|
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
irlanda perseverenta! 
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
18/02/11 23:37
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Ah, multumesc. In traducere libera, "ambitie prosteasca" )
|
|
19/02/11 00:36
|
|
emanuel
membru
|
|
Uite ca descoperim inca o calitate a ta: modestia!  (daca ma gandeam la ce da traducerea ta, puneam la of-ul nostru vis-a-vis...) 
Ultima modificare de emanuel (20/02/11 15:17)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
20/02/11 15:16
|
|
irlanda
membru
|
|
Deja ma simt prost cu atatea calitati... Multumesc.
|
|
20/02/11 22:41
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
daniela o persoana deschisa, atenta cu mine [ ) :P]. Sa ramai tot asa. 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
23/02/11 22:56
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
emanuel- analitic, calm, rabdator
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
25/02/11 23:53
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
antonela-foarte responsabila 
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
03/03/11 18:13
|
|
antonela
Moderator
|
|
multumesc, dhannyella 
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
06/03/11 21:15
|
|
Roxana
membru
|
|
Ca tot se apropie 8 Martie...
April, o femeie inteleapta,spirit initiator, puternica, perspicace si foarte "priceputa". Irlanda, o femeie puternica, dura si ambitioasa.(am observat si unele gusturi fine vis-a-vis de muzica si poezie). MRU, Feedback,Magdy mamici desavarsite si doamne cu totul si cu totul speciale, de onoare. Antonela foarte inteleapta, blanda, rabdatoare, calculata, iubeste copiii si le este devotata. Anomis o viitoare sotie vesnic tanara si frumoasa, perseverenta, muncitoare,directa. Tamarta, jos palaria o viitoare doamna foarte iscusita. FiicaDeRege, un copil extraodinar,docil,inteligenta, o fiica cum mi-as dori si eu sa am intr-o buna zi. Mihaella, un copil bun al Domnului, foarte special. Ioana_anamaria o tanara de exceptie, foarte frumoasa. Daaria, foarte inteleapta, priceputa si inteligenta. Dhannyella, o persoana foarte sincera si calma. Emma_mada, o tanara perseverenta si puternica. Mmmee_79, o tanara iscusita si curajoasa. R@hhi, o viitoare slujitoare a Domnului desavarsita. Fluflu, o prezenta feminina saritoare. Rainsong, perspicace, sensibila la "durerile" celorlalti. Lorre, o tanara domnisoara tare vesela si simpatica. Andreea, imi pare rau ca ai plecat  Hara o persoana careia ii place sa incurajeze, foarte puternica si loiala. Si in primul rand trebuia sa spun pentru toate prezentele feminine ..credincioase, vesnic tinere si frumoase.
Ultima modificare de Roxana (07/03/11 13:39)
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
07/03/11 13:06
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Roxana a scris:
MRU... mamici desavarsite si doamne cu totul si cu totul speciale, de onoare.. |
Nu-s nici pe departe o mamica desavarsita. Dar macar stiu ca "nu stiu".
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
07/03/11 14:11
|
|
emma_mada
membru
Inregistat: 20/10/10
|
|
Roxana a scris:
Emma_mada, o tanara perseverenta si puternica.
|
Vai,Roxana, eu nu regasesc la mine niciunul dintre aceste atribute (si nu zic asta ca sa par "modesta" ).
Ultima modificare de emma_mada (07/03/11 14:22)
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
07/03/11 14:21
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
Mutumesc Roxana :*
ROXANA- o binecuvantare pt familia ei 
Ultima modificare de dhannyella (07/03/11 16:54)
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
07/03/11 16:53
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Roxana a scris:
FiicaDeRege, un copil extraodinar,docil,inteligenta, o fiica cum mi-as dori si eu sa am intr-o buna zi. |
Ce simpatica esti, roxana! Multumesc mult! > < 
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
07/03/11 18:24
|
|
Roxana
membru
|
|
Sarah cea mai tare mamica!!
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
07/03/11 19:27
|
|
antonela
Moderator
|
|
Roxana a scris:
Ca tot se apropie 8 Martie... Antonela foarte inteleapta, blanda, rabdatoare, calculata, iubeste copiii si le este devotata. |
Multumesc Roxana, pentru cuvintele frumoase pe care le-ai spus despre mine. 
|
|
07/03/11 19:54
|
|
irlanda
membru
|
|
Roxana a scris:
Irlanda, o femeie puternica, dura si ambitioasa.(am observat si unele gusturi fine vis-a-vis de muzica si poezie). |
Pentru "ceva rau despre tine" si eu astept sa se deschida un subiect.
Aici se scrie doar "ceva bun despre tine", nu si ceva rau.
"DUR adj., adv. v. aprig, aspru, barbar, brutal, câinos, crâncen, crud, crunt, cumplit, feroce, fioros, hain, inuman, necruțător, neiertător, neîmblânzit, neînduplecat, neîndurat, neîndurător, nemilos, neomenos, neuman, rău, sălbatic, sângeros, violent."
"AMBÍTIE, ambitii, s. f. Dorintă arzătoare de a realiza ceva; dorintă de glorie, de onoruri, de parvenire. ◊ Expr. A pune pe cineva (sau a se pune) la ambitie = a (se) ambitiona. [Var.: (înv.) ambitiúne s. f.] – Din fr. ambition, lat. ambitio, -onis.
Iti multumesc totusi ca ai cautat (si) ceva bun despre mine.
As mai avea o precizare. Eu nu sint femeie, sint fata. Dupa cum stii nu-s casatorita.
FEMÉIE, femei, s. f. 1. Persoană adultă de sex feminin; muiere. 2. Persoană de sex feminin căsătorită. ♦ (Pop.; urmat de determinări în genitiv sau de un adjectiv posesiv) Sotie, nevastă. [Pr.: -me-ie] – Lat. familia „familie”.
FÁTĂ féte f. 1) Persoană de sex feminin de la nastere până la căsătorie; duduie; domnisoară. ◊ ~ mare a) fecioară; b) fată bună de măritat. ~ bătrană (sau trecută, stătută) fată rămasă nemăritată.
Daca te-ai gandit la varsta mea inaintata, tot nu ma poti numi femeie. Eventual fata batrana.
Ultima modificare de irlanda (07/03/11 20:33)
|
|
07/03/11 20:33
|
|
Roxana
membru
|
|
Imi cer scuze,irlanda,nu am vrut sa sune a jignire sau mai stiu eu la ce te-ai gandit tu,am fost foarte atenta sa nu uit pe cineva,imi cer scuze pentru greseala.Multumesc pentru corectare,avand in vedere ca nu esti casatorita,trebuia sa scriu fata.Cat despre adjectivele mai sus folosite nu aveam nevoie de explicatii din dex,am si eu dar din pacate timpul nu-mi permite sa-l folosesc inainte de fiecare postare pe forum.Stiu ce am vrut sa spun si nu am folosit nici un cuvant fara sa stiu ce inseamna,nu ma dau ceea ce nu sunt.
|
|
07/03/11 21:08
|
|
irlanda
membru
|
|
Roxana a scris:
Stiu ce am vrut sa spun si nu am folosit nici un cuvant fara sa stiu ce inseamna,nu ma dau ceea ce nu sunt. |
Atunci n-ai postat unde trebuia. Spunand despre mina ca sint dura si ambitioasa se potrivea la off-ul nostru vis-a-vis de cei de pe forum.
Stiu ca stii ce ai vrut sa spui.
|
|
07/03/11 21:11
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
irlanda, a fi ambitios este ceva bun.
Roxana a scris:
April, o femeie inteleapta,spirit initiator, puternica, perspicace si foarte "priceputa".
|
multumesc si fac exceptie de faza cu ... femeia (voiam sa scriu cam acelasi lucru ca irlanda)
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
07/03/11 22:29
|
|
irlanda
membru
|
|
april a scris:
irlanda, a fi ambitios este ceva bun. |
Poate daca folosea altcineva acest cuvant pe post de calitate in dreptul meu nu ma gandeam si la sensul lui negativ. Poate.
Dar pentru ca Roxana intr-o anume discutie mi-a catalogat staruinta ca si "ambitie prosteasca" nu pot sa-i dau crezare acum ca l-a folosit vrand sa evidentieze ceva bun despre mine. D'aia zic ca a incurcat subiectele.
Ultima modificare de irlanda (07/03/11 23:55)
|
|
07/03/11 23:54
|
|
emanuel
membru
|
|
Pai acum e ambitie simpla. 
|
|
08/03/11 00:01
|
|
irlanda
membru
|
|
|
08/03/11 00:04
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|