|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 ... 22 |
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Subiect pentru comentariile adiacente subiectelor de la acest topic.
Daca aveti intrebari sau comentarii legate de anumite mesaje ale celorlalti, care nu au legatura cu subiectul, sunteti invitati sa le discutati aici .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
30/08/08 22:41
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Efeseni 5:22 Nevestelor, fiţi supuse bărbaţilor voştri ca Domnului; Efeseni 5:23 căci bărbatul este capul nevestei, după cum şi Hristos este capul Bisericii, El, Mântuitorul trupului. Efeseni 5:24 Şi după cum Biserica este supusă lui Hristos, tot aşa şi nevestele să fie supuse bărbaţilor lor în toate lucrurile. Efeseni 5:25 Bărbaţilor, iubiţi-vă nevestele cum a iubit şi Hristos Biserica şi S-a dat pe Sine pentru ea, Efeseni 5:26 ca s-o sfinţească, după ce a curăţit-o prin botezul cu apă prin Cuvânt, Efeseni 5:27 ca să înfăţişeze înaintea Lui această Biserică, slăvită, fără pată fără zbârcitură sau altceva de felul acesta, ci sfântă şi fără prihană. Efeseni 5:28 Tot aşa trebuie să-şi iubească şi bărbaţii nevestele, ca pe trupurile lor. Cine îşi iubeşte nevasta, se iubeşte pe sine însuşi.
Citin de la Locul femeii in biserica, si facand o legatura cu faza aia:"Iubeste-l mai putin, dar intelege-l. Nu incerca sa o intelegi, iubeste-o." mi-am dat seama de o chestie. Cred ca Dumnezeu ne-a aratat atat de frumos ca... Noi, femeile, trebuie sa ii intelegem. Ei sunt facuti sa fie puternici. Ei sunt cei ce trebuie sa fie: capul. Ok, noi gatul , pe care se sprijinesc ei. Iar ei, sa ne iubeasca. Cel mai bun psiholog se dovedeste a fi Dumnezeu. El stie cred cel mai bine cum ne-a creat, si de ce ne-a creat asa. O femeie isi pierde din feminitate cand incepe sa conduca. Un barbat isi pierde din masculinitate cand incepe sa ne fie supus. Lucrurile au fost perfecte asa cum au fost create. De ce am incerca noi sa le schimbam? 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
15/09/08 21:54
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
anomis a scris:
Cel mai bun psiholog se dovedeste a fi Dumnezeu. El stie cred cel mai bine cum ne-a creat, si de ce ne-a creat asa. O femeie isi pierde din feminitate cand incepe sa conduca. Un barbat isi pierde din masculinitate cand incepe sa ne fie supus. Lucrurile au fost perfecte asa cum au fost create. De ce am incerca noi sa le schimbam?  |
Total de acord. 
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
15/09/08 21:56
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
april a scris:
Exact. Si va rog sa discutati despre asta aici. |
Pai, eu asta vroiam sa fac. Si reluestera o luase prin balarii... Si, noah... 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
15/09/08 22:12
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
anomis,imi place comentariul tau.(penultimul) 
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
15/09/08 22:30
|
|
adriana
membru
|
|
Norkis a scris:
... dac ar fi dupa voi, Isus nici nu ar fi trebuit sa dea atentie unei femei.Sunt scarbita. |
Imi pare sincer rau ca ai ajuns la concluzia asta.
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
16/09/08 19:47
|
|
Norkis
membru
Inregistat: 17/07/08
|
|
si mie imi pare rau ca am fost nevoita sa ajung.
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
16/09/08 19:48
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Norkis a scris:
Raspuns:persoana vertebrata.
PS: deviezi. |
ms...am inteles destule 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
16/09/08 22:28
|
|
Norkis
membru
|
|
detaliaza!
|
|
16/09/08 22:43
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Norkis a scris:
detaliaza! |
imi pare rau dar mai departe nu te priveste (e o parere personala ) . Nu-ti fa griji, totul e bine cand se termina cu bine 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
16/09/08 22:53
|
|
Norkis
membru
|
|
ma bucur ca iti pare rau.
|
|
16/09/08 22:56
|
|
adriana
membru
|
|
Magdy a scris:
Eu n-aş lua nimic gri! :p Cu mine ai da faliment! |
nici eu mi-a ajuns uniforma!!!!
|
|
18/09/08 20:34
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Tu ai prea multa viata-n tine sa te dai artista-n griuri...
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
18/09/08 20:35
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Sword a scris:
Tu ai prea multa viata-n tine sa te dai artista-n griuri... |
Eu sau mereaua? 
|
|
18/09/08 20:41
|
|
Sword
membru
|
|
Tu 
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
18/09/08 20:41
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
sword a scris:
Am mai zis eu...in curand unii or sa vada pacat in culoarea rosie...ca seamana cu focul iadului.. Hmm..nu de mult spuneau unii ca, cravata este o sageata in jos, adica iad...sa-mi fie cu pardon...da nu rad si dracii de asa idei? |
mda..deci eu sunt cea mai mare pacatoasa. ca eu ma imbrac aproape numai in rosu[si verde]. am auzit si eu aberatii din astea. mai ales cand am citit Hotărârea Consiliului Bisericesc (Penticostal) ma amuzam de toate acele reguli. dupa parerea mea, cred ca se exagereaza
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
18/09/08 21:07
|
|
Sword
membru
|
|
Nu-i artista-n griuri..da manuieste foarte bine culorile...
|
|
18/09/08 21:12
|
|
adriana
membru
|
|
Sword a scris:
Nu-i artista-n griuri..da manuieste foarte bine culorile... |
Eee...am inteles eu dar vroiam sa o/va necajesc. 
|
|
18/09/08 21:13
|
|
Sword
membru
|
|
tamarta4jc a scris:
mda..deci eu sunt cea mai mare pacatoasa. ca eu ma imbrac aproape numai in rosu[si verde]. am auzit si eu aberatii din astea. mai ales cand am citit Hotărârea Consiliului Bisericesc (Penticostal) ma amuzam de toate acele reguli. dupa parerea mea, cred ca se exagereaza |
Draga Tamarta..Ca profesor de pictura tin sa te anunt ca ai un gust si-o intelegere nativa ptr. culori. Verde-rosu fiind una dintre contrastele esentiale...ai nimerit-o foarte bine.. 
|
|
18/09/08 21:16
|
|
tamarta
membru
|
|
sar`mana domn prof`!  sa stiti ca mi-am facut temele pentru maine. numai ca desenul nu mai fac de doi ani. am ochii verzi si verdele mi-i scoate in evidenta..si am ales si rosul pentru ca ii este culoare complementara. si desigur..pentru ca ma reprezinta
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
18/09/08 21:20
|
|
Sword
membru
|
|
ehee...daca-ti eram prof...invatai si de restul contrastelor... 
|
|
18/09/08 21:23
|
|
tamarta
membru
|
|
le cunosc foarte bine... ca am facut si eu pana in a 10-a  numai ca acesta mi-a placut cel mai mult [cred ca deja suntem off-topic]
|
|
18/09/08 21:57
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|