|
|
|
BZChi7d
membru
Inregistat: 06/10/09
|
|
STOC EPUIZAT, April!
Multumesc. O am in engleza dar e tare greoaie
|
|
07/10/09 09:57
|
|
Tiana
membru
Inregistat: 25/01/10
|
|
caut si eu o carte de ceva timp daca ati putea sa ma ajutati. I love you but why are we so different?-Tim LaHaye Multumesc!
|
|
10/02/10 16:32
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Helloooo. Caut(pe bani, nu moca :P ) şi eu o carte scrisă de Smith Wigglesworth, dar o vreau în limba română, nu în ingliş.
Am dat pe google, dar nu a ieşit nimic.
|
|
07/03/10 12:12
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
ce carte?
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
07/03/10 14:48
|
|
Magdy
membru
|
|
Nu ştiu cărţile lui. Am auzit doar că a scris mult despre puterea lucrării Duhului. Aş vrea să ştiu dacă are ceva tradus în română.
|
|
07/03/10 14:50
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
asta e singura arte si nu e scrisa de el ,ci despre el http://www.kerigma.ro/carti.php?detalii=20477
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
07/03/10 15:22
|
|
Magdy
membru
|
|
Gata, am comandat-o. Dar tare aş vrea o carte scrisă de acest Smith, tradusă în română.
|
|
07/03/10 20:06
|
|
RainSong
membru
|
|
mai, ca repede iti comandasi tu :P Ia da-mi si mie o comanda  Ai putea sa sugerezi vreunei edituri sa traduca, carti scrise de el, in Oradea sunt majoritatea editurilor crestine.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
07/03/10 20:37
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Eu caut pe tot netu cartea "Seducerea crestinatatii" de Dave Hunt si n-o gasesc nicicum. Ma poate ajuta cineva dintr-un oras mai mare, de prin vreo librarie mai dotata sa mi-o cumpere si mie? Merci.
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
03/05/10 21:58
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
Daca bine imi aduc aminte cred ca am cartea sword..daca nu ai gasit-o zi-mi si o caut 
|
|
13/05/10 09:53
|
|
Cr!$s
membru
 Inregistat: 07/01/09
|
|
Tiana a scris:
caut si eu o carte de ceva timp daca ati putea sa ma ajutati. I love you but why are we so different?-Tim LaHaye Multumesc! |
am gasit cartea pe net. nu stiu e buna pt ca este numai in engleza. nu am gasit'o pe romaneste.
http://books.google.ie/books?id=AeA3Or7 ... amp;f=true
_______________________________________ frumusetea este in ochii celui care priveste
|
|
13/05/10 15:04
|
|
Sword
membru
|
|
Alex...n-am gasit-o. Daca vrei sa mi-o vinzi m-as bucura tare de tot.
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
13/05/10 15:35
|
|
brocoron
membru
Inregistat: 17/03/09
|
|
Magdy a scris:
Helloooo. Caut(pe bani, nu moca :P ) şi eu o carte scrisă de Smith Wigglesworth, dar o vreau în limba română, nu în ingliş.
Am dat pe google, dar nu a ieşit nimic. |
din cate stiu eu Smith Wigglesworth nu a scris nici o carte. din prefata cartii "Apostolul credintei Smith Wigglesworth" de Stanley Howard Frodsham am citit lucrul acesta. cartea prezinta biografia si lucrarile pe care le-a facut Smith Wigglesworth. eu am citit-o in urma cu multi ani si am recomandat-o copilului meu care a si cumparat-o din cluj; din cate am inteles de la Kerigma . e o carte buna care aduce lumina in unele lucruri si iti mareste credinta.
|
|
13/05/10 17:36
|
|
Sword
membru
|
|
x
Ultima modificare de Sword (14/05/10 05:24)
|
|
13/05/10 22:33
|
|
alex
membru
|
|
Sword a scris:
Alex...n-am gasit-o. Daca vrei sa mi-o vinzi m-as bucura tare de tot. |
am s-o caut 
|
|
13/05/10 22:56
|
|
Sword
membru
|
|
A aparut "Seducerea crestinatatii" tot la editura Agape. Oameni de treaba. Le-am scris ca as vrea s-o recitesc si au reeditat-o. Tot respectul
|
|
21/05/10 17:28
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Arira a scris:
Stie cineva de unde as putea face rost de cartea "Cand Dumnezeu iti taie calea"? Am tot cautat pe interet si la toate librariile crestine, dar degeaba. Nu o au in stoc si nici nu o mai retiparesc. |
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
08/06/10 15:51
|
|
RainSong
membru
|
|
Cartea Cand Dumnezeu iti taie calea a citit-o cineva de pe forum acum multa vreme, vezi mesajul lu' Christyne, al 6-lea mesaj de jos http://tanarcrestin.ro/forum/viewtopic. ... 23&p=1 . O idee ar fi sa o rogi sa ti-o imprumute? .. Oricum, am citit ca mai sunt si altii ce o doresc retipatita, nu stiude ce nu o baga iar.
Ultima modificare de RainSong (08/06/10 15:57)
|
|
08/06/10 15:57
|
|
alex
membru
|
|
Sword a scris:
A aparut "Seducerea crestinatatii" tot la editura Agape. Oameni de treaba. Le-am scris ca as vrea s-o recitesc si au reeditat-o. Tot respectul |
sa inteleg ca ai facut rost de ea? in caz ca nu da-mi un mp cu id de mess 
|
|
08/06/10 16:21
|
|
Sword
membru
|
|
Am luat-o deja...haha..am si citit-o. Merci oricum
|
|
08/06/10 17:40
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Aveti idee daca gasesc o carte care sa cuprinda "Proverbele lui solomon?"(sau doar proverbele)? as vrea sa o fac cadou si de Biblie s-ar cam speria..as vrea sa o iau incet 
Ultima modificare de ROXANA82 (09/09/10 17:18)
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
09/09/10 17:17
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Acuma nu stiu exact ce cauti, dar stiu eu cateva carti: Chemarea intelepciunii, de Daniel Branzei Tezaurul intelepciunii biblice, de Stephen Voorwinde Poti cauta pe net detalii despre ele. Sunt ceva comentarii a cartii Proverbe
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
09/09/10 20:09
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
|
09/09/10 20:41
|
|
fluflu
membru
|
|
ROXANA82 a scris:
Aveti idee daca gasesc o carte care sa cuprinda "Proverbele lui solomon?"(sau doar proverbele)? as vrea sa o fac cadou si de Biblie s-ar cam speria..as vrea sa o iau incet  |
DAA! Stii, in librarii sunt seriile Carti in dar pt mama,fiica, (rude), sau pentru diferite ocazii bla bla. Eu acolo am gasit-o. Se numeste 'Cugetari ale regelui Solomon'. E foarte faina. Si eu fix ca tine am facut-o cadou cuiva, insa mamaei i-a placut asa mult ca a cumparat un exemplar si pt noi. Daca vrei iti fac o poza sa stii ce sa cauti.
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
09/09/10 21:46
|
|
fluflu
membru
|
|
Am gasit! :)Asta daca nu o gasesti in librarii, asa cum am zis.
http://www.kerigma.ro/carti.php?detalii=20774&v=ok
|
|
09/09/10 21:48
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|