TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Ceva bun despre tine Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 19
lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
shoricel - un tip impaciuitor :D

17/01/09 20:38

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
Fara sa fiu catusi de putin ligusitoare, iata cateva pareri despre persoanele cu care am intrat
in contact pe forum si numai...O incercare de "declaratie de dragoste frateasca"...:)

april...o persoana perseverenta, si deloc indiferenta[;)]...

shoricel...o persoana saritoare...

Tanara Crestina...o prietena loiala si de mare incredere...

liviu2today-persoana smerita care cauta pacea...

arch-(din categoria remember :D :D :D)- ajuta in tacere...

anomis-directa si plina de energie...

irlanda-persoana ferma si directa...o intuiesc ca pe o persoana sensibila...

va urma

Ultima modificare de MRU (18/01/09 19:53)

18/01/09 19:16

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
Imi place ca Old Traian si-a pus un avatar care chiar il reprezinta. :)

20/01/09 16:10

maranata
membru

Inregistat: 19/03/06
Andreea - este intelegatoare, ambitioasa, putin timida, si deschisa la discutii :)

Cand esti daramat pentru nimic,Dumnezeu te ridica pentru ceva!Cand ti se inchide o usa Dumnezeu itzi deschide una mai binecuvantata!Credinta vede INVIZIBILUL, crede INCREDIBILUL&primeste IMPOSIBILUL !

21/01/09 11:47

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
maranata-este deosebită,ştie să încurajeze..e o învingătoare! :)

21/01/09 14:17

crisstina
membru

Inregistat: 10/03/08
RainSong-are imaginatie :D

21/01/09 14:31

lorre
membru

crisstina - una dintre cele mai bune prietene ale mele :)..adica e de incredere,amuzanta si o iubesc :D

21/01/09 14:34

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Magdy-imi amintesc de o data, cand eram foarte suparata, si ea m-a sunat ca avea ceva treaba cu mine. Cand am inchis apelul, pur si simplu m-am simtit revigorata! E o sursa de energie! Si nu e de mirat de ce si Rebeca ii calca pe urme. Pana acum, a mica e o sugativa de energie, dar cu timpul cred ca va deveni exact ca cea care i-a dat viata. :D

22/01/09 00:02

livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08

MRU a scris:

liviu2today-persoana smerita care cauta pacea...

Amin asa sa fie si sa o si gasesc in fiecare clipa in El.
Iti multumesc pentru acest compliment... nu prea imi place complimente... dar imi place smerit.
Domnul sa te binecuvanteze si sa fi in Lumina Lui in fiecare clipa, sa nu calci stramb pe Calea ceea buna si doar sa mergi inainte, sa nu te uiti la stanga si la dreapta cand intunericul te incojoara ci doar sa te uiti drept sus inainte la Isus dupa pasi Lui.

Edit: Ciudat ca ai scris numele meu asa, numele apartine Liviu dar din copilarie, irlandezi imi zicea ca gluma I-leave-you, leave-you, love-you si etc de astea. De aceea am numele acesta si imi place unpic reprezinta adanc ceva.....

Ultima modificare de livu2day (22/01/09 02:33)

22/01/09 02:30

sweet andra
membru

Inregistat: 11/01/06
MRU- o prezenta deosebita, o persoana  multumitoare si plina de incredere :)

Ultima modificare de sweet andra (22/01/09 15:00)

22/01/09 15:00

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08

livu2day a scris:

Amin asa sa fie si sa o si gasesc in fiecare clipa in El.
Iti multumesc pentru acest compliment... nu prea imi place complimente... dar imi place smerit.
Domnul sa te binecuvanteze si sa fi in Lumina Lui in fiecare clipa, sa nu calci stramb pe Calea ceea buna si doar sa mergi inainte, sa nu te uiti la stanga si la dreapta cand intunericul te incojoara ci doar sa te uiti drept sus inainte la Isus dupa pasi Lui.

Edit: Ciudat ca ai scris numele meu asa, numele apartine Liviu dar din copilarie, irlandezi imi zicea ca gluma I-leave-you, leave-you, love-you si etc de astea. De aceea am numele acesta si imi place unpic reprezinta adanc ceva.....

liviu, comentariile la... comentarii, te rog :D sau ma rog, la chat in cazul asta :D

22/01/09 15:10

maranata
membru

Inregistat: 19/03/06
shoricel - un luptator si un biruitor :D

Cand esti daramat pentru nimic,Dumnezeu te ridica pentru ceva!Cand ti se inchide o usa Dumnezeu itzi deschide una mai binecuvantata!Credinta vede INVIZIBILUL, crede INCREDIBILUL&primeste IMPOSIBILUL !

23/01/09 07:47

lorre
membru

jezzy - are intotdeauna avatare faine :)

23/01/09 19:55

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
lara - este o fata deosebita si ambitioasa
            - este 2 in 1 :lucreaza si studiaza
            - isi respecta principiile chiar si atunci ca tentatia de a le incalca e mare
            - isi iubeste parintii

the_stranger - ii place sa admire frumosul
                    - artistul ei preferat este Dumnezeu ,ii admira creatia
                    - stie sa faca poze faine si sa scrie meditatii
                    - ii place sa caute comori [referire la topicul cu acelasi nume]
                    - este echilibrata si cauta sa faca toate cu intelepciune

Ultima modificare de RainSong (23/01/09 21:13)

23/01/09 21:12

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
RainSong
-este foarte inteligenta
-are spate frumos :D (numa din spate am vazut-o :P)
-plina de energie  ;)
-feminina :)
-nu lasa intrabarile fara raspuns ( e usoara viata cu unchiu gugăl ) :))
- uite ca ma uimesc si pe mine...esti o invingatoare :)  :D

24/01/09 20:59

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
fluflu - ajuta oamenii care sunt pe dinafara cu filmele
              - imi place cum reactioneaza cand nu ii convine ceva ,de asta ma mai iau de ea,
                sa ma amuz cu ce zice [stiu ca tu nu te poti supara pe mine]
              - are gusturi bunicele la muzica [nu si la avatare :D :D]
              - isi pastreaza numarul de telefon secret
              - canta la pian [astept sa-mi compuna o melodie]

abelusca - ajuta oamenii care au probleme cu computerul [si nu numai]
                - are puterea de a trece peste problemele vietii
                - este dragut cu fetele

Ultima modificare de RainSong (26/01/09 13:06)

26/01/09 13:06

livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
crisstina - O fata sincera, vesela si glumeata. Stie sa foloseasca tigaia in mai multe feluri nu doar la facut clatite :D Sprijineste si ii pasa, sufere adanc pentru cei aproape de ea si doreste numai bine la cei dragi ei.

simple - O fata credincioasa, smerita in care nu dispretuieste pe nimeni. E inteleapta in care cerceteaza totul si raspunde cu intelepciune si blandete. O adevarata fata supusa pentru Domnul si gaseste placere in El.

feedback - O fata matura si inteleapta, dedicata ca prietena. Sprijineste cu intelepciune si cu rabdare. Intotdeauna sa exprima drept si e foarte educata si plin de cultura.

irlanda - o fata in care credinta in Domnul e adevarata cetate, face lupta ceea buna pentru Domnul. Gaseste placere adevarata in Domnul si intotdeauna sa ridica cu Domnul. Plin de intelepciune si o fata educata, stie ca intelepciunea vine de la frica de Domnul.

26/01/09 16:09

lorre
membru

feedback - are talent la desen :)

as vrea si eu macar un pic :D

26/01/09 20:15

Tanara crestina
membru

Inregistat: 26/09/07
fluflu - scrie cele mai miscatoare meditatii... multumesc scumpa!

27/01/09 21:24

simple
membru

Inregistat: 19/10/05
Scriu acum de cei cu care am reusit sa-mi fac o idee (sper sa fie cea buna:)

abelusca - o persoana deschisa, cu simtul umorului, care pune pret pe oameni si se gandeste de doua ori cand spune ceva
april - prezenta când poate da o mâna de ajutor; ingaduitoare si rabdataore.Fii binecuvântata april
benny - prietenu lu tamarta
Crisstina - foarte atenta la detalii si la persoane.Prezenta vesela care da incurajare si un zambet pe fete
Daniel-l - atent, glumet, sincer si incurajator.Da o culoare frumoasa vietii.
feedback - ce imi place foarte mult la ea, e ca stie sa fie concisa, sa spuna ce are in gand de maniera clara.E o mare calitate.
fluflu - ca un fluturas care aduce primavara:)E vesela, spontana...ce mai : e o scumpa
lara - incurajatoare si inteleapta.Gata sa dea un sfat plin de dragoste atunci cand poate ajuta.
livu2day - Un "copil" la care nu-I e rusine cu numele de fiu de Dumnezeu.Stie sa incurajeze si sa zideasca pe cei din jur
lorre - perzenta, comnunicativa si simpatica
Madgy - mamica forumului:) Atenta cu toata lumea si cum zicea si ea: perfecta domn'le :D
RainSong - e originala si nu-i e frica sa fie diferita
nikku - atent,incurajator cu cei ezitanti si prezent
shoricel- are niste convingeri beton (si la propriu -de neclintit- si la figurat-foarte frumoase-)
tamarta4jc - o persoana deosebita, gata sa ajute si sa incurajeze, sa mângaie si sa sfatuiasca.O luptatoare.

Daca am omis pe cineva imi cer iertare...dar cum imi voi mai face cate o idee despre cineva...voi reveni pe la acest subiect cu detalii:)

Ultima modificare de simple (29/01/09 20:39)

29/01/09 15:24

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
daniel_l-o persoană caldă, deschisă, cu simţul umorului. Imi pare onest şi am unele indicii că este şi sufletist...;). Ma înşel?! :)

Ultima modificare de MRU (30/01/09 21:00)

30/01/09 20:56

UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08
Nu :D (dar pssss! sper sa nu auda ca l-am dat de gol :D )

31/01/09 00:28

crisstina
membru

Inregistat: 10/03/08
livu2day -iubeste foarte mult  copii,ii vina sa ii  "pape" :D:D:D :) este glumet are un sitil deosebit de a povesti :)
simple-ma bucura prezenta ei :) ii ajuta pe cei din jur (mai ales la deslusirea unor enigme0 :D

Ultima modificare de crisstina (31/01/09 16:48)

31/01/09 16:46

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08

MRU a scris:

daniel_l-o persoană caldă, deschisă, cu simţul umorului. Imi pare onest şi am unele indicii că este şi sufletist...;). Ma înşel?! :)
nu :D

MRU  are spirit de observatie :D

underzero  se vede cand esti in preajma (chiar daca te pitesti :P)

31/01/09 18:16

sweet andra
membru

Inregistat: 11/01/06
daniel-l ... e f glumet :), invata bine, ii place sa socializeze :)

31/01/09 18:46

Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 19    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la