|
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Am uitat să zic că m-am uitat și la un sezon (de fapt singurul apărut) din The vampire diaries. Asta că tot e moda cu vampirei. :P
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
27/07/10 18:28
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
|
27/07/10 19:46
|
|
Andreea
membru
|
|
Măi e genul tipic de poveste cu vampiri. Pe scurt : doi vampirei (frați de altfel), unul din ei indragostit de o fată normală si altul obsedat de o vampiriță. Și ca o chestie interesantă fata normală și vampirița arată identic ,dar sunt total diferite ca și caracter.
M-am uitat la tot sezonul 1 , dar o să văd cum va începe al 2-lea și o să mă hotărăsc atunci dacă mă mai uit.
Ultima modificare de Andreea (27/07/10 20:39)
|
|
27/07/10 20:38
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
M-am apucat si eu de 'Lie to me'. E interesanta ideea, m-a fascinat asa in primele episoade.Am terminat sezonul 1. Sa vedem ce se intampla si in al doilea.
Am inceput si un serial nou, 'Huge' despre o tabara cu grasuti. M-am blocat ca episodul 3 nu il gasesc decat in varianta cu vreo 10 rar-uri, desi acum a aparut si ep5. Sa vedem, sper sa il gasesc sa pot continua.
Si da, 'Make it or break it' ca a reinceput.
Inca un serial nou, 'Pretty little liars' care-mi place.
Si, desi urmaresc pe AXN, 'so you think you can dance', sezonul 4, nu am rezistat si m-am uitat cine a castigat si apoi mi-a fost rusine ca am facut asta ca nu mai are asa farmec Asa caaa, am luat frumusel sezonul actual, 7, si e totul ok ca inca e live, mai sunt vreo 6 concurenti deci nu se stie cine castiga. E fain asa, sufar si ma bucur cu ei
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
27/07/10 21:05
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
fluflu, vezi ca sunt site-uri cu seriale online Asa castigi timp si nici nu-ti mai incarci laptopul cu filme pe care oricum trebuie sa le stergi apoi. Sau daca gasesti numai in acel format, dezarhivezi si gata, nu e mare chestie
uite ca ti-am gasit eu ep 3: http://filelist.ro/details.php?id=120033 Acuma, numa sa ai cont pe filelist
Ultima modificare de tamarta (27/07/10 21:28)
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
27/07/10 21:24
|
|
fluflu
membru
|
|
eu prefer sa le descarc, sa ma uit cu subtitrare si sa dau fastforeward cand nu am chef de ceva ca sa vezi online e mai complicat, parerea mea.
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
27/07/10 21:28
|
|
tamarta
membru
|
|
pe site-ul pe care ma uit eu e super ok. N-am avut probleme cu subtitrarea, pot da inainte-inapoi cand am chef..si tot asa. Numa ca pana pe 10 august lucreaza pe site si uneori mai trebuie sa astept, dar e ok si asa.
uite, alt link cu ep 3 http://thepiratebay.org/torrent/5690054 ... V.x264-CTU
Ultima modificare de tamarta (27/07/10 21:34)
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
27/07/10 21:32
|
|
fluflu
membru
|
|
nu'i bun ala. sunt 2 pe piratebay cu 3, unul e rar celalat ceva extensie necunoscuta... nu pricep de ce nu au facut normal.
|
|
27/07/10 21:44
|
|
tamarta
membru
|
|
L-am downloadat pe cel care spui ca e cu extensie necunoscuta si merge.
|
|
27/07/10 22:57
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Miniserialele The Pacific si Band of Brothers. Cui ii plac filmele despre cel de-al doilea razboi mondial i le recomand cu caldura.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
20/08/10 09:33
|
|
Andreea
membru
|
|
RainSong a scris:
Noi oricum nu am vazut decat Prison Break [de care ne-am lasat dupa 2 sezoane jumate |
Cum ai putut face așa ceva?!? Mie mi s-a părut cel mai bun serial pe care l-am văzut până acum. Mă gândesc că a fost și mai scurt (4 sezoane) decât altele , iar povestea a fost prea puțin diluată și lungită ca la alte seriale....
Acum mă uit la ce se mai derulează și să văd ce mai apare în septembrie...
|
|
21/08/10 15:30
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Am vazut 24. Are 8 sezoane si am savurat cu sufletul la gura toate cele 8. Il recomand pentru amatorii de actiune si suspans.
Acum am inceput sa ma uit la The office. E cam tampitel, dar amuzant.
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
24/08/10 14:16
|
|
tamarta
membru
|
|
Tre` sa ma uit si eu la The Office, ca prea il lauzi. Ispito!!
|
|
24/08/10 14:19
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Recomand John Doe. Este frumos serialul.
|
|
24/08/10 21:42
|
|
tamarta
membru
|
|
O, nu!! Exact ce-mi place
|
|
24/08/10 22:20
|
|
Andreea
membru
|
|
Am inceput sa ma uit la Psych. Ce pot sa zic despre el e ca...e amuzant. Unele faze sunt chiar f tari
|
|
24/08/10 23:48
|
|
lorre
membru
|
|
Downloadez "The vampire diaries". Sa vedem
|
|
21/09/10 15:59
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
A reiceput house azi
|
|
21/09/10 15:59
|
|
Andreea
membru
|
|
edi.theraven a scris:
A reiceput house azi |
Mi s-a părut prea multă nuditate în primul episod. Deja și-a pierdut farmecul.... Mie mi-au plăcut mai mult primele sezoane. Acum e prea...previzibil. Să vedem cum continuă...
Ultima modificare de Andreea (22/09/10 14:05)
|
|
22/09/10 14:05
|
|
lorre
membru
|
|
Nu ma lasa tati sa ma uit la "The vampire diaries", deci am renuntat, dupa ce am vazut vreo 8 episoade. :|
|
|
20/10/10 16:14
|
|
fluflu
membru
|
|
de ce nu te mai lasa? uite-te cand nu e el acasa da nu zi ca eu ti-am zis sa faci asa!
|
|
20/10/10 18:53
|
|
Andreea
membru
|
|
lorre a scris:
Nu ma lasa tati sa ma uit la "The vampire diaries", deci am renuntat, dupa ce am vazut vreo 8 episoade. :| |
Adevărul e că nici eu nu aş lăsa pe copii mei să se uite la anumite seriale. Nici eu nu mă mai uit la The vampire diaries.
Am redus lista mea de seriale la : Castel, Bones , House şi Life Unexpected.Şi e posibil să mai scurtez.
|
|
20/10/10 21:35
|
|
tamarta
membru
|
|
Ma faceti curioasa cu Life Unexpected, dar am zis ca nu mai vreau seriale. Totusi, am inceput un alt serial CSI-Miami cu sincronizare in maghiara si subtitrare in engleza. E foarte fain si sunt multe chestii din domeniul in care studiez
|
|
21/10/10 00:20
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Totusi, si Life unexpected ii fain :P
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
21/10/10 09:22
|
|
lorre
membru
|
|
fluflu a scris:
de ce nu te mai lasa? |
A zis ca se mira ca ne uitam la asa prostii )) ..pur si simplu. nu-i plac, nu-s de noi, bla bla si punct.
|
|
21/10/10 18:39
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|