TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Personaje biblice/Maica Domnului Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4
simona
membru

Locatie: Ploiesti, Romania
Inregistat: 19/02/08

bairstrow a scris:

Cum aratati voi ca o binecuvantati pe Maica Domnului cand nu aveti nici un cantec despre ea

Cum imi arati tu mie ca ma binecuvintezi, cand nu mi-ai facut niciun cantec?? Bairstrow, tu aberezi din amuzament, sau asa esti tu de felul tau?:D:D))

Prin sangele Lui Isus Christos, Biblia spune ca suntem neprihaniti. In momentul in care am acceptat jertfa, nu dupa ce murim! Daca sfintii vostri is sfinti numai dupa moarte, ar trebui sa iti pui niste semne de intrebare.

Ultima modificare de anomis (28/08/08 11:29)


_______________________________________
"GOD IS ENOUGH"

28/08/08 11:28

   
dodo86
membru

Inregistat: 14/02/07
Noi ne inchinam doar Creatorului, niciodata creaturii.

_______________________________________
Dumnezeu nu exista. Dumnezeu este!
Paul Tillich

28/08/08 14:21

   
simona
membru

Locatie: Ploiesti, Romania
Inregistat: 19/02/08
Bine punctat, dodo86. Dar am asa o presimitire ca bair iar va sparge barierele. :D

_______________________________________
"GOD IS ENOUGH"

28/08/08 14:50

   
bairstow
membru

Locatie: aiud
Inregistat: 27/10/07

anomis a scris:

Prin sangele Lui Isus Christos, Biblia spune ca suntem neprihaniti. In momentul in care am acceptat jertfa, nu dupa ce murim! Daca sfintii vostri is sfinti numai dupa moarte, ar trebui sa iti pui niste semne de intrebare.

Suntem mi se pare considerati prihaniti.Nu aveti ochii cand va scriu ca nu ne inchinam Sfantei Maria?O tot o dati(tineti) pe a voastra ca ne inchinam Mariei.Vad ce neprihaniti sunteti nu am cunoscut un pocait pana acuma personal sincer cu inima... :(
Daca sunteti neprihaniti de ce mai comiteti greseli?Pana si Sfantul Petru a gresit dupa cincizecime cand manca la masa cu paganii si a fost mustrat de Pavel.Bine greseala lui a fost ca s-a fatarnicit.
Iar va intreb cum o binecuvantati daca nici macar cantece despre ea nu aveti???

Ultima modificare de bairstow (28/08/08 18:36)


_______________________________________
Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.

28/08/08 18:35

   
Sword
membru

Locatie: Hunedoara Romania
Inregistat: 01/02/08
Bairstow...arata-mi un sfant care n-o gresit? Si eu ma voi ruga sa m-ajute si pe mine sa ajung la Isus....
O avea Isus nevoie de secretari sa ajungem la El? Daca da, atunci o rog si eu pe strabunica sa se roage la stra-strabunica care la randu ei sa se roage la....straaaa...haha//// ca pana la urma sa ajunga un simplu "multumesc Doamne" si la Isus...ca banuiesc ca-i fooaaarte ocupat.
Ps. Si BAirstow...nimeni n-o contestat si nu va contesta faptul ca intr-adevar este o femeie deosebita cu un har deosebit. Este mai presus de orice femeie si cred etalonul femeii. Dar cu toate astea nu reprezinta nimic in lucrarea de mantuire a noastra. N-o batjocorim, si n-o luam in ras. Dar nici n-o facem un stalp in credinta noastra. Fiindca sa fim putin sinceri: cat din tot ceea ce cunoastem sau traim vine de la ea sau prin ea? Vei spune acum ca Isus a venit prin ea, deci TOTUL. Nu-i adevarat. Totul vine prin Isus. Ea a fost doar aleasa sa-l porte in pantec( si aici harul este tot a Domnului). Stii ca marele paradox este ca Isus este tatal ei? Fiindca El era de la inceput cu Tatal. Deci intr-un sens foarte paradoxal...Isus a facut-o pe ea si nu invers. Este o diferenta intre creere si procreatie.

Ultima modificare de Sword (28/08/08 23:20)


_______________________________________
Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.

28/08/08 23:10

   
benny
membru

Locatie: Cluj-Napoca
Inregistat: 27/05/07

bairstow a scris:

Iar va intreb cum o binecuvantati daca nici macar cantece despre ea nu aveti???

avem cântări despre Maria...
caută şi tu
Contrast - cântecul Mariei
                - cântecul lui Iosif


_______________________________________
"Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]

12/09/08 06:43

   
livu2day
membru

Locatie: Dublin, Ireland
Inregistat: 06/11/08
E simplu de ce sa nu te rogi la sfanti doar la Isus.
Isus apartine de Trinitate, El ca om Fiul Lui Dumnezeu a murit si a inviat in Duh, adica e in viata si zice ca El mijloceste in ceruri pentru noi.
Zice clar magda de ce ca sa nu te rogi la sau prin cei care a fost oameni extraordinari alesi de Domnul e ca cum te-ai ruga la boul de aur, zice in VT ca doar un Dumnezeu sa ai, doar de ce te-ai ruga la altceva inseamna ca il ai ca idol sau dumnezeu, si de mijlocist sfanti nu poate face asa pentru ca nu sunt in ceruri.
Singur Sfant fost-Om care trebuie sa ne rugam e la Fiul Lui Dumnezeu Isus Hristos care prin El e viata vesnica.


Edit: Nu magda adica bairstow.... scuza

Ultima modificare de livu2day (10/01/09 00:02)


_______________________________________
Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el.
http://iaebetel.blogspot.com/

06/11/08 18:10

   
RainSong
membru

Locatie: going over Jordan
Inregistat: 08/11/06
Luca 11:27. Pe cand spunea Isus aceste vorbe, o femeie din norod si-a ridicat glasul si a zis: "Ferice de pantecele care Te-a purtat, si de tatele pe care le-ai supt!" 28. Si El a raspuns: "Ferice mai degraba de ceice asculta Cuvantul lui Dumnezeu, si-l pazesc!"
Interesant ,asa-i ? :)
Sau faza de la  Matei 12:47. Atunci cineva I-a zis: "Iata, mama Ta si fratii Tai stau afara, si cauta sa vorbeasca cu Tine."
48. Dar Isus a raspuns celui ce-i adusese stirea aceasta: "Cine este mama Mea, si care sunt fratii Mei?"
49. Apoi Si-a intins mana spre ucenicii Sai si a zis: "Iata mama Mea si fratii Mei!
50. Caci oricine face voia Tatalui Meu care este in ceruri, acela Imi este frate, sora si mama."


Bun ,problema este ca noi nu ii acordam nici o atentie ,catolicii sunt intr-o extrema ,noi in alta . Ea a fost numita fericita si binecuvantata de oamenii din popor ,de inger ,de Elisabeta .

    Pofilul Mariei [numele ei inseamna amaraciune - mi se pare ciudat ,dar asa asa am gasit]:
1) Traieste aprope de Dumnezeu si cunoaste Cuvantul Sau . Ea este cea care a format caracterul Domnului in primii Lui ani de viata trebuia sa fie maruta spiritual . Sfantul Augustin zicea : "Maria L-a conceput mai intai pe Hristos in inima ei , prin credinta , inainte de a-L concepe in pantecele ei"
2) Traieste cu un spirit al asteptarii - daca nu credea ca va veni Mesia si nu Il astepta ,nu ar fi putut primi mesajul lui Gavril .
3) Accepta in smerenie chemarea si planul lui Dumnezeu pentru viata ei [vezi Luca 1:38]
4) Pastreaza pentru sine [vezi Luca 2:18] . Ea nu este mandra ca este mama Salvatorului Universului ,stie sa [astreze tacerea si sa aiba rabdare .
Tot Maria este cea care-L incurajeaza pe Isus sa faca prima Lui minune [la nunta din cana]
[chestiile incepand cu profilul mariei sunt luate din cartea "O femeie inteleapta a spus odata - Shirley Rose]

Apropo ,am auzit intr-o predica cum ca Maria avea vreo 15 ani [am ramas socata ,ma gandeam ca abereaza pastorul ,dar era tip cult ,si mai si locuia pe langa Israel ,si se presupune ca stie ceva mai mult ca noi despre obiceiurile vremii aleia si a spus o groaza de alte chestii interesante] . Voi ce credeti ?

ps: imi cer scuze pentru greselile de scriere ,incerc sa le corectez

Ultima modificare de RainSong (09/01/09 14:55)


_______________________________________
"se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."

09/01/09 14:52

   
adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
Da. Si eu am auzit ca ea ar fi fost foarte tanara. Dar nu ea l-a indemnat sa faca prima minune[ acolo era vorba de  planul lui Dumnezeu, nu de influenta ei]. Cert e ca Domnul Isus a avut o relatie speciala cu ea. Cred ca si liviu ca suferinta Domnului Isus a fost extrem de mare si emotional. Oare cat de dificil o fi fost pentru El sa stie cum mama Sa, il priveste cum se stinge? !Nu iti poti imagina durerea unei mame in asemenea ipostaza pana nu vezi...

Ultima modificare de MRU (09/01/09 15:00)


_______________________________________
"Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)

09/01/09 14:58

   
RainSong
membru

Locatie: going over Jordan
Inregistat: 08/11/06

MRU a scris:

Dar nu ea l-a indemnat sa faca prima minune[ acolo era vorba de  planul lui Dumnezeu, nu de influenta ei].

nu am vrut sa spun asta ,ci doar ca ea ,avand o relatie foarte buna cu El si cunoscandu-si ,ca orice mama ,copilul ,a simtit ca este momentul Lui atunci .

MRU a scris:

Oare cat de dificil o fi fost pentru El sa stie cum mama Sa, il priveste cum se stinge? !Nu iti poti imagina durerea unei mame in asemenea ipostaza pana nu vezi...

Acum poate voi parea sadica ,cu o inima de gheata si nepasatoare ,dar cred ca exemple din astea gasim destul de des si in viata de zi cu zi . O sotie isi pierde sotul in razboi ,si ramane cu copii mici ,unii bolnavi ,pe care ii vede cum se sting din cauza ca nu au de mancare ; o mama si sotul ei sunt disperati vazand ca singurul mod in care isi pot salva copilul de la moarte din cauza unei boali cumplite este sa il opereze ,si nu au bani . Un exemplu concret : un tata isi adormea pe piept copila de cativa anisori ,care nu putea vorbi ,ci isi exprima sentimentele numai prin priviri [pe langa asta avea nu stiu ce boala mortala] ,asteptand ca in orice clipa ea sa moara ,incercand sa faca din fiecare moment unul vrednic de amintit . ea a murit ,el si-a tatuat pe piept ,in locul unde dormea ea ,chipul ei . [cred ca am deviat putin] .
  Macar pentru Maria era consolarea ca El moare si va invia ,si intr-o zi va sta cu El in slava ,ea stia bine ce avea sa se intample . Nu zic ca nu a fost o clipa sfasietoarea rastignirea .


_______________________________________
"se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."

09/01/09 17:50

   
adriana
membru

Inregistat: 08/02/08

RainSong a scris:

Macar pentru Maria era consolarea ca El moare si va invia ,si intr-o zi va sta cu El in slava ,ea stia bine ce avea sa se intample . Nu zic ca nu a fost o clipa sfasietoarea rastignirea .

Inteleg ce vrei sa spui dar nu cred ca durerea a fost mai putin intensa. Si noi stim ca Domnul va veni si atunci suferinta noastra se va sfarsi, dar acest lucru nu ne impiedica sa  mai varsam cate o lacrima, fie si pe ascuns, dupa ce am stins lumina.

Ultima modificare de MRU (09/01/09 17:57)


_______________________________________
"Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)

09/01/09 17:54

   
f_repede
membru

Locatie: Galgau
Inregistat: 13/02/09
Este adevarat ca Maria a fost o femeie deosebita, altfel cred ca Dumnezeu nu ar fi ales-o pe ea sa il poarte in pantece pe Fiul Lui, dar de aici pana a te inchina ei...
Prima porunca a lui Dumnezeu este "Sa nu ai alti dumnezei in afara de Mine", adica sa nu te inchini/rogi nimanui in afara de Dumnezeu. Singura cale spre Mantuire este Isus Hristos, Lui trebuie sa ne inchinam.


_______________________________________
Cand privirea mea e indreptata spre cer... incercarile vietii imi par doar trepte ce ma duc mai aproape de Tine!

29/05/09 20:49

   
ambasador
membru

Inregistat: 28/02/09

f_repede a scris:

Este adevarat ca Maria a fost o femeie deosebita, altfel cred ca Dumnezeu nu ar fi ales-o pe ea sa il poarte in pantece pe Fiul Lui, dar de aici pana a te inchina ei...
Prima porunca a lui Dumnezeu este "Sa nu ai alti dumnezei in afara de Mine", adica sa nu te inchini/rogi nimanui in afara de Dumnezeu. Singura cale spre Mantuire este Isus Hristos, Lui trebuie sa ne inchinam.


  Adevar ai vorbit tu acum.
Matei 4:10  „Căci este scris: „Domnului, Dumnezeului tău să te închini şi numai Lui să-I slujeşti.”


_______________________________________
Proverbe 18:10  Numele Domnului este un turn tare; cel neprihănit fuge în el, şi stă la adăpost.

29/05/09 21:06

   
frMarian
membru

Locatie: Timisoara
Inregistat: 20/08/09
"Iată unul din cele mai ciudate lucruri din lume: Mulţi creştini care-L iubesc din toată inima pe Isus se dau repede înapoi şi cu frică atunci când se rosteşte numele mamei Sale, în timp ce mulţi dintre cei care într-adevăr o iubesc, rămân fără cuvinte când li se cere să şi explice de ce anume o iubesc".

.........................................................................
La urma urmei, Maria nu are nici o semnificaţie pentru noi decât prin Fiul său. Pentru întreaga lume, ea e importantă numai fiindcă e Mama lui Isus Cristos. Dacă nu s-ar fi născut El, n-aţi fi auzit niciodată despre ea. Sf. Ioan, cu exprimarea sa concisă, surprinde această viaţă “de raportare” în propriile ei cuvinte: “Faceţi tot ce vă va spune El” (Ioan 2,5). Şi dacă aceasta-i tot ceea ce Biserica ar fi avut de spus în privinţa ei, evanghelicii ar fi fost mai mult decât fericiţi să o lase să ne raporteze pe noi la Isus în acest fel. Ceea ce-i derutează pe mulţi necatolici e tendinţa Bisericii de a ne raporta pe noi la ea. “Ad Iesum per Mariam!“spunem noi, la care mulţi necatolici răspund enervaţi: “Creştinismul nu se referă la relaţia cu Isus Cristos? De ce o onorează atât de mult catolicii pe Maria?
..................................................................
Întrebarea mi s-a părut rezonabilă, dar numai până când o altă întrebare m-a deranjat: Dacă “prea mult” o onorează catolicii pe Maria, atunci evanghelicii cum o “onorează suficient”? Pentru că în realitate cultul evanghelic în care m-am născut se fereşte de orice referiri cu privire la Maria. Acest lucru era cel puţin ciudat. La urma-urmei, evanghelicii puteau să vorbească toată ziua despre Paul fără a avea vreodată sentimentul că-l “preamăresc” sau că-i acordă “prea multă onoare”. Înţelegeam pur şi simplu că prin intermediul Sfântului Paul ajunge Cuvântul lui Dumnezeu la noi, şi în felul acesta nu exista nici un conflict între cei doi (deşi Paul are mai multe defecte de caracter decât Maria).
.........................................................................
textele sunt cıtate de pe :    http://lumea.catholica.ro/2009/05/maica ... a-mariana/


_______________________________________
Deus meus et Omnıa!

27/08/09 21:05

   
Lucica
membru

Inregistat: 06/06/09
Referitor la porunca data evreilor in Vechiul Testament de-a nu-si face chipuri cioplite si nici o asemanare a divinitatii, aceasta porunca trebuie interpretata in spirit, nu in litera. Ea a fost data datorita inclinarii evreilor spre idolatrie, in scopul de-a-i impiedica pe evrei sa adore creatura in locul Creatorului. Insa din punct de vedere spiritual atunci era vremea copilariei, pe cand odata cu Noul Testament a inceput vremea maturitatii.
      Exista o diferenta intre venerarea sfintilor (inclusiv a Mariei) sau inchinarea relativa si adorarea lor sau inchinarea absoluta. Inchinarea relativa a fost prezenta si in Vechiul Testament. De exemplu, Iacov s-a inchinat in fata fratelui sau, Esau, iar Daniel s-a inchinat in fata ingerului. Dar inchinarea lor nu a inseamnat decat recunoasterea superioritatii celuilalt, fiind un semn de repect, de supunere si de cinstire. In schimb adoratia sau inchinarea absoluta i se cuvine doar lui Dumnezeu, si ar fi un pacat ca cineva sa se inchine in acest fel in fata unei persoane, pentru ca aceasta ar fi intr-devar idolatrie.
   Eu personal am simtit de multe ori ajutorul Maicii Domnului in viata mea de zi cu zi, pot sa spun ca m-a ajutat sa ies din multe situatii grele, chiar disperate.


24/01/10 12:01

   
dodo86
membru

Inregistat: 14/02/07
click >>> Discutie cu Ghita Mocan despre Maria<<<

_______________________________________
Dumnezeu nu exista. Dumnezeu este!
Paul Tillich

24/01/10 13:03

   
homeless
membru

Inregistat: 16/02/08
x

Ultima modificare de homeless (15/02/11 20:33)


13/08/10 12:10

   
Lucica
membru

Inregistat: 06/06/09
Da, e adevarat ca nu am destula incredere in D-zeu, dar incerc sa schimb acest lucru
Sfanta Fecioara nu ma indeparteaza ci ma apropie de D-zeu.
Pana acum nu am avut nici o problema grava in care sa-i cer ajutorul si sa nu ma asculte. Pune-o si tu la incercare pe Sfanta Fecioara si vei vedea daca te ajuta sau nu.


03/11/10 21:41

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
Unde scrie in Biblie ca cei plecati din lumea aceasta ne pot fi de vreun ajutor?

_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

04/11/10 09:05

   
Sword
membru

Locatie: Hunedoara Romania
Inregistat: 01/02/08
Singurul care ne poate ajuta in lumea asta este Cel care a coborat in ea, omorat, si inviat, care acum sta la dreapta Tatalui.

Ultima modificare de Sword (04/11/10 15:10)


_______________________________________
Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.

04/11/10 15:09

   
emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

Lucica a scris:

Da, e adevarat ca nu am destula incredere in D-zeu, dar incerc sa schimb acest lucru
Sfanta Fecioara nu ma indeparteaza ci ma apropie de D-zeu.

Ar fi normal sa te apropie de Dumnezeu, prin exemplul ei care si azi vorbeste. Curatia ei si teama sfanta au facut-o compatibila cu harul lui Dumnezeu.Pana acum nu am avut nici o problema grava in care sa-i cer ajutorul si sa nu ma asculte. Pune-o si tu la incercare pe Sfanta Fecioara si vei vedea daca te ajuta sau nu.

E specializata numai pe probleme grave. Da-ne exemplu de probleme in care ar trebui sa ne asculte, si cum te-a ascultat pe tine.

Ultima modificare de emanuel (04/11/10 20:44)


_______________________________________
Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

04/11/10 20:43

   
Lucica
membru

Inregistat: 06/06/09
Asta e ultimul mesaj pe care il mai scriu la acest subiect pt ca pt ca stiu  ca am intrat pe un site in care cel putin 90% sunt pocaiti si daca mai spun multe toti o sa-mi sara in cap :)

Un exemplu de situatie in care Sfanta Fecioara m-a ajutat: Cand aveam vreo 14 ani eram sigura intr-un camp. Am auzit latraturi de caini dar mi se parea ca vin de departe asa ca nu le-am dat nici o atentie, si in jur nu se vedea prea bine pentru ca era ceata. La un moment dat cainii care latrau au ajuns aproape de mine cam la 10 metri si au facut un semicerc in jurul meu. Am rugat-o pe Sfanta Fecioara sa ma ajute sa scap cu viata si daca pana in acel moment eram pur si simplu paralizata de frica dupa ce am spus asta am plecat de acolo si nici un caine n-a venit dupa mine. Sunt sigura ca Sfanta Fecioara mi-a salvat viata atunci.

Legat de problemele in care "ar trebui" sa ne asculte, nu cred ca Sfanta Fecioara ar fi obligata sa ne asculte atunci cand ii cerem ceva, dar de obicei rugaciunile adresate ei sunt ascultate, mai mult decat rugaciunile adresate oricarui alt sfant pt ca niciunul dintre ei nu se poate compara cu ea.

Am citit o carte f frumoasa: "Minunile Maicii Domnului" scrisa de pr Nicodim Mandita, in care puteti gasi multe exemple de situatii in care Sfanta Fecioara ii ajuta pe oameni.

Ultima modificare de Lucica (05/11/10 13:38)


05/11/10 13:09

   
Roxana
membru

Locatie: ACASA
Inregistat: 14/03/08

Lucica a scris:

Asta e ultimul mesaj pe care il mai scriu la acest subiect pt ca pt ca stiu  ca am intrat pe un site in care cel putin 90% sunt pocaiti si daca mai spun multe toti o sa-mi sara in cap :)

Un exemplu de situatie in care Sfanta Fecioara m-a ajutat: Cand aveam vreo 14 ani eram sigura intr-un camp. Am auzit latraturi de caini dar mi se parea ca vin de departe asa ca nu le-am dat nici o atentie, si in jur nu se vedea prea bine pentru ca era ceata. La un moment dat cainii care latrau au ajuns aproape de mine cam la 10 metri si au facut un semicerc in jurul meu. Am rugat-o pe Sfanta Fecioara sa ma ajute sa scap cu viata si daca pana in acel moment eram pur si simplu paralizata de frica dupa ce am spus asta am plecat de acolo si nici un caine n-a venit dupa mine. Sunt sigura ca Sfanta Fecioara mi-a salvat viata atunci.

Legat de problemele in care "ar trebui" sa ne asculte, nu cred ca Sfanta Fecioara ar fi obligata sa ne asculte atunci cand ii cerem ceva, dar de obicei rugaciunile adresate ei sunt ascultate, mai mult decat rugaciunile adresate oricarui alt sfant pt ca niciunul dintre ei nu se poate compara cu ea.

Am citit o carte f frumoasa: "Minunile Maicii Domnului" scrisa de pr Nicodim Mandita, in care puteti gasi multe exemple de situatii in care Sfanta Fecioara ii ajuta pe oameni.Sau Dumnezeu a vazut credinta ta si ti-a ascultat ruga si te-a ajutat, varianta asta nu este acceptata?


_______________________________________
„Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”


05/11/10 14:37

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
Lucica, cred ca ai inteles gresit menirea acestui forum. Nimeni de aici nu vrea sa-ti sara in cap si nici nu ar fi politicos sa luam in deradere ceea ce crezi tu (aviz eventualilor amatori). Pe acest forum discutam ideile, parerile si credintele noastre. Daca pe tine te face sa te retragi in carapacea ta orice discutie, fie ea si tangentiala, despe anumite subiecte sensibile pentru tine este ok si poate ar fi bine sa nu deschizi o discutie despre niste lucruri pe care tu nu le-ai vrea contrazise.

Ceea ce am vrut eu sa discut cu tine este cum de am ajuns sa ne rugam diversilor oameni (fie ei si sfinti) trecuti la cele vesnice. N-ar strica sa citesti un pic de istorie si sa vezi cum paganismul a influentat crestinismul.

O discrepanta pe care am descoperit-o in gandirea ta este ca rugaciunile au mai mare efect in functie de cui te rogi. Daca rugaciunile catre Fecioara Maria sunt cele mai ascultate atunci care mai e rostul sa te rogi celorlalti sfinti?


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

05/11/10 15:30

   
Lucica
membru

Inregistat: 06/06/09
Mai bine "ma retrag in carapacea mea" decat sa-mi pierd timpul degeaba. :) Nu am face decat sa reluam certurile care dureaza de 500 de ani intre catolici si protestanti...

Ultima modificare de Lucica (05/11/10 17:14)


05/11/10 16:58

   
Pagini:  1 2 3 4    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net