TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Filme/Seriale Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 4 5 6 7 8
tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
Nu stiu. Poate au facut o mica vacanta. Episodul 14 a aparut pe 31 ianuarie. Ai putina rabdare, ca poate apare

16/02/11 21:39

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
Urmatorul serial la care ma uit : Prison Break. Sunt mai mult decat incantata deocamdata :)

25/02/11 10:57

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

lorre a scris:

Urmatorul serial la care ma uit : Prison Break. Sunt mai mult decat incantata deocamdata :)

o sa iti intinda nervii sezonul 3 ;)

25/02/11 11:15

lorre
membru

sunt abia la episodul 17 sezonul 1 :D))

25/02/11 15:39

lorre
membru

Deci. Ieri, oficial, am terminat Prison Break [inclusiv filmul].Ok. Impresii. Hmm..primult sezon : genial! Al doilea, ma stresam si eu cu ei acolo :D Al treilea: Mi-a impresionat inchisoarea aia, brr. Al patrulea: de ce mai exista sezonul asta? Nu are nicio legatura cu tema/titlul serialului. Si iara prostia aia cu reinviatul personajelor. Nu ma leg de aparitia Sarei, chiar imi place de ea ci de celelalte. Eu inteleg ca atunci cand incepi Prison Break nu iti vine sa te mai desparti de el, dar sezonul 4 mi s-a parut foarte naspa. Era doar in plus acolo, ca sa fie. Nu mai zic de Michael ca s-a ingrasat si nu mai era asa dragalas ca in primul sezon :( Mi-a placut mult personajul lui. Trist ca a murit la sfarsit, dar si asa, final bun. Per total : serial foarte fain, in prima saptamana ma gandeam intruna "oare ce se intampla?!" si am si i-am si visat de 2-3 ori :D).

01/04/11 21:13

RainSong
membru

Supernatural - unele episoade de la inceput sunt asa seci, dar am inteles ca evolueaza inspre bine ..

12/04/11 15:17

lorre
membru

+Archangel+ a scris:

Heroes este un super-serial.

Serios? Si cand devine un super-serial? Primul sezon mi s-a parut foarte naspa, un fel de X-men dar mai slab si mai rasuflat. Nu m-a impresionat cu nimic, nici macar actorii..

21/04/11 20:00

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Inseamna ca discursurile de inceput si de sfarsit ale lui Mohinder Suresh ti-au trecut pe langa urechi. Felul in care se construieste actiunea, rasturnarile de situatie, aparitiile treptate ale personajelor te face sa astepti cu nerabdare urmatorul episod. Desigur, felul in care au jucat actorii poate fi discutat dar serialul chiar este super.

22/04/11 08:55

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Eu ma uit la Archer :)) E de geniu.

Ultima modificare de edi.theraven (22/04/11 09:06)

22/04/11 09:06

Site web  
lorre
membru

+Archangel+ a scris:

Inseamna ca discursurile de inceput si de sfarsit ale lui Mohinder Suresh ti-au trecut pe langa urechi.

Nu chiar. ;)

Arch a scris:

[..]rasturnarile de situatie[..]

Nu stiu, mie mi s-a parut cam previzibil si au fost putine faze care sa ma dea pe spate..

Ultima modificare de lorre (22/04/11 18:28)

22/04/11 18:21

benny
membru

Inregistat: 27/05/07

RainSong a scris:

Supernatural - unele episoade de la inceput sunt asa seci, dar am inteles ca evolueaza inspre bine ..

Pana pe la sezonul 5. Sezonul 6 e tras de par, parerea mea.

16/05/11 15:50

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Eu n-am reusit sa trec de primele episoade din Supernatural. Si chiar am incercat. :D

Acum am in vizionare Camelot (dragutel, cat sa nu te plictisesti) si Game of Thrones (superb, pentru amatorii de fantasy).

Cica nu o sa fie si sezonul 3 din Stargate Universe. :(

16/05/11 16:31

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
Am descoperit un serial de-a dreptul criminal! Dr. House! E ca si cum as spune ca am descoperit focul :)))

03/07/11 22:47

benny
membru

Eu am inceput sa ma uit la "The mentalist". Mi se pare genial (mai ales tipul)

04/07/11 16:55

RainSong
membru

benny a scris:

Eu am inceput sa ma uit la "The mentalist". Mi se pare genial (mai ales tipul)

da, e chiar fain, doar ca la un moment dat e umpic enervant ca este pe aceeasi linie - numai tipul rezolva cazuri, el face lucruri neprotocolare etc. Bun, nici nu vad cum puteau sa il schimbe. Dar asa e la toate serialele. L-am gatat, ma intreb daca se mai filmeaza.

Am terminat si Supernatural, dar am sarit muulte episoade, eu ma uitam numai ca ma tot stresa frate-miu si nu aveam ocupatie. E tare sec, nu-l recomand deloc.

shoricel a scris:

Am descoperit un serial de-a dreptul criminal! Dr. House! E ca si cum as spune ca am descoperit focul :)))

Ce e criminal la el? Suferinta umana? Am vazut vreo 8 episoade, dar mi se pare aiurea - adica numai cazuri din alea cu boli in stadiu avansat etc .. nu-i de mine, ma duc prea des la medici sa pot sa ma mai si bucur in timpul liber de din astea [vai, si cand ma gandesc ca ma duc la neurolog ,ma ia cu dureri de suflet].

M-am uitat si la vreo 3 episoade din Life unexpected, dar pare gen telenovela, nu imi starneste interesul.

Iar acum am inceput Criminal Minds. Si e tare fain, e genul meu - crime, detectivi, sange etc Dar e destul de bland, ma asteptam la ceva mai urat, sa zic asa.

Oricum, topul meu de seriale e Dexter, Lie to me si The Mentalist + Criminal minds.

06/09/11 19:41

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
La Criminal Minds m-am uitat si eu(plus altele de acelasi gen).
Chestia e ca la inceput ma uitam asa, cu sufletul la gura pana se dezvaluia criminalul, dar apoi am inceput sa fiu atenta la detalii si indicii, reusind sa gasesc vinovatul mai devreme, asa ca finalul nu mai era asa o surpriza.
Pana cand m-am perfectionat intr-atat si intram atat de bine in pielea criminalului, incat reuseam sa-l ghicesc cu mult inaintea detectivilor:p De fapt, ajungea sa-l vad in 2-3 cadre, si il recunosteam de parca scria guilty pe frunte.
In punctul ala m-am speriat si am incetat sa ma mai uit la seriale de-astea, inainte sa devina mai grav :D

06/09/11 21:08

edi.theraven
membru

Seriale care mi'au placut mie de'a lungul timpului

x-files
married with children
the crow
lie to me
prison break
dr. house
archer

Ultima modificare de edi.theraven (06/09/11 21:10)

06/09/11 21:09

Site web  
savi0r
membru

Inregistat: 30/08/11
Eu nu prea sunt cu serialele. Totusi, am vazut de vreo 2,3 ori toate sezoanele la married with children. Pt genul comedie, mi se pare de departe cel mai bun serial ever.Am vazut si Spartacus, care de asemenea mi s-a parut absolut superb.A, si Californication. :) Mi-a placut tare mult si asta. As incepe sa ma uit la altul, dar nu stiu sigur de care sa ma apuc. Din cate am vazut din comentariile voastre, Prison Break parca ar merita.

07/09/11 00:22

edi.theraven
membru

A, da, spartacus si californcation au fost tari :D

07/09/11 07:15

Site web  
jezzy
membru

Am vazut si eu un episod din Californication, l-am prins la tv intr-o seara.Dar nu mi-a placut.E prea mult sex si nuditate, ca sa nu mai vorbesc de limbaj :|

07/09/11 11:56

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
Am citit descrierea pe vplay. Cam asta e ideea filmului. Un tip cu un comportament de looser care nu vrea sa renunte la ideile lui. Poate sa scoti din serialul asta lectii de "don't try this at home".

Am scris mai sus dar merita sa ma repet. Daca vreti un serial mai cerebral, care imbina medicina cu umorul si cu stiinta intr-un mare fel va recomand House. Sunt multe episoade din care poti invata adevaruri ale vietii. Evident, nu luate mot-a-mot, ci filtrate.

Ultima modificare de shoricel (07/09/11 16:56)

07/09/11 16:50

jezzy
membru

shoricel a scris:

Poate sa scoti din serialul asta lectii de "don't try this at home".

Nu mi se pare ok sa te uiti la un film doar ca sa stii ce nu trebuie sa faci.
Stii ce a facut Eva cand i s-a spus "din pomul ala sa nu mananci" , nu? ;)

08/09/11 11:08

benny
membru

RainSong a scris:

L-am gatat, ma intreb daca se mai filmeaza.

Da, apare luna asta.

RainSong a scris:

Iar acum am inceput Criminal Minds. Si e tare fain, e genul meu - crime, detectivi, sange etc Dar e destul de bland, ma asteptam la ceva mai urat, sa zic asa.

Si eu am inceput sa ma uit, dar nu ma "robeste" asa tare ca alte seriale.

09/09/11 23:16

RainSong
membru

am descoperit drop dead diva. Judecand dupa nume, cadea din start de la preferintele mele, dar e foarte tare, nu gen tempenovela, e echilibrat.
    Nu ma mai pasioneaza asa mult criminal minds, dar voi continua sa ma uit la el :)

23/09/11 20:55

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
Eu vara asta m-am uitat la Haven (cu tot felul de ciudați) și Fringe (care e cam științific, dar în domeniul meu cumva :P ). Destul de ok amândouă. :)

23/09/11 21:07

Pagini: 1 ... 4 5 6 7 8    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la