TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Personaje biblice/Maica Domnului Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
1 Timotei 2:5   
Caci este un singur Dumnezeu si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni: Omul Isus Hristos

Romani 8:26   
Si tot astfel si Duhul ne ajuta in slabiciunea noastra: caci nu stim cum trebuie sa ne rugam. Dar insusi Duhul mijloceste pentru noi cu suspine negraite.

In Biblie gasim doar Doua Persoane Care mijlocesc pentru oameni si nu sunt de pe Pamant: Isus si Duhul Sfant.


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

28/03/12 09:01

   
Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10

Dismas a scris:

 
Ce anume rişti ? Şi de ce vorbeşti de "a investi în mai multe locuri", ca şi când credinţa în sfinţi ar fi de acelaşi fel cu credinţa în Domnul, încât, investind şi altundeva, înseamnă că investeşti mai puţin în locul principal, ori ca şi când ar fi vorba de politeism?Dismas, eu nu incerc sa spun ca cei ce se incred in intermedieri (mai mult sau mai putin reale) sunt considerati inchinatori la idoli. Dumnezeu trece peste incapacitatea noastra de a patrunde adevarul in totalitate, El judeca faptele noaste tinand cont de ceea ce urmarim in inima noastra facandu-le. Cei ce se roaga la sfinti, chiar daca acestia aud sau nu si pot implini cererea lor sau nu, rugaciunea credinciosului si daruirea lui pentru Dumnezeul Domn si Suveran peste toate, nu raman neauzite, neprimite sau neapreciate. El trece peste neputinta omului de a nu patrunde adevarul. El stie si intelege daca inima lor este daruita Lui ori sunt ignoranti si orbi fata de recunoasterea adevaratului Dumnezeu.

Dar cei daruiti cu har si intelepciune ar trebui sa evite caile ocolitoare (ma refer in special la reprezentantii bisericilor)care nu fac prin aceste solutii  decat sa abata (poate fara intentie) atentia celor mai saraci in duh de la scopul si tinta principala... Isus Hristos si Mintuirea ce o avem crezand in El. Eu vad in jur multime de oameni care ajung sa fie mai preocupati de fantastic si superstitii, decat de salvarea lor vesnica. Multi se hranesc cu astfel de lucruri, au nevoie de minunile si povestile despre oasele lui cutare sau cutare, uitand ca, daca s-a facut ceva candva prin ele, a fost pentru credinta unora ce aveau atunci nevoie de un semn sau pentru a fi luata drept exemplu viata sfantului si credinta acestuia in Isus Hristos. Ce s-a facut insa, s-a facut prin Duhul si Puterea lui Dumnezeu spre a gasi folos in ele, spre a ne increde in puerea lui Dumnezeu de a interveni si schimba lucrurile in viata noastra atunci cand El considera ca ne este de folos. Nu pentru a ne pleca in fata lucrurilor sau oamenilor prin care au fost facute.

Cand fiul meu foloseste cai ocolite de a obtine ceva de la mine nu inseamna ca voi tine cont de cererea sa mai mult decat daca mi-ar fi cerut direct mie. Dar daca apeleaza la astfel de solutii, inteleg ca relatia noastra tata-fiu nu functioneaza pe incredere. Si sincer asta doare si ar trebui sa doara pe orice tata.
(asta era concluzia pe care speram sa o obtii)

Ultima modificare de Oblio (28/03/12 15:55)


_______________________________________
“Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.

28/03/12 15:32

   
Pagini:  1 2 3 4    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net