TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Filme/Seriale Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 ... 8
jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06

fluflu a scris:

sunt tare trista, nu stiu ce ii costa sa-l lase in viata!Era mai frumos asa...
Oricum atata m-am fortat sa ma uit la ultimele episoade (numa o harcea-parcea pe acolo)...numa ca sa ajung la ultimul sa vad ca... of!

Si ce mi s-a mai parut mie aiurea(pe langa invierile din morti ale unor personaje), a fost faptul ca "cei doi frati" nici macar nu erau frati.Deja de la faza asta nu m-am mai uitat cu interes.Au fost multe chestii trase de par, dar asta a pus capat.

24/05/09 18:30

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
apaiii ultimul sezon o fost tot tras de par,parerea mea.

24/05/09 18:40

jezzy
membru

aaa, da.incepand cu invierea Sarei.Asa m-au enervat cand au readus-o in serial...Nu stiu, dar parca ea si Michael nu ar avea nici o treaba unul cu altul, nu se vede nici un pic de chimie.Nu mi-a placut de ei, ca si cuplu vorbesc.

24/05/09 19:08

fluflu
membru

mie imi placea de Michael...candva...si de frate-so...prin sez 2 :D cand s-a tuns prima data am facut un 'wooow' :D :D

Eu ma uitam pana acu o luna la kyle xy,ca sa ajung la ep 10 sez 3 si sa aflu ca nu se mai filmeaza din martie :rolleyes: astia mai!nu-i inteleg...termina un serial si actiunea e in toi.

24/05/09 20:06

jezzy
membru

fluflu a scris:

mie imi placea de Michael...candva...si de frate-so...prin sez 2 :D cand s-a tuns prima data am facut un 'wooow' :D :D

Mie de Michael mi-a placut in tot serialul :D:D De Sara nu prea mi-a placut :P

24/05/09 20:24

fluflu
membru

pai inteleg de ce :D
mie de michael mi-a placut in primul sez si al 2lea...

24/05/09 20:34

fluflu
membru

jezzy am o veste bune pentru tine,asta in caz ca nu o stiai.Mi-a spus o colega ca vor fi 2 episoade bonus un fel de 'ce s-a intamplat in cei 4 ani' :DNu stiu insa cand...si nu am chef sa caut acuma.Daca ai tu,ar fi frumos sa-mi spui si mie.

29/05/09 15:29

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Poti vedea aici ultimele 2 episoade.Em m'am uitat insa la ambele si sunt identice cu exceptia inceputului(5 min maxim).Diferenta e ca primul a fost difuzat pe undeva prin asia si celalalat in EU.Ma rog,ceva de genul.
http://www.ninjavideo.net/video/26001

29/05/09 16:08

Site web  
jezzy
membru

fluflu a scris:

jezzy am o veste bune pentru tine,asta in caz ca nu o stiai.Mi-a spus o colega ca vor fi 2 episoade bonus un fel de 'ce s-a intamplat in cei 4 ani' :DNu stiu insa cand...si nu am chef sa caut acuma.Daca ai tu,ar fi frumos sa-mi spui si mie.

Eu le-am vazut deja de spatamana trecuta :P Nu stiam ca nu stii.
E de fapt un episod mai lung(se numeste Prison Break:The Final Break), si da, arata nunta Sarei cu Michael si cum a murit el.Dar daca nu vrei sa te enervezi, mai bine nu te uita, ca oricum e o tampenie trasa de par, pe care au mai scos-o ca sa faca lumea curioasa.

Ultima modificare de jezzy (31/05/09 20:13)

31/05/09 20:07

fluflu
membru

:D :D nu nu ca ma uit :)

31/05/09 20:50

jezzy
membru

Eh, o faci pe riscul tau :D Sa-mi zici dup-aia ce crezi.

31/05/09 21:17

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
am vazut si eu cateva secvente din Gossip girl,si am vazut un episod dintr-un serial mai vechi,la care ma uitam > Passions ..cred ca o sa incep sa-l urmaresc iar:)

31/05/09 22:14

fluflu
membru

jezzy a scris:

Eh, o faci pe riscul tau :D Sa-mi zici dup-aia ce crezi.

trist final,trist.mi-a adus aminte de filmul armageddon.
eh,si cu asta chiar s-a terminat.

06/07/09 13:55

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
gossip girl .. nu-mi vine sa cred ce am ajuns ,ingrijorator.

18/08/09 21:05

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Eh, eu am vazut un episod de acolo. Era/Parea captivant. Adica, era cu siguranta. :D

19/08/09 00:10

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
Ioi, RainSong, nu te credeam in stare.. :D
Si eu am vazut Gossip Girl. Ambele sezoane... chiar daca e de fete.
Surprinzator? Nu prea cred.. :P

19/08/09 11:49

RainSong
membru

benny a scris:

Ioi, RainSong, nu te credeam in stare.. :D
Si eu am vazut Gossip Girl. Ambele sezoane... chiar daca e de fete.
Surprinzator? Nu prea cred.. :P

am vazut primul sezon, de fapt l-am devorat cand sor'mea era plecata si eram deprimata, ma apucasem de cartile de mate dar le-am lasat si ma uitam la cate 3-5 episoade pe zi. Dupaia am suferit o trauma si am spus ca nu ma mai uit ,dar uita-ma din nou deprimata si imi omor viata cu telenovele si ciocolata. Asta e al 5-lea episod azi ,si ma mai uit la 1-2. Mi se pare o prostie, nu e de crestini dat fiind toate scenele alea si prostiile in jurul caruia se invarte totul, dar ..
Cica sunt 4 sezoane, am timp inca 2 saptamani. Si cica e si la tv , am dat din greseala pe prima parca si l-a recunoscut sor'mea cand inca nu incepusem ,atunci am schimbat direct canalul.
   Eu poate te credeam in stare de asa ceva ,mai mult decat pe mine. De asta copii trebuie sa plece de acasa cand e vacanta, ca sa isi revina.

ps:care tipa iti place? mie chuck :))
ps2: o da, cum e obiceiul in state, toti sunt crestini. La fel si nate a terminat un colegiu crestin si in film se pupa cu vreo 6 pe putin. Iar Carter e roman.

Ultima modificare de RainSong (27/08/09 21:26)

27/08/09 21:13

fluflu
membru

RainSong,in toamna incepe al 3-lea sezon.La tv e doar sezonul 1,daca am vazut bine ;) deci nu stiu de unde ai scos tu ca-s 4 sezoane...

Carter e un Sebastian Stan de care nu auzisem pana acum, care in realitate e cu Leighton(Blair).

Ultima modificare de fluflu (27/08/09 21:54)

27/08/09 21:48

RainSong
membru

fluflu a scris:

deci nu stiu de unde ai scos tu ca-s 4 sezoane...

am spus inainte cica. Deci cica ala face afirmatia sa sune a zvon,a vorba auzita in aer si negarantata 100% de mine, eu nu sunt fana filme,actori, premeire etc
Si faza cu tv-ul nu stiu ce ai vrut sa zici ,nu urmaresc la tv din moment ce ma uit la 5 episoade pe zi.
nu eu sunt rea, blair m-a inspirat asta seara.

27/08/09 22:31

fluflu
membru

eu doar ti-am spus ce sezon e la tv.
si incearca si nu o mai lasa sa te inspire atata...

27/08/09 22:34

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Recent am urmarit sezoanele 1-5 din Dr. House MD,iar acum urmaresc sezonul 6 care, din lipsa de episoade pe care o vad, e in desfasurare. Unul dintre cele mai bune seriale urmarite vreodata, alaturi de Prison Break, Married With Children, Friends, The Crow, Crosing Jordan, X-Files, Morse si Midsomer Murders.

21/10/09 22:32

Site web  
soph`
membru

Inregistat: 16/04/09

fluflu a scris:

Carter e un Sebastian Stan de care nu auzisem pana acum, care in realitate e cu Leighton(Blair).

Sebastian Stan e român, mutat cu familia în US de mic :) fain unde a ajuns.
eu am citit şi cărţile, până acum 6 la nr, seria gossip girl, captivante întradevăr.

Eu mă mai uit la:
One Tree Hill, Gossip Girl, Heroes, Grey.s Anatomy, Private Practice (tot ceva în genu grey.s.), How I Met Your Mother, Greek, Desperate Housewives..
am văzut şi prison break, lost şi kyle xy.
vreau să mă apuc de House, da tot amân:))
uah îs prea multe parcă dacă mă gândesc..

27/10/09 19:35

fluflu
membru

:) avem cam aceleasi gusturi :) mai putin herose,lost 'how i met...'si house.si plus 'the vampire diaries' si '90210'

27/10/09 22:13

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
Si eu ma uit la cateva seriale dintre care unele enumerate mai sus gen House,Gossip Girl,am vazut un sezon din "How I meet your mother" si mai nou ma uit la "Glee","Castle" si sa nu uit de "Bones".

Stiti de vreo metoda sa ma las de ele?

27/10/09 22:27

fluflu
membru

si eu m-am uitat la primnele 3 ep din 'glee' dar mi se pare o prostie si l-am lasta...
si la 'house' am avut o tentativa dar...neeehh

27/10/09 23:48

Pagini:  1 2 3 4 5 6 ... 8    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la