|
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
pe nişte rufe nu. Pe câştigul de imagine în faţa celor care nu te cunosc se pare că se merită.
|
|
10/01/09 20:12
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Pentru ca am lucrat un an jumatate de an cu haine de firma si haine de calitate "inferioara" am observat ca ceea ce determina calitatea si pretul este doar numele de firma. Deci poti sa te imbraci bine cu bani putini daca stii sa te uiti dupa anumite materiale. De fapt secretul in a arata bine este sa ai hainele croite pe tine. Veti fi surprinsi cat de apreciati veti fi daca va faceti abonament la croitor si la magazinele care vand materiale de calitate. Intr-adevar in Ro e asa de important sa fii la moda, aici nimanui nu-i pasa cum te imbraci, dar daca vei fi un pic mai eleganta vor observa.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
11/01/09 06:01
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Larisa a scris:
Intr-adevar in Ro e asa de important sa fii la moda, aici nimanui nu-i pasa cum te imbraci, dar daca vei fi un pic mai eleganta vor observa. |
E important pentru cine?Poate pentru comercianti! Mie una, mi se pare o intreaga aventura sa imi cumpar si o simpla camasa care sa nu arate ca un sac sau sa nu fie decoltata pana in talie...
Ultima modificare de MRU (11/01/09 08:34)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
11/01/09 08:32
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Eu, desi nu sunt ahtiata dupa haine... Pot sa spun ca... Chiar urasc stilul asta de a arunca cateva haine pe tine, sa nu asortezi, sa fii mai grasun si sa iti pui n'spe mii de chestiute care sa te arate ca un pom de Craciun si si mai stufos!... Si...ale offuri. Nu pun mare pret pe haine. Am mai zis-o. Dar ...sunt anumite legi, chiar si in chestiile astea, pentru a arata cel putin... Cel putin!! decent.
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
11/01/09 20:50
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
corect,de acord cu anomis!
|
|
13/01/09 21:13
|
|
KoJack
membru
Inregistat: 29/02/08
|
|
tonysimonadavid a scris:
Ce crede-ti despre imbracare "la moda" , e bine sau e pacat...? Eu cred ca te aranja e bine...iar moda...dacaiti place, de ce nu? Am auzit pe multi ca e pacat sa te dai cu putin lac pe unghii sau chiar sa iti ei ceva ce este in moda...spun ca sunt din lume... Eu cred ca daca pastrezi decenta nu este pacat! Dar totusi vreau si alte pareri... |
Daca ai indoieli asupra unui lucru ca ar fi pacat puneti intrebarea aceasta: "Care este motivul pentru care ma imbracla moda?"(in cazul acesta) ... daca te imbraci ca altii sa te invidieze sau sa atragi privirile ... acolo este mandrie si este pacat ... asta nu inseamna ca nu ai voie sa iti cumperi o haina care iti place si care este decenta ... si in legatura cu aranjarea ... eu nu cred ca Dumnezeu vrea sa nu ne spalam ... si alte lucruri igienice ...
Deci conteaza motivul cu care o faci!!!
_______________________________________ Semnat...
KJ.
|
|
24/01/09 17:53
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|