|
|
|
irinus
membru
Inregistat: 07/10/09
|
|
si mie imi place enorm sa citesc.
_______________________________________ Cat despre mine eu si casa mea vom sluji Domnului Iosua 24;15
|
|
08/12/09 10:23
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
alex - o persoana sufletista, gata oricand sa dea o mana de ajutor 
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
24/12/09 16:28
|
|
celine
membru
Inregistat: 26/05/08
|
|
anto, că am primit felicitare de la ea şi că e lipicioasă în felul ei 
|
|
28/12/09 16:44
|
|
antonela
Moderator
|
|
OLD TRAIAN = o persoana care stie sa binedispuna 
Ultima modificare de antonela (06/01/10 14:12)
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
06/01/10 14:12
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
antonela, o persoana echilibrata fluflu, are o cultura generala vasta RainSong, o fata perseverenta, poate putin perfectionista
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
13/01/10 23:31
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
lorre-o prietena adevarata,un sprijin in probleme si un ajutor pe cinste,am ras am plans impreuna ... si o iubesc :* RainSong-mereu o luptatoare,nu se da batuta antonela-isi iubeste elevii irinus-cred ca e o mama pe cinste si are niste copii superbi alex-o persoana care mereu privirea ridicata spre ceruri liviu2day-fratiorul care ma ajutat si ma ajuta sa cresc in relatia cu Domnul si este o persoana deosebita,stie cand trebe sa ia lucrurile in serios si cand sa glumeasca 
Ultima modificare de crisstina (14/01/10 12:18)
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
14/01/10 12:17
|
|
antonela
Moderator
|
|
celine, mereu-tanar si crisstina , multumesc pentru aprecieri. 
|
|
14/01/10 18:32
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
:"> mersi,cri. 
|
|
15/01/10 20:19
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
crisstina o fata care aproape intotdeauna se vede roada Duhului Sfant, e fericita, e blanda, te poti intelege in pace[nu-mi amintesc sa fi avut cu ea un argument sau o neintelegere vreodata... poate imbatranesc si uit...], are dragoste... o dovadeste pentru ca-i place sa ajute pe familia ei, pe cei dragi dar si pe cei saraci... E o fata deschisa, intelegatoare si dedicata... Domnul sa-o ajute in continuare sa creasca dupa placul Lui.
ioana micuta Imi place ffff mult sinceritatea ei, desi stiu ca ascunde multe lucruri dar imi place ca-i deschisa despre relatia ei cu Domnul. E frumos sa vad ca Dumnezeu o ajuta si ea adanceste in Domnul Dumnezeu. E frumos si are o inima buna... cred ca majoritatea de persoane care am apucat si care vorbesc aici au o inima buna... dar imi place fff mult ca se ingrijoreaza si incearca sa simta cu cine sufera. Domnul sa ajute cand sufera ea, sa realizeze ca si Isus sufera cu ea impreuna! 
fiica In multe moduri m-a uimit surioara asta. Oricum mi-a placut fff mult ca e retrasa dar si daca e retrasa e deschisa inaintea Lui Dumnezeu si e deschisa sa arate pe Isus Hristos in viata ei. M-a uimit in multe moduri, nu o cunosc asa de bine dar ma bucur sa vad ca Dumnezeu e nepatruns in oricui crestin care vrea sa-L cunoasca.
lorre Nu prea am mai vorbit cu ea, dar cand incep sa vorbesc... ma simt parca as fi vorbit cu ea ieri, nu pune mult la suflet... imi place fff mult ca e deschisa si stie sa tina anumite lucruri pentru ea. Deseori da impresia ca fata deschisa dar n-am prea vazut-o vreodata sa se planga... e retrasa unde trebuie si asta e bine. E frumos din partea ei ca nu tine in cont orice lucru mic sau mare, nu pune la suflet lucruri de neimportanta. 
edi. Cel mai frumos lucru care am vazut de la el si probabil un aspect care orice crestin, copil a Lui Dumnezeu trebuie sa aiba... e nepartinitor..
Sunt mult altii dar nu prea ii vad activi... normal urasc sa zic complimente la oameni dar ce lucru bun as putea sa zic despre un om? Daca zic ceva bun.. recunosc harul Lui Dumnezeu in voi... si daca n-as recunoaste, as dispretui harul care lucra in alti... Domnul sa ne ajute pe toti ca harul sa nu fie in zadar fata de nimen.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
21/01/10 19:55
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Multumesc liviu! Eu am observat ca tu ai mai avansat in cunoasterea limbii romane, ceea ce e bine, zic eu. 
RainSong - e o persoana foarte sensibila, desi la inceput pare o fata dura :P (imi place locatia ta "valea terebintilor")
antonela a scris:
1. darul discernamantului |
De fiecare data cand citesc caracteristicile ce le-a scris anto acolo ma gandesc la irlanda. Mi se pare persoana cea mai reprezentativa. Chiar imi place ca esti sigura pe ce spui si ca nu incerci sa largesti calea. Fii binecuvantata pentru toata osteneala ta! 
Ultima modificare de FiicaDeRege (21/01/10 21:24)
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
21/01/10 21:15
|
|
lorre
membru
|
|
multumesc, liviu. Se pare ca ma cunosti mai bine. 
|
|
23/01/10 16:55
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
antonela - e foarte inimoasa, iubeste copiii si e perseverenta  april - cred ca e una din persoanele dispuse sa dea oricand un zambet cald si sincer celor care au nevoie de el (mi-ar face o deosebita placere sa o intalnesc)
|
|
23/01/10 20:28
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
antonela a scris:
feedback - o persoana echilibrata, inteligenta, inteleapta, cu care poti sa vorbesti oricand si pe care te poti baza;  |
ca user, iti multumesc pt aprecieri. ca moderator, iti multumesc pt toata activitatea si participarea ta in forum, si, ca mama, iti multumesc, in special, pt topicul "cantece pt copii" il savuram 
|
|
24/01/10 12:16
|
|
antonela
Moderator
|
|
FiicaDeRege a scris:
antonela - e foarte inimoasa, iubeste copiii si e perseverenta  |
Multumesc pentru aprecieri, FiicaDeRege. 
feedback a scris:
ca user, iti multumesc pt aprecieri. ca moderator, iti multumesc pt toata activitatea si participarea ta in forum, si, ca mama, iti multumesc, in special, pt topicul "cantece pt copii" il savuram  |
Cu placere, feedback. Sunt incantata de faptul ca, savurati topicul "cantece pt copii" Sincer, nu m-am asteptat ca cineva sa asculte. Multumesc si eu pentru aprecieri. Mi-ai dat aripi , sa imi continui activitatea pe forum. 
|
|
24/01/10 12:51
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
FiicaDeRege a scris:
april - cred ca e una din persoanele dispuse sa dea oricand un zambet cald si sincer celor care au nevoie de el (mi-ar face o deosebita placere sa o intalnesc) |
multumesc 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
24/01/10 19:14
|
|
antonela
Moderator
|
|
april - o persoana cu darul administrarii;
zambezi - analitic, rational, perfectionist;
Ioana - o persoana cu darul darniciei;
|
|
27/01/10 13:40
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
multumesc de aprecieri antonela crisstina si rainsong  ps: rainsong vrei pizza facuta in casa? (adica facuta de mine mai bine zis )
Ultima modificare de alex (27/01/10 22:45)
|
|
27/01/10 22:44
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
RainSong si Antonela, va multumesc pentru doza consistenta de "bine si frumos" in care v-ati invaluit filtrele prin care mi-ati analizat vorbele 
Ultima modificare de zambezi (27/01/10 23:17)
|
|
27/01/10 23:15
|
|
antonela
Moderator
|
|
alex a scris:
multumesc de aprecieri antonela, crisstina si rainsong  |
zambezi a scris:
RainSong si Antonela, va multumesc pentru doza consistenta de "bine si frumos" in care v-ati invaluit filtrele prin care mi-ati analizat vorbele  |
Cu placere, alex si zambezi. 
Ultima modificare de antonela (27/01/10 23:33)
|
|
27/01/10 23:18
|
|
lorre
membru
|
|
fluflu - am vazut cateva poze de-ale ei si imi place de ea ca e foarte feminina  cami - are memorie foarte buna, si e foarte modesta. ))
|
|
28/01/10 17:43
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
ca veni vorba de cami... unde e? 
|
|
28/01/10 23:12
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
la subiectul asta,acum, nu.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
28/01/10 23:16
|
|
antonela
Moderator
|
|
daaria - o prezenta foarte placuta pe forum;  - iubeste muzica, copiii; - este inteligenta si foarte frumoasa;
FiicaDeRege - o persoana vesela, sensibila, energica si frumoasa; 
|
|
08/02/10 00:09
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
antonela a scris:
FiicaDeRege - o persoana vesela, sensibila, energica si frumoasa;  |
Multumesc, anto! 
|
|
08/02/10 17:32
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|