|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 ... 19 |
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
tu poti sa ai aceleasi sentimente pentru 2 fete in acelasi timp (in cazu tau)?
Ultima modificare de crisstina (13/10/08 23:15)
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
13/10/08 23:15
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
crisstina a scris:
tu poti sa ai aceleasi sentimente pentru 2 fete in acelasi timp (in cazu tau)? |
In cazul meu nu am sentimente la care te referi tu :P, tot incerc sa spun ca trebuie sa selectezi in viata asta lucrurile si.... Crezi ca daca epuizezi toate ocaziile esti mai implinit si nu suferi ? Din cate stiu eu nu se compara suferinta dupa despartire (oricat de slaba ar fi fost legatura) cu cea dinainte .
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
13/10/08 23:29
|
|
selena
membru
Inregistat: 01/03/07
|
|
carmina a scris:
multi nu au curajul sa mearga la persoana pe care o plac sa ii spuna ce simta pt ea...de ce????
sa fie frica de respingere...?? astept raspunsuri si cat mai multe idei ... |
Pai da intr-adevar ne este frica de respingere!Cui nu i-ar fi?In primul rand cred ca ar trebui sa avem o mica siguranta ca intr-un procentaj mai mare am fi acceptati !Nu ne putem duce asa pe nepregatite, zic eu...Pentru ca atunci chiar daca poate o fata/baiat ar vrea ceva cu noi posibilitatea sa fim refuzate/i este destul de mare.Ar fi destul de ciudat pentru ambele persoane sa se intalneasca zi de zi ambele fiind constiente de sentimentele unuia dintre ei..Cred ca amandoi ar avea de suferit..Important este sa spui la momentul potrivit ceea ce simti!
_______________________________________ oamenii care au schimbat lumea au fost acei oameni pe care lumea nu i-a putut schimba!
|
|
14/10/08 18:17
|
|
crisstina
membru
|
|
daniel-l a scris:
Crezi ca daca epuizezi toate ocaziile esti mai implinit si nu suferi ? Din cate stiu eu nu se compara suferinta dupa despartire (oricat de slaba ar fi fost legatura) cu cea dinainte . |
nu am spus ca trebe sa pierzi toste ocazile ... si de implinit si de suferit si asa suferi pt ca o sa te invinovatesti ca de ce l-am refuzat pe ea sau el.... si acum is singur/singura...
Ultima modificare de crisstina (15/10/08 17:11)
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
15/10/08 17:11
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
parerea mea e ca uneori e mai bine un refuz nesigur si apoi o acceptare sigura decat o acceptare nesigura si apoi un refuz sigur (despartire)...  binenteles exista exceptiile care confirma regula :P
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
15/10/08 17:27
|
|
crisstina
membru
|
|
deacord ... mai bine il sau o refuzi de la inceput decat sa ii zici mai incolo dupa ce ai acceptat acea relatie .. si sa te trezesti ca tu nu simti nimic pt ea/ea si atunci pt respectivul/a pe care ai refuzat va suferi mai mult...
|
|
15/10/08 17:32
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
AşternĂ¢ndu-i la picioare propriile-mi vise.
|
|
30/10/08 23:31
|
|
crestin_salvat
membru
Inregistat: 15/11/08
|
|
hopeful a scris:
Problema e ca nu stim ce vrem. Si suntem schimbatori. Mai ales baietii. Se lupta satana ingrozitor cu ei. Felvy cred ca asta s-a intamplat acei doi ei de mai sus.
Cat despre a spune ce simti... inainte de toate e nevoie de o relatie de prietenie foarte puternica pentru ca mai apoi sa iti poti expune sentimentele fata de o persoana. Nu cred ca poti sa mergi pur si simplu la cineva sa ii spui "Imi place de tine". Relatiile care incep asa nu ajung nicaieri. Probabil de aceea inca sunt singura. Inainte de toate trebuie sa existe prietenie si apoi ce mai vine. Important e sa vina de la Domnul. Si nu prea multa prietenie pentru ca apoi cel mai sigur este ca o sa iti fie frica sa spui ceea ce simti, asteptand ca o respingere sa distrunga prietenia care exista deja.
In fine e greu... dar uitati-va la parintii nostrii, daca ei au reusit putem si noi ) |
Iti spun sincer si tie si la alte fete care poate citesc ce scriu aici, ca mie care nu sunt foarte timid (bine, sunt un timid moderat, nu exagerat:) mi-e greu sa abordez o fata pentru ca nu stiu ce sa-i spun. Deci nu stiu cum sa intru in vorba cu ea ca sa nu par nici obraznic si smecher, nici timid. Asa ca nu stiu ce sa spun si cum sa spun, ca sa iasa bine. Uneori cand am inceput o conversatie chiar daca am vorbit relaxat si placut, am observat ca ei i s-a parut banala discutia. Sau altadata fata a crezut ca poate eu am intrat in vorba si am fost dragut cu ea doar ca sa socializez si atat. Iti dai seama ca nu puteam sa-i spun asa din prima, vrei sa ne mai intalnim sau da-mi nr tau de telefon. Poate imi spui si tu parerea ta.
_______________________________________ "Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu". -William Carey
|
|
14/12/08 21:10
|
|
crestin_salvat
membru
|
|
carmina a scris:
multi nu au curajul sa mearga la persoana pe care o plac sa ii spuna ce simta pt ea...de ce????
sa fie frica de respingere...?? astept raspunsuri si cat mai multe idei ... |
Sa stii ca nu e neaparat frica de respingere. Uite, eu nu sunt foarte timid (bine, sunt un timid moderat:) si totusi mi-e greu sa abordez o fata pentru ca nu stiu ce sa-i spun. Deci nu stiu cum sa intru in vorba cu ea ca sa nu par nici obraznic si smecher, nici timid. Mi-e frica sa nu creada despre mine ca sunt badaran si sa se uite urat la mine.
Asa ca nu stiu ce sa spun si cum sa spun, ca sa iasa bine. Uneori cand am inceput o conversatie chiar daca am vorbit relaxat si civilizat, am observat ca ei i s-a parut banala discutia. Sau alta fata a crezut ca poate eu am intrat in vorba si am fost dragut cu ea doar ca sa socializez si atat. Iti dai seama ca nu puteam sa-i spun asa din prima, vrei sa ne mai intalnim sau da-mi nr tau de telefon.
_______________________________________ "Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu". -William Carey
|
|
14/12/08 21:12
|
|
crestin_salvat
membru
|
|
mihaella a scris:
Ma refer la modul general. Daca ar fi sa delimitez, dupa parerea mea, sentimentul de nesiguranta este mai accentuat in cazul fetelor deoarece sunt mai sensibile. La baieti , in schimb, predomina teama de respingere . De ce? Sunt orgoliosi. |
Iti spun sincer si tie si la alte fete care poate citesc ce scriu aici, ca nu cred ca e vorba neaparat de orogoliu. Eu nu sunt foarte timid (adica sunt timid, dar un timid moderat, nu exagerat:) mi-e greu sa abordez o fata pentru ca nu stiu ce sa-i spun. Deci nu stiu cum sa intru in vorba cu ea ca sa nu par nici obraznic si smecher, nici timid. La o biserica, la o intalnire de tineret sau in alt context, e aiurea ca baiat sa te bagi in seama cu o fata. Am trecut prin asta si e foarte aiurea. Nu e frica de respingere, e frica de a ma face de ras sau ca ea sa nu creada ca sunt prea bagaret. Asa ca nu stiu ce sa spun si cum sa spun, ca sa iasa bine. Uneori cand am inceput o conversatie chiar daca am vorbit relaxat si civilizat, am observat ca ei i s-a parut banala discutia. Sau alta fata a crezut ca poate eu am intrat in vorba si am fost dragut cu ea doar ca sa socializez si atat. Iti dai seama ca nu puteam sa-i spun asa din prima, vrei sa ne mai intalnim sau da-mi nr tau de telefon. Poate imi spui si tu parerea ta.
|
|
14/12/08 21:17
|
|
crestin_salvat
membru
|
|
[anda] a scris:
mereu_alaturi_de_tine a scris:
Poti sa faci aluzii dar sa spui direct nu mi se pare prea demn pentru o femeie. Acum depinde si de temperament. |
de ce nu ar fi demn pentru femeie???poate nu e suportabil pentru barbati ))) |
Ba da, eu cred ca e foarte demn si normal pentru o femeie! :-) De ce sa nu fie? Pe mine nu m-ar deranja deloc sa-mi spuna o fata ca-i place de mine. Numai ca nu-i nevoie, pentru ca de obicei imi dau seama daca ii place de mine. 
|
|
14/12/08 21:23
|
|
crestin_salvat
membru
|
|
felyy a scris:
carmina nu stiu ce sa-ti spun dar cunosc un caz in care el a parasit-o cu 2 asptamani inainte de nunta pentru faptul ca ii frica de responsabilitatii, cred ca ii si teama de a fi respins.... poate sunt patiti..si omul cand se arde odata a doua oare nu prea se mai risca... |
Iti spun sincer ca nu e vorba intotdeauna de teama de respingere. Mai degraba mie mi-e teama ca o fata sa nu ma inteleaga gresit si sa ma judece. Adica nu stiu cum sa intru in vorba cu ea ca sa nu par nici obraznic si smecher, nici timid. Nu vreau sa creada ca sunt prea indraznet si nici prea timid. Uneori nici nu stiu cum e mai bine. 
|
|
14/12/08 21:27
|
|
crestin_salvat
membru
|
|
Cineva a spus aici la o discutie ca avem relatii virtuale pe net decat sa avem relatii in realitate. Nu gasesc unde e afirmatia, ca sa citez. Are dreptate.
|
|
14/12/08 21:49
|
|
core2duo
membru
Inregistat: 17/12/08
|
|
Pot sa spun ca in cazul meu nu a fost vorba de teama de a fi respins ci doar de timiditate. Mai rau este ca din cauza asta eu nu am resit sa fiu mai mult decat un prieten bun persoanei respective.
|
|
17/12/08 13:51
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
lucian_credincios a scris:
Iti spun sincer ca nu e vorba intotdeauna de teama de respingere. Mai degraba mie mi-e teama ca o fata sa nu ma inteleaga gresit si sa ma judece. Adica nu stiu cum sa intru in vorba cu ea ca sa nu par nici obraznic si smecher, nici timid. Nu vreau sa creada ca sunt prea indraznet si nici prea timid. Uneori nici nu stiu cum e mai bine.  |
Iti spun sicer, o fata care stie ce vrea si are ganduri serioase nu ca nu-i plac smecherii, dar o sa spuna ceva de genu "cu asta nu faci casa buna..."
Eu te sfatuiesc sa fi serios(sper ca sti la ce ma refer nu inseamna sa nu glumesti sau chestii de genu...) nici prea indraznet dar nici timid, fetele vor baietii care stiu ce vor (mai sunt si exceptii ), si-acum sa nu crezi ca baietii timizi nu se descurca, se descurca si ei daca au parte de-o fata care sa stie sa-i faca sa treaca peste timiditatea lor(am mai postat ceva in legatura cu asta pe la alt topic, cred).
Roaga-te si Dumezeu iti va ajuta!
lucian_credincios a scris:
Cineva a spus aici la o discutie ca avem relatii virtuale pe net decat sa avem relatii in realitate. Nu gasesc unde e afirmatia, ca sa citez. Are dreptate. |
Cine a spus avea dreptate, din spatele unei ferestre de mess sau mai stiu eu ce, poti fi oricine, oricum, orice putini sunt sinceri si e trist lucrul asta pt ca se intampla intre asa zisi "crestini" Eu va sfatuiesc sa fiti sinceri indiferent de circumstante si n-o s ava para rau! 
core2duo a scris:
Pot sa spun ca in cazul meu nu a fost vorba de teama de a fi respins ci doar de timiditate. Mai rau este ca din cauza asta eu nu am resit sa fiu mai mult decat un prieten bun persoanei respective. |
Daca fata stia cum sa te ia trecea-i si de asta, spun lucrul asta bazata pe exemple reale, dar cinestie daca-o fi una ca mine nu ma mir 
Cand isi da seama ce-a pierdut(daca isi da) o sa se invete minte si altadata no sa mai faca asa (vb din exp )
Ultima modificare de felyy (17/12/08 14:24)
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
17/12/08 14:21
|
|
core2duo
membru
|
|
Oricum m-ar fi luat nu cred ca ar fi avut importanta pentru ca eu tin prea mult la ea....si orice raspuns negativ m-ar fi adus intr-o stare nu prea buna pentru mine .
|
|
17/12/08 14:29
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
Pai si te impaci cu situatia asta, doar de prieten? 
|
|
17/12/08 14:33
|
|
felyy
membru
|
|
core2duo a scris:
Oricum m-ar fi luat nu cred ca ar fi avut importanta pentru ca eu tin prea mult la ea....si orice raspuns negativ m-ar fi adus intr-o stare nu prea buna pentru mine . |
Daca ti asa cum ai spus la ea abordeaz-o tu, incercarea moarte n-are, si mai tarziu s-ar putea sa-ti pare rau daca n-o vei face, de multe ori fetele nu accepta dar cand le iei direct s-ar putea sa te surprinda Asta va demonstra ca sti ce vrei, pt ca nu poti astepta sa-ti cera ea sa fiti mai mult decat prieteni(mai sunt unele care fac si asta )
Si daca raspunsul va fi unul negativ va trebui sa-l accepti asa cum este, ce rost are atata amagire?
Trebuie rabdare dar nu la infinit unii au avut rabdare anii si raspunsul a fost tot negativ, oare are rost sa te amamgestii atata timp? devine obisnuinta si o sa suferi mult, parerea mea;)
Ultima modificare de felyy (17/12/08 14:37)
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
17/12/08 14:36
|
|
core2duo
membru
|
|
Din pacate iti dau dreptate pentru ca am vb. deja cu ea si raspunsul a fost negativ....acuma-s in convalescenta....dar imi revin .....a fost o lectie pentru mine si sper sa nu se mai repete .
|
|
17/12/08 14:40
|
|
felyy
membru
|
|
core2duo a scris:
Din pacate iti dau dreptate pentru ca am vb. deja cu ea si raspunsul a fost negativ....acuma-s in convalescenta....dar imi revin .....a fost o lectie pentru mine si sper sa nu se mai repete . |
Foarte bine ai facut, un lucru sa sti ce-i al tau e pus de-oparte, si nu cred ca trebuie sa ne ingrijoram, nici sa stam cu mainile in san, cel ami important e sa ne rugam....GBU!!
|
|
17/12/08 15:04
|
|
simple
membru
Inregistat: 19/10/05
|
|
Curaj core2duo...acum sti clar ceea ce-ti ramane de facut...si poti sa arajezi lucrurile in inima ta.
Eu...stiu ca se spune ca nu e treaba fetei sa declare....intr-o zi dupa un an de zile de bla blauri zilnice...i-am dat o scrisoare in care imi deschideam inima (cand am scris scrisoarea nu aveam nicicum de gand sa o dau).A fost tare interesant...tocmai de 3 zile avea prietena...wow...a fost greu...orgoliul la pamant...dar de atunci am stiut ca pot sa-mi iau gandul si sa fac ordine...iar acum cand privesc cu ani in urma imi dau seama ca Domnul m-a impiedecat sa fac o mare prostie.Nu era al meu...din fericire.Iar de atunci sunt de parere ca poti sa arati asa timid ca-ti place cineva(ca fata)...dar el e cel care trebuie sa ieie initiativa daca are cu adevarat ganduri serioase. De ce multi nu o fac? Eu cred ca mult depinde de atitudinea fetei.Rolul ei nu e sa reveleze sentimentele ei ci sa-l incurajeze cu cate un zambet (in cazul in care exista ganduri serioase doar)
_______________________________________ calator spre eternitate
|
|
17/12/08 19:43
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Wow simple, si mie mi-a trecut prin cap candva sa fac asa ceva. Si bine ca nu am si facut caci faceam o mare prostie. Totusi, din greseli invatam .
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
17/12/08 20:45
|
|
black-panther
membru
Inregistat: 18/10/05
|
|
Am patit ca dupa ce i-am zis direct fata ocolisuri ce simt sa ma trezesc cu o raceala/reticenta si chiar respingere... !?
_______________________________________ Daca nu lupti sa-ti implinesti visul,... ai visat degeaba!
|
|
17/12/08 22:01
|
|
simple
membru
Inregistat: 19/10/05
|
|
black-panther a scris:
Am patit ca dupa ce i-am zis direct fata ocolisuri ce simt sa ma trezesc cu o raceala/reticenta si chiar respingere... !? |
Da....este trist...dar adevarat.Ceea ce e mai trist e ca doare cand pierzi iubirea sau visul...dar cel mai tare doare cand pierzi prietenul/prietena...adica persoana.
_______________________________________ calator spre eternitate
|
|
17/12/08 22:45
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|