TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Crestinism practicant sau cu juma' de norma!?/COMENTARII Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 ... 10
aurora_berintzan
membru

Inregistat: 09/01/09
liviu te rog nu te intrista pentru ca nu are rost...Cand Domnul va vrea ii va da si lui gabi putere de aa intelege....bineinteles daca o cere

09/01/09 17:03

gabi
membru

Inregistat: 14/11/06
aurora...spune-mi ce nu am inteles si-mi va da Domnul putere sa inteleg. :) ...ok..si apoi mai facem afirmatii :)

09/01/09 17:04

Site web  
nikku
membru

Inregistat: 26/11/08
Calmati-va, gata, ce rost are toata zarva asta?

09/01/09 17:05

aurora_berintzan
membru

eu nu spun ca nu ai inteles ceva spun doar ca esti putin confuz in privinta anumitor lucruri...dar te rog iarta-ma...

Ultima modificare de aurora_berintzan (09/01/09 17:09)

09/01/09 17:06

gabi
membru

din moment ce ai facut o afirmatie despre mine trebuie sa-mi spui si unde am fsot confuz..are rost sa-ti susti afirmatia..eventual nu avea rost s-o faci..dar s-o susti e necesar.

noh ca ai modificat mesajul pe cand ti-am raspuns :)

Ultima modificare de gabi_aron (09/01/09 17:10)

09/01/09 17:08

Site web  
aurora_berintzan
membru

deci poate nu esti confuz dar te-au incurcat altii si tu de fapt stii adevarul despre tot:trinitate, Duhul Sfant ,Isus si Dumnezeu

09/01/09 17:11

gabi
membru

dar...nu mai vorbeam de trinitate aici :) ...era despre atceva discutia mea cu liviu...nu ma incurcat nimeni si nici nu stiu adevarul despre tot...sustii pe cineva intr-o discutie fara sa sti despre ce se discuta? :)

09/01/09 17:13

Site web  
aurora_berintzan
membru

bine am inteles gresit....am recitit si da ai dreptate... chiar imi pare rau

Ultima modificare de aurora_berintzan (09/01/09 17:16)

09/01/09 17:15

livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
Aurora, eu nu sunt trist ma doare intrun fel dar tristetea nu face nici un lucru bine.
Aurora e mai bine sa ne lasam de vorbe goale caci daca nu vrea sa inteleaga irostim timpul.

1 Corinteni 3:1 Cât despre mine, fraţilor, nu v-am putut vorbi ca unor oameni duhovniceşti, ci a trebuit să vă vorbesc ca unor oameni lumeşti, ca unor prunci în Hristos.
1 Corinteni 3:2 V-am hrănit cu lapte, nu cu bucate tari, căci nu le puteaţi suferi; şi nici acum chiar nu le puteţi suferi,
1 Corinteni 3:3 Pentru că tot lumeşti sunteţi. În adevăr, când între voi sunt zavistii, certuri şi dezbinări, nu sunteţi voi lumeşti şi nu trăiţi voi în felul celorlalţi oameni?

De aceea mai bine lapte si miere pentru mine, pentru tine si pentru fiecare pina e timpul ca sunt destul din Duh ca sa pricepe acestea lucruri, deci daca avem ceva tainic sau ma greu de inteles o tinem pentru noi caci e mai bine asa, fara ca sa fie scandal.

Bine ai venit, imi cer scuza ca ai trebuie sa intri in asa fel, noi trebuia sa te primim in bucuria si dragoste si sper sa vezi ca te primim asa :D
Poti sa mergi aici sa te introduci cand te simti comod sau te simti ca o familie in Isus: http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic ... 6&p=50
La linkul ala poti sa te introduci cand vrei, daca vrei.

Ultima modificare de livu2day (09/01/09 17:20)

09/01/09 17:19

gabi
membru

aurora ai fost olimpica la fizica? :) ...sau probabail te confund

Ultima modificare de gabi_aron (09/01/09 17:24)

09/01/09 17:22

Site web  
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
totul ok pe'aici? :)

09/01/09 18:07

gabi
membru

da..e curat :)

09/01/09 18:19

Site web  
+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
gabi, nu te mai chinui. Cine nu intelege ca verbul "sunt" e la persoana I singular, asta e.

09/01/09 18:57

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
gabi_aron, te rog sa-ti ceri scuze de la liviu.

09/01/09 19:21

gabi
membru

pentru?

09/01/09 19:26

Site web  
livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08

april a scris:

gabi_aron, te rog sa-ti ceri scuze de la liviu.

E ok, a fost vina mea... nu te ingrijora am invatat ceva :)

09/01/09 19:57

cami
membru

Inregistat: 17/07/07
Larisa, ar fi fost dragut din partea ta sa fi tradus ce ai postat la : " Aranjare si moda " ;) . Nu toti stiu perfect engleza ;) .

10/01/09 10:55

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08
Nu cred ca e asa o descoperire impresionanta ce a scris ea acolo,si nu prea are legatura cu...aranjarea sau moda :rolleyes: .
Mai degraba cu ingrijirea sau igiena corpului.
Sau mai stii...o exista o "moda" si in privinta asta. :rolleyes:

flory a scris:

Nu toti stiu perfect engleza  .

Se intelege ,chiar daca nu se stie perfect engleza,pentru ca nu spune mare filozofie acolo.

10/01/09 11:29

cami
membru

irlanda, nu am zis ca nu se intelege. si eu am inteles :P , dar ai vazut ca si la restul subiectelor de pe forum, userii traduc si cate o fraza/propozitie nesemnificativa, si usor de inteles . cu atat mai mult, cand materialul postat in engleza , e mai mare [ in cazul de fata, cel postat de larisa ], nu crezi ? ;) in fine, n-are asa mare importanta :) .

Ultima modificare de flory (10/01/09 11:39)

10/01/09 11:38

irlanda
membru

flory a scris:

nu crezi ?  in fine, n-are asa mare importanta  .

Ba da :) ,am inteles ce ai vrut sa spui,dar eu am vrut sa subliniez printre altele,ca nu-i ceva asa de nemaipomenit,incat sa fie citit si-n romaneste.

10/01/09 11:43

cami
membru

ok. am inteles :)

10/01/09 11:46

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08

+Archangel+ a scris:

Eu unul ader la ultima teorie, aceea a reducerii frictiunii. In niciun caz nu consider valabila teoria feromonilor. Niciodata nu a trebuit sa miros subratul cuiva pentru a ma simti atras de persoana respectiva. Ba dimpotriva. :D
Cultura in care traim considera ca existenta parului in alte zone decat pe cap este inestetica pentru persoanele de sex feminin.

Mai tu ma omori cu zile. Parca vad pe crucea mea "a murit fericita: de prea mult ras" :D :D :D
Chiar crezi ca era nevoie sa traduci?
Apoi, sunt de acord cu irlanda: nu era ceva genial.
P.S. Sper sa imi aduci si mie minim 4 flori. :D :D :D

Ultima modificare de MRU (10/01/09 15:04)

10/01/09 15:01

+Archangel+
Moderator

Desigur ca nu e ceva genial deoarece nu am inventat acum apa calda sau mersul pe jos. O consider o discutie normala pentru niste persoane open-minded. De asemenea, asta nu e o chestie de igiena ci de aspect, de estetica. Poti fi curat/curata si cu tufisul in dotare.

10/01/09 17:00

irlanda
membru

Archangel a scris:

Nu sunt neaparat genul de persoana care sa aiba subiecte tabu.

Se stie ca tu esti "impotriva curentului" tot timpul,dar pe un forum ,nu putem scrie toate tampeniile care ne trec prin minte. ,cu motivatia ca santem persoane "open-minded".
Si comentariul tau,si postarea Larisei sant ridicole ,penibile .

Archangel a scris:

O consider o discutie normala pentru niste persoane open-minded.

Aaaa ...am pierdut din vedere ca discutia a fost initiata de cineva din tara mintilor luminate si deschise.
Cred ca ar trebui deschis un topic cu acces numai pentru cei cu "open-minded" ca asa ,eu care-s "close-minded" si citesc asa o postare ,"perturb" prin incapacitatea mea de a-mi deschide mintea la asa ceva , discutiile normale , constructive,si aducatoare de raspunsuri la intrebarile si dilemele exisetentiale din viata unui om.

10/01/09 18:04

+Archangel+
Moderator

irlanda, chiar era necesar sa te bagi ca musca in... palat?

11/01/09 01:37

Pagini:  1 2 3 4 5 6 ... 10    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la