|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 6 ... 8 |
|
zamolxis
membru
Inregistat: 08/12/05
|
|
Cum schimba seful politiei romane singur becul?
R: Tine becul in dulie si are certitudinea ca pamantul se invarte!
|
|
08/12/05 20:02
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
cum schimba un programator un bec? pai e problema hardware,ce treaba are el?! 
|
|
19/12/05 01:08
|
|
vaxaly
membru
Inregistat: 28/03/05
|
|
Doua vaci crosetau apa minerala intr-un bec; una intreaba cat e ceasul,cealalta se uita la termometru si spune sambata
_______________________________________ "Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."
|
|
19/12/05 01:22
|
|
m3diator
admin
Inregistat: 08/12/04
|
|
Un cersetor in New York: -Aaaajutati un biet cersetor orb! ... Aaaajutati un biet cersetor orb! ... Si am impresia ca sunt si negru...
Un caine merge prin desert si spune: Daca nu gasesc un pom, fac pe mine!
|
|
19/12/05 10:52
|
|
vaxaly
membru
|
|
un om mergea pe un cal. si la un moment dat cade. de ce? ...se terminase calul
_______________________________________ "Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."
|
|
19/12/05 17:42
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Badea Gheorghe a inceput sa repare acoperisul casei. Partea buna e ca a ajuns in varful casei. Partea proasta e ca a inceput sa alunece. Partea buna e ca s-a prins de burlanul casei. Partea proasta e ca burlanul s-a rupt. Partea buna e ca sub el era o capita de fan. Partea proasta e ca in capita era o furca cu tepii in sus. Partea buna e ca n-a cazut pe furca. Partea proasta e ca nici pe capita n-a cazut...
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
19/12/05 20:09
|
|
vaxaly
membru
|
|
un banc sec: 2 pietre si mai sec: 3 pietre
..pe un fund de lac , patru ochi priveste... ce se este oare? heeeeeee, este doua peste
|
|
19/12/05 23:48
|
|
Fyn
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
he he...vaxaly, poezia asta e mai lunga. Si titlul ea este urmatoarea:
"Poezie inginereasca" de Inginer Programer Mechanic
Intr-o balta neagra neagra, Ptru ochi luceste! Ce sa fie oare? Cred ca e doi peste.
Tara mea cu multe lacuri Si cu frunze si cu flori Ai in tine-o populatie De mai multi locuitori.
Creste iaba... Iarba deasa. Creste drept in vbarf de casa
Indreptati inspre apus S-au format munti de-ncretire Orientati cu varfun-n sus.
Pe un camp cu viorele Creste numai ghiocei Si-a venit mandrele mela Si le-a cules ea pe ei pe toti.
Trece lebedele-n zare.... Eu ma uit... ele dispare..
_______________________________________ Verbum Domini Manet In Aeternum... Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita...
|
|
21/12/05 07:51
|
|
his_pianist
membru
Inregistat: 19/12/05
|
|
Cica o vaca pashtea pe asfalt.....shi dintr-o data din asfalt iasa un submarin shi o loveshte....care ii morala?Sa nu mancam fructe nespalate:))))))
|
|
21/12/05 18:56
|
|
vaxaly
membru
|
|
eh FYN eu stiam doar atat.
un melc catre un melc ... ce faci blana? morala ... nu da cu piatra-n geam ca nu e bicicleta ta!
|
|
21/12/05 23:25
|
|
cricosal
membru
Inregistat: 08/08/05
|
|
gadeste-te ca esti sofer... si ca mergi noaptea cu masina prin padure... la un moment dat, legat de creanga unui copac, vezi un om spanzurat... ce datorii ai in calitate de sofer? R: Sa iti reglezi farurile... sa lumineze drumul, nu padurea... si sa fii atent...
_______________________________________ Indiferent cum il numesti: natura, destin, noroc; toatea acestea au un singur nume-Dumnezeu. (Seneca)
|
|
31/12/05 16:03
|
|
doitili
membru
Inregistat: 23/10/05
|
|
Ce face romanul cind nu mai are bani? -Schimba o hirtie de 100 de dolari.
Stiti ce scrie pe aeroportul canibalilor? - ?!? - "Bine ati venit, manca-v-as !"
Bula se uita pe geam de la etajul III si o vede pe bunica prietenului sau Vasile, care locuia etajul V la blocul de vizavi. Femeia cazuse de pe balcon si acum atarna agatata de balustrada. Bula comenteaza: - Da' ce bine se tine inca bunica lui Vasile!!!
_______________________________________ Este un lucru sa stii ce gandeste Dumnezeu. Este cu totul altceva sa gandesti cum gandeste El.
|
|
04/01/06 10:48
|
|
doitili
membru
|
|
La o sectie de politie este adusa o femeie care a trecut pe rosu . Politistul de servici incepe interogatoriul : - Numele ? - Camelia D. - Varsta ? - 28 de ani . - Ocupatia ? - Invatatoare . Politistul se ridica de ma masa , zambeste fericit si ii spune : - Minunat ! Am asteptat aceasta ocazie o viata intreaga . Acum va asezati pe scaunul acesta si scrieti de 5000 de ori , cu o caligrafie perfecta : " Daca semaforul este rosu , trecerea este interzisa !"
_______________________________________ Este un lucru sa stii ce gandeste Dumnezeu. Este cu totul altceva sa gandesti cum gandeste El.
|
|
04/01/06 11:11
|
|
doitili
membru
|
|
Bula trebuia sa faca de ziua mamei o compunere pentru ora de romana. Subiectul:'Mama este numai una'. A doua zi invatatoarea ii pune pe copii sa citeasca lucrarile. Vasilica scrisese: 'Mama mea ma iubeste, ma ingrijeste, imi sapala hainele si ma aduce in fiecare zi la scoala. Mama este numai una'. Marioara scrisese si ea ceva asemanator. Acum vine randul lui Bula care citeste tare si raspicat: 'Ieri m-am intors de la scoala mai tarziu. Mi-era foame. Am intrebat-o pe mama daca are ceva de mancare, iar ea mi-a zis ca mai sunt doua pere in dulap, dar ca sa-i dau una si lu' sor-mea. Dupa ce am deschis dulapul i-am zis: mama, este numai una!'
|
|
04/01/06 11:13
|
|
Larisa
membru
|
|
Intr-un bar intra un pitic. Deoarece, ca in orice alt bar, tejgheaua era foarte inalta, piticul a incercat sa se descurce cat mai bine. Sarind in sus, a inceput sa strige: -Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc! Nu reusesea insa sa vada nimic, si dupa un timp, exasperat, s-a hotarat sa treaca in spatele tejghelei pentru a vedea ce se intampla. Ce era acolo? Un alt pitic care sarea: - Cola sau Fanta? Cola sau Fanta? Cola sau Fanta?
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
06/01/06 17:12
|
|
Larisa
membru
|
|
Seful inchisorii se adreseaza catre detinutul de pe scaunul electric: - Care este ultima dorinta? - Va rog, tineti-ma de mana. Asa voi fi mai linistit.
in cursul zilei. - Da pai, dimineata ma scol, si trag un pahar de palinca... - Stai, bacie Ion. Nu va fi bine sa afla toata tara ca deja la prima ora bei. Spune, ca citesti ziarul... - Na, atunce... dimineata ma scol, citesc ziarul. Dupa aia dau la porc sa mance, dupa care mai citesc inca' un ziar. Pina la prinz lucrez in atelier, in care timp citesc vreo doi-trei carti. La masa mai citesc vreo doua reviste, iar seara adun iosagul de pe cimp, dupa care urmeaza presa de seara. Dupa cina ma duc la biblioteca satului cu prietenii, iar la 10 cind inchide biblioteca merem cu toata trupa la Costel, ca el are tipografie!
|
|
11/01/06 20:57
|
|
vaxaly
membru
|
|
era un american , un evreu si un negru si se plimbau prin desert. la un moment dat cade o omida pe american; asta ii da un bobarnac si cade pe evreu ... asta ii da si el una si cade pe negru. negru o ia si o baga in gura. mai merg ei ce mai merg si iar cade o omida pe amerian. asta iar ii da un bobarnac si cade iar pe evreu. Evreu o ia in mana si zice catre negru: "cat dai pe ea, cat dai pe ea?" 
Era un preot ortodox si ce zice el intr-o zi: hai sa spal si eu masina vecinului meu evreu. O spala fain frumos. A doua zi il vede pe evreu ca ii taie teva de esapament. Mirat tipa la asta: "mai omule dar ce faci aici?" la care evreu: "pai tu ieri mi-ai facut botezul la masina, eu azi iti fac taierea imprejur" 
|
|
12/01/06 11:58
|
|
Larisa
membru
|
|
puteti crede asa ceva? astia or ajuns sa isi bata joc de masina mea favorita ( cica : De ce sta Trabantul la semafor, desi acesta s-a facut verde? S-a lipit intr-o guma de mestecat De cati muncitori ai nevoie sa construiesti un Trabant? Doi: unul decupeaza, celalalt lipeste! Cand atinge un Trabant viteza maxima? Cand este remorcat! Cand americanul bogat primeste Trabantul pe care l-a comandat, exclama plin de recunostin?a: "Nemtii astia - intotdeauna perfectionisti! Inainte sa-mi livreze masina, mi-au trimis o macheta din plastic!"
|
|
15/01/06 23:22
|
|
doitili
membru
|
|
Doi nebuni in padure gasesc o pusca. Unul dintre ei o ia, incepe s-o examineze, se uita pe tzeava. Celalat apuca pusca de celalat capat si aceasta se descarca exact in capul primului. Al doilea zice : - Hai ba, ca si eu m-am speriat da' n-am facut fatza asta
|
|
16/01/06 14:59
|
|
brightsky
membru
Inregistat: 01/07/05
|
|
doi lautari, um surd si un orb merg sa cante la o nunta; dupa un timp surdul il intreaba pe orb: -bai noi mai cantam? la care orbu ii raspunde -da mey, dar mai e lume?
_______________________________________ I have seen Jesus, for He is in everything I touch!
|
|
16/01/06 15:38
|
|
doitili
membru
|
|
."De ce vor oltenii sa aiba vaca precum girafa?" "Ca sa pasca la vecini si s-o mulga ei."
|
|
20/01/06 17:53
|
|
Larisa
membru
|
|
Un tip aflat intr-un taxi il bate pe umar pe sofer, ca sa-l intrebe ceva. Soferul striga ca din gura de sarpe, pierde controlul masinii, de-abia reuseste sa evite un autobuz care vine din directia opusa, intra pe trotuar, si in sfarsit opreste cu cativa centrimetri inaintea unei vitrine.! Pentru cateva secunde e liniste totala, apoi soferul urla: - "Sa nu mai faceti asta niciodata! M-ati speriat de moarte!" Pasagerul ramane masca si se scuza cum poate: - "Nu puteam stii ca va speriati asa tare datorita unei atingeri pe umar" ? - "E si greseala mea", spuse soferul ceva mai linistit, azi a fost prima mea zi ca sofer de taxi. Ultimii 25 de ani am fost soferul unei masini de pompe funebre."
|
|
24/01/06 19:43
|
|
Fyn
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
merge webdesigneru' cu trenu si aude: ... <td> </td> <td> </td> <td> </td> ...
_______________________________________ Verbum Domini Manet In Aeternum... Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita...
|
|
30/01/06 12:55
|
|
Larisa
membru
|
|
Trei studenti înaintea unui examen, unul foarte bine pregatit, unul cu un nivel mediu de cunostinte si unul ultra slab, se înteleg asupra ordinii de intrare. Cel mediu, intra primul. La iesirea din examen, ceilalti îl întreaba: - Cum a fost? - Ca o discutie normala de la profesor la student! Intra cel supertare. La iesire, aceeasi întrebare, raspunsul: - Ca o discutie de la profesor la profesor! Când în sfârsit intra si cel 'tamâie', sta înauntru o ora. Când iese, ceilalti îl întreaba: - Cum a fost daca ai stat atâta? - Ca o discutie de la preot la preot! - Cum asa? - Pai el întreba... eu îmi faceam cruce. Eu raspundeam, el îsi facea cruce
|
|
03/02/06 06:04
|
|
brightsky
membru
Inregistat: 01/07/05
|
|
care e diferenta dintre un crocodil si? e mai mult lung decat verde pe cand.... sau care e diferenta dintre o gaina si...?.... are ambele picioare paralele mai ales dreptul pe cand...
ce e perfect rotund si din sticla ???? . . . . . . . . . . . . . . . un cub de lemn
Doua baloane mergeau prin desert, una : "vezi ai griza cactus" "ete fassss"
Doua rosii traversau strada: "vezi ai grija camion"!!!! "ete fleoschhh"
carei mana aia vicleana care a inchis usa cu piciorul?
_______________________________________ I have seen Jesus, for He is in everything I touch!
|
|
04/02/06 00:28
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|