TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Legalism si traditionalism bisericesc ?/COMENTARII Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 22
april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
si a mea :) .

april a scris:

Pai mi se pare logic ca daca barbatii stateau separati de femei nu avea cum sa-ti ofere tanarul ala locul lui tie, ca sa fi stat tu singura amestecata cu barbatii.

harra a scris:

Nu e vorba de mine,eu stateam in picioare,eu inca nu sunt chiar asa in varsta,atunci aveam24ani...era multa lume si erau randurile din spate

eu intelesesm altceva din mesajul tau :

harra a scris:

si unul din tinerii de acolo imi spune"ia uita la sora cum si-a pus baticul,bentita"raspuns:"ia uita-te la tine,stai jos si sora in varsta in picioare..."Acum intrebare ...ce era mai frumos?sa ne uitam la batic sau sa vedem nevoia aproapelui...

19/05/09 13:44

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
geniile gandesc la fel :D :)) :D

Ultima modificare de tamarta (19/05/09 13:49)

19/05/09 13:47

april
admin forum

acum sunt genii intelese sau ba :D ?

19/05/09 13:47

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
tu ai inteles bine mesajul lui harra. numai ca din cauza exprimarii directe din mesajul tau, crede ca i te-ai adresat personal.

Geniile de obicei sunt cam neintelese

19/05/09 13:50

lara
membru

Inregistat: 03/12/06

mikhael a scris:

Apropo de batic: unul din pastorii nostrii(Nelu Brie) ne povestea ca in anii trecuti cand se ducea in alte orase sa predice si nu gasea biserica se lua dupa sirul de baticuri...Si ajungea sigur la sursa.
Problema e ca sirul de baticuri s-a rarit in ultimii ani si nu mai sunt asa de usor de gasit bisericile.
O sa zica unii ca acum exista GPS.. =D

si nu-i adevarat? eu mai caut bisericile cu GPS-ul :D

19/05/09 21:59

mikhael
membru

Inregistat: 16/01/09
Stiu, dar ar fi mai frumos asa sa te iei dupa sirul de baticuri..

19/05/09 22:10

lara
membru

Da, ai dreptate. Dar sa-ti dau un exemplu: pe un strand, una era in costum de baie 2 piese si cu batic in cap. Cat de crestineste este asta? Cred ca mai mult decat baticul, este si imbracamintea dupa care iti poti da seama ca cineva merge la biserica sau nu.

20/05/09 09:34

UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08
Cu tot respectul - luati-va o harta! De parca toate surorile cu batic se duc la biserica... Nu m-as baza pe asta. Poate ajungi la ea acasa, urmarind-o, si cu politia pe cap, daca gandeste ca mine! :D

Sincer, motivatia nu cred ca ar trebui sa fie nici pe departe ghidarea in timp si spatiu a celor ce nu stiu unde e biserica. E frumos sa recunosti pe Domnul intr-o persoana. Aceasta se manifesta prin comportament, limbaj, imbracaminte, etc. Oricum, e soada faza! :)

Ultima modificare de UnderZero (20/05/09 10:32)

20/05/09 10:30

mikhael
membru

Inregistat: 16/01/09
Lara , tu chiar ai vazut faza cu baticul in strand?
O Doamne, daca ar sti oamenii ce libertate si ce frumusete e in lumea lui Hristos ar sti si cum sa se comporte in societate...
Oricum, nu cred in purtarea acoperamantului pe cap in societate ci numai in biserica.Probabil ca la un moment dat moda se va schimba asa mult incat va fi altceva.

UnderZero, treaba cu ingerii ia-o asa cum e,mergi prin credinta. Nu stiu pe nimeni care s-o poata explica . S-o inteleaga da, cei care au fost dusi dincolo o inteleg dar nu o pot explica.
Lumea de dincolo este atat de diferita de asta, iar influenta ei in mod spiritual asupra lumii acesteia e atat de complexa si de tainica incat n-are rost sa-ti bati capul . Asculta si fa asta si gata.
O sa intelegi in cer.

Ultima modificare de mikhael (20/05/09 10:58)

20/05/09 10:57

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06

lara a scris:

pe un strand, una era in costum de baie 2 piese si cu batic in cap.

Ei si tu acuma...Poate si-o fi pus baticuţul sa nu faca insolatie... :D

20/05/09 11:02

UnderZero
membru

mikhael a scris:

Asculta si fa asta si gata.

Asadar, cred si sunt convinsa ca un semn al supunerii e necesar. Domnul a cerut asta. Nu comentez. Ma refeream ca NU ingerii s-au casatorit cu fiicele oamenilor. Nu se specifica nicaieri in Biblie ca ar fii fost ingeri.

Partea cu preotesele e corecta. Ideea e sa nu "te confunzi" ca si crestini cu paganii. Domnul a urat amestecul idolilor in ritualurile poporului evreu, dar nu numai - si ca principiu: nu poti sluji si Lui si celuilalt. (vezi Samaria, faza cu "caldicel" in Apocalipsa, etc).

20/05/09 11:51

Dorina
membru

Inregistat: 10/05/09
E invatatura aceea care umbla printre noi : ca daca vine ingerul cu vreun mesaj si nu ai batic, pleaca inapoi. Multe femei am vazut apasate de aceasta idee si probabil surioara aceasta era in aceeasi situatie.

Dar, probabil, era pentu insolatie, cum spune jezzy. Nu era culoare inchisa, nu? :)

20/05/09 11:54

UnderZero
membru

Oauuuuuuu! Deja vorbim de culoare!!!! Desi, foarte probabil era batic pt protectie solara...

20/05/09 12:00

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
Doamne, Doamne cate comentarii! :rolleyes:
Ce ma intriga pe mine: persoane care poarta batic 24/24 ca semn al semereniei, dar daca ar fi sa vina cu bonul hainelor in piept cred ca ai face atac de cord! =(

20/05/09 12:17

Dorina
membru

Inregistat: 10/05/09

UnderZero a scris:

Oauuuuuuu! Deja vorbim de culoare!!!! Desi, foarte probabil era batic pt protectie solara...

Pai, asta e ideea ! Culorile inchise atrag lumina si caldura, deci daca era inchis la culoare nu era pentru protectie, ci pentru alt motiv.. ;)

20/05/09 12:29

nikku
membru

Inregistat: 26/11/08

lara a scris:

Cred ca mai mult decat baticul, este si imbracamintea dupa care iti poti da seama ca cineva merge la biserica sau nu.

Oare mai poti? Ma indoiesc :)

20/05/09 12:56

april
admin forum

MRU a scris:

Ce ma intriga pe mine: persoane care poarta batic 24/24 ca semn al semereniei, dar daca ar fi sa vina cu bonul hainelor in piept cred ca ai face atac de cord! =(

24/ nu cred ca pot purta. Doar daca nu se spala deloc pe cap :P .

20/05/09 13:48

lara
membru

mikhael a scris:

Lara , tu chiar ai vazut faza cu baticul in strand?

Da, tre sa recunosc ca nu eu am vazut faza respectiva pt ca eu nu umblu pe la stranduri. Sora-mea cu cumnatul au vazut-o. Ce culoare avea baticul,nu stiu, dar era clar ca era batic batic, nu pentru insolatie....

20/05/09 15:20

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08

lara a scris:

Da, tre sa recunosc ca nu eu am vazut faza respectiva pt ca eu nu umblu pe la stranduri. Sora-mea cu cumnatul au vazut-o. Ce culoare avea baticul,nu stiu, dar era clar ca era batic batic, nu pentru insolatie....
Nu am citit tot...ceva intre randuri si nu cred ca poti zice ca e pocaita daca avea batic pe cap la strand ;).  Am vazut o multime de fete cu batic si nu erau poca ....poate era in periada cand era la moda sa porti ;)

20/05/09 21:40

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

lara a scris:

Da, ai dreptate. Dar sa-ti dau un exemplu: pe un strand, una era in costum de baie 2 piese si cu batic in cap.

Cred ca gresesti: in cazul asta e <costum de baie 3 piese> :D

20/05/09 22:08

lara
membru

daniel a scris:

Nu am citit tot...ceva intre randuri si nu cred ca poti zice ca e pocaita daca avea batic pe cap la strand ;).  Am vazut o multime de fete cu batic si nu erau poca ....poate era in periada cand era la moda sa porti ;)

Cu batic, batic? :\)

20/05/09 22:27

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
se poarta si pe la noi.
fetele pocaite nu prea poarta nici la biserica, ci-si pun doar cordeluta, dar poarta fetele din religia mea
:D
... si inca pe strada, caci la biserica ele nu prea merg. POate poarta si la disco; nu stiu sigur, pentru ca eu nu dau pe la disco.

Ultima modificare de OLD TRAIAN (20/05/09 23:04)

20/05/09 23:02

adriana
membru

Turcu Ovidiu a scris:

noi toţi ne-am ***vindecat.

*durerile = chŏlı̂y, maladie, boala, anxietate, durere fizica.
**mak'ôb = angoasa, boala agresiva care nu se vindeca, durere, tristete.
***vindecat = râphâ'  râphâh, vindecare fizica, a avea grija de [] prin regenerare, a intregi, a repara fizic.

Iehova Rafa nu ineamna Dumnezeul care te vindeca ci mai mult: EU SUNT VINDECAREA.

Si apostolul Pavel de ce era bolnav?

07/07/09 09:44

Turcu Ovidiu
membru

Inregistat: 16/06/09
Apostolul Pavel nu era bolnav.

07/07/09 09:52

adriana
membru

" Si ca sa nu ma umflu de mandrie, din pricina stralucirii acestor descoperiri, mi-a fost pus un tepus in carne, un sol al Satanei, ca sa ma palmuiasca, si sa ma impedece sa ma ingamf." (2Cor.12:7)

Atunci de ce nu-si scria scrisorile singur?

07/07/09 09:56

Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 22    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la