|
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Archangel a scris:
irlanda, chiar era necesar sa te bagi ca musca in... palat? |
Sa n-ai impresia vreodata ca o sa-ti astept invitatiile speciale ca sa spun ceva.
Chiar era necesara comparatia cu musca?
Ultima modificare de irlanda (11/01/09 12:39)
|
|
11/01/09 12:37
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Dar nu te-am comparat cu o musca.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
11/01/09 13:26
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
+Archangel+ a scris:
Nu sunt neaparat genul de persoana care sa aiba subiecte tabu. |
O, da!
irlanda a scris:
Se stie ca tu esti "impotriva curentului" tot timpul |
Iar tu... Impotriva lui tot timpul. [sorry, dar nu m-am putut abtine. Stiu ca o sa fiu mustruluita in privat... Dar... Mno... ]
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
11/01/09 20:17
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
irlanda a scris:
Se stie ca tu esti "impotriva curentului" tot timpul |
anomis a scris:
Iar tu... Impotriva lui tot timpul. [sorry, dar nu m-am putut abtine. Stiu ca o sa fiu mustruluita in privat... Dar... Mno... ] |
pare reciproc, sorry.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
11/01/09 20:38
|
|
simona
membru
|
|
Eu, din cate am vazut, nu e asa. Oi fi eu subiectiva, dar... Nu. Chiar nu cred ca reciproca e valabila. Stiu f sigur, ca el si-a cerut scuze (publice) si ea nu le-a acceptat. Si nu erau scuze ironice. Dar... Orgoliul uneori, intrece faptul ca suntem crestini. Si o zic din experienta... Proprie. Sunt orgolioasa.
|
|
11/01/09 20:42
|
|
irlanda
membru
|
|
|
11/01/09 21:48
|
|
simona
membru
|
|
Adica, nu e nimic personal? Sunt gata sa te cred, daca spui asta. Si, mai vreau sa te intreb ceva, legat de o parere proprie, care nu implica pe absolut nimeni. Stii ce inseamna acceptare?
|
|
11/01/09 21:50
|
|
irlanda
membru
|
|
Anomis, nu fac conversatie cu tine.
|
|
11/01/09 21:54
|
|
simona
membru
|
|
De ce? Din orgoliu?
|
|
11/01/09 22:12
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
"Si da-i si lupta, si da-i si lupta, neicusorule"
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
11/01/09 23:10
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Unii chiar nu isi dau seama cand nu se merita o lupta.
|
|
12/01/09 00:30
|
|
gabi
membru
|
|
aproape mereu se merita o lupta din pozitia de spectator ...e chiar sanatos sa privesti lupte, sti tu...cu agresivitatea din om care trebuie descarcata )
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
12/01/09 02:06
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Din pozitia de spectator, da, ai dreptate. Ai luat samanta?
|
|
12/01/09 02:17
|
|
gabi
membru
|
|
eh...nu am luat..am o fabrica de asa ceva )) ...nu ma mai tot face sa vorbesc cu subintelesuri ...nu mananc seminte de floarea soarelui ca nu fac bine la voce...dar cele de dovleac mai merg
|
|
12/01/09 02:20
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Serios poate pentru voi e comic dar unii se supara, daca va distreaza certi si de astea bravo voua dar pentru unii nui placut. Eu ma doare pentru irlanda toti 3 sa o ia pe sus.... Deci ati Arch si irlanda ati avut o conversatie si ziceti ca nu sa merita anumite lucruri... cum nu sa merita credinta ei sau alor, in alt chestie vorbesti de semanta e si mai jignitor... nustiu dar ma rog unpic de respect, mai ales fata de femeie. In fine sper sa va dati seama cat de usor jigniti si fara sa realizati, ca un reflex.
Ultima modificare de livu2day (12/01/09 13:11)
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
12/01/09 13:06
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Prietene, relaxeaza-te. Daca vrei, te invit sa spargem niste seminte impreuna. Cu siguranta gabi nu se supara sa fim trei.
gabi, tu canti la tobe cu vocea? ))
|
|
12/01/09 13:16
|
|
livu2day
membru
|
|
Re-citeste ce ati vorbit...
+Archangel+ a scris:
irlanda, chiar era necesar sa te bagi ca musca in... palat? |
Hmmm.... chiar asa?
gabi_aron a scris:
Si da-i si lupta, si da-i si lupta, neicusorule"
|
Acuma faceti parca e lupta, imediat facem gladiatori inloc de crestini...
+Archangel+ a scris:
Unii chiar nu isi dau seama cand nu se merita o lupta. |
Iaras lupta... deci poate unii sa lupt pentru opinia si credinta lor... de unde cunosti ca nu sa merita, mi sa pare jignitor.
gabi_aron a scris:
aproape mereu se merita o lupta din pozitia de spectator ...e chiar sanatos sa privesti lupte, sti tu...cu agresivitatea din om care trebuie descarcata ) |
Acuma vine parca sa uita la cinema un film cu Bruce Lee...
+Archangel+ a scris:
Din pozitia de spectator, da, ai dreptate. Ai luat samanta? |
Samanta cum ai lua popcorn si ai raude...
Nustiu cum de va ies cuvantile astea asa de usor, m-ai dezamagit Arch... te-am crezut mai serios. Cand vorbeste cineva serios arati cu degetul si razi, e foarte frumos. In fine, am zis ce am zis dar nu e frumos gestul asta macar respect.
Edit: nu sparg samante sa rad de alti.
Ultima modificare de livu2day (12/01/09 13:32)
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
12/01/09 13:31
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Din cate observ eu tu esti cel mai incrancenat dintre noi acum. [cum m-ai facut tu sa modific ]
Ultima modificare de +Archangel+ (12/01/09 16:32)
|
|
12/01/09 14:48
|
|
livu2day
membru
|
|
Nustiu ce inseamna incrancenat dar imi dau seama.... De avatar am facut sa se pare ca ma gandesc sau meditez dar o sa il schimb, ca sa nu dau impresii gresite....
|
|
12/01/09 15:25
|
|
gabi
membru
|
|
nu din avatar era vorba de incrancenare..ci din agravarea situatiei...in loc sa fi linistit tot faci o tragedie crezand ca aplanezi conflicte...defapt le intetesti. Lasa sa fie o stare de gluma decat o stare de melancolie :P.
Arch...bat la tobe si uneori cant cu vocea :P ..deci nu sparg seminte
|
|
12/01/09 17:06
|
|
simona
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
Unii chiar nu isi dau seama cand nu se merita o lupta. |
Da... Aveti dreptate, cu toata ironia voastra, tu si gabi. Ma chinui si lupt degeaba. Asta e...
|
|
12/01/09 17:38
|
|
livu2day
membru
|
|
gabi_aron a scris:
nu din avatar era vorba de incrancenare..ci din agravarea situatiei...in loc sa fi linistit tot faci o tragedie crezand ca aplanezi conflicte...defapt le intetesti. Lasa sa fie o stare de gluma decat o stare de melancolie :P |
Aha multumesc ca mi-ai translatat aia, deci mi-am dat seama. De avatar a fost ce a fost... Mai bine serios si incercam sa avem respect ca nu radem de opinile altora fie ca sunt nebune fata de tine sau de alti, daca razi de opinile altora cred ca mai mult ranesti decat ajuti. In fine o sa fac pauza de conversati de gen acest.
|
|
12/01/09 19:06
|
|
gabi
membru
|
|
bravoo...asta e decizia perfecta ... ar trebui sa luam si noi exemplu de la tine si sa facem pauza de discutii de acest gen?
|
|
12/01/09 19:09
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
va potoliti ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
12/01/09 19:11
|
|
gabi
membru
|
|
prea tarziu april..deja s-au destins lucrurile...nu mai e tensiune
|
|
12/01/09 19:14
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|