|
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Si in cinematografie exista persoane celebre si crestine, care au crezut si cred in Dumnezeu .
John Wo (regizor), Stephen Baldwin, Martin Sheen, Jane Fonda, John Schneider, Jim Caviezel, Mel Gibson, Chuck Norris (actori)...si lista poate continua .
Ce stim despre ei ? Sunt cunoscuti in toata lumea, dar cati stiu ca sunt si crestini ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
20/09/08 22:13
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
a..despre mel gibson stiam, e catolic...despre ceilalti nu am auzit
dar sa nu-l uitam pe Denzel Washington, care este un crestin devotat si totodata si cel mai iubit actor in USA (conform rezultatelor unui sondaj efectuat anual, s-a situat pe primul loc in anul 2007 si 2008)....tatal sau a fost pastor penticostal iar mama sa cantareata de gospel (printre altele)...e....preferatul meu 
Ultima modificare de gabi_aron (21/09/08 00:32)
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
21/09/08 00:19
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
ce??Chuck Norris e crestin?:O..cum de? 
|
|
02/11/08 18:57
|
|
crestin_salvat
membru
Inregistat: 15/11/08
|
|
april a scris:
Si in cinematografie exista persoane celebre si crestine, care au crezut si cred in Dumnezeu .
John Wo (regizor), Stephen Baldwin, Martin Sheen, Jane Fonda, John Schneider, Jim Caviezel, Mel Gibson, Chuck Norris (actori)...si lista poate continua .
Ce stim despre ei ? Sunt cunoscuti in toata lumea, dar cati stiu ca sunt si crestini ? |
Jane Fonda crestina??! Imi pare rau, dar cred ca o confunzi cu altcineva. Jane Fonda era comunista notorie in anii 60 si dupa aceea. n-am auzit sa fi facut vreo declaratie ca s-a intors la Dumnezeu. De Mel Gibson si Jim Caviezel stiam ca sunt crestini, poate si ceilalti.
_______________________________________ "Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu". -William Carey
|
|
16/12/08 19:43
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
lucian_credincios a scris:
Jane Fonda crestina??! Imi pare rau, dar cred ca o confunzi cu altcineva. Jane Fonda era comunista notorie in anii 60 si dupa aceea. n-am auzit sa fi facut vreo declaratie ca s-a intors la Dumnezeu. |
http://www.truthorfiction.com/rumors/j/janefonda.htm
Da un search pe net "Jane Fonda christian" si vei gasi mai multe :
http://search.yahoo.com/search?p=jane+f ... p;fp_ip=DE
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
16/12/08 20:26
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|