|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 ... 7 |
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
tu cum îţi imaginezi prima întâlnire cu alesul, flu?
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
22/08/08 22:24
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
pai...am zis,nu? ...asa superficial,dar am zis.
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
22/08/08 22:30
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
pai superficiala o sa fie intalnirea? 
Ultima modificare de shoricel (22/08/08 22:38)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
22/08/08 22:35
|
|
fluflu
membru
|
|
clar ca nu
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
22/08/08 22:36
|
|
shoricel
membru
|
|
aha, deci e secret cum iti imaginezi, a?
|
|
22/08/08 22:39
|
|
fluflu
membru
|
|
nu e... daca chiar vreti sa stiti.... pai...eu ma gandesc ca o sa adorm foarte greu gandindu-ma la ziua urmatoare si la...aa staiti ca de intalnirea propriu-zisa e vorba!pai...o sa ajung acolo,o sa am emotii o gramada,o sa zic tampenii,sau mai rau,nu o sa zic nimic.am speranta ca el sa nu fie asa emotionat si sa se descurce mai bine ca mine,de nu,sunt pierduta.ok,trecant peste primele minute,probabil vom merge spre terasa...si nu stiu despre ce vom vorbi,depinde daca ne stim de mult timp sau de putin timp.e de preferat sa ne stim de mai mult timp,sa nu fie asa ciudat momentul. ok...
|
|
22/08/08 22:43
|
|
hopeful
membru
Inregistat: 30/05/07
|
|
Stiti toti ca realitatea invinge fantazia nu? Nu prea are rost sa facem noi planuri pentru ca e clar ca va fii ceva foarte special 
_______________________________________ Love Makes The World Go Round
|
|
22/08/08 23:40
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
Conteaza mult si locul, dar sincer atata timp cat sunt cu cine trebuie nu mai conteaza ce si cum va fi... important e ca vom petrece timp impreuna doar noi doi si prezenta lui ar fi de ajuns. Poate fi in natura sau nu...important e sa ne simtim bine impreuna. Scenarii as avea destule....am ce alege cand o veni si momentul potrivit...oricum ca o concluzie din partea mea: locul trebuie ales astfel incat ambii sa se simta in largul lor!
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
22/08/08 23:53
|
|
shoricel
membru
|
|
fluflu a scris:
pai...o sa ajung acolo,o sa am emotii o gramada.. |
hehe, am uitat sa zic de emotii. pai... nu cred ca voi avea emotii. daca va fi prima intalnire in calitate de iubiti inseamna ca raspunsul il stiu deja de la Dumnezeu. Sincer, n-am nici cea mai mica idee cum si cu cine va fi... dar eu tind sa cred ca nu voi avea emotii deoarece scopurile sunt bine definite, adica voi sti cu siguranta ce vreau. Dar, cum sunt om, e posibil sa am emotii, asa ca, in cazul asta voi muta pe 'pilot automat' (spontaneitatea) oricum, spontan tot voi fi, dar cand intervin si emotiile se schimba un pic datele problemei  iar faza cu plimbarea romantica prin parc, sau unde am zis in pagina anterioara, sunt doar niste idei. Cum a zis si Tanara crestina, conteaza ca voi fi cu ea, conteaza prezenta ei si, hehe, restul se rezolva, chiar nu imi fac probleme 
Ultima modificare de shoricel (28/08/08 16:52)
|
|
23/08/08 00:14
|
|
Norkis
membru
Inregistat: 17/07/08
|
|
hopeful a scris:
Stiti toti ca realitatea invinge fantazia nu? Nu prea are rost sa facem noi planuri pentru ca e clar ca va fii ceva foarte special  |
Ma tem ca imaginandu-va si proiectandu-va tot mai mult in viitor elementele intalnirii veti fi foarte dezamagiti Mai bine sa av impresioneze caracterul persoanei iubite decat conjuncturile intalnirii. poti fii pe un baton-mouche pe Sena, si sa ai parte de un individ sau individa care intr-una se victimizeaza sau se destainuie in mod negandit, or, poti fi tot cu var pe cap zugravind biserica si sa-ti vina in ajutor tocmai omul care valoreaza cat infinitul. Asadar, lasati rumegusul pentu altii, iar voi luati-va partea cea mai buna!
Norkis,
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
23/08/08 18:44
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
Cat romantism pluteste in aer ! ) Mie nu-mi plac chestiile siropoase : nu-mi doresc sa ma intalnesc cu ditamai Romeo cu o privire patrunzatoare , elegant, cu un buchet de flori , cantand serenade , versuri dulci ..bla bla bla.. Mi-e greata de la atata dulce ! :P Eu ma bucur atunci cand traiesc momente imprevizibile, cand totul e intamplator, cand tipul e simpatic,picant, cu simtul umorului , realist. 
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
23/08/08 19:29
|
|
fluflu
membru
|
|
la prea multe filme te-ai uitat mihaella de aia ti s-a facut greata? 
|
|
23/08/08 19:34
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
mihaella, lasa ca te faci tu mare! 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
23/08/08 19:44
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Ca o sa adori sa-l vezi facand chestii romantice. Scuze... corectie! O sa vrei sa faca chestii romantice. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
23/08/08 19:53
|
|
fluflu
membru
|
|
...mai ales la intalniri,ca de asta e vorba 
|
|
23/08/08 19:58
|
|
mihaella
+
|
|
Arch' a scris:
O sa vrei sa faca chestii romantice. |
Aha, si banuiesc ca o sa ramana doar la stadiul de dorinta. 
Bine acuma, nu ma intelegeti gresit. Nu stiu de ce , eu asociez romanticii cu persoane rezervate , care au grija sa-si slefuiasca fiecare fraza, visatori incurabili.. Gestul in sine ( de a primi flori , cadouri ) mi se pare ok . Imi place sa fiu respectata, sa mi se ofere mici atentii dar vreau sa stiu ca am alaturi de mine un barbat cu picioarele pe pamant.
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
23/08/08 20:04
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
mihaella, unde te-ai ascuns până acum?? 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
23/08/08 20:10
|
|
mihaella
+
|
|
P'aci, pă după un topic, pă dupa altul.  De ce benny ca nu iti inteleg subtilitatea? Sau e o intrebare retorica?! Ezistă o ecsplicaţie? Zîi!! 
|
|
23/08/08 20:20
|
|
shoricel
membru
|
|
mihaella a scris:
Mie nu-mi plac chestiile siropoase : nu-mi doresc sa ma intalnesc cu ditamai Romeo cu o privire patrunzatoare , elegant, cu un buchet de flori , cantand serenade , versuri dulci ..bla bla bla.. Mi-e greata de la atata dulce ! :P Eu ma bucur atunci cand traiesc momente imprevizibile, cand totul e intamplator, cand tipul e simpatic,picant, cu simtul umorului , realist.  |
imi place cum gandesti 
mihaella a scris:
Bine acuma, nu ma intelegeti gresit. Nu stiu de ce , eu asociez romanticii cu persoane rezervate , care au grija sa-si slefuiasca fiecare fraza, visatori incurabili.. |
asta imi suna oarecum a 'vrajeala' (nu din partea ta, ci 'fenomenul' explicat de tine) eu asociez romanticii cam cu ceea ce ai descris tu ca iti place. (e o definitie persoanala? adica sunt pe langa realitate? )) )
mihaella a scris:
Imi place sa fiu respectata, sa mi se ofere mici atentii dar vreau sa stiu ca am alaturi de mine un barbat cu picioarele pe pamant. |
pai romantismul nu inseamna respect? :-?? ... ca altfel ii cam vrajala 
Ultima modificare de shoricel (28/08/08 16:56)
|
|
23/08/08 21:56
|
|
hopeful
membru
|
|
Norkis a scris:
Ma tem ca imaginandu-va si proiectandu-va tot mai mult in viitor elementele intalnirii veti fi foarte dezamagiti Mai bine sa av impresioneze caracterul persoanei iubite decat conjuncturile intalnirii. poti fii pe un baton-mouche pe Sena, si sa ai parte de un individ sau individa care intr-una se victimizeaza sau se destainuie in mod negandit, or, poti fi tot cu var pe cap zugravind biserica si sa-ti vina in ajutor tocmai omul care valoreaza cat infinitul. Asadar, lasati rumegusul pentu altii, iar voi luati-va partea cea mai buna!
Norkis, |
cata dreptate ai Norkis 
Ultima modificare de hopeful (23/08/08 22:02)
|
|
23/08/08 22:01
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
Nu cred ca ar trebui sa ne facem atatea planuri...sa nu ramanem dezamagiti ca poate nu va fi asa....vedeti voi cum va fi prima intalnire, nu prea conteza locul, atentia pe care ti-o aduce sau...chesti de genu, conteaza sa fie cu cine trebuie sa stie sa faca din acea intalnire una speciala ca sa mai urmeze si altele 
Ultima modificare de felyy (23/08/08 22:09)
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
23/08/08 22:09
|
|
hopeful
membru
|
|
Asa e felvy. Pana la urma locul si chestiile majore nu conteaza de loc. Viata e construita din detalii in realitate. Detaliile sunt cele de care o sa iti aduci aminte mai tarziu. Un trandafir, o privire...
|
|
23/08/08 22:12
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
Da, de detali o sa-ti aduci aminte mai tarziu ...si mie imi povesteste mama unele chesti care pur si simplu mi se par şoade(amuzante), dar bineinteles de la tata primite ca de restu nici nu-si mai aduce aminte .
Sti cum e, atunci cand ai o intalnire cu persoana care vrei, persoana la care ti, nu conteaza ce ti-a adus si nici daca a fost la o terasa, restaorant sau intr-un varf de munte.. Trebuie sa fie doar "persoana potrivita la timpul potrivit".
Ultima modificare de felyy (23/08/08 22:36)
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
23/08/08 22:19
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|