TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Prietenia: intrebari si raspunsuri/Prima intalnire Moderat de Old, april  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 ... 7
shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08

felyy a scris:

Nu cred ca ar trebui sa ne facem atatea planuri...sa nu ramanem dezamagiti ca poate nu va fi asa....vedeti voi cum va fi prima intalnire, nu prea conteza locul, atentia pe care ti-o aduce sau...chesti de genu, conteaza sa fie cu cine trebuie sa stie sa faca din acea intalnire una speciala ca sa mai urmeze si altele :)

si, personal, cred ca spontaneitatea ii cea mai buna ;)

felyy a scris:

...si mie imi povesteste mama unele chesti care pur si simplu mi se par soade..

pt cine nu stie, sod(şod)=amuzant :D

Ultima modificare de shoricel (23/08/08 22:22)

23/08/08 22:19

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Pai, si daca nu ai fost atent la detalii, cum ti le mai amintesti? :D

23/08/08 22:21

shoricel
membru

pai mama ei i-a zis detaliile, anomis, nu tatal :))))

23/08/08 22:24

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Faceti planuri pentru intalnire! Dar daca intalnirea o sa urmeze planul stabilit de voi atunci e timpul sa va puneti niste intrebari. ;)

23/08/08 22:41

simona
membru

Vorbesti din experienta, +Archangel+? :D

23/08/08 22:43

+Archangel+
Moderator

Din experienta ta. :D

23/08/08 22:43

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06

felyy a scris:

vedeti voi cum va fi prima intalnire, nu prea conteza locul

Ba da.Contează şi încă foarte mult.Crede-mă am văzut zilele trecute o pereche care erau în pizzerie.Scuză-mă,dar cât au mâncat săracii...Cred că îşi vorbeau doar când venea chelneriţa să le schimbe farfuriile.După ce am văzut faza,mi-am zis că niciodată nu o să merg la prima întâlnire la restaurant.Şi sper să mă ţin de ceea ce am zis. ;)

Ultima modificare de Andreea (23/08/08 22:45)

23/08/08 22:45

simona
membru

+Archangel+ a scris:

Din experienta ta. :D

Eu nu mi-am pus intrebari... Asta dovedeste ceva? :D ... Bine, eu nici nu am facut scenarii. :D Cred ca e ok, sa visezi, sa te gandesti, dar niciodata, sa nu planifici :"Ok, el vine, ma uit la el din profil, ma intorc, el se uita la mine, apoi, o sa mergem acolo, el o sa faca aia...etc" De parca am fi roboti. Cu cat esti mai spontan, cu atat esti mai placut. Cu cat esti mai putin crispat, cu atat atragi "puncte" de partea ta. :)

Ultima modificare de anomis (23/08/08 22:47)

23/08/08 22:47

felyy
membru

Inregistat: 23/06/08

+Archangel+ a scris:

Faceti planuri pentru intalnire! Dar daca intalnirea o sa urmeze planul stabilit de voi atunci e timpul sa va puneti niste intrebari. ;)

dar daca n-o sa urmeze ? ce se va intampla? Sunt cazuri si cazuri...
Defapt na planuri trebuie sa-si faca baieti ca doar nu ma apuc eu sa ii cer unuia sa ne intalnim........da stiu ca moda s-a schimbat :D :D eu n-a voi face "ori e barbat ori e tufa" :D :D

Ultima modificare de felyy (23/08/08 22:48)

23/08/08 22:48

simona
membru

Andreea a scris:

Cred că îşi vorbeau doar când venea chelneriţa să le schimbe farfuriile.După ce am văzut faza,mi-am zis că niciodată nu o să merg la prima întâlnire la restaurant

Asta chiar ca e de groaza! :D:D:D))

Mai, Andreea, nu o lua chiar asa. :) Daca vezi ca el nu se descurca, iei tu fraiele. Pentru ca e foarte usor sa iei aerul de degajat. Cand unul din cei doi e degajat, crede-ma ca ii ofera si celuilalt o incredere, si astfel, lucrurile merg de la sine. E trist sa stai langa persoana pe care o iubesti, si sa nu gasesti nimic sa ii spui. Sau, cel putin langa cineva care iti place. Poate nu e prea vorbaret/eata, dar ...fa tu primul pas, deschide usa spre comunicare. ;)

Ultima modificare de anomis (23/08/08 22:52)

23/08/08 22:50

shoricel
membru

anomis a scris:

Cred ca e ok, sa visezi, sa te gandesti, dar niciodata, sa nu planifici...

cam asa ceva. mie imi place sa ma gandesc cum va fi. si stiu ca Dumnezeu onoreaza credinta. (si asta nu numai la prima intalnire... )

Ultima modificare de shoricel (24/08/08 13:28)

23/08/08 22:53

+Archangel+
Moderator

Nu nu. Ai erau "nehaliti"! :D

23/08/08 22:53

simona
membru

Macar de mestecau incet... Mai era o treaba...

23/08/08 22:56

felyy
membru

Inregistat: 23/06/08

anomis a scris:

Daca vezi ca el nu se descurca, iei tu fraiele. Pentru ca e foarte usor sa iei aerul de degajat.
Cand unul din cei doi e degajat, crede-ma ca ii ofera si celuilalt o incredere, si astfel, lucrurile merg de la sine. E trist sa stai langa persoana pe care o iubesti, si sa nu gasesti nimic sa ii spui. Sau, cel putin langa cineva care iti place. Poate nu e prea vorbaret/eata, dar ...fa tu primul pas, deschide usa spre comunicare. ;)

asta-i solutia ca daca taceti amandoi n-o sa poata nicodata evoulua relatia mai ales daca e un baiat mai timid sau...e cam greu dar daca-l ajuti un pic isi va da drumul :)

23/08/08 22:59

shoricel
membru

anomis a scris:

Mai, Andreea, nu o lua chiar asa. :) Daca vezi ca el nu se descurca, iei tu fraiele. Pentru ca e foarte usor sa iei aerul de degajat. Cand unul din cei doi e degajat, crede-ma ca ii ofera si celuilalt o incredere, si astfel, lucrurile merg de la sine. E trist sa stai langa persoana pe care o iubesti, si sa nu gasesti nimic sa ii spui. Sau, cel putin langa cineva care iti place. Poate nu e prea vorbaret/eata, dar ...fa tu primul pas, deschide usa spre comunicare. ;)

vorbesti din experienta? :D

felyy a scris:

asta-i solutia ca daca taceti amandoi n-o sa poata nicodata evoulua relatia mai ales daca e un baiat mai timid sau...e cam greu dar daca-l ajuti un pic isi va da drumul :)

sau, e nesigur pe el :D

Ultima modificare de shoricel (23/08/08 23:00)

23/08/08 22:59

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07

Andreea a scris:

Crede-mă am văzut zilele trecute o pereche care erau în pizzerie.Scuză-mă,dar cât au mâncat săracii...Cred că îşi vorbeau doar când venea chelneriţa să le schimbe farfuriile.După ce am văzut faza,mi-am zis că niciodată nu o să merg la prima întâlnire la restaurant.Şi sper să mă ţin de ceea ce am zis. ;)

Aici nnu pizzeria era de vina, ci ei doi probabil.Ca fix din cauza aia nu puteau ei vorbi,ce sa spun...pfff

23/08/08 23:01

simona
membru

shoricel a scris:

vorbesti din experienta? :D

Da. Daca eu nu eram ajutata, poate ca nu ma deschideam, si ramaneam in carapacea mea. Sunt prima care initiaza discutii, si care socializeaza. Dar... Cand vine vorba de ...o astfel de intalnire, mi se cam ...limba plimba-n gura. :D

23/08/08 23:04

shoricel
membru

seara buna, fluturas :)

fluflu a scris:

Aici nnu pizzeria era de vina, ci ei doi probabil.Ca fix din cauza aia nu puteau ei vorbi,ce sa spun...pfff

pai nu stii ca bunele maniere spun ca nu e frumos sa vorbesti cu gura plina? :D

23/08/08 23:05

fluflu
membru

pai scuza-ma...tu mergi la un restaurant ,si stai 10 minute?numai cat sa mananci?de aia este timpul dinaintea comenzii,dupa comanda,si inaintea notei de plata ;)

23/08/08 23:07

+Archangel+
Moderator

Pai 10 min a stat Andreea. :D :D :D

23/08/08 23:08

shoricel
membru

fluflu a scris:

pai scuza-ma...tu mergi la un restaurant ,si stai 10 minute?numai cat sa mananci?de aia este timpul dinaintea comenzii,dupa comanda,si inaintea notei de plata ;)

te scuz, te scuz :D
si ma miram de ce e atata lume la restaurantele unde se ateapta cate o ora la pizza :))))

Ultima modificare de shoricel (23/08/08 23:13)

23/08/08 23:11

fluflu
membru

pai vezi?in timpul ala discuti cu persoanele din jurul tau.ar fi plictisitor sa dai comanda si intr-un minut sa apara cu ea.eu una m-as uita de 2 ori ce mananc ...sau nu as manca deloc :D bineee, dar nici sa te lase o ora sa astepti!in fine...sa nu analizam acuma restaurantele :)

23/08/08 23:16

Andreea
membru

+Archangel+ a scris:

Pai 10 min a stat Andreea. :D :D :D

Nu am stat 10 minute.Am stat chiar vreo 40 până a venit comanda + cât am mâncat o pizza.Eu eram cu ai mei (părinţii) şi crede-mă că am stat cu faţa la ăia doi.Şi nu au vorbit după aia ci s-au ridicat şi au plecat.Poate s-au dus la o plimbare..dar cine ştie? ;)

24/08/08 12:54

simona
membru

Eu nu inteleg un lucru, Andreea. :) De ce iti e tie teama de restaurante? Nu inteleg ce ai vrut sa evidentiezi? Timidtatea? Sau ca restaurantul nu e potrivit pentru intalniri?

Eu am inteles un pic diferit mesajul tau: cumva, ca din cauza timiditatii, cei doi s-au refugiat in mancare. Dar, foarte usor, se pot duce la cinema, unde se poate intampla acelasi lucru: se refugiaza in vederea filmului. Ok, am inteles eu gresit? :)

Ultima modificare de anomis (24/08/08 13:01)

24/08/08 12:59

Andreea
membru

anomis a scris:

Eu nu inteleg un lucru, Andreea. :) De ce iti e tie teama de restaurante? Nu inteleg ce ai vrut sa evidentiezi?

Nu îmi este teamă de restaurante.Îmi place să merg,mai ales dacă am compania potrivită.Ceea ce am vrut să spun e că unii cred că atunci când merg la restaurant,la o întâlnire,mâncarea e mai importantă ca discuţia în sine.Adică,după părerea mea,mergi la întâlnire să vorbeşti,să vă cunoaşteţi mai bine,nu să îţi umplii burta cu mâncare.Sper că m-am făcut înţeleasă ;)

24/08/08 13:21

Pagini:  1 2 3 4 5 6 ... 7    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la