ca sa facem tratamenul?
- O suta de dolari sedinta? Am rezolvat-o cu 10 dolari! Mi-a spus un barman cum sa scap de obsesie...
- Pai cum asa, un barman?
- Da, mi-a dat solutia: am taiat picioarele patului....

19/02/06 16:08

ionelcim
membru

Inregistat: 01/11/05
Un sofer merge cu un BMW ... viteza , muzica tare ... si loveste o pasarica ... opreste masina ... i`a pasarica si o duce acasa inchizando intr`o colivie pana isi revine ... dupa 2 zile pasarica isi revine ... se uita in stanga , in dreapta , in fatza , in spate ... peste tot gratii ... isi pune mainile pe cap si zice ... Pfuai l`am omorat pe sofer

20/02/06 17:55

Larisa
membru

Inregistat: 22/05/05
Eu si sotia mea am trait 20 de ani fericiti. Dupa aceea ne-am cunoscut!

De ce au elefantii ochii rosii?
Ca sa se ascunda in cires....
Ai vazut vreodata elefanti ascunsi in ciresi?
Nu...? ai vazut ce bine s-au ascuns....

Cica seful de sectie ii strange pe gabori la un loc si le spune: - Bai, maine sa veniti imbracati frumos ca mergem la "Nunta lui Figaro". A doua zi vin politistii toti imbracati la costume, cu neveste, copii, cadouri, flori. Cand ii vede seful de sectie se ia cu mainile de cap si le zice: - Ma, idiotilor!!!! Nu mergem la nunta propriu-zis, "Nunta lui Figaro" este o opera maa, teatru, opereta intelegeti??!!! La care ei: - Si ce te superi asa Sefu', dumneata cand ai venit la "Lacul Lebedelor" cu unditele noi am zis ceva?

24/02/06 18:37

Site web  
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
- Si ce daca sunt stângaci? Fiecare om are o particularitate...
- Eu n-am nici una.
- Aiurea! ce, tu nu amesteci ceaiul cu mâna stânga?
- Ba da, si ce-i cu asta?!
- Ei, vezi? Un om normal îl amesteca cu lingurita!

29/03/06 16:58

Site web  
Larisa
membru

Sotul si sotia aveau un caine rau. Se hotarasc sa scape de el. Sotul ia cainele se urca in masina si il duce la cateva strazi distanta, il lasa acolo. Se intoarce sotul acasa si peste 2 ore, hop si cainele la usa. A doua zi, se urca sotul in masina, ia cainele si il duce in alt cartier. Se intoarce acasa, peste 2 ore, iar apare cainele la usa. A treia zi, ia asta cainele il baga in masina, da ture prin oras, o ia pe tot felul se strazi, se invarte... Lasa cainele se urca in masina si pleaca. Peste 2 ore suna telefonul in casa. Raspunde nevasta. Sotul: - Nevasta, s-a intors cainele acasa? - Da, s-a intors. - Da-l la telefon ca m-am pierdut))))))))))

29/03/06 19:08

Site web  
nascutinvingator
membru

Inregistat: 25/03/06
PT SOFERI

Se intalnesc 2 amici.
Primul : Stii ca a murit amicul nostru comun....?
Al Doilea : Da !!?? Si care au fost ultimele lui cuvinte?
Primul: " Liber dreapta"

29/03/06 20:38

Site web  
Ste.fan
membru

Inregistat: 15/11/05
Intra un caine intr-o bacanie,cu o plasa si un plic in gura. Se duce la tejghea,si pune plicul.Mirat, vanzatorul ia plicul. In el pe o hartie, comanda si banii. Ii pune comanda in plasa si cainele pleaca. Intrigat, vanzatorul se duce dupa caine. In statia de autobuz,cainele se urca. Se urca si vanzatorul. Dupa 4 statii cainele apasa pe buton,usa se deschide si coboara.Vanzatorul dupa el. Merge cainele pe o staduta si ajunge la o casa. suna la usa . Nimic... mai suna odata... tot nimic. Se duce rapid la fereastra si bate in geam si se duce repede din nou in fata usii. De data asta iese un tip,masiv, care da drumul cainelui in casa. Vanzatorul il felicita:
   - Domnule,cainele dumneavoastra e genial!
La care tipul:
   -Da de unde...e a doua oara saptamana asta cand si-a uitat cheile acasa.

29/03/06 20:40

nascutinvingator
membru

Doua blonde se afla de o parte si de cealalta  a raului.Una care vroia sa treaca raul si nu vedea pe unde striga: Hei, pe unde pot sa trec pe partea cealalta a raului?
Rasunsul celeilalte: Pai deja esti pe partea cealalta.......

29/03/06 20:46

Site web  
Larisa
membru

Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cind tocmai se intoarce sotul acasa si incepe sa tipe: -"ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!! ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!!" Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba: -"De ce tipi asa? Crezi ca nu sint in stare sa prajesc un ou???" Barbatul raspunde foarte calm: -"Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cind conduc masina si tu stai linga mine..."

01/04/06 06:11

Site web  
nascutinvingator
membru

...frumooos....
Ce este dentistul? :singura persoanã, care fãrã sã riste nimic poate sã-i spunã unei femei când sã deschidã si sã închidã gura.

01/04/06 08:41

Site web  
Larisa
membru

- De ce elefantii au ochii rosii?
- Nu stiu!
- Ca sa se ascunda in cires! Ai vazut vreodata un elefant in cires?
- NU!
- Ai vazut ce bine se ascund?

- De ce au elefantii unghiile rosii?
- Nu stiu!
- Ca sa se ascunda in capsune! Ai vazut vreodata un elefant in capsune?
- NU!
- Ai vazut ce bine se ascund?

Doua fire de nisip se plimbau in adierea vantului pe deasupra desertului. La un moment dat, una intreaba:
- Ce zici? Ne dam si noi jos?
- Unde, draga? In inghesuiala asta?

08/04/06 01:39

Site web  
T-pop
membru

Inregistat: 20/01/06
-De ce au elefantii coada?
-Ca sa nu se termine brusc.

-De ce are girafa gatul asa de lung?
-Ca sa ii ajunga pana la cap.

-De unde avea Mircea cel Batran cizmulitele lui rosii?
-De la genunchi in jos.

-De ce tinea Mihai Viteazu` barda in mana stanga?
-De maner.

-De ce se trag clopotele duminica dimineata?
-De funie.

-De ce au leii coada?
-Ca sa nu le stea smocul in aer.

12/04/06 18:47

Site web  
vaxaly
membru

Inregistat: 28/03/05
A:un cal intra-n bar, ea o bere, bea o bere. de ce moare calul?
R: de ciuda

13/04/06 16:37

Site web  
Larisa
membru

Unui om i s-a parut ca suna cineva la usa. S-a dus sa vada cine e si a vazut un melc. L-a luat si l-a aruncat in gradina. Dupa doi ani mai suna cineva la usa. Cand deschide usa tot melcul. Omul il ia si-l arunca in gradina. La care melcul: "asa-i facut si data trecuta".

15/04/06 07:21

Site web  
T-pop
membru

Inregistat: 20/01/06
- Ce reprezinta un punct negru intre doua puncte albe?
- Un purice cu vata in urechi.

15/04/06 09:06

Site web  
nascutinvingator
membru

Un tip "bazat' era la pescuit si a tras din apa chiar pestisorul de aur. Acesta s-a oferit sa-i indeplineasca trei dorinte dar omul a zis ca are de toate si nu-i trebuie nimic in plus.Atunci pestisorul l-a intrebat: nici macar nu vrei sa afli ce vei fi pe lumea cealalta?. Omul curios a raspuns afirmativ si pestisorul i-a zis ca o sa fie arbitru de  fotbal.Initial omul a ripostat intrucat nu-i placea fotbalul si nu stia nimic despre arbitraj dar a trebuit sa accepte oferta pestisorulu ca o sa- l invete , pt care i-a daruit si un manual de arbitraj.Peste cateva zile omul era din nou la pescuit si apare pestisorul:
- Cum stai cu invatatul? a intrebat pestisorul
- Nu prea bine, nu am avut timp, a rasp omul...La care pestisorul:
- Hai domnule treci la invatat, ca duminica fluieri!

22/04/06 00:10

Site web  
Larisa
membru

Un tip elegant iese dintr-un magazin select impingind un cos plin cu sampanie, caviar, mezeluri fine etc. Cind sa le bage in portbagajul BMW-ului, observa un individ slab, prapadit, care umbla de colo-colo rupand ierburi de la marginea drumului. -Dar ce faci, domnule, acolo? -Adun iarba ca sa mananc. Trebuie sa duc si la copii, ca nu mai avem nimic. -Cum asa?!Pai atunci, uite cartea mea de vizita si vino sa mancati la mine acasa! -E frumos din partea dumneavoastra, domnule, dar am 8 copii, plus nevasta... -Si mai bine! Veniti cu toata familia! -Sunteti foarte generos! Numai ca, din copii, unii sunt deja casatoriti, au si ei copii... -N-are-a face, sa vina toti! La mine acasa iarba e uite-asa de inalta, daca sunteti multi, in 3 ore terminati!

22/04/06 04:39

Site web  
nascutinvingator
membru

Ce a zis Binladen cand a vazut Turnul din Pisa:

....Amatorii.....

22/04/06 09:54

Site web  
Larisa
membru

Cum se numeste soacra Irinei Loghin ? R: Irina Logout.

De ce elefantii sunt mari si gri? Pentru ca daca ar fi mici, albi si rotunzi ar fi aspirine!

COINCIDENTE SINISTRE: Anul 1981: 1. Printul Charles se casatoreste. 2.Liverpool castiga Cupa Europeana. 3.Papa moare. Anul 2005: 1.Printul Charles se casatoreste. 2.Liverpool castiga Cupa Europeana. 3.Papa moare. CONCLUZIE: Daca Printul Charles se mai casatoreste odata si Liverpool ajunge iar in finala ar fi bine sa-l anunte cineva pe Papa!

25/04/06 07:57

Site web  
Larisa
membru

Pe o sosea din USA, in mijlocul desertului, trece un motociclist cu un motor super-dooper, 300 km/h... Cand ajunge in dreptul unui bar dintr-un orasel, striga: "Cine mai are motocicleta ca a meaaaaaaaaaaaaaaaa?" Peste o ora, iar trece si striga "Cine mai are motocicleta ca a meaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?" Dupa alta ora ... "Cine mai are motocicleta ca a meaaaaaaaaaaa?" Un tip din bar, enervat, iese afara si striga: "Eu!". Ora urmatoare, iar trece tipul si striga "Si cum se opresteeeeeeeeeeeeeeeee???"

19/05/06 04:33

Site web  
sunshine
membru

Inregistat: 10/04/06
-Nu va suparati,caut strada Mihai Bravu.
-Nu ma supar,cautati-o!

p.s.:asta ca sa se revina la subiect

22/05/06 19:33

filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Stimaţi co-participanţi la forum, mai exprim şi eu încă odată ceea ce am spus mai demult, dar s-a cam pierdut în negura vremurilor:

Părerea mea personală este că dacă un banc are un scop moralizator, de îndreptare a unei persoane sau de ajutor în evitarea adoptării unor diferite stări ne-plăcute lui Dumnezeu şi nouă, atunci el are un scop bun.

În acest sens este chiar de dorit a înfiera trăsături de caracter legate de alegerea omului:
- fie alegerea unei profesii care în sine are sâmburi de lucruri nelegiuite, nefireşti, nepotrivite
- fie în adoptarea unui stil de viaţă
- fie în alte lucruri care presupun o alegere conştientă a omului, în ciuda părerii dezapreciante pe care o avem unii dintre noi despre acea alegere, părere inspirată din caracterul lui Dumnezeu.

Nu mi se pare însă corect să înfierăm lucruri care nu ţin de alegerea omului, ci ţin de o moştenire primită şi pe care nimeni nu o poate schimba. Şi acest lucru a fost stipulat şi în regulamentul forumului.

Acuma n-aş vrea să se creadă că eu sunt un sfânt la capitolul acesta şi nu am participat la râsul stârnit de şi la răspândirea de bancuri cu caracter etnic. Dimpotrivă. Însă am primit mustrări câteodată, dacă nu de la persoane fizice atunci de la conştiina pe care a pus-o Dumnezeu în mine. Şi am primit mustrarea şi am luptat pentru a minimiza această trăsătură a caracterului meu, pe care o consider negativă.

Mă aştept să fiu ajutat să mă îndrept, şi la rândul meu încerc să-i ajut şi pe alţii să se îndrepte. Dacă alţii nu consideră că ar avea ce să îndrepte în această privinţă, înseamnă că ei Îl cunosc altfel pe Dumnezeu decât mine. Iar la sfârşit vom vedea cine L-a cunoscut cu adevărat în această problemă.

Din păcate una este să facem boacăne în particular, şi alta este să le promovăm la rang de virtute (sau cel puţin lucru inofensiv) în văzul tuturor. Prin urmare cei care constituie structura de conducere a acestui form, care simt ca şi mine în această privinţă (şi în altele - motiv pentru care am ales să fiu membru al acestui forum), au tot dreptul să întărească cu măsuri crezul care-l promovează în "teritoriul" în care dau socoteală pentru încredinţarea care o au. Ceea ce vine din încredinţarea lor în acest domeniu (destul de vag legiferat ca atare în Biblie) nu este păcat. Iar eu personal am să le acord tot sprijinul în lucrarea pe care o fac şi aici. Şi cred că fiecare om responsabil în trupul lui Hristos trebuie să înţeleagă că lucrarea nu o face numai unul singur, fie el moderatorul de aici sau păstorul din biserică, ci trebuie să o întărească fiecare membru care a ales să intre într-un trup. Nici nu vreau să-mi exagerez dar nici nu vreau să-mi minimalizez rolul. Prin urmare nu o să tac atunci când văd că se încalcă principiile acestui forum, şi nu o să-i las doar pe moderatori să se lupte cu cei care vor să schimbe şi să îşi adapteze lor o lucrare care nu le aparţine.

Totuşi, în cazul în care tot mai mulţi vor dori o schimbare a regulamentului din starea în care este, atunci am să mă retrag de pe acest forum (pentru că recunosc că nu numai opiniile mele trebuie să primeze) dacă nu mă pot adapta la unele cerinţe ale altora de pe aici sau de prin alte părţi ale forumului. Dacă însă cei care vor ca regulamentul să rămână şi să fie aplicat aşa cum este sunt mai mulţi, atunci ar fi bine ca cei care doresc altceva să rămână în ascultare şi să nu mai producă tulburări.

23/05/06 09:04

Site web  
pogany
membru

Inregistat: 14/05/06
-Kate,ii spuse doamna servantei nou angajate,noi luam micul dejun la ora opt fi0x in fiecare dimineatza.
- Prea bine,doamna,aproba servanta din cap,si daca eu nu m-am trezit inca, incepeti  fara mine...

23/05/06 21:58

Larisa
membru

Intrebari existentiale

1. De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung ?
2. De ce soldatii KAMIKAZE (din reteaua obor ) purtau o casca ?
3. De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte ?
4. Care este sinonimul cuvantului " sinonim " ?
5. De ce nu exista mancare de pisici cu gust de soarece ?
6. Daca nimic nu se lipeste de teflon, cum e lipit teflonul de tigaie ?
7. De ce balerinele merg mereu pe varfuri ? Nu ar fi mai simplu sa angajeze balerine mai inalte ?
8. Vreau sa imi cumpar un bumerang nou. Cum pot sa scap de cel vechi ?
9. De ce localurile deschise non stop au incuietori ?
10. De ce avioanele nu sunt fabricate din acelasi material din care sunt facute cutiile negre ?

25/05/06 04:02

Site web  
Ste.fan
membru

Inregistat: 15/11/05
Doi lupi se duc să fure oi. Ciocănitoarea îi aude şi-i pârăşte ciobanului care se pune la pândă. Seara ajung lupii la stână şi vor să intre pe o gaură din gard. Intră primul lup pe gaură şi ciobanul îi arde o bâtă peste bot. Pune lupu' laba la bot de durere şi se întoarce către celalalt spunându-i: - Intră tu primul că pe mine mă bufneşte râsul!

14/06/06 19:03

Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 8    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la