|
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
"Lie to me" e foarte fain. E cu un tip care are o firmă cu oameni specializați în analiza expresiei feței și a limbajului corpului la oameni în vederea detectării dacă aceștia spun sau nu adevărul. Sunt provocați să rezolve tot felul de cazuri și să afle adevărul.
Andreea a scris:
Si eu ma uit la cateva seriale dintre care unele enumerate mai sus gen House,Gossip Girl,am vazut un sezon din "How I meet your mother" si mai nou ma uit la "Glee","Castle" si sa nu uit de "Bones".
Stiti de vreo metoda sa ma las de ele? |
Nu te mai uiți Autocontrolul e cea mai bună metodă.
Ultima modificare de benny (27/12/09 00:20)
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
26/12/09 23:19
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
Vreau si eu Lie to me.M-ai facut curioasa .De unde?
|
|
27/12/09 20:13
|
|
benny
membru
|
|
filelist.ro :P
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
28/12/09 00:03
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
benny a scris:
filelist.ro :P |
da ce , numai acolo este?
scrie si tu pe google torrent lie to me si iti gaseste cate vrei, asta daca nu ai vreun site preferat de unde sa scoti torrentul.eu aveam mininova, dar... e gata cu el.
Ultima modificare de fluflu (28/12/09 11:48)
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
28/12/09 11:48
|
|
benny
membru
|
|
Mie cel mai mult imi place filelist. E tracker romanesc, si intotdeauna are multi seed-eri la orice torent, asa ca pot sa scot cu 1.2 MB/sec cu UPC. Ceea ce e foarte bine. De pe alte trackere abia reusesc sa scot cu 150-200 kB/s
|
|
28/12/09 13:14
|
|
benny
membru
|
|
No bine... Nu oricine are RDS...
|
|
28/12/09 13:29
|
|
lorre
membru
|
|
benny a scris:
alex a scris:
acolo n-are acces oricine trebe' invitatie |
vreau si eu.pe mininova nu exista.
|
|
28/12/09 19:52
|
|
fluflu
membru
|
|
mininova nu mai exista el. a dat falimanet vezi pe torrentz.com
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
28/12/09 21:03
|
|
lorre
membru
|
|
am rezolvat .Acu sa fac spatiu in calc
|
|
31/12/09 11:38
|
|
fluflu
membru
|
|
benny a scris:
cine are invitatii aici ? si e de treaba sa ma invite si pe mine ?
|
|
11/01/10 15:32
|
|
lorre
membru
|
|
Deeeeci. "Lie to me" e foarte fain. Abia astept sa iau urmatorul sezon, si sa ma mai lase ai mei la comp )).
Ultima modificare de lorre (09/02/10 12:52)
|
|
09/02/10 12:52
|
|
fluflu
membru
|
|
Am descoperit un serial nou ce-mi place: Make it or break it. e bine ca edoar primul sezon recuperez una doua.
|
|
10/02/10 21:16
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Abia am revazut dosarele x, toate cele 9 sezoane. Foarte tare serial.
|
|
10/02/10 21:18
|
|
Cr!$s
membru
Inregistat: 07/01/09
|
|
acum am inceput sa ma uit la un serial nou Flashforward...
Ultima modificare de Cr!$s (12/02/10 23:27)
_______________________________________ frumusetea este in ochii celui care priveste
|
|
12/02/10 23:27
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
nu va mai uitati la gossip girl sezonul 3? a aparut, nu? [eu m-am pocait de telenovele :))]
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
18/02/10 18:48
|
|
fluflu
membru
|
|
no bine, da clar ca ma uit a aparut toamna trecuta. acum e inca pauza, pana in martie
|
|
18/02/10 18:52
|
|
benny
membru
|
|
Nu ma mai uit la Gossip.. E prea taraganat.. aceleasi chestii... toti se cupleaza cu toti... prea banal. Ma uit, insa, la Chuck si la Heroes.
|
|
18/02/10 21:11
|
|
lorre
membru
|
|
Zici bine ben. Mi-a zis o colega ca deja absolut toti s-o combinat si recombinat intre ei ca vai si-amar. Telenovela curata!
|
|
20/02/10 16:13
|
|
RainSong
membru
|
|
dupa ce am pierdut ultima parte din fosta vacanta de vara cu prison break, o zi desfasurandu-se: mic dejun, serial, pranz, serial, cina, pe alocuri mers la baie si baut apa, dupa bac ma pun cu frate-miu sa ne uitam la Dexter [am cautat ceva comentarii, are note bune si e recomandat] si la tot Lost-ul, desi eu nu am priceput niciodata ce ii cu nebunia asta Lost, parca e prea lung. Daca o sa stau si pe la sora'mea o sa ne uitam la gossip girl, desi cred ca ea l-a gatat de vizionat si pe mine nu ma tenteaza, dar va fi plictiseala. Astept vacanta .
Ultima modificare de RainSong (08/06/10 11:44)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
08/06/10 11:43
|
|
RainSong
membru
|
|
cred ca am vazut vreo 15 episoade din primul sezon din Lost 2 le-am sarit ca nu mergeau ..
Ultima modificare de RainSong (29/06/10 09:54)
|
|
29/06/10 09:53
|
|
RainSong
membru
|
|
revenind la Lost, mai avem de vazut vreo 6 episoade din ultimul sezon, sezonul 6. Am tot amanat ca ori eu eram plecata ori frate'miu. Privind in urma, nu s-a meritat, meritul lor e ca au incurcat si lungit destul de bine povestea si au bagat ceva intrigi, unele previzibile de altfel. Prea fantezist uneori, previzibil, plictisitor, enervant, unele faze inca m-au lasat in ceata [gen fazele in care Walt aparea prin padure desi nu parea "infectat"]. Astept sa vina frate'miu sa vedem finalul, unii ziceau ca'i sec.
|
|
27/07/10 17:10
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Ce mă enervează serialele astea. Când am si eu timp liber (sau de când destinul a vorbit ) nici unul din serialele care îmi plac nu se derulează : House , Castle, Glee , Bones, Life Unexpected ....
Ce mă mai "consolează" sunt : Make it or break it ,Royal Pains , Lie to me , Eureka si Warehouse 13 .
@Rain, merci că m-ai prevenit și încă nu am început să mă uit...
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
27/07/10 17:52
|
|
RainSong
membru
|
|
Andreea a scris:
@Rain, merci că m-ai prevenit și încă nu am început să mă uit... |
nu te lua dupa mine, noi cand am citit comentariile de la Lost toti ziceau: genial, dement, foarte tare etc mai putin legat de sfarsit. Da, e fain, dar parca uneori e sec. Noi oricum nu am vazut decat Prison Break [de care ne-am lasat dupa 2 sezoane jumate], Gossip Girl [nu ma mai uit ca asta chiar e telenovela] si Lost.
Descarca serialele Andreea, sa vezi cu filelist ce repede merge.
|
|
27/07/10 18:05
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|