TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Ceva bun despre tine Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 19
Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Antonela - o prezenta foarte, foarte placuta pe forum. :)
                   - lupta cot la cot cu feed si irlanda la desteapta-te, romane. :D))

Ultima modificare de Magdy (29/07/09 14:54)

29/07/09 14:45

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05
Multumesc, Magdy ! Esti simpatica! :D

29/07/09 14:54

belinda2
membru

Inregistat: 29/07/09
Eu va cunosc de ceva mai mult timp(am mai fost pe aici si inainte) si ma gandeam sa scriu ceva despre cateva persoane. Aceste cuvinte sunt pentru a va spune(si cred ca deja stiti) ca sunteti speciali-fiecare in parte. Dumnezeu se mandreste cu astfel de copii.

Magdy - o tanara,frumoasa si desteapta mamica. are o fetita superbe. imi plac foarte mult rimele ei si ma bucur ca aduce o raza de lumina si zambet pe acest forum

april -desi cateodata ne mai da cate o replica taioasa ( :D )..acest forum este in perfecta siguranta in mainile ei. este o persoana draguta si caruia ii place ca toate lucrurile sa fie in ordine.

fluflu - o persoana plina de viata, foarte calda, si intotdeauna vrea sa afle mai mult

crisstina - o prietena grozava. are simtul umorului foarte dezvoltat, iar ea este un inger. pacea launtrica care o umple mereu te face si pe tine sa fii implinit

cami -foarte de treaba. nu este niciodata suparata pe tine,daca o deranjezi, si mereu e in stare sa ajute pe oricine.

livu2day -stiu ca e plecat in misiune,si acum nu este activ,dar vreau sa spun ca este un baiat,o persoana sensibila. mereu se gandeste la altii,si este ingrijorat si isi face griji pentru orice om care are probleme. un copil al Lui Dumnezeu foarte de treaba,care ma bucur ca acolo sus, in cer, voi putea sa il am ca companie.

feedback -o tanara mamica si talentata. un moderator foarte bun si stiu sigur ca va avea o viata foarte frumoasa si binecuvantata.

fiti binecuvantati toti,si mereu sa priviti inainte,catre cer. Dumnezeu este alaturi de voi. aveti grija de voi >:D<

01/08/09 11:00

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

belinda a scris:

feedback -o tanara mamica si talentata. un moderator foarte bun si stiu sigur ca va avea o viata foarte frumoasa si binecuvantata.

fiti binecuvantati toti,si mereu sa priviti inainte,catre cer. Dumnezeu este alaturi de voi. aveti grija de voi >:D<

o singura corectie, tanara mamica in devenire :)

multumesc pt aprecieri :)

01/08/09 13:13

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Mersi, belinda, de aprecieri. :) De'as avea si eu parerea asta despre mine... probabil mi-ar creste stima de sine.

01/08/09 14:52

belinda2
membru

asta e ceea ce am vazut eu la voi..si daca am vazut/observat asta insemna ca sunteti niste crestini adevarati :)

01/08/09 15:48

cami
membru

Inregistat: 17/07/07
Belinda, de unde ma stii ? :) cred ca stiu cine ai fost pe tc ,dar nu sunt sigura .. :P

01/08/09 19:49

belinda2
membru

nu conteaza cine am fost,cine sunt :P ;)...cred ca trebuia sa am numele "anonim" :))

03/08/09 10:08

cami
membru

Inregistat: 17/07/07
sunshine

~ o adevarata binecuvantare si incurajare ptr. oameni ;
~ are multa rabdare ;
~ nu ai cum sa te plictisesti cand stai de vorba cu ea :D ;
~ are gusturi bune la muzica :P ;

Ultima modificare de cami (13/08/09 22:34)

13/08/09 22:34

antonela
Moderator

RainSong- o persoana descurcareata, isteata :)

03/09/09 21:15

zambezi
membru

Inregistat: 19/09/07
MRU. Trei litere despre care nu ştiu ce înseamnă dar care pot fi pronunţate sub forma unui cuvânt ce are legătură cu veşnicia dar şi cu liniştea ce îndeamnă la calm: "mereu".

O persoană care ştie permanent în ce punct se află, de unde vine şi încotro se îndreaptă, aşa cum întotdeauna ştie un călător care călătoreşte doar la lumina clară a zilei, niciodată la crepuscul sau în nopţi întunecate.

O persoană care iubeşte neîncetat adevărul şi urăşte minciuna.

O persoană care-ţi va descrie neîncetat un Dumnezeu aşa cum este El: viu şi lucrător, mereu alături de tine. :D

13/09/09 12:12

zambezi
membru

Inregistat: 19/09/07
feedback. O persoană care a reuşit foarte bine să surprindă într-un singur cuvânt felul ei de a fi, fel care are legătură cu răspunsul sincer ce reflectă realitatea aşa cum este ea, fără cosmetizări inutile. Are legătură cu eficienţa, fidelitatea scopului urmărit şi exactitatea. Îmi aminteşte de oglinda ce nu distorsionează imaginile celor ce au curajul să-i ceară feedback. ;)

28/09/09 10:40

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
multumesc pt aprecieri zambezi :)

29/09/09 11:24

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
initial vroiam sa deschid un topic :D....pana la urma scriu ideea aici.

sweetandra  chiar daca o singura sesiune pot zice ca nu am copiat nimic, nu am cerut parerea sau orice altceva, inseamna foarte mult pentru unu care asa traia in liceu :D.....mersi ca ti-ai sustinut ideile si vazand ca se poate sa fi 'curat' am avut un motiv in plus sa ma schimb :)

celine   am aflat mult mai tarziu ca ai obiceiul asta bun, te felicit :)

16/10/09 19:35

antonela
Moderator

fluflu- o persoana sensibila si finuta :)

16/10/09 23:09

antonela
Moderator

irlanda- o persoana pe care te poti baza oricand, o luptatoare; :)

21/10/09 22:08

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08
Mai sa fie... multam :)

22/10/09 01:06

antonela
Moderator

Cu placere :)

22/10/09 08:56

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
CatalinD - are o fire calma, sufletista si cred ca i se potriveste perfect avatarul.

22/10/09 13:40

maria_t
membru

Inregistat: 25/01/09
antonela- inteligenta,sensibila, echilibrata, ordonata, harnica(nu este usor sa postezi atatea materiale pe forum).Cea mai agreabila prezenta pe forum(pt mine)
MRU  - inteligenta, sensibila, ordonata.

22/10/09 17:06

antonela
Moderator

Multumesc pentru aprecieri, maria_t. :)

22/10/09 18:00

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
irinus- o persoana deschisa, comunicativa, dornica sa ajute. :)

09/11/09 12:54

irinus
membru

Inregistat: 07/10/09
Multumesc de apreciere MRU.te pup

09/11/09 13:32

Site web  
antonela
Moderator

Magdy - o persoana dedicata familiei, pasionata de arta culinara, cu simtul umorului; :)

zambezi - o persoana plina de mistere; :)

feedback - o persoana echilibrata, inteligenta, inteleapta, cu care poti sa vorbesti oricand si pe care te poti baza; :)

irinus - o persoana placuta, prietenoasa, deschisa; :)

21/11/09 22:19

FiicaDeRege
membru

Inregistat: 03/11/08
fluflu - din cate am observat eu, citeste mult, lucru de apreciat :)

07/12/09 21:49

Pagini: 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 19    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la