|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 ... 6 |
|
dodo86
membru
 Inregistat: 14/02/07
|
|
Unii au bratara W.W.J.D. altii au batic... Si unii si altii se cred mai sfinti ca ceilati... Saracii oameni...
_______________________________________ Dumnezeu nu exista. Dumnezeu este! Paul Tillich
|
|
18/09/08 01:23
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
@hopeful Cum se trece la ceea ce conteaza cu adevarat? Agatand de noi tot felul de accesorii?
dodo86 a scris:
Unii au bratara W.W.J.D. altii au batic... |
Eu n-am nici una nici alta Chiar sant saraca. 
dodo86 a scris:
Saracii oameni... |
Pai daca viata-i grea si saracia este mare 
Ultima modificare de irlanda (18/09/08 01:29)
|
|
18/09/08 01:24
|
|
dodo86
membru
 Inregistat: 14/02/07
|
|
Nu... dezgatindule...
_______________________________________ Dumnezeu nu exista. Dumnezeu este! Paul Tillich
|
|
18/09/08 01:25
|
|
hopeful
membru
Inregistat: 30/05/07
|
|
irlanda a scris:
@hopeful Cum se trece la ceea ce conteaza cu adevarat? Agatand de noi tot felul de accesorii? |
Nu punand pret pe ele ... Egal daca cineva le poarta sau nu. Eu le port daca simt cu adevarat ca trebuie sa o fac.
_______________________________________ Love Makes The World Go Round
|
|
18/09/08 01:32
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Daca nu deschidea nimeni subiectul astaera un fel de accesoriu pierdut printre altele. Acum i-am dat importanta tocmai fiindca am deschis un subiect ptr. ea. In curand ajungem si la idei de genul: sunt niste unelte masonice care duc cu gandul la semnul antihristului.. 
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
18/09/08 08:11
|
|
reluestera
membru
 Inregistat: 06/09/08
|
|
irlanda a scris:
hopeful a scris:
Singurul lucru care ii diferentiaza la prima vedere e aceea bratara W.W.J.D. |
Nasol...
hopeful a scris:
Ar trebuii sa nu mai privim atat exteriorul si sa ne mai uitam si spre interior, care e cel care conteaza intradevar. |
Exteriorul oglindeste interiorul. |
100% de acord cu tine.
_______________________________________ da, El e stanca si ajutorul meu, turnul meu de scapare; nicidecum nu ma voi clatina.
|
|
18/09/08 11:15
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Eu, sincer, nu am nimic impotriva lor. Nu cred ca e pacat sa le porti si nici nu consider ca ar trebui condamnati cei ce le poarta. Desigur - credinta si relatia cu Domnul nu stau, in nici un caz, in asa ceva. Pe unii asemenea lucruri poate chiar ii ajuta sa isi aduca aminte cine sunt si ce ar trebui sa faca. Chiar si in Biblie scrie sa ne punem "semne de aducere aminte", pentru ca suntem, din nastere , niste uituci si Domnul ne cunoaste prea bine...Acum - la cat ajuta ele - nu stiu, depinde de fiecare. Eu n-as desconsidera o persoana pt ca poarta o bratara sau breloc sau ceva asemanator...
Ultima modificare de UnderZero (18/09/08 11:31)
|
|
18/09/08 11:28
|
|
irlanda
membru
|
|
UnderZero a scris:
Nu cred ca e pacat sa le porti |
Cine a spus ca e pacat?
UnderZero a scris:
Eu n-as desconsidera o persoana pt ca poarta o bratara sau breloc sau ceva asemanator... |
Nici eu.
|
|
18/09/08 11:39
|
|
UnderZero
membru
|
|
irlanda a scris:
Cine a spus ca e pacat? |
Nu ma refeream ca ati fii spus voi asa ceva Ziceam in general...Exista lucruri/podoabe pe care daca anumite persoane, ce se considera crestine, le poarta sunt judecate de alte persoane, ce se considera crestine, ca facand un pacat...
Ultima modificare de UnderZero (18/09/08 11:50)
|
|
18/09/08 11:48
|
|
irlanda
membru
|
|
UnderZero a scris:
Nu ma refeream ca ati fii spus voi asa ceva |
Aaaa,ma bucur. 
UnderZero a scris:
Ziceam in general...Exista lucruri/podoabe pe care daca anumite persoane, ce se considera crestine, le poarta sunt judecate de alte persoane, ce se considera crestine, ca facand un pacat... |
In general astfel de persoane nu sant judecate ,mai degraba se exprima dezacordul pentru ceea ce au ales sa faca,dar nu ca o judecata.
UnderZero a scris:
ca facand un pacat... |
Ca facand ceva nepotrivit si fara rost.
Ultima modificare de irlanda (18/09/08 11:57)
|
|
18/09/08 11:49
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
just_4_jesus a scris:
am deshic topicu` sa aflu pararea voastra despre bratarile "what would Jesus do" pt. k din cate am inteles.. cultul penticostal le interzice purtarea. voi ce ziceti? e pacat sa le porti? |
Cred ca te-ai lamurit ca nu le interzise cultul penticostal purtarea, si poate nici alte culte, si chiar daca ar face-o, asta inseamna ca o fac pt ca ar fi pacat sau nu ?
Tu ce crezi ? Este pacat sa le porti? De ce da si de ce nu ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
18/09/08 18:11
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Extras din Hotărârea Consiliului Bisericesc (Penticostal) din 8-9 august 2007:
"Referitor la purtarea podoabelor, Biblia este în mod clar împotriva acestora. Credincioşii trebuie să renunţe la purtarea inelelor, brăţărilor, lănţişoarelor cu sau fără cruciuliţe, cercei etc, indiferent de materialul din care sunt confecţionate."
Deci eu cred ca le cam interzice cultul penticostal.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
18/09/08 18:31
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
si ma rog mai archy ... cine este consiliul asta ... aha ... o alta capacitate omeneasca ... ma rog ... dar nu ma inchin ...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
18/09/08 18:45
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
+Archangel+ a scris:
"Referitor la purtarea podoabelor, Biblia este în mod clar împotriva acestora. Credincioşii trebuie să renunţe la purtarea inelelor, brăţărilor, lănţişoarelor cu sau fără cruciuliţe, cercei etc, indiferent de materialul din care sunt confecţionate."
Deci eu cred ca le cam interzice cultul penticostal. |
Nu pricep. Exista biserici penticostale unde femeile arata chiar ca in lume, adica cu toata gama de bijuterii, cosmetice etc.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
18/09/08 19:32
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Ei na... legile sunt făcute pentru a fi încălcate, nu? 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
18/09/08 20:02
|
|
Sword
membru
|
|
april a scris:
Nu pricep. Exista biserici penticostale unde femeile arata chiar ca in lume, adica cu toata gama de bijuterii, cosmetice etc. |
Si in lume exista femei care nu poarta nimic..Inseamna ca sunt crestine? Sau nu ar fi mai simplu sa se impuna femeilor crestine numai fuste rosii? Sau baticuri gri..sa nu duca cu gandul la nimic...Ca griul s-ar potrivi cu orice haine..Si eu m-as face face designerul lor 
Ultima modificare de Sword (18/09/08 20:24)
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
18/09/08 20:21
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
just_4_jesus a scris:
am deshic topicu` sa aflu pararea voastra despre bratarile "what would Jesus do" pt. k din cate am inteles.. cultul penticostal le interzice purtarea. voi ce ziceti? e pacat sa le porti? |
pentru cei care nu stiu acum ceva timp cei din cultul penticostal au trimis bisericilor penticostale mai multe atentionari, printre care:
Referitor la purtarea podoabelor, Biblia este în mod clar împotriva acestora. Credincioşii trebuie să renunţe la purtarea inelelor, brăţărilor, lănţişoarelor cu sau fără cruciuliţe, cercei etc, indiferent de materialul din care sunt confecţionate
probabil la asta se refera.. eu personal am purtat un timp cu WWJD si cu versete biblice, dar mi-am schimbat stilul vestimentar, am trecut mai mult pe elegant si nu le mai port. din punctul meu de vedere nu este pacat. si daca chiar este pacat, atunci lasati sa fie doar pacatul celor care le poarta,nu si al vostru, al celor care ii acuzati si considerati ca pacatuiesc purtand o bratara.
later edit: scuzati..eu abia acum am vazut ca s-a postat mai sus acel fragment
Ultima modificare de tamarta4jc (18/09/08 20:50)
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
18/09/08 20:48
|
|
Sword
membru
|
|
Am mai zis eu...in curand unii or sa vada pacat in culoarea rosie...ca seamana cu focul iadului.. Hmm..nu de mult spuneau unii ca, cravata este o sageata in jos, adica iad...sa-mi fie cu pardon...da nu rad si dracii de asa idei?
Ultima modificare de Sword (18/09/08 20:59)
|
|
18/09/08 20:59
|
|
bairstow
membru
Inregistat: 27/10/07
|
|
fluflu a scris:
bairstow a scris:
Acest subiect arata cat de repede adopta biserica voastra noi obiceiuri.Sincer daca as fi pocait nu as purta asa ceva.E absurd din punctul vostru de vedere sa putati bratari.D |
si cei ortodocsi poarta diferite crutulite si pandative cu cruce fie la un lantisor de aur/argint fie pe o ata ... |
Pai eu am zis din punctul vostru de vedere nu al nostru.Vad ca va asemanati din ce in ce mai mult cu fariseii care purtau filocalii? pe ei.Adica teste biblice ca sa arate ce sfintii erau ei.OK vad ca sunteti pe drumul cel bun azi am vazut o biserica evanghelista cu o cruce lipita pe perete.Probabil peste un an o sa o ridice deasupra ca sa se asemene cu o biserica ortodoxa.Interesant, nu?
_______________________________________ Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.
|
|
18/09/08 21:36
|
|
irlanda
membru
|
|
Archangel a scris:
Deci eu cred ca le cam interzice cultul penticostal. |
Cultul penticostal sau oricine altcineva nu poate interzice nimanui nimic. Viata de credinta nu se compune din interziceri, ci din alegeri. Asa ca mai mult decat sa emita hotarari,care se stie ca nu sant luate in seama,cultul penticostal sau pastorii nu pot face mai mult. N-o sa te ia nimeni de mana si o sa te dea pe usa afara daca porti bratara minune,pentru ca trebuie sa fie numarul cat mai mare de ascultatori si participanti la cotizatii. Daca cineva vrea sa poarte baratara cu W.W.J.D ,o poarta ,ca interzice sau nu cultul penticostal. Asa ca nu va mai cramponati de hotararile inofensive ale cultului penticostal.
Sword a scris:
Sau nu ar fi mai simplu sa se impuna femeilor crestine numai fuste rosii? Sau baticuri gri..sa nu duca cu gandul la nimic...Ca griul s-ar potrivi cu orice haine..Si eu m-as face face designerul lor |
Deplasata alternativa.
|
|
18/09/08 22:17
|
|
bairstow
membru
|
|
irlanda a scris:
N-o sa te ia nimeni de mana si o sa te dea pe usa afara daca porti bratara minune,pentru ca trebuie sa fie numarul cat mai mare de ascultatori si participanti la cotizatii.
|
Interesant.Ai inceput sa vezi? Si ce daca o hotarare a Consiliului Bisericesc (Penticostal)?Ea poate fi modificata. Oricum fariseii aia care purtau citate din biblie ar trebui sa fie un exemplu negativ.
Ultima modificare de bairstow (18/09/08 22:34)
_______________________________________ Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.
|
|
18/09/08 22:32
|
|
irlanda
membru
|
|
bairstow a scris:
Interesant.Ai inceput sa vezi? |
Slava Domnului ca de vazut am vazut de cand mama m-a nascut. 
|
|
18/09/08 22:36
|
|
bairstow
membru
|
|
Poti sa si asculti o melodie dara daca nu ai ureche muzicala nu stiu cum o asculti.De vazut vedeau si farizeii dar vedeau ce vroiau ei sa vada 
Ultima modificare de bairstow (18/09/08 22:38)
|
|
18/09/08 22:38
|
|
UnderZero
membru
|
|
Dar cam asta facem toti, nu? Vedem ce vrem noi sa vedem...Mai mult sau mai putin, evident! O doza de subiectivitate e in fiecare dintre noi, si e cauzata de personalitatea fiecaruia...cel putin. Mai pot exista si alte motive, desigur.
Ultima modificare de UnderZero (18/09/08 22:40)
|
|
18/09/08 22:39
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|