|
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
sau poate nu erau impreuna sau poate erau impreuna,dar nu se potriveau nici cum ...
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
24/08/08 14:02
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Deci, mai, eu la prima intalnire, chiar am mers si la restaurant, pentru ca de abia mancasem ceva, si ...daca lesinam in restul zilei, sigur nu mai eram o companie placuta. Dar nu doar am mancat, ci am vb, si zic eu, ne-am simtit bine impreuna, pentru ca pe langa mancare, am avut si o conversatie placuta. 
Deci, nu e imposibil. 
Ok, inseamna ca eu am inteles gresit, cei doi au mers doar sa manance-poate nici nu era prima intalnire, si poate chiar le era foarte foame. Asa mai merge, nu?
Deci, hy, iti spun ca da, ai avut dreptate in ipoteza ta, bazata pe logica. 
Ultima modificare de anomis (24/08/08 14:24)
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
24/08/08 14:23
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Multumesc! 
Andreea a scris:
Şi nu au vorbit după aia ci s-au ridicat şi au plecat. |
Poate dragostea lor nu mai are nevoie de cuvinte. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
25/08/08 16:51
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
...si trece (doar) prin stomac. 
Cu placere! 
Ultima modificare de anomis (25/08/08 21:08)
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
25/08/08 21:07
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
florycrestina a scris:
cum ati petrecut prima intalnire sau cum v-ar place sa o decurga ( locatia preferata)? |
Eu te-as intreba de ce s-ar intalni o fata crestina cu un baiat crestin ? Si/sau la ce fel de intalnire te referi de fapt ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
25/08/08 21:16
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
april, eu cred ca la intalnire cu viitorul/viitoarea. in orice caz se refera la intalniri intre iubiti,nu amici .
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
25/08/08 21:30
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
subsscriu pe fluturas 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
25/08/08 21:40
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
banuiesc ca intrebarea se referea la prima intalnire in calitate de iubiti ,viitori logodnici apoi soti . Cred ca ne-am cunoaste destul de bine inainte de prima intalnire oficiala ,care ar fi fain sa fie intrun parc ceva [parc din ala verde ,unde sunt oameni obisnuiti ,nu numai indragostiti],sau pe malul unui rau [bega ,obsesia mea] ,cu putini lume in preajma . Dar oricum nu o sa fie ceva emotionant ,dat fiind faptul ca ,teoretic ,si inainte de asta ne-am mai intalnit [adica sa vorbim ,sa vedem ce puncte comune avem ,ce idei ,ce vrea fiecare de la posibila relatie] . Oricum ,nu ma gandesc la restaurant ,ca eu ori mananc prea incet ,ori prea repede si nu imi place sa iau o gura de mancare si dupaia sa vorbesc 5 minute si tot asa .In cazul extrem in care ne ucide foamea ,mancam in 2 minute si dupaia vorbim .
Ultima modificare de RainSong (27/08/08 12:56)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
27/08/08 12:54
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
of of mai mai.. e normal sa visezi, sa iti doresti sa fie intr-un anume fel... dar nu va fi nici asa cum ti-ai imaginat..si nici acolo unde ai crezut ca va fi. eu aveam idei in cap cat pentru o luna intreaga, nu numai pentru o intalnire...dar n-am spus si n-am facut nimic din tot ce aveam "planuit". totul a fost diferit..a fost spontan..si a fost superb..cea mai frumoasa zi din viata mea 
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
27/08/08 15:58
|
|
climbonmountain
membru
Inregistat: 13/12/08
|
|
cand faci lucruri pe neasteptate...mi se pare mult mai fain...si mai special...cand nu e nimic planuit...si amandoi sa hotarati...la restaurant mi se pare ok...dar ar fi sec ca dupa...sa plecam asa pur si simplu...se poate mere undeva la restaurant si dupa aia undeva la plimbare....pur si simplu...de unde el o va conduce acasa si asa mai departe :Psi cu siguranta totul va decurge de la sine....
|
|
14/12/08 00:00
|
|
simple
membru
Inregistat: 19/10/05
|
|
wow...prima intalnire...as vrea sa fie fain:) da...nu-i deloc original...dar macar stiu ca se va indeplini...ca si daca mergi la cules porumb cu persoana iubita tot numai frumos e. Stiu ca nu e bine sa visezi fiindca risti sa fi dezamagit...dar visele fac parte din viata. Mie mi-ar place sa mergem sa ne plimbam si sa vorbim...Nu vreau restaurant sau chestie dinasta...am oroare de astea la inceputul unei relatii (asa sunt eu mai simple salbatic:) Sa ne asezam pe iarba verde in natura si sa vorbim iarasi...
_______________________________________ calator spre eternitate
|
|
15/12/08 00:19
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
o intalnire originala ... sa nu fie planificata ,ca atunci is pierde din farmec... o da .. primbare pe marginea apei unui lac sau a marii....sa povestim sau o excursie in natura ,sa auzim cum canta pasarelele ,sa respiram aer curat ... ar fii cea mai faina intalnire...
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
15/12/08 16:49
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
tamarta4jc a scris:
of of mai mai.. e normal sa visezi, sa iti doresti sa fie intr-un anume fel... dar nu va fi nici asa cum ti-ai imaginat..si nici acolo unde ai crezut ca va fi. eu aveam idei in cap cat pentru o luna intreaga, nu numai pentru o intalnire...dar n-am spus si n-am facut nimic din tot ce aveam "planuit". totul a fost diferit..a fost spontan.. |
Așa este. Fiecare dintre noi visăm la prima întâlnire.. Să fie într-un mediu plăcut, într-un anume moment al zilei, preferabil la apus de soare.. Să fie plină de romantism, ce mai? Să fie perfectă. Dar apoi... Nu se prea împlinește ceea ce ai visat.
Când mă gandesc la prima noastră întâlnire... îmi vine să râd..  Era o seară de august, într-un oraș relativ frumos, Bistrița.. Era vineri.. Urma ca sâmbătă să mergem împreună la o nuntă. Tamy a sosit în oraș de vineri seara (de fapt nu în oraș, ci într-un sat de lângă Bistrița) și am stabilit să ne vedem și vineri seara să ne cunoaștem întâi față în față, ca să nu fie ziua de sâmbătă un șoc pentru noi. Zis și făcut... Stabilisem să ne întâlnim la autogară la o oră anume (era seară oricum). Și mă îmbrac eu frumos, le zic părinților că merg s-o văd pe Tamy, și unchiul meu, galant se oferă să mă ducă cu mașina până acolo. Așa.. ajungem la autogară. L-am întrebat pe unchiu dacă nu aș putea găsi pe undeva o florărie deschisă. Eh, vezi de treabă... ce florărie să fie deschisă la ora 8 jumate sau cât era...? Na în fine, m-am tot plimbat încoace și încolo, m-am dus apoi într-un magazin din ăsta mare, cred că era Kaufland... și am cumpărat o ciocolată Heidi în formă de inimă  M-am dus înapoi la locul de întâlnire... și aștept... și îmi trimite sms, că o să întârzie și că să o iert. Trimit înapoi că nu e nicio problema, e ok, o aștept. Și trece vremea, și nu vine... și se întunecă și nu vine... Eu m-am pus pe o bancă, și din lipsă de ocupație îmi butonam telefonul.. cred că eram pe forum În fața mea autobuze vin și pleacă, oamenii cobor și se duc fiecare în treaba lui, bețivul din fața mea nu știe unde e toaleta. Din păcate nici eu nu știam, și nu l-am putut ajuta când m-a întrebat. Așa, tot stând și așteptând, sosește un sms că acuși intră în oraș și că imediat va ajunge. Eu încep să mă agit, emoția crește, inima îmi bate tot mai tare.. mă ridic de pe bancă mă tot plimb de coace-ncolo, mă tot uit după mașinile care opresc... Deodată oprește o mașină, cred că era de culoare albastru închis sau gri... ceva de genul. Și o văd... o văd coborând din mașină. Era atât de frumoasă... A început să pășească ușor spre mine. Emoția ne-a cuprins pe amândoi. Eu mă abțineam, ea tremura (și nu era frig). Am luat-o în brațe, și am ținut-o strâns la piept. Apoi ne-am privit în ochi, și pur și simplu ne admiram unul pe altul. Nu conta că eram lângă coșul de gunoi plin și de un miros groaznic și nu într-un parc plin cu flori, nu conta că eram sub un bec de stradă, și nu la lumina apusului de soare... Important era că eram doar noi doi... eu și ea.. și nimic altceva nu mai conta. I-am întins ciocolata zicând: „Iartă-mă că flori n-am găsit..” Ea, zâmbind a luat ciocolata și mi-a întins și ea ceva lung.. era cravata ce urma să o port la nuntă. A umblat pentru cravata aia cred că săptămâni întregi. A străbătut Galați-ul în lung și-n lat ca să mi-o găsească. Am aflat apoi că a dat enorm de mulți bani pe ea. Eu nu îmi permiteam niciodată să dau atâția bani pe o cravată. I-am mulțumit, și.. a trebuit să plece... S-a urcat în mașină, și o vedeam de pe trotuar că avea ochii înlăcrimați. I-am făcut cu mâna, și a plecat. 10 minute a durat totul. Dar a meritat s-o aștept 2 ore. Îmbrățișarea ei caldă, tremolo-ul vocii ei, lacrimile din ochi și emoțiile nestăpânite erau dovezi că mă iubește.. 
Așa că nu visați la cal alb, la apus de soare, la malul mării, știu eu la ce.. Pentru că nu astea reprezintă farmecul primei întâlniri. Contează că ești cu persoana iubită, o poți vedea, o poți atinge, o poți auzi, îi poți simți emoția, îi poți auzi inima care bate într-un ritm accelerat. Pentru că emoția primei întâlniri este unică.
tamarta4jc a scris:
si a fost superb..cea mai frumoasa zi din viata mea  |
Încă mai crezi asta? 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
18/01/09 02:32
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
si eu rad mereu cand imi amintesc de prima noastra intalnire si acum rad de abia mai respir, mai ales ca e asa simpatic modul tau de a povestisi ai avut grija sa scoti in evidenta toate detaliile, mai mult sau mai putin placute. Inca o data iti spun ca imi pare rau ca te-am facut sa ma astepti asa mult si te iert si eu pe tine ca in decembrie ai intarziat tu [da..stiu..simpatica mai sunt ] Oricum, apreciez ca ai avut rabdare si ca nu ai trimis mesaje, ca n-ai sunat [cum am facut eu :"> ] si..ah.. beny..m-ai lasat fara cuvinte.. Imi place mult ce ai scris. printre zambete, rasete, lacrimile isi fac loc sa curga.. A fost o zi minunata si iti multumesc. si..a fost asa cum doream, nu? Tu, eu si cerul. Nimic altceva nu conta. [vezi ca ai uitat sa spui de Ramnona si de celalat Beny ) ]
beny a scris:
Încă mai crezi asta? |
Fiecare zi cu tine este superba. Prima zi a fost speciala..pentru ca a fost prima. Dar fiecare clipa petrecuta alaturi de tine are farmecul ei, isi are frumusetea proprie Momente superbe au fost si cele de la Galati 8->  Iti multumesc pentru tot. [Szeretlek]
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
18/01/09 13:22
|
|
romanescu
membru
Inregistat: 26/03/08
|
|
eh si tineri crestini au intalniri ca cei din lume....
_______________________________________ un crestin caldicel face mai mare paguba ca o mie de pagani
|
|
20/01/09 22:11
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
romanescu a scris:
eh si tineri crestini au intalniri ca cei din lume.... |
Păi na, nu toţi sunt sfinţi ca unii...
|
|
20/01/09 22:33
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
romanescu a scris:
eh si tineri crestini au intalniri ca cei din lume.... |
Si tinerii crestini au aceleasi nevoi de afectiune, ca nu sunt extraterestrii ci oameni...fiecare isi face "intalnirea cum vrea".
Ultima modificare de MRU (21/01/09 23:27)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
21/01/09 23:27
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
A... daca cumva mai schimb ideile si am sa am si eu vreo prima intalnire peaici pe pamant... idealul ar fi cam asa ceva: El: Pace Ea: Pace El: Ce mai faci? Ea: bine... El: ma bucur sa aud!! Mai vorbim, pace.. fi binecuvantata Ea: Pace, la fel si tie. (preferabil ca totul sa se petreaca intr-o atmosfera sec romantica...
( Am modificat unpic cum sa intalnesc crestini, cam asa ceva cu mine. Ai dreptate. )
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
22/01/09 02:18
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
Vai, vai, cate ironii pe aici....
|
|
22/01/09 14:24
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|