|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 3 4 5 6 |
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
FiicaDeRege a scris:
Nu pare asa greu cand o vad pe ea lucrand.  |
Pai nu-i. Sa inveti de la ea, nu rata sansa. Noi in clasa a 2-a a trebuit sa facem la materia lucru manual la scoala o banderola. Toti, si baieti si fete. Si mi-a iesit .. roz Acuma n-as mai stii sa fac, dar mergea repede.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
11/02/12 22:08
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
Am primit si eu de la mama acum 2 saptamani un plover bleu foarte frumos tricotat de ea. Sunt albastru tot: blugi, camasi, plover! 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
11/02/12 22:17
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Am dat'o cadou cuiva mai demult 
Ultima modificare de edi.theraven (13/02/12 13:32)
|
|
13/02/12 13:31
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
Mai fa si altele :P
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
13/02/12 14:09
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Va prezint o felicitare pe care o s-o realizez cu copilasii pentru ziua de 8 Martie 

_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
03/03/12 18:01
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|