|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 6 |
|
bairstow
membru
Inregistat: 27/10/07
|
|
Normal ca toti suntem mai mult sau mai putin farizeii.Dumnezeu vrea sa te ajute dar nu sa te posedeze.Si Solomon a avut caderi si altii.MI-ar place sa va vad cu bratarii as avea un nou motiv sa nu fiu ca voi.Si poate bagati si lumanarii la biserica ca sa creem atmosfera.Schimbarea asta arata cum a-ti fost mereu.Schimbatorii, din pacate 
_______________________________________ Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.
|
|
18/09/08 22:49
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Offf..ce te poticnesti tu de lucruri pamantesti . Ma bucur ca esti convins de ceea ce crezi. Pe bune. Domnul sa te ajute sa ramai mereu langa EL! Fii binecuvantat! Dar intelege: nu e vorba de lumanari, de bratari, de icoane - pana la urma (desi aici personal sunt foarte decisa), de carti...E vorba de CEEA CE facem cu ele si mai ales de CUM (personal) si DE CE facem ceea ce facem.
Ultima modificare de UnderZero (18/09/08 22:54)
|
|
18/09/08 22:53
|
|
bairstow
membru
|
|
Of.Ii pacalim pe ortodocsi si catolicii naivi ca o biserica cu cruce nu e neaparat a lor?Pana acum considerati crucea obiect de batjocura acum pregatiti calea spre ecumenism.NU asta am scris ca faceti pana acum?Nu stiu cum o sa faca adventistii ca ei respecta sambata.Greu o sa schimbe sambata pe duminica 
_______________________________________ Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.
|
|
18/09/08 23:02
|
|
bairstow
membru
|
|
UnderZero a scris:
insa iar ai uitat ca-s fata  |
Unde am uitat?Urmaresc si eu poate un interes  Sincer uneori un om decazut(sau de ce nu un betiv) cand vede o biserica vrea sa i-si ceara iertare si intra in ea.Acolo poate gasi mangaiere dar nu o biserica ortodoxa ci poate chiar mormona ce a ce e foarte grav pentru el.Pe mine(si cred ca si tie la fel) nu m-ar supra sa te vad la mine in biserica.Bine cu o bratara WWJD, ca sa fiu in subiect , sa te recunosc
Ultima modificare de bairstow (18/09/08 23:17)
|
|
18/09/08 23:17
|
|
just_4_jesus
membru
Inregistat: 14/08/08
|
|
deci.. tot nu ma`m lamurit dak` e pacat sau nu!
in fine.. eu consider ca dak nu le port ca pe o podoaba nu e pacat!! iar dak voi credeti k e pacat.. NU LE PURTATI!! asa e cel mai ok.. cred eu!!
_______________________________________ I belong to Jesus..
|
|
21/09/08 18:56
|
|
bairstow
membru
|
|
Parerea mea , asa cum am mai zis, se va ajunge ca pocaitii in cati-va ani sa poarte bratarii, inele, piercinguri etc etc.Si porma vor veni altii si mai strict religiosi si se vor chema neopocaiti.Asa e toata istoria protestanta de la Luther incoace.E un fel de roata.Treziri religioase care defapt sunt departari de adevarata biserica neschimbatoare.
Ultima modificare de bairstow (21/09/08 23:13)
|
|
21/09/08 23:12
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
bairstow a scris:
...acum pregatiti calea spre ecumenism.NU asta am scris ca faceti pana acum?Nu stiu cum o sa faca adventistii ca ei respecta sambata.Greu o sa schimbe sambata pe duminica  |
Inteleg ca esti ortodocs? Cine a spus ca adventistii o sa schimbe sambata pe duminica?
Treziri religioase care defapt sunt departari de adevarata biserica neschimbatoare: |
In ce sens neschimbatoare? Dupa cate se cunoaste exista tendinte de apropiere intre ortodoxie si catolicism, asta de ce? Sau ce vrei sa spui ? Ca Biserica nu trebuie sa trezeasca daca este adormita? Trebuie sa continue sa ramana in somnul nepasarii si al necredintei?
Ultima modificare de mereu-tanar (22/09/08 00:44)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
22/09/08 00:39
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Revenind la amaratele de bratari...Mi se pare gresit sa judecam totul alb sau negru. Asta face dualismul: Da o parte diavolului si o parte lui D-zeu. Pe cand stim ca diavolul are totul tot de la D-zeu, doar ca perverteste totul in folos propriu. Pavel spunea ca nici sa manci un lucru jertfit idolilor nu-i nimic ptr. ca un idol egal 0. Dar ptr. slabiciunile celorlalti mai bine sa nu mancam ca ei sa n-o ia de buna si sa creada ca aduc vreo inchinare nimicului. Nu are rost sa zicem: bratarile alea sunt de la diavolul, cruciulita este de la D-zeu. Toate depind de cugetul mai curat sau mai putin curat cu care judecam.
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
22/09/08 06:59
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
am citit ceva mesaje si sunt de acord cu voi... un lucru vreau sa il spun si eu... ... sunt de acord cu bratarile wwjd, chiar si in biserica... dar nu cred ca cei putin mai inaintati in varsta sunt de acord sa vada tineri cu podoabe pe ei... mie mi s-a intamplat sa port astfel de bratari(chiar cate doua la o mana)... si de multe ori cand mi se dadea ocazia sa pacatuiesc, sa fac lucruri rele imi venea in minte aceasta intrebare... si era o cercetare de moment, dar care nu ma lasa sa cad prada pacatului(ispitei)... trebuie sa recunosc ca nu de fiecare data am reusit sa fiu biruitor asupra pacatului, dar de multe ori da... acesta e un scop bun al bratarilor wwjd... 
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
22/09/08 07:47
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
just_4_jesus a scris:
deci.. tot nu ma`m lamurit dak` e pacat sau nu! |
Este nepotrivita si fara rost purtarea lor.
mototey a scris:
si de multe ori cand mi se dadea ocazia sa pacatuiesc, sa fac lucruri rele imi venea in minte aceasta intrebare... |
Si mie imi veneau in minte vresete dupa versete...
mototey a scris:
si era o cercetare de moment, dar care nu ma lasa sa cad prada pacatului(ispitei)... |
Si tot cadeam prada pacatului sau ispitei.
mototey a scris:
trebuie sa recunosc ca nu de fiecare data am reusit sa fiu biruitor asupra pacatului, dar de multe ori da... |
Santem oameni si nu putem fi biruitori asupra pacatului tot timpul. Dar atunci cand santem ,santem in urma unei puternice dorinte de a place Domnului,nu ca am dat cu ochii de bratara. Ca asa, mai bine imi tatuez pe mana aceste litere mari si late si voi fi cel mai fara de pacat si biruitor in fata ispitei.
mototey a scris:
acesta e un scop bun al bratarilor wwjd... |
Aceasta este o mare vrajeala.Scuzati-mi cuvantul, dar nu-mi vine altul in minte mai potrivit. 
|
|
23/09/08 01:18
|
|
mototey
membru
|
|
probabil ca ai dreptate irlanda... dar pe un prieten de-al meu chiar l-a ajutat mesajul unei astfel de bratari cand era pe punctul de a se sinucide... si acum este foarte bucuros ca nu s-a sinucis si ca acum Il poate lauda pe Dumnezeu cu darurile pe care El i le-a dat... desigur... exceptiile intaresc regula...
|
|
23/09/08 02:09
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Mi-am adus aminte ca cei care urmeaza cura de dezalcoolizare prin America, dupa absolvirea cu succes primesc cate o bratara sa-si aduca aminte sa se fereasca de ea in continuare. Nu vad nimic gresit in asta. Si nu numai ca ei sa-si aduca aminte ci si prietenii atunci cand sunt tentati sa-i ofere bautura.
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
23/09/08 07:14
|
|
just_4_jesus
membru
|
|
irlanda a scris:
just_4_jesus a scris:
deci.. tot nu ma`m lamurit dak` e pacat sau nu! |
Este nepotrivita si fara rost purtarea lor.
mototey a scris:
si de multe ori cand mi se dadea ocazia sa pacatuiesc, sa fac lucruri rele imi venea in minte aceasta intrebare... |
Si mie imi veneau in minte vresete dupa versete...
mototey a scris:
si era o cercetare de moment, dar care nu ma lasa sa cad prada pacatului(ispitei)... |
Si tot cadeam prada pacatului sau ispitei.
mototey a scris:
trebuie sa recunosc ca nu de fiecare data am reusit sa fiu biruitor asupra pacatului, dar de multe ori da... |
Santem oameni si nu putem fi biruitori asupra pacatului tot timpul. Dar atunci cand santem ,santem in urma unei puternice dorinte de a place Domnului,nu ca am dat cu ochii de bratara. Ca asa, mai bine imi tatuez pe mana aceste litere mari si late si voi fi cel mai fara de pacat si biruitor in fata ispitei.
mototey a scris:
acesta e un scop bun al bratarilor wwjd... |
Aceasta este o mare vrajeala.Scuzati-mi cuvantul, dar nu-mi vine altul in minte mai potrivit.  |
dak.. tu crezi asta.. eu zic k te cam inseli. dar e parerea ta.. si nu te pot contrazice:D insa.. cum spueam mai inainte... dak nu le porti ca o podoaba.. eu nu vad de ce ceilalti sar poticni in asa ceva:D
Ultima modificare de just_4_jesus (23/09/08 14:35)
|
|
23/09/08 14:33
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
just for jesus , am vazut ca ai fost foarte strict cand era vorba de baticul surorilor dar acum cand vine vorba de ceva ce-ti convine , devii mai ingaduitor. 
P.S. -nu era nevoie sa-i citezi tot mesajul. Puteai foarte simplu sa incepi adresandu-te direct irlandei. - incearca sa nu mai folosesti "k".
Ultima modificare de mihaella (23/09/08 14:50)
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
23/09/08 14:49
|
|
marianb
membru
Inregistat: 27/08/08
|
|
just_4_jesus a scris:
am deshic topicu` sa aflu pararea voastra despre bratarile "what would Jesus do" pt. k din cate am inteles.. cultul penticostal le interzice purtarea. voi ce ziceti? e pacat sa le porti? |
Matei 15:19 Căci din inimă ies gândurile rele, uciderile, preacurviile, curviile, furtişagurile, mărturiile mincinoase, hulele.
oare unde ar trebuie sa scrie WWJD in INIMA sau pe mana? eu spun ca in inima cand pacatuiesti privesti la scrie pe mana ? sau la ce iti spune inima?
nu are nici o importanta bretala de pe mana daca inima ta nu este izbavita de Domnul
_______________________________________ Filipeni 4:13 Pot totul în Hristos, care mă întăreşte.
http://marianescu.blogspot.com
|
|
23/09/08 15:17
|
|
mototey
membru
|
|
pentru mine... fie cu o bratara de genul acesta, fie fara ea mi-e tot una....
|
|
23/09/08 17:58
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
eu nu cred ca o bratara cu WWJD te face sa te gandesti mereu la aceasta intrebare...am primit si eu mai demult una dar am purtat-o putin (nu se asorta decat cu cateva haine )...si sincer nu m-am gandit niciodata la intrebarea aceasta in orice situatie as fi fost...as purta mult mai bine o bratara cu un verset pe ea, sau o "declaratie de dragoste" pentru Isus
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
23/09/08 21:30
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Gabi, nici eu nu m-am gandit intr-o situatie grea, la mesajul de pe bratara. Sincer. Dar, cand vad o persoana care are o astfel de bratara, imi zic:"Wow, e de a mea!" 
Ultima modificare de anomis (23/09/08 22:18)
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
23/09/08 22:18
|
|
gabi
membru
|
|
a....pai atunci recunoasteti ca e doar un indicator ca esti simpatizant al pocaintei...ca intr-o turma de oi...taranii isi insemneaza oile ca sa le poata cunoaste...nu de alta dar sunt la fel cu celelalte fara semne 
Ultima modificare de gabi_aron (23/09/08 22:26)
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
23/09/08 22:25
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Mmmmm... Acum ceva vreme ti-as fi dat peste nas, pentru mica umilire. Dar, sincer i don't care. Purtam si insigna cu :"I LOVE JESUS" pe geanta(nu o mai am ), citesc Biblia la scoala, ca sa ma barfeasca colegii- in speranta ca o data, din curiozitate o vor deschide si ei, port bratari care sa arate cui apartin. In fond, ce imi pasa ce crede lumea ca sunt? Sa stie toti ca Ii apartin Lui!
Ideal ar fi... Sa fim asa cum indica bratarile noastre. Ca altfel, degeaba purtam indicatoare, daca suntem un drum gresit. 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
23/09/08 22:31
|
|
bairstow
membru
|
|
Ce imi place si eram sigur e ca Irlanda imi da dreptate.Oricum peste cat va timp i-si va schimba cred parerea. Pana acum crucea purtata la gat arata ca esti crestin , macar cu numele.Mi se pare penibil sa porti o bluza sau ceva vizibil cu un mesaj gen:Iisus ma iubeste.Parca arata cuvintele lui Iisus:nu in numele meu am facut si am dres.Bratara sau crucea nu arata ca esti crestin decat in fata oamenilor.Si doar a unora mai creduli...
|
|
23/09/08 22:36
|
|
gabi
membru
|
|
nu cred ca printr-o bratara/lantisor/imbracaminte/tatuaje areti ca esti crestin, dar nu am nimic impotriva celor care poarta asa ceva. Cat despre mesajele despre Isus nu le vad deloc penibile..nu vad nici legatura intre "Isus ma iubeste" si "nu in numele meu am facut toate acestea"...bair sa-ti dau un exemplu...sa zicem ca iti moare cineva drag...si in memoriam porti o bratara ca oricand o vezi sa-ti amintesti de el...e ceva intre tine si el si nu-i include pe cei din jur...in sensul acesta as purta o bratara (nu cu WWJD), un tricou sau in special un tatuaj 
|
|
23/09/08 22:58
|
|
just_4_jesus
membru
|
|
marinB, sa sti ca semnatura ta "pot totul in Hristos care ma intareste" este scrisa pe o bratara.. pe care eu o port cu mandrie!! si la teze.. stiam ca El ma intareste.. si oriunde! insa.. sunt deacord cu tine.. ca daca ai asa ceva pe mana.. trebuie sa ai si in inima:D
|
|
23/09/08 23:03
|
|
marianb
membru
Inregistat: 27/08/08
|
|
anomis a scris:
Gabi, nici eu nu m-am gandit intr-o situatie grea, la mesajul de pe bratara. Sincer. Dar, cand vad o persoana care are o astfel de bratara, imi zic:"Wow, e de a mea!"  |
aici te inseli, am colegi de facultate care sunt otodoxi, beau, fumeaza, injura si poarta o astfel de bretala, cum poti spune e unul de al meu doar dupa o bretala ?
_______________________________________ Filipeni 4:13 Pot totul în Hristos, care mă întăreşte.
http://marianescu.blogspot.com
|
|
24/09/08 00:28
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|