TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Filme/Actori / regizori celebri crestini Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1
april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Si in cinematografie exista persoane celebre si crestine, care au crezut si cred in Dumnezeu .

John Wo (regizor), Stephen Baldwin, Martin Sheen, Jane Fonda, John Schneider, Jim Caviezel, Mel Gibson, Chuck Norris (actori)...si lista poate continua .

Ce stim despre ei ? Sunt cunoscuti in toata lumea, dar cati stiu ca sunt si crestini ?

20/09/08 22:13

gabi
membru

Inregistat: 14/11/06
a..despre mel gibson stiam, e catolic...despre ceilalti nu am auzit

dar sa nu-l uitam pe Denzel Washington, care este un crestin devotat si totodata si cel mai iubit actor in USA (conform rezultatelor unui sondaj efectuat anual, s-a situat pe primul loc in anul 2007 si 2008)....tatal sau a fost pastor penticostal iar mama sa cantareata de gospel (printre altele)...e....preferatul meu :D

Ultima modificare de gabi_aron (21/09/08 00:32)

21/09/08 00:19

Site web  
lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
ce??Chuck Norris e crestin?:O..cum de? :D

02/11/08 18:57

crestin_salvat
membru

Inregistat: 15/11/08

april a scris:

Si in cinematografie exista persoane celebre si crestine, care au crezut si cred in Dumnezeu .

John Wo (regizor), Stephen Baldwin, Martin Sheen, Jane Fonda, John Schneider, Jim Caviezel, Mel Gibson, Chuck Norris (actori)...si lista poate continua .

Ce stim despre ei ? Sunt cunoscuti in toata lumea, dar cati stiu ca sunt si crestini ?

Jane Fonda crestina??! Imi pare rau, dar cred ca o confunzi cu altcineva. Jane Fonda era comunista notorie in anii 60 si dupa aceea. n-am auzit sa fi facut vreo declaratie ca s-a intors la Dumnezeu. De Mel Gibson si Jim Caviezel stiam ca sunt crestini, poate si ceilalti.

16/12/08 19:43

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

lucian_credincios a scris:

Jane Fonda crestina??! Imi pare rau, dar cred ca o confunzi cu altcineva. Jane Fonda era comunista notorie in anii 60 si dupa aceea. n-am auzit sa fi facut vreo declaratie ca s-a intors la Dumnezeu.

http://www.truthorfiction.com/rumors/j/janefonda.htm

Da un search pe net "Jane Fonda christian" si vei gasi mai multe ;):

http://search.yahoo.com/search?p=jane+f ... p;fp_ip=DE

16/12/08 20:26

Pagini: 1    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la